PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : YILDIZELI-Küçükakören

SivasLady
11.05.2007, 10:57
Sivas iline ? km, Yıldızeli ilçesine 55 km uzaklıktadır.

Köyde ilköğretim okulu yoktur. Köyün içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. Ptt şubesi yoktur ancak ptt acentesi vardır. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

dertli58
19.11.2008, 16:38
koyumuz yildizeli ilcesine baglidir sivasa 98 km yildizeline ise 45 km uzakliktadir koyumuzun icme suyu camisi vardir okulu vardir ama ogrenci yetersizligi nedeniyle kapalidir camimiz aciktir koyumuzde imam mevcudtur koyumuzun muhtari bekir kel dir

KOYUMUZUN WEB SITESI ACILMISTIR TUM KUCUK AKOREN KOYULULERINE DUYRULUR VE TUM DUNYAYA :) adresimiz [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] VEYA [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] IYI VAKIT GECIRMENIZ DILEGIYLE

dertli58
19.11.2008, 16:57
koyumuzun web sayfasii acilmistir detayli bilgi icin tiklayiniz ayriyaten bu sitede emegi gecen tum arkadaslara tesekkur ediyorum ellerine saglik guzel olmus ins dahada guzel olur basarilar dilerimm kucuk akoren koyu web sayfasi icin tiklayin [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] VEYA [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

sandalli
20.11.2008, 20:40
Ben 1991-1992 senelerinde bu köyde ögretmenlik yapmistim, köy merkeze cok uzakti, ulasim özellikle kis aylarinda cok zor saglaniyordu. Köy halki cok iyi ve yardim sever. Allah hepsine selamet versin.

dertli58
10.12.2008, 13:38
.............................. ..................

Sweetgirl
10.12.2008, 13:53
eger resimleriniz varsa bir kacini eklermisiniz

dertli58
10.12.2008, 23:54
Koyumuz Kucuk Akoren koyu Fotograflari Buyurun

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Sweetgirl
10.12.2008, 23:57
su güzellige bak yaaa :(((
offff offf
her mevsimi ayri bir güzel

dertli58
11.12.2008, 00:04

Aynen ole valla ya YAZI BASKA KISI BASKA INSANI GETIRIyoR ASKA iste budur memleket ya Allah gurbette yasayan kardeslerimze sabir bir gunde donmeyi nasip eylesin

sandalli
11.12.2008, 00:06
Dertli emegine saglik hatiralarim canlandi, ne güzel günlerdi, gercekten cok özledim. Dedenle konusursan cok selamimi söyle. Hatta herkese selam, hepisini cok seviyorum.

dertli58
11.12.2008, 00:16
Bas ustune Hasan Hocam solerim neden olmasin zaten hemen hemen her gun konusuyorum solerim basim gozum ustune sende saol hocam o gunleri unutmamissin belli yapmis oldugun sarf ettigin her emek icin binlerce tsk sizin gunlerde kimler vardi hocam sene 91 de falan kimleri okutmustun acaba ??

sandalli
11.12.2008, 00:30
Aklima isim olarak gelmiyor ama Alibey in cocuklari vardi, Halit abinin bir oglu, Ömer in cocuklari vardi ama isim olarak aklimda kalmadi, görsem kesin hatirlarim ama cok oldu. Ama bütün köylü cok iyi insanlar. Dedenin cok yemegini yedim, hakkini asla ödeyemem. Birde Halil abi vardi, Durmus`un babasi okulun yaninda evleri var, onlarda cok iyi insanlardi. Yani hepsi güzel insanlar. Hepsine saygi ve selamlar.

dertli58
11.12.2008, 00:42
Ali amcanin ogullari mustafa abi hikmet abi hasan abi vardi halit emmimin de 1 oglu var Bilal Halil amcanin oglu durmus abi oda burda yani mulhouse da gorduklerimin hepsine selaminizi iletirimm yarin ins demellede gorusurum selaminizi iletirimm hocam istersen hepsinin fotografi var bende yollaya bilirimm

dertli58
31.12.2008, 23:10
Tum KucukAkoren Koylulerin ve Tum Insanlarin yeni yilini kutlar huzurlu mutluluk icinde gecirmeleri dilegimle

sandalli
31.12.2008, 23:24
Kücükakören köyünün asil insanlari hepinizin yeni yilini kutlar saglik, mutluluk ve esenlikler dilerim, Osman canim kardesim senin de yeni yilini candan kutlarim, hersey gönlüne göre olsun.

dertli58
26.06.2009, 20:49
koyumuz 29/03/2009 goruntuleri