PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İŞADAMLARINA TANITILDI


Sivaslilar.Net
23.05.2007, 06:20
Sivas’ta maddi durumu iyi olmayan ailelerin gıda ve diğer ihtiyaçlarını karşılayan Gıda Bankası Türkiye genelinde örnek teşkil ederken, Belediye tarafından İstanbul’da organize edilen program kapsamında İstanbul’daki Sivaslı işadamlarına yönelik bir tanıtım toplantısı düzenlendi.

Yoksul ailelere yardım amaçlı kurulan gıda bankası İstanbul’da Ramada Plaza da düzenlenen bir programla Sivaslı İş Adamlarına tanıtıldı.

Geceye katılanlar arasında Şair Yavuz Bülent Bakiler, Sivas Spor Başkanı Mecnun Otyakmaz ve İstanbul’daki Sivaslı İş Adamları Dernek başkanlarının yanısıra Sivaslılar da yer alırken, Belediye Başkanı Sami Aydın 3 yılda yapılan belediye faaliyetleri hakkında bir sunum yaparak Sivas’ın ne kadar değiştiğini Sivaslıya layık imrenen değil imrenilen Sivas için çaba harcadığı anlattı. Gıda Bankasının faaliyetlerini anlatan Belediye Başkanı Sami Aydın, Sivaslı İşadamlarından taktir topladı. Sivas’ta yapılan çalışmalarla ilgili İstanbul’daki işadamlarına çeşitli bilgiler aktaran Belediye Başkanı Sami Aydın, Gıda bankasına kurulduğu günden bu güne yardımlarını esirgemeyen ve gecenin düzenlenmesinde yardım yapan iş adamlarına yardımlarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

Gece sonunda Rahmi İbicek ve Ali İbicek’in minik konserleriyle eğlenen katılımcılar böyle bir organizenin yapılmasından dolayı belediye başkanı Sami Aydın’a teşekkür etti.

Ertugrul
23.05.2007, 14:55
Geçmiş yıllarda ülkemizde yaşanan ekonomik krizlerden sosyal patlama ve
kargaşa yaşamadan çıkmamızın en büyük sebebi milletimizin kendi içinde
yardımlaşmayı bilmesiydi,şimdide bu yardımlaşma kültürü devam ediyor.Ecdat
bu yardımlaşma kültürünü kurumsallaştırmış ve anadolu topraklarını vakıf
cenneti haline getirmiş,günümüzde de sivil toplum örgütleri ve belediyeler
sosyal amaca yönelik çalışmalar yapıyor.Sivas'ta oluşurulan Gıda Bankası ile
yoksul insanlarımıza sahip çıkılmaya çalışılıyor.Belediye başkanımıza ve
İstanbul'daki işadamlarımıza hassasiyetlerinden ötürü teşekkür ederim.

SivasLady
24.05.2007, 08:53
Müslümanlar, komsun ac yatarken sen tok uyumamalisin kültüründen gelmektedir. Bunun icin herkes el birligi ile elinden gelen yardimi yapmali.
Gida Bankasi güzel calismalarla örnek oluyor. Yardimlarindan dolayi herkese tesekkür ederim.