PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kestikleri kuzu altın dişli çıktı!

BAYPİPO
14.02.2008, 01:43
Kestikleri kuzunun dişleri altın kaplama çıktı. Görenler çok şaşırdı.

Edremit'e bağlı Akçay tatil beldesinde inşaat işleriyle uğraşan Halil Bilgi, hayır için kesmek üzere memleketi olan Ağrı'dan kuzu getirtti. Kuzuyu
kestikten sonra kellesini eşinin pişirdiğini ve kuzunun dişlerinde altına benzer bir kaplama olduğunu fark ettiklerini belirten Halil Bilgi, "2 yaşında olduğunu sandığımız kuzuyu hayır için kestik. Kellesini kaynattıktan sonra dişlerinin altın kaplama olduğunu gördük. Birkaç yere giderek incelettik. İlk kez böyle bir durumla karşılaştım ve hâlâ gözlerime inanamıyorum" dedi.

Bir veterinere danıştıktan sonra eşi ve iki çocuğuyla birlikte kuzunun etinden yediklerini ve herhangi bir rahatsızlıklarının olmadığını söyleyen Halil Bilgi, kuzunun yetiştirildiği Ağrı'nın Diyadin yöresinde altın madeni olabileceğini düşünerek yetkililere seslendi. Bilgi, "Ben ve fikir danıştığım insanlar tahmin ediyoruz ki, bu kuzunun yetiştirildiği bölgede altın madeni olabilir. Yetkililerin bu çağrıya kulak vererek Diyadin yöresinde incelemede bulunmasını istiyorum. Bir maden ortaya çıkabilir" dedi.

Ertugrul
14.02.2008, 01:54
Paylaşım için teşekkürler,emeğine sağlık,
o kadar koyun kestik kör talih bize vurmadı heç,şimdi bu kuzunun otlantığı bölgede altın
madeni mi varmış,aman Alman Vakıfları duymasın,Bergama da ki madenler için yapmadıklarını
bırakmadılar.Bu teoriye göre Divriği taraflarında yayılan hayvanların da dişlerinin demirden
olması gerekiyor,malüm ilçemizde zengin demir yatakları bulunuyor.

özdemir
14.02.2008, 10:24
inşallah yetiştirildiği yörede altın madeni vardır. eminim ekonomiye çok katkısı olacaktır. haber için teşekkürler

BAYPİPO
14.02.2008, 15:15
ilginiz ve yorumlarınız için teşekkürler.Çok ilginç bir haberdi paylaşmak istedim..

nl58
14.02.2008, 15:33
harbi ilginc bir haber :D tskler

fertelliyim
14.02.2008, 16:15
Haberin ne derece gercek olduğunu bilmiyoruz doğru bile olsa Altından daha değerli ve dünyanın %70 ni bulunduran Türkiye Bor Madenlerini henüz işletemedi ABD ve AB elimizden almak için ellerinden geleni yapmıyorlarmı?

altuntas58
14.02.2008, 16:20
Bu ilginc haberi bizlerle paylaştığın için teşekkürler

WåñTêd_øØ7
14.02.2008, 18:48
çok ilginc adamlar zengın olmustur bea:D:D:D

FurkaN
14.02.2008, 19:09
İlginç bir haber ama bence otlatılan yerde altın olması ve kuzunun bu nedenle dişlerinin altın kaplama olması çok uçuk bir hayal.... Bu söylenen imkansız bir şey bence.... İnşaallah dedikleri gibidir altın vardır, umut fakirin ekmeği....

adislibekir
15.02.2008, 00:08
Ya arkadaşlar geçim zor bizlerde zar zor unlu gıdalarla hayatımızı idame ettiriyoruz bizim dişlerin dibindede her halde buğday filizlenecek.Gerçekten tuaf.