PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BU YIL HİZMETE AÇILACAK


Sivaslilar.Net
14.05.2007, 10:40
Yıllardır cadde ve sokak ortasına kurularak hem görüntü kirliliği oluşturan hem de bölgedeki trafik akışında sıkıntılar ortaya çıkaran pazarlara kalıcı çözüm bulmak amacıyla geçtiğimiz yıl çalışma başlatan Sivas Belediyesi Pazar Pazarı için yapılan iş merkezini bu yıl hizmete açacak.

Kalıcı ve kapalı Pazar yeri projesini hayata geçiren Sivas Belediyesi yap-işlet-devret modeli ile Pazar Pazarı’nın yerini 400 bin YTL bir bedel karşılığında bir firmaya ihale ettikten sonra ihaleyi alan firma çalışmalara başlamıştı.

Geçtiğimiz yıl çalışmalarına başlanan ve bu yıl son rötuşları yapılan Pazar Pazarı ve iş merkezinin bu yıl bitirilerek hizmete açılacağı öğrenilirken, iş merkezinin içerisinde bowling salonları, sinema ve konferans salonları, kafeler, restaurantlar ve ünlü markaların kullanacağı alışveriş merkezleri de yer alacak.

Mimar Sinan Mahallesi ve çevre mahallelerdeki vatandaşların sosyal aktivitelerden yararlanmalarına imkan sağlayacak olan iş merkezi ile bu bölgede ortaya çıkan bir eksiklik de ortadan kaldırılacak olurken, iş merkezinin üzeri ise Pazar pazarı olarak hizmet verecek.

İş Merkezi’nin üst katının Pazar yeri olarak hizmet vermesi ile birlikte bu bölgeye yol ortalarına kurulan pazarlarda artık burada toplanacak olurken, böylece görüntü kirliliğinin de önüne geçilmiş olacak.

michalengelo
14.05.2007, 15:41
vallahi bu yapı sivas'ın çehresini değiştirecek. bulunduğu yerin çevresi en gözde yerler olacak. güzel sivasımıza hayırlı olsun...

Ertugrul
15.05.2007, 00:43
Semt pazarlarının yerini böyle iş merkezlerinin alabileceğine inanmıyorum,
modern iş merkezleri şehrimizin çehresini değiştirecektir ve
ilimiz çok önemlidir.Semt pazarlarının yerine modern sabit
halk pazarları kurularak halkımızın hizmetine sunulması
daha faydalı olur.

orhanakbulut_58
16.05.2007, 08:49
son 5 yıldır pek sivasta bulunamıyorum fakat artık sivasın geliştiğine inanmaya başladım...

sivas mania
16.05.2007, 09:04
valla sivasimiz cok guzel oldu emegi gecen herkese tsk ederim ancak bisey soyleyim sivas cok guzel oluyorda onemli olan bu guzelligi korumak...
lutfen biraz daha dikkat

Deliilyasliyiz
18.05.2007, 09:01
hayırlısı olsun ne diyyelimmm.................... ..