Orijinalini görmek için tıklayınız : İLGİNÇ İCATLAR
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Ertugrul
28.11.2007, 01:13
Emeğine sağlık serdar hocam
Müthiş icadlar,içlerinde günlük hayatta işe yaracaklarda var. Bu yüzük 120 derece ısıtınca
birde her saat başı,biraz mazoşistçe olmmaz mı :D :D :D
Emeğine sağlık serdar hocam
Müthiş icadlar,içlerinde günlük hayatta işe yaracaklarda var. Bu yüzük 120 derece ısıtınca
birde her saat başı,biraz mazoşistçe olmmaz mı :D :D :D
Evet Cahar bırak teknolojiye yetişmeyi,bu gidişle yazmaya yetişemeyeceğiz bak şimdide Japonlar suçluyu gözünden tanıyan robot icat ettiler.
Yüzüğe gelince evet biraz mazoşitçe açı çekmeyi sevenler için bire bir!
üçüncüsü bize ait heral................güzeeeeee eeel
gürün_güzeli
28.11.2007, 20:31
bence en güseli içlerinde tahtanın icadıydı..çok kullnıorum ondandır heralde:)
bnce de en güseli tahta :D:D
yüzük güzelmişte pili bitince ne ısıtır nede haber verir güneş enerjili olsaymış keşke
sivaslii58
21.06.2009, 15:04
yüzük güzelmişte pili bitince ne ısıtır nede haber verir güneş enerjili olsaymış keşke
Süpersin abi tam benim düsündügümü yazmisin....:) Ama yinede cok güzel bi icat..
Süpersin abi tam benim düsündügümü yazmisin....:) Ama yinede cok güzel bi icat..
güneş enerjili olsaydı oda çalışmazdı sizin orda çünkü güneş az oluyor biliyorum alamanyada
sivaslii58
21.06.2009, 15:13
güneş enerjili olsaydı oda çalışmazdı sizin orda çünkü güneş az oluyor biliyorum alamanyada
Haklisin salim abi...Olsun arada sirada buraya da ugruyo Günes olmazsa türkiyeye glirdik o da sorun degil.:)
Sivaslisandy-58
21.06.2009, 15:54
icatlar güzel hos`da geri dönüsümlü olmasi gerekir ne olursa olsun!cevreye dünyaya ZARAR VERECEK SEKILDE ÜRETILMEMELI.
atiklar nereye atiliyor bilinmeli ne ile yapiliyor? o da, aynen her sey sagligimiza ve yasantimiza faydali olmaya bilir!?
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.