PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : YILDIZELI-Eşmebaşı

SivasLady
11.05.2007, 10:12
Sivas iline ? km, Yıldızeli ilçesine 54 km uzaklıktadır.

Köyde, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamaktadır. Köyün içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. Ptt şubesi yoktur ancak ptt acentesi vardır. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

mavis058
31.05.2007, 11:03
Benim koyum guzel koyum :d ( metin058) yada ( sasuke068 ) taniyanlar icin neyse koyume actigim site [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ziyaret etmeye unutmayin

benbzkrt
03.09.2007, 10:45
tamam eşmebası güzel de şeyhhalil tekkseinden de güzel değil şimdi doğruyu konuşmak lazım kankalar..kendinize ii bakın

alemdarapo
03.09.2007, 16:00
BELDEMİZDE İLKOĞRETİM OKULU VE LİSE BULUN MAKTADIR SAĞLIK OCAĞIMIZ VE POSTAHANEMİZ MEVCUTTUR BELDE HALKI GEÇİMİNİ ÇİFTÇELİK VE HAYVANCILIKTAN SAĞLAR BUNUN YANI SIRA 2 ADET FABRİKA BULUNMAKTADIR

alemdarapo
03.09.2007, 16:02
YAVUDAN DAH GÜZEL OLAMAZ ASLA YAVUDA ARADIĞINIZ HERSEY BULUNMAKTADIR

alemdarapo
03.09.2007, 16:03
HERKEZİ SİTEMİZE BEKLERİZ [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

yusufsahin58
01.01.2008, 03:02
IYI GARDAS YAVU IYI YER BENDE KAVAKLIYIM BUDA BIZIM SITEMIZ BEN SIZIN SITEDEN BISEY ANLAMADIM O NE BICIM BI SITEKI OYLE [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] yusufs@hin.com sizde bizim sitemize gelinde bi site gorun gardas

yusufsahin58
01.01.2008, 03:04
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] hatta bide bu var bak bunu yazmayi unuttum [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

yusufsahin58
01.01.2008, 03:06
burdanda esmebasindaki bekir sahin e slm lari yolluyorum

nihat83
03.09.2008, 15:49
Sivas iline ? km, Yıldızeli ilçesine 54 km uzaklıktadır.

Köyde, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamaktadır. Köyün içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. Ptt şubesi yoktur ancak ptt acentesi vardır. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

sivaslady'nin yazisi biraz eski galiba ben biraz düzeltme yapayim.

köyümüzde ilkögretim okulu vardir ve kullaniliyor, kanalizasyon sebekesi yeni yapildi, saglik ocagi ve ebeside var, en güncel olarak köyde interent baglantisi bile var.

dertli58
18.11.2008, 17:35
cumleten selamlar bizim koy kucuk diye mi bakmiyosunuz sitesine :):) arkadaslar bizimde koyun sitesi acilmistir buyurun [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])veya [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])