PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gaziantep’i yeneceğiz.


EyüphanAydın
05.02.2008, 14:11
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Gaziantep’i yeneceğiz.
Sivasspor Gaziantepspor maçı hazırlıklarını İstanbul’da TFF’nin Riva’da bulunan tesislerinde sürdürecek.
Soğuk hava kütlesinin etkili olmasıyla birlikte Riva’ya giden Sivasspor’un kadrosunda Milli Takım kadrosunda bulunan Mehmet Yıldız dışında tüm futbolcular yer aldı.
Teknik Direktör Bülent Uygun, soğuk hava nedeniyle takımın hazırlıklarını yapamadığını, maçlara kapalı yerde hazırlanmak zorunda kaldıklarını bu nedenle de istenilen düzeyde motivasyon sağlanamadığını dile getirerek “İstanbul Büyükşehir maçında olduğu gibi Gaziantepspor maçı öncesinde de Riva’ya hazırlanmaya karar verdik.
Burada yapacağımız hazırlıkların ardından Gaziantep’e gideceğiz, maç sonrasında yine buraya döneceğiz Sivas’ta soğuklardan istenilen düzeyde maçlara hazırlanamıyoruz.
Gaziantepspor maçı ve Oftaş maçı için Riva’da hazırlanıyoruz.
İki takımı da yenerek liderlik yarışında var olduğumuzu ispat etmek istiyoruz” dedi
GAZİANTEP’İ YENECEĞİZ
Fenerbahçe maçında istenilen futbolu oynayamadıklarını ve farklı yenildiklerini dile getiren Kaleci Akın, Muhammed Ali Kurtuluş, Murat Sözgelmez, Hayrettin Yerlikaya, Musa Aydın, ve Abdurahman Dereli “Bizim için Fenerbahçe maçı geride kaldı. Bu maçı unuttuk.
Gaziantepspor maçına hazırlanıyoruz.
Bu maçı alarak iddiamızı devam ettirmek istiyoruz” dediler
Gaziantepspor deplasmanından getirecekleri puanlarla taraftarları sevindireceklerini de sözlerine ekleyen Kaleci Akın, Muhammed Ali Kurtuluş,Murat Sözgelmez, Hayrettin Yerlikaya, Musa Aydın, ve Abdurahman Dereli “ Önce Gaziantepspor’u yenmek,ardından Gençlerbirliği Oftaş deplasmanından puanlarda dönmek ve iki haftayı 6 puanla kapatmak istiyoruz.İki haftalık deplasmanından ardından kendi saha ve seyircimiz önünde yapacağız Çaykur Rizespor maçında taraftarlarımızla buluşmak istiyoruz.Bizlere güvenenlerin güvenlerini sarsmamak için hedefe adım adım varmak için çalışmaktayız” dediler.
Sivasspor, Gaziantepspor ile Pazar günü Gaziantep Kamil Ocak Stadı’nda saat 13:30’da karşılacak.

CrSivaslim58
05.02.2008, 14:21
sivasspor gaziantipe karsi bence 4-0 yencek sivasspor