PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 15 VATAN EVLADI


orhanakbulut_58
08.10.2007, 23:37
Devletimizin hürriyeti, aziz milletimizin bütünlüğü uğruna cansiperhane görev yapan, yüce milletimizin bağrından çıkmış Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarından 15 vatan evladını ülke bütünlüğüne göz dikmiş teröristler tarafından şehit edilmesini derin bi üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım.

ABD okyanus ötesinde, İsrail iki askerinin kaçırılmasını bahane ederek sözde terörle mücadele ederken; biz yanı başımızda Kuzey Irak'taki PKK kamplarına müdahale edemiyoruz. Hükümet tutum belirlemede ve eyleme geçmekte zorlanmamalıdır. Çünkü Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Milleti, kurum ve kuruluşlarıyla teröre ve yandaşlarına karşı mücadele edecek kudrettedir. Bunun için ABD'den izin almaya gerek yoktur.

Bugün teröre karşı ülkemizin içinde bulunduğu durum içler acısıdır. Güvenlik kuvvetlerimize ve vatandaşlarımıza kurşun sıkanlar, AB'ye uyum yasaları ve sessizce çıkarılan af yasalarıyla serbestçe dolaşmaktadırlar. Türk Devletinin ve milletinin bölünmez bütünlüğünü bozmaya yeltenen fikirler, çabalar, hareketler, maalesef ortalıkta rahatça dolaşmaya devam etmektedirler. Düne kadar yürürlükte olmayan Terörle Mücadele Yasası gereği asker ve polisimizin yetkileri elinden alınıp, güvenlik kuvvetlerimiz aciz duruma düşürülmüştür. Diplomasi veya AB yolundaki olumsuzlukların vereceği acı, analarımızın evlat acısından daha büyük olamaz. Artık terör konusunda bardaktaki su taşmış hatta su bile kalmamıştır.

1923Türk-Grup olarak terörist faaliyetler karşısında tüm milletimizi topyekün göreve çağırıyoruz. Bölücülük yapanlara, Apo'ya af isteyenlere, AB'ye kendini teslim edenlere, bilinçli olarak Türk milletini asimile etme politikası izleyenlere artık hiçbir şekilde taviz vermeyelim, VERDİRMİYELİM. 1923Türk-Grup olarak bizlerin tepkileri bu gece sabaha karşı zone-h sayfalarından dünyaya duyurulacaktır.

Bu acı hadiseyi kin ve nefretle kınıyor, aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailelerine, aziz milletimize ve silah arkadaşlarına sabır ve başsağlığı diliyorum.

1923Türk-Grup

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

orhanakbulut_58
09.10.2007, 00:40
Ey mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü, Kızkardeşimin gelinliği, şehidimin son örtüsü. Işık lşık, dalga dalga bayrağım, Senin destanîni okudum, senin destanîni yazacağım. Sana benim gözümle bakmayanın Mezarını kazacağım. Seni selamlamadan uçan kusun Yuvasını bozacağım. Dalgalandığın yerde ne korku ne keder... Gölgende bana da, bana da yer ver! Sabah olmasın, günler dogmasın ne çıkar! Yurda, ay-yıldızının ışığı yeter.Savaş bizi karlı dağlara götürdüğü gün Kızıllığında isindik; Dağlardan çöllere düşürdüğü gün Gölgene sığındık. Ey simdi süzgün, rüzgârlarda dalgalı; Barisin güvercini, savasın kartalı... Yüksek yerlerde açan çiçeğim; Senin altında doğdum, Senin dibinde öleceğim. Tarihim, şerefim, şiirim, her şeyim; Yeryüzünde yer beğen: Nereye dikilmek istersen Söyle seni oraya dikeyim!

fratt
09.10.2007, 08:22
kardeşim şuan asker. jandarma komando eğitimi alıyor ve %90 doğu illerine gidecek. her şehit haberi zaten bağrımıza düşen bir kor olarak dururdu. artık o kor evimizin ve ailemizin heryerini yakmakta. allah benim kardeşime benim mehmetçiğime kurşun sıkacak olanın değil sadece kendi canını buna olanak sağlayanın onu destekleyen köpeklerinde canını biran önce alsın. teröre lanet ediyor ölen şehitlerimizin ailesine başsağlığı diliyorum. allah yolunda vatan savunmasında şehit olmak aşkların en güzeli. mekanları cennet olsun. kendi yemek yedikleri kaba pisleyen domuzlar elbet birgün pisledikleri kabın içinde kendi pislikleriyle boğulacaktır. bu ülkenin ekmeğini yeyip birgün kurşun sıkanlar gün gelip bu ülkenin kurşununuda yerler.

1967_DRNK_AHMET
09.10.2007, 12:26
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ



KAHROLSUN:(PKK



AİLELERİNE SABIR VERSIN ALLAH KÖTÜ OLAY

altuntas58
09.10.2007, 14:29
Kahrolsun pkk bunlara pirim veren tüm siyasilere,sanatcılara,iş adamlarına,lanet olsun şu mubarek ayda yaptıkları ayaklarına dolaşsın inşallah hepsinin canı cehenneme rabbim ölenlere rahmet geride kalanlara sabırlar versin türk milletinin başı sağ olsun vatanımız için atılan her adımı taktirle karşılarım allah vatan için can verenleri ve bu uğurda seve.seve,düşmana Göksünü siper eden şehitlerimizi kınalı kuzularımızı inşallah cennetinin en güzel yerine alır tekrar ruhunuz şad toprağınız bol olsun