Orijinalini görmek için tıklayınız : Kızılcakışla Köyü
emiroglu
30.08.2007, 10:55
Sivas İlinde Merkeze Bağlı merkeze 22 km uzaklıkta KIZILCAKIŞLA KÖYÜ...
Mehmet KILIÇ
sivassporum58
15.12.2007, 13:02
benim annemde kızılca kışlalı çellat lardan istanbulda yaşıyoruz ben ilkindiliyim çil lerden babam adı ibrahim (kıllı) eski ilkindi muhtarı yanii 1973 yılında vefat etmiş babam
bu kızılcakışla bizim şarkışla daki kızılcakışla mı yoksa merkeze bağlı başka bir kızılcakışla daha mı var? benim bildiğim yer değilse de hepinize selamlar arkadaşlar ,ben de şarkışlalıyım,k.maraş ta kalıyorum ...
sivaslıgenç
15.12.2007, 13:22
Valla ben bu yıl merkeze bağlı kızılcakışla köyüne gittim başka yerde varsa bilmem ama hepsine selamlar...
SivasLady
15.12.2007, 13:55
bu kızılcakışla bizim şarkışla daki kızılcakışla mı yoksa merkeze bağlı başka bir kızılcakışla daha mı var? benim bildiğim yer değilse de hepinize selamlar arkadaşlar ,ben de şarkışlalıyım,k.maraş ta kalıyorum ...
:) bizimki Sarkisla`ya bagli KIZILCAKISLA BELEDIYESI :)
bende Sarkisla`liyim :) ilk öyle düsündüm ama sanirim iki tane var
ismail 58
24.03.2008, 02:17
bu kızılcakışla köyü şarkışlaya degil merkeze baglıdır.
hatırlayamadım ama yeni bir adı var bu köyün, kayak binasından herekli köyüne giden yola yakın bir köy.
Hayırbey köyü kadar olmasa da, güzel ve şirin bir köy
Benim bildiğım iki kızılcakışla var. Birisi Şarkışlaya bağlı olan diğeri Merkez ilçe Kayadibi nahiyesine bağlı Menşurlu köyü ile Eskiapardı köyleri arasında kalıyor.Sivasa 30 Km. uzaklıkta.Bende Eskiapardılı olduğum için oradan biliyorum.Ben Sivaslıyım diyen herkese kucak dolusu selamlar.
Bende Sarkislali oldugumdan, ilk aklima gelen Sarkislaya bagli olan Kizilcakisla.
Merkeze bagli olaninida yeni duydum :rolleyes:
MaLamat_58
02.04.2008, 09:00
Ben de Savcunluyum.Kızılcakışla bizim köye çok yakındır.Hem de kızılcakışla değil.Gızıcaaaşla derler :D
sivaslıgenç
02.04.2008, 10:25
Ben de Savcunluyum.Kızılcakışla bizim köye çok yakındır.Hem de kızılcakışla değil.Gızıcaaaşla derler :D
Aynen Kızılcakışla demezler kızılcaaş derler bende 5 ay önce köyün adının kızılcaaş olduğnu snıyodum meğersem yöresel bir konuşma şekliymiş:D
MaLamat_58
02.04.2008, 10:57
Eferim Sivaslıgenç.Arada bir teşekkür et abine de biz de sevinek ne var :D Karşılıklı paslaşalım :)
sinanygt
02.04.2008, 19:16
arkadaşlar kızılcakışla karayün nahiyesine çok yakın merkeze bağlı çokgüzel bir yerleşim yeri bende cirinliyim
toros5833
03.10.2008, 22:29
slm bu köyden olanlar varsa tanışmak isterim bende bu köylüyüm çok oldu bu köyden çıkalı ama benim köyüm başka
sivaslıdelkanlı
23.12.2008, 22:13
sivasspor MAŞALLAH geçen sezon gibi ilk yarıyı LİDER bitirdi.HELAL SİZLERE YİĞİDOLAR,CAFER DAŞ
ben yağdonduranlıyım ama buraya kızılcakışla köyünden gelmişiz kökenim ordan geliyor
mrb arkadaşlar merkeze bağlı olan gıcaşla değil (kızılcakışla değil) artık çaypınar oldu. diğer kızıkcakışla menşurlu yakınlarında olduğu için oraya menşurlunun kızılcakışla köyü deniyor.
emiroglu
17.01.2009, 16:58
Köyümüzün ismi hala Kızılcakışla Köyü'dür,ve Sivas Merkeze Bağlıdır,Nahiyesi ise Karayündür.Hepinize Selamlar
ahmet_cil
18.01.2009, 13:40
s.a ağalar bende kızılca kışlalıyım en güzel köy bence bizim köy :)
samiyiğit
18.01.2009, 17:07
sayın belediye başkanı sami aydının köyü dür. bilmeyen değerli arkadaşlara duyurulur
tabir yerindeyse gıcaaaşlı olarak ta bilinir. tüm elbeyli ve sivaslılara selam olsun......
ahmet_cil
07.02.2009, 20:49
selam gardaşlar bende sivas merkez kızılcakışla köyünden ahmet çil bir çok arkadaşlar beni dügün salonlarından tanır sunuculuk yaparım ve türkü söylerim vede bir sivas hastasıyım tüm sivasa selamlar
yunus çil
13.04.2009, 14:09
ben de kızılcakışla köyünden sertonun torunu yunus çil.tüm hemşerilerime slmlar diliyorum
Ayhan CELLAT
02.06.2009, 19:48
Slm ben kızılcakışla köyünden Cortların Osman'ın (OSMAN CELLAT) oğluyum bütün kızılcakışlalılara slmlar
kzılcakışla köyü internet sitesi: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] busiteyi ben açtım
umarım bakarsınız yorum bırakırsanız çok sevinirim
Ayhan CELLAT Saygılarım la (ayhan_cellat58@hotmail.com)
=======o0o======
KZILCAKIŞLA KÖYÜ MERKEZE BAĞLI OLAN KÖYDÜR SARKIŞALDAKİ DEĞİL
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
s.a ahmet abi ben cortların osmanın oğluyum AYHAN CELLAT
Ayhan CELLAT
23.06.2009, 13:47
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 513c12e5f56e8e619ed872953bc2a6 bc00a90a2e2e1ca28f16211
Ayhan CELLAT
30.06.2009, 13:17
/[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]">[Glitterfy.com - *Glitter Words*]</a>
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]) [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]) [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
SUAT HAVUZ BEN ARMUTLUKÖYLÜYÜM SELAMLAR KIZILCAKIŞLA KÖYLÜLERE
SUATHAVUZ ARMUTULU KÖYLÜYÜM SELAMLAR
ben sivas merkez kizilcakişlaliyım sivas merkezde yaşıyorum osman ağa konagında görevliyim. sivasda 3 tane kizilcakişla var bilmeyenlere duyrulur bir sivaslı olarak gururlu mutluyum. tüm sivaslılara selamlar.
Sivasta 3 tane Kızılcakışla var
1- Kızılcakışla Belediyesi ( Şarkışla)
2- Kızılcakışla ( Çaypınar) - Karayün tarafında
3- Yeni Kızılcakışla (Elbeyli) - Menşurlu, Apardı, Söğütcük köylerinin arasında. (Ayrıca benim de köyüm :) )
Ayhan CELLAT
26.09.2010, 11:16
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]!/pages/SIVAS-MERKEZ-KIZILCAKISLA-KOYU/126369437404549?ref=sgm
KÖYÜMÜZÜN FACEBOOK' TAKİ RESMİ SAYFASIDIR
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.