PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : FORUMLARIN DAHA FAZLA KATILIMLI OLMASI İÇİN SİZCE NELER YAPILMALI?

serkanka58
23.01.2008, 16:49
sevgi yiğidolar
belli bir zamandır üye olduğum sitede açılan forumlara hep belirli kişiler katılmakta ve katkı sağlamaktadırlar.
bu katılımın ve bilgi paylaşımının fazlalaşması için neler yapabiliriz.
biz ekmeğini aşını paylaşan bir milletin çocukları olarak bilgilerimizide azami derecede paylaşmamız gerekmezmi?
lütfen bu konuda görüşlerinizi bildiriniz:):):):)):):):):)):) :):)

altuntas58
23.01.2008, 17:06
sevgi yiğidolar
belli bir zamandır üye olduğum sitede açılan forumlara hep belirli kişiler katılmakta ve katkı sağlamaktadırlar.
bu katılımın ve bilgi paylaşımının fazlalaşması için neler yapabiliriz.
biz ekmeğini aşını paylaşan bir milletin çocukları olarak bilgilerimizide azami derecede paylaşmamız gerekmezmi?
lütfen bu konuda görüşlerinizi bildiriniz:):):):)):):):):)):) :):)

Evet kardeşim size katılıyorum katılımı ve bigi paylaşımını kitlelerle paylaşmanın yolu daha çok üye gelmsi için caba göstermeliyiz mesela herkesin bir hedefi olmalı herkes bu siteye 5 kişi getirse furumlarımızın rengi değişir neşelenir bizlerde bigi sahibi oluruz bunun gibi bir çok yolları var

sivaslıgenç
23.01.2008, 17:32
Evet kardeşim size katılıyorum katılımı ve bigi paylaşımını kitlelerle paylaşmanın yolu daha çok üye gelmsi için caba göstermeliyiz mesela herkesin bir hedefi olmalı herkes bu siteye 5 kişi getirse furumlarımızın rengi değişir neşelenir bizlerde bigi sahibi oluruz bunun gibi bir çok yolları var

Altuntaş abi, bu siteye üye bildiğim kadarıyla 28.000 kişiydi ama sürekli giren 50 kişi anca var yok.Bence herkese uygun yani zevk bakımından uygun olabilecek forumlar açılsın orda biraz çok forum olur o zamanda son 10 yorumu son 20 yoruma çıkarırız olmazmı?Mesela bir arkadaş futbol biri siyaset biri haber ister bunları yapabiliriz.Olabilirmi???

sivaslıgenç
23.01.2008, 17:35
Yada misafir üyelerimizin ilğisini çekebilecek forumlar açalım.

serkanka58
28.01.2008, 08:24
valla bişeyler yapalım forumlara katılım düşüyor iice
bir sürü ilginç sayılabilecek konular açılıyor kimsede tık yok yaaaa

serkanka58
28.01.2008, 08:26
sitemizin şu an itibari ile üye sayısı 29667
ancak online 4 katılım 0

özdemir
28.01.2008, 11:41
katılım gerçekten çok az. bunun için ne yapılabilir. belki video klipler konulabilir foruma. Müzik aletleri konusunda bilgisi becerisi olan burda paylaşım yapabilir. Sivaslıyız ama bakın saz konusunda hiç bir paylaşımımız yok. forumun reklamını yapmak için değişik yöntemler bulmak lazım ama. yönetimdeki arkadaşlar hiç araştırdımı.

sivaslıgenç
28.01.2008, 11:55
sitemizin şu an itibari ile üye sayısı 29667
ancak online 4 katılım 0

Abi bence herkes kendi alanıyla ilğili bir paylaşım yapsa mesela ben atıyorum yani; eğlence ;mesela sen ;sivasspor hakkında felan forumlar yapsak.Çünkü gerçektende forumlara hep ayı kişiler katılıyor ve zevki çıkmıyor.

CrSivaslim58
28.01.2008, 12:15
evet az kisi sivaslilar net'e giriyor. bence
belki sivasspor.com'a cok kisi giriyor diye yada sivastunig.com galiba
onun için az kisi giriyor sivaslilar.net'e ;););););););););););););)