PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVAS`A İKİ YENİ YİĞİDO

Sivaslilar.Net
30.07.2007, 00:27
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

3 büyük kulüple de anılan Abdurrahman ve Sedat'ın önümüzdeki günlerde Sivasspor kampına katılacağı ve resmi sözleşmeyi imzalayacakları öğrenildi.

İHA muhabirinin edindiği bilgiye göre, sözleşmelerindeki opsiyon maddesi yüzünden sezon başında Ankaragücü ile problem yaşayan, anlaşmanın sağlanmasının ardından ise bu seferde paralarını alamadıkları için Sarı-lacivertli ekibin Avusturya kampına katılmayan Abdurrahman Dereli ve Sedat Bayrak'ın Sivasspor ile anlaştıkları öğrenildi. Son iki sezondur Ankaragücü formasıyla gösterdikleri performansla dikkatleri çeken 2 futbolcunun menajeri Mehmet Gölpınarlı, futbolcuların ve iki kulübün anlaşma sağladığını söyledi. Zaman zaman isimleri 3 büyük kulüple de anılan Abdurrahman ve Sedat'ın önümüzdeki günlerde Sivasspor kampına katılacağı ve resmi sözleşmeyi imzalayacakları öğrenildi.

KAYNAK: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

Serd@r
30.07.2007, 00:40
SİVASSPORumuza ve camiamıza hayırlı olsun,umarım başarılı olurlar.

sivas_kangallı
03.08.2007, 22:12
sivasspora hayırlı uğurlu olsun..

CrSivaslim58
15.02.2008, 16:29
sıvassor o ıkı ozuncularla basallarılları vardır ınsallah.

_DuMaN_58
15.02.2008, 18:17
İnşaAllah Sivasspora yaralı olurlar. Hayırlı olsun...

sivaslihakan
15.02.2008, 18:43
kardesim bunlar sedatla abdurrahman bizim ni senelik oyuncularimiz zaten...
ya hicmi mac izlemiyosunuz, bizim taraftarimiz böyle iste oyuncularini bile tanimiyolar

altuntas58
15.02.2008, 19:52
kardesim bunlar sedatla abdurrahman bizim ni senelik oyuncularimiz zaten...
ya hicmi mac izlemiyosunuz, bizim taraftarimiz böyle iste oyuncularini bile tanimiyolar

Hakan ağbeyisi bu konuyu gündeme getiren sitemizin en küçüğü semih kendisi 9 yaşında bazı şeyleri hesap edemiyor ben kendisini sürekli bu konularda uyarıyorum bir daha eski konu acmaz zaten bilerek acmıyorda yinede daha dikkatli olması için uyardım onu idare etmeliyiz kendisi bu sitede en aktif üyelerimizden birisi o bizim canımız idare edelim

sivaslihakan
16.02.2008, 12:25
Hakan ağbeyisi bu konuyu gündeme getiren sitemizin en küçüğü semih kendisi 9 yaşında bazı şeyleri hesap edemiyor ben kendisini sürekli bu konularda uyarıyorum bir daha eski konu acmaz zaten bilerek acmıyorda yinede daha dikkatli olması için uyardım onu idare etmeliyiz kendisi bu sitede en aktif üyelerimizden birisi o bizim canımız idare edelim

fark etmedim 9 yasinda oldugunu
özür diliyorum kendisinden

sivaslihakan
16.02.2008, 12:27
helal olsun valla bu yasta sivas aski .........
benimde 9 yasinda bi kizim var ama böyle islerle mesgul olmaz sivas nedir veya memleket nedir bilmez bile

asitane3458
16.02.2008, 15:42
ee ne diyelim takımımız adına hayırlı olsun şans getirsinler