PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : PUSAT'ı kim bitirdi?

arikarinkuchi
15.12.2007, 09:15
PUSAT'ı kim bitirdi?

Dizinin reytingleri gayet iyiydi. Ama dün akşam son bölümü yayınlandı. Nedeni ise...
Dizini yayınlandığı cuma günleri tüm günde ilk üç ve ikinci sıraya girmesine rağmen final yapması kafaları karıştırdı. Yapımcı Osman Sınav dizinin yayından kaldırılması ile ilgili olarak, "Pusat'ı kalite olarak kendini aşamadığını düşündüğümüz için bitirdik." dedi.

Sınav 26 Nisan 2005'te de benzer bir gerekçe ile Kanal D'de yayınlanan 'Kapıları Açmak'ı yayından çekmişti.

İlk ona girmenin bile başarı sayıldığı reyting sıralamasında Osman Sınav'ın bu tutumu sektörde kaliteli projelerin artacağı yorumlarının yapılmasına neden oldu. 13. bölümde ekrana veda eden Pusat'ta Sivas'tan çıkıp şampiyonluklara uzanacak bir boksörün hayatı anlatılıyordu.

Dizide Abdulkadir Ceylan Ede'nin yönettiği dizide, Haluk Piyes (Pusat), Yasemin Balık (Hediye) ve Esin Civangil (Nergis) rol alıyordu.

PusatBjk58
15.12.2007, 09:33
offffffffff offffffffff nie yaa nieeeee :'(

abuç
16.12.2007, 12:38
sivaslı olduğu için seyrediyordum ama; kangalın konuşması sivas konuşması değildi abartılı idi.onun için bittiğine pek üzülmedim.

efe-58
16.12.2007, 20:44
:mad::mad::mad::mad:
gecekden bende bir anlam veremedim pusatin bitirilisine. cuma gunu is satimi bile degisdirmisdim pusat icin. dilerim ya gercek sebebini aciklarlar,
yada dizinin cekimlerine devam ederler. bu iki secenekden birini yapmazlar sa
osman sinavin yapitlarini seyredmiyecegim artik hayel kirikligina ugramamak icin. bir sorun varsa biz.. catara patara, catara, patara hallederdik aaaaabeeem.

58memo
16.12.2007, 21:06
13 bolum yayinlandi, benim görüsüm az ve dogru kangal selahattin nin konusmasi abartiliydi :S

bence film daha uzaya bilirdi

Fatihmd
18.12.2007, 16:52
Takip ettiğim tek dizi idi, sebebi ise Sivas tı. Malesef bitti.

Sivasli_Kiz_87
20.12.2007, 15:57
pusat bittimmi neeeeeee hadi ya neden bittiiiiiii

Gülpare
20.12.2007, 16:05
Diziyi izlemiyordum yanlizca Sivasli bi boksörün hayatini anlattigini biliyordum,izleyenler icin üzüldüm..

Duhan58
20.12.2007, 17:02
kim başlattıysao bitirdi
sebebimi yeni çektiği dizi
yani pars
narkotik polis
bu yüzden bitirdiler bu kadar basit