PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TUZLUGÖL'E DOĞALGAZ

Sivaslilar.Net
30.04.2007, 17:30
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Sivas’ta 2005 yılında başlatılan doğalgaz çalışmaları hızla devam ederken, doğalgazın ulaşmadığı noktalarda da çalışmalar hız kazandı. 2005 ve 2006 yılları arasında başta şehir merkezi olmak üzere diğer mahallelerde doğalgaz çalışmaları yapan SİDAŞ, bu yıl yine birçok mahalleyi doğalgazla tanıştıracak.

Bu yıl sonuna kadar doğalgaz yapılmayan mahallelerde hummalı bir çalışma içerisine girecek olan SİDAŞ, geçtiğimiz yıllarda ulaşamadığı noktalara bu yıl ulaşarak bu bölgelerdeki vatandaşlarında bu yıl doğalgaz kullanmasını sağlayacak. Bu kapsamda Tuzlugöl Mahallesi’nde doğalgaz çalışmalarına başlayan SİDAŞ ekipleri, iki-üç haftaya kadar buradaki çalışmaları bitirmeyi hedeflerken, diğer bölgelerde de doğalgaz çalışmaları devam edecek.

Doğalgaz ulaşmayan mahallelerde de çalışma yapacak olan SİDAŞ’ın hedefi yıl sonuna kadar Sivas’ta doğalgazın ulaşmadığı mahalle bırakmamak. Bu nedenle hava şartları elverdiği taktirde yaz sonuna kadar doğalgaz altyapısı ulaşmayan bölgelerde çalışmalara hız katılacak.

€LBeyli58
30.04.2007, 19:01
anaaaaaaaaaaaa ahada ßizim oraya yakın orası ßi mahalle var aramızda hayırlı uğrlu olsun tuzlugöle

_DuMaN_58
30.04.2007, 19:09
Tuzlugöle Doğal gaz Bence Biraz Geç Olmuş Gibi Düşünüyorum

€LBeyli58
30.04.2007, 19:32
Olsun be sonuçta olmuş yaa..............

BuLeNT
30.04.2007, 22:14
Yooo o kadarda gec degil daha alamayan yerler var duman onları düsünürsek gec degil

_DuMaN_58
01.05.2007, 07:48
Benim Geç Oldu Demek İstedigim Sivas Merkezine Geç Geldi. Demek İstedim.