Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas Sivritepe
tiryakisivaslı
06.06.2007, 14:24
Merkeze 30 km dir Annemlerin Köyü Armutludur.Lütfen Bu köylerdenseniz Yazın
tiryakisivaslı
06.06.2007, 14:33
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]***** *
KÖYÜMÜZÜN SİTESİDİR ŞUAN YAPIM AŞAMASINDA
kartal_69
16.06.2007, 18:37
selamun aleyküm merhaba değerli hemşerilerim bende merkeze bağlı ESKİBOĞAZKESEN köyündenim merkeze 20 km uzaklıkta güney doguya düşer karşımızda demir çelik fabrikası vardır komşu köylerimiz TEPEÖNÜ - YENİBOĞAZKESEN-ACIPINAR-SEYFİK-KÜLLÜK-ÜÇTEPESİVRİTEPE-AKÇAMESCİT-İLKİNDİ-İNCEYOL(MOLUÇ)-ULUKAPI(HOŞEVENK)-EMİRHAN- BİNGÖL- YÖREMİZDE MEŞHUUR FADLUM TUZLASI VARDIR GÜNEYİMİZDE TECER DAĞLARI VE ULAŞ İLÇESİ VARDIR- KUZEY DOĞUMUZDA KARAYÜÜN -CELELİ VARDIRKÖYÜMÜZ TARİHİ BİLİNMEMEKLE BERABER SİVASIN KURULUŞUNDAN DAHA ESKİ OLDUĞU RİVAYETLERE GÖRE KÖYÜMÜZ KUZEYİ KAYALIKLARA YASLI GÜNEYİ TAMAMMEN AÇIK TECER DAĞLARINA KADAR GÖZÜKÜR VE TÜM BÖLGEYE HAKİMDİR
HAMDI1958
19.07.2007, 07:27
BENDE SİVRİTEPE KÖYÜNDEN HAMDİ YAKAN NALBANT ÖMERİN TORUNUYUM.HÜSEYİN YAKANIN OĞLUYUM.İSTANBULDA YAŞIYORUM.DOĞMA BÜYÜME İSTANBULLU OLSAMDA ASLIMI İNKAR ETMEDİM.YİĞİDOLARIN MERKEZİNDENİM
TÜM HEMŞERİLERİMİ MUTLULUKLAR VE SAĞLIKLAR DİLİYORUM
HAMDİ YAKAN
yiğidosebo58
02.08.2007, 17:58
SELAMIN ALEYKÜM BEN SİVRİ TEPE KÖYÜNDEN KEŞ BEKİRİN TORUNU SEDEF MUSTAFA KARAYAY IN YİĞENİ EMİNENİN OĞLU SEBAHATTİN BELKAVLİ BEN SİVAS MERKEZ SULARBAŞI MAH DOĞUMLUYUM AMA ANNEMİN KÖYÜ SİVRİTEPE GÖZÜMDE TÜTÜYOR TANIYAN VARSA YAZSIN SELAMLAR
zehra kartal
29.09.2007, 19:10
slm gardaşlar bacılar bende merkez eskiboğazkesen köyündenim ama nerden baksak 6,7 senedir gitmiyorum ama sivası çok özledim kısmet olurda gidersem gidecem inş köyede özlem dolu sevgiler sivas'a
sivaslıgenç
14.10.2007, 15:02
selamün aleyküm gardaşlarım bende merkeze bağlı eğribucak köyündenim annem armutluludur hepimiz sivasımıza sahip çıkalım Allaha emanet olun
genchukukcu
25.11.2007, 20:00
mrb arkadaşlar. sivritepe ,tepeönü moluç küllük armutlu... tüm köyler burada ama aramızda acemeçitli yok diyen oldumu?
osmangenc58
21.02.2008, 10:01
mrb arkadaşlar bende seyfik acıpınarlıyım hacı osmangenç in torunu lütfi gençin yeğeni tahsin gençinoğluyum.her sene gidiyorum en son köyde düğüne gittim ahmet gençin düğünü çok güzel yerler yaa.gitmeyenlere tavsiye ederim..
ersoy_34
13.04.2008, 12:23
bikaç resim koyun bari arkadaşlar yahu bizde de görelim köyönüzü
selam gardaşlar bende sivritepe köyündenim dogma büyüme sivritepeliyim
tüm hemşerilerime ve köylülerime sevgi ve selamlarımla
sehmuz61
04.12.2008, 12:57
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Ben Abdullah Şenkal sivas sivritepe köyündenim istanbulda ikamet etsekte yinede memleketimız gıbısı yok
Bütün Yigidolara selam 58
kadircix
07.01.2009, 22:27
Selamun aleykum Gardaşlar....ben sivritepe köyünden iboların kadir'in torunu KADİR KARAYAY'ım sivasımıza sahip çıkalım...sivas merkez çağırağzında doğdum ama istanbulda yaşıyorum.sivası çok özledim...
asya_solaq58
09.01.2009, 14:31
mrb arkadaşlar bende seyfik acıpınarlıyım hacı osmangenç in torunu lütfi gençin yeğeni tahsin gençinoğluyum.her sene gidiyorum en son köyde düğüne gittim ahmet gençin düğünü çok güzel yerler yaa.gitmeyenlere tavsiye ederim..
Aaa osman abiii babam sni tanıoo bnde acıpınarlıymmmm:D:D:D:D
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.