PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : MUHTARLARDAN ZİYARET


Sivaslilar.Net
02.05.2007, 20:47
Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Veysel Dalmaz ve Belediye Başkanı Sami Aydın’ı makamında ziyaret ettiler. Yapılan Genel Kurulun ardından yeni yönetime seçilen Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Faruk Ertuğ ve Dernek Yöneticileri, Vali Veysel Dalmaz’ı ziyaretinde bir süre Dalmaz’la görüş alışverişinde bulundular. Dalmaz yeni seçilen muhtarlar derneğini kutlayarak, çalışmalarında her zaman yanlarında duracaklarını ve işbirliği içerisinde çalışma yapmayı arzu ettiklerini belirtti.

Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Faruk Ertuğ ise, burada yaptığı konuşmada, muhtarlar olarak üzerlerine düşen görevi yapacaklarını, elbirliği içerisinde çalışmalarını yürüteceklerini belirttiler.

Belediye Başkanı Sami Aydın’ı da makamında ziyaret eden Muhtarlar Derneği Yöneticileri, burada bir süre Başkan Sami Aydın’la görüş alışverişinde bulundular. Ziyarette konuşan Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Faruk Ertuğ, yapılan dernek seçimlerinden sonra oluşturulan yönetimle, yeni bir anlayışla Sivas’a hizmet etmek için yola çıktıklarını söyledi. Belediyenin son dönemlerde yaptığı çalışmalara değinen ve bu çalışmalara her zaman destek olacaklarını belirten Ertuğ, birlik ve beraberlik içerisinde bundan sonra da aynı tempoda çalışacaklarını söyledi.

Belediye Başkanı Sami Aydın da yaptığı açıklamada; Yerel yönetimlerde muhtarların önemli bir yere sahip olduğunu ve büyük fedakârlıklar içerisinde görev yaptıklarını ifade etti. Başkan Aydın, Belediye ve Muhtarlarımızla birlikte Sivas halkına hizmet vermenin gayreti içerisinde olacaklarını kaydetti. Aydın, Muhtarlar Derneğinin yeni yönetimine başarılar diledi.