PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KESTANE YEDİ ZEHİRLENDİ

Sivaslilar.Net
18.08.2007, 23:30
Sivas`ta yediği kestaneden zehirlenen kişi, tedavi altına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Karşıyaka Mahallesi`ndeki evinde kestane yiyen Cemalettin Gürmer (47) bir süre sonra rahatsızlanarak, Sivas Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Yediği kestaneden zehirlendiği anlaşılan Gürmer`in sevk edildiği Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi altına alındığı bildirildi.

Sweetgirl
19.08.2007, 13:16
Merak etdigim bir konu var: Kestaneyi satinmi almis yoksa kendimi toplamis?
Yani eger zehirli kestaneler satisa sunulmaktaysa herkesin uyarilmasi gerekmezmi???

Hastamiza Allahdan acil sifalar dilerim.

angelion
19.08.2007, 17:52
sivasda kestane yetişiyormu Sweetgirl

Sweetgirl
19.08.2007, 22:23
sivasda kestane yetişiyormu Sweetgirl

nerden bileyimki arkadas ben sivasda yetisip büyümedigim icin....
bizim burda kestane agaclari var ama yenilmicek tipden kestaneler.
kücümseyerek soracagina aciklik getirecek bi sekilde cevap versen nasil olur arkadasim ...
inan bir sivasliya bunu yakistiramadim

angelion
20.08.2007, 20:05
nerden bileyimki arkadas ben sivasda yetisip büyümedigim icin....
bizim burda kestane agaclari var ama yenilmicek tipden kestaneler.
kücümseyerek soracagina aciklik getirecek bi sekilde cevap versen nasil olur arkadasim ...
inan bir sivasliya bunu yakistiramadim

çok özür dilerim arkadaşım ama beni yanlış anladın.seni küçümsediğim felan yok.bende sivasda kestane yetişip yetişmediğini bilmediğim için sana o soruyu sordum ve hemen araştırdım kestane karadeniz bölgemizde yetişiyormuş.lütfen kusuruma bakma ve binlerce özür...

SivasLady
21.08.2007, 08:13
hemserimize gecmis olsun
bilinmedik kazalar böyle olur, onca kestanenin icinden bir zararli cikmis
durumu cok sükür iyiymis rabbim beterinden korusun

sivasspor_gürün
21.08.2007, 08:39
hemşerimize geçmiş olsun. bi konudada tebrik ederim walla bu mevsimde kestane bulmuş yemiş, helal olsun zehirlenmeye değer, kestane sonbaharda olur benim bildiğim, ve düzce ege bursa aydın gibi yörelerde daha çok wardır. bu mevsimde kestane şekeri yesin hemşerimiz. daha güvenlidir hem kestane hem şeker.