PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : HAZIRLIKLAR CİMBOM'A


Sivaslilar.Net
09.05.2007, 07:30
Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun, Galatasaray maçında iyi bir futbol ve mücadele sergilemek istediklerini belirterek, ΄΄Kazanmak için ne gerekiyorsa yapmaya çalışacağız΄΄ dedi.
Turkcell Süper Lig΄de son 3 maçtır galip gelemeyen Sivasspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını teknik direktör Uygun yönetiminde kulüp tesislerinde sürdürdü.
Havanın rüzgarlı olması nedeniyle Uygun, antrenman için etrafı kapalı sahayı seçti. Hasta olan Mehmet Yıldız ve Cem Can΄ın katılmadığı antrenmanın ilk bölümünde, futbolcular bir süre koşu yaptı. Isınma hareketlerinin ardından oyuncularına pas çalışması yaptıran Uygun, daha sonra çift kale maç yaptırdı. Maçta, futbolcuların hırslı ve istekli oldukları gözlendi.
Çift kale maçın ardından antrenman, kaptan Servet Çetin΄in arkadaşlarına açma-germe hareketleri yaptırmasıyla sona erdi. Bu hareketler sırasında futbolcularına seslenen Uygun, ΄΄Galatasaray΄ı yenmemiz için çok iyi yardımlaşmamız, isabetli pas yapmamız lazım΄΄ dedi.
Futbolcularından iyi mücadele etmelerini isteyen Uygun, bu zorlu maçta orta alana hakim olmaları halinde sahadan galip ayrılacaklarını söyledi.
Bu arada, denenmek üzere getirilen Kamerunlu hücuma dönük orta saha oyuncusu Kontal Brain Tata΄nın gönderildiği, diğer Kamerunlu ön libero Djam Roland Kufain΄in ise takımla birlikte antrenmanlara çıkmaya devam edeceği belirtildi.
Teknik Direktör Uygun, antrenmanın ardından yaptığı açıklamada, Galatasaray maçı hazırlıklarının tüm hızıyla sürdüğünü belirtti.
Hasta olan golcü oyuncu Mehmet Yıldız ve sağ kanat oyuncusu Cem Can΄ın 2 gündür antrenmanlara çıkamadığını ifade eden Uygun, bu oyuncularının yarından itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacağını söyledi.
Brezilyalı savunma oyuncusu Fransergio Bastos΄un da hafif sakatlığının bulunduğunu belirten Uygun, bu oyuncuyu maça yetiştirmeye çalıştıklarını, sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Hakkı Hocaoğlu dışında sakat ve cezalı futbolcularının bulunmadığını ifade etti.

HEDEF GALİBİYET
Ligin bitimine 3 maç kaldığını ve şu anda 41 puanda olduklarını hatırlatan Uygun sezon başında hedefledikleri 45 puana ulaşmak için mücadele edeceklerini söyledi.
Son 3 haftada iyi futbol oynamalarına rağmen galip gelemediklerini hatırlatan Uygun, yenilmelerine rağmen bu maçlarda iyi futbol sergilemelerinin ve taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmalarının kendileri için mutluluk verici olduğunu belirtti.
Galatasaray΄ın çok güçlü bir takım olduğunu vurgulayan Uygun, Galatasaray karşısında iyi futbol ve iyi mücadele sergilemek istediklerini belirterek, şöyle konuştu:΄΄Galatasaray takımı çok güçlü bir takım ve bulundukları konum itibariyle onlar da kazanmak isteyecekler, ama biz de 3 haftadan beri çok iyi futbol oynamamıza rağmen, birçok yan etkenler nedeniyle maç kazanamıyoruz. İyi futbol, iyi mücadele ve inşallah kazanan taraf biz oluruz. Kazanmak için ne gerekiyorsa yapmaya çalışacağız.΄΄

altuntas58
09.05.2007, 14:12
hedefimiz galibiyet olmalı cünkü liğin üst sıralarında
yer almalıyız ayrıca galatasarayla bir hesabımız var
gecen seneden kalma rövanşı almalıyız

_DuMaN_58
09.05.2007, 16:54
İnaşşalllah Alırız Ya Çok İstiyorum bu Maçı Almayı çok istiyorum