Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVAS'A BAĞLI BELEDİYELER (Anket)
1-GÜMÜŞDERE BELEDİYESİ (MERKEZ)
2-YAKUPOĞLAN BELEDİYESİ (MERKEZ)
3-SIZIR BELEDİYESİ (GEMEREK)
4-KURTLAPA BELEDİYESİ (MERKEZ)
5-ŞEREFİYE BELEDİYESİ (ZARA)
6-BAHARÖZÜ BELEDİYESİ (ULAŞ)
7-KIZILCAKIŞLA BELEDİYESİ (ŞARKIŞLA)
8-DELİİLYAS BELEDİYESİ (ALTINYAYLA)
9-KAVAK BELEDİYESİ (YILDIZELİ)
10-GÜRÇAYIR BELEDİYESİ (ŞARKIŞLA)
11-YENİÇUBUK BELEDİYESİ (GEMEREK)
12-ÇATALOLUK BELEDİYESİ (SUŞEHRİ)
13-SUÇATI BELEDİYESİ (GÜRÜN)
14-ŞEYHHALİL BELEDİYESİ (YILDIZELİ)
15-EĞERCİ BELEDİYESİ (GEMEREK)
16-KALIN BELEDİYESİ (YILDIZELİ)
17-KÜMBET BELEDİYESİ (YILDIZELİ)
18-YENİKARAHİSAR BELEDİYESİ (ULAŞ)
19-GÜNEYKAYA BELEDİYESİ (YILDIZELİ)
20-İNKIŞLA BELEDİYESİ (GEMEREK)
21-YAVU BELEDİYESİ (YILDIZELİ)
22-KALE BELEDİYESİ (ALTINYAYLA)
23-HAVUZ BELEDİYESİ (KANGAL)
24-ÇETİNKAYA BELEDİYESİ (KANGAL)
25-YILDIZ BELEDİYESİ (MERKEZ)
26-ÇEPNİ BELEDİYESİ (GEMEREK)
27-CEMEL BELEDİYESİ (ŞARKIŞLA)
28-AKÇAKIŞLA BELEDİYESİ (ŞARKIŞLA)
CrSivaslim58
19.02.2008, 14:25
bence ...........GÜMÜŞDERE BELEDİYESİ (MERKEZ)...........
Semih
......................
Tabiki Gümüşdere Belediyesi ( Adislibekir ) Sitemizde en faal olan belde Gümüşdere Belediyesi merkez merak eden girer bakar.
Semihcim bu duyarlılığından dolayı adislibekir amcan sana teşekkür eder.
Ben adıslıbekir Gümüşdere Belediyesinin eski bir çalışanı olarak Beldemin ve Belediyemizin aşığıyım bu konuda gerçekten çok duyarlıyım yazılarımı okumanızı tavsiye ederim.HEPİNİZİ (Adıs) Gümüşdere Beldesine davet ediyorum müsafirperverliğin en güzelini gör.Hepinize sevgiler selamlar.
anketin ne amaçlı açıldığını anlayamadım ama
tabiki gümüşdere belediyesi diyorum
sonbahar
20.02.2008, 17:07
Tabiki Gümüşdere Tabiki Adıs.......................... .............Ben gümüşderenin hayranıyım.Her nekadar Gümüşdereli olmasamda bilenler tanıyanların anlatıkları ve gümüşderede kaldığım iki saat içinda bana gösterilen samimiyet içtenlik benim için kafi.
adislibekir
20.02.2008, 17:17
Sivaslılar forum un böyle güzel şeyleri gündeme getirmes,böyle güzel aktivitelere sitede yer vermesi gerçekten ço hoş ya bu siteyi kuranlar emekverenler,bugüne gelmesinde katkısı olan lata çok teşekkür ederim Allah onlardan razı olsun. Ben adislibekir her zaman köyümle iftihar ettim Allah canımı sağ ettikçe Adıs sevdam sürecek.(Oyum tabiki Gümüşdereye)
aozdemir
20.02.2008, 17:43
bence de gümüşdere belediyesi. sitedeki en aktif belediye orası
kınasoglu
20.02.2008, 19:08
tabikıde gümüsdere beldesi (yani adıs) :):):)
doğankuyumculuk
20.02.2008, 19:44
sitede en çok etkin üyeler tabiki gümüşdere beldesinden rakamlara bakarak farkı anlayabılrsınızz !!!
Gümüşdere oldukça atak bu konuda duyarlılıklarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.
aozdemir
21.02.2008, 13:25
sivasın en meşhur belediyesi gümüşdere galiba.
kınasoglu
21.02.2008, 19:23
tabiki gümüşdere olmalı???????????????????????? ? adıslı ol mak bir ayrıcalıktır cumuriyetin temellerini atılmasında adısın katkıları var
omercoskun
22.02.2008, 02:21
bence de çataoluk belediyesi canım memleket gözümde tüttü şimdi ahada !!!!!!!!!!
adislibekir
22.02.2008, 13:34
Sevgili Ömer Çataloluklular uykuda galiba senden başka kimse Çataloluklu ya rastlamadım.Ömerim sence çataloluk ama Sitenin kalbindeki belediye Gümüşdere Belediyesi Adıs.Kusura bakma da bu kadar ayrıcalığımız olsun ya.
WåñTêd_øØ7
22.02.2008, 16:48
GUMUSDERE:):):):):):):):):):): )
adislibekir
22.02.2008, 20:01
Arkadaş bu anket neden yapıldı,belki Sivaslılar Net de hangi beldeden nekadar insan var üç aşağı beş yukarı bilinsin diye.?Ama deyil Belediyelerden katılım site içerisinde Yazı kopyacılığı yapıp birbiriyle kafa yapan arkadaşlar dahi ilgisiz kaldılar tabi o arkadaşlar zeki arkadaşlar herşeyi onlar bilir herşeyin iyisini onlar yapar iki tane köylünün belde muhabbetine neden katılsınlarki...Bizler isterdik ki bu arkadaşlar bu ankete katılsın beldelerimizin konularına konumlarına,Sosyal durumlarına göre yorumunu yapsın yabancı olarak beldelerin artılarını eksilerini belirtsinler buraya ilgi olsun o zaman Forumumuza belki de Her beldeden yeni katılımlar olacağı muhakkaktı.Ama onlar ilginç buldukları hazırda ne görürlerse siteye kopyalayarak anlamsız bir dedikodu ortamı yaratmışlar öylece gidiyorlar.Kimin Avatarı güzel kimin burnu uzun kim öcüden korkuyor falan,filan.Hayırlı işler arkadaşlar dizi filim muhabbetiniz bitti mi.?
kınasoglu
22.02.2008, 21:08
arkadaşlar gümüşdere beldesi sivasın kuzeyinde cok şirin bir beldedir tüm hemşerilerimizin görmesin ve gelip gezmesini isterim tüm memşerilerimiz davetlidir bekir doğan
adislibekir
24.02.2008, 21:47
Sevgili Kurtlapa Belediyesinden Ankete katılan arkadaşlar neden,Oylarını verdikten sonra mesjlarını yazmıyorlar.
ThornaDo
28.02.2008, 12:06
SeLamün ALeyküm SevgiLi gümüşdereLiLer. Anketin oLduğunu farkettim ve gümüşdereye verdim. YaLnız ben gümüşdereLi değiLim. Forumdaki her yazınızı okudum. AdisLibekir abiyi daha önceden tanıyordum. Gümüşdereyi sayenizde tanıdım. İnşaLLah bugünden sonra siteye katıLmaya devam edeceğim.
adislibekir
28.02.2008, 14:08
Teşekkürler Orhan ESKİ bekir abine sevginden dolayı Bilmediğin görmediğin bir beldeye anket oyu verdiğin için teşekkür ederim.Sende artık bundan sonra benim için Samsulu Yiğidosun selamlar Allah gönlüne göre versin.
tayfun5834
02.03.2008, 14:19
TEK BENİM GALİBA BENDE KURTLAPA DİYORUM AMA ASIL ÖNEMLİ OLAN TABİKİ SİVAS
adislibekir
02.03.2008, 14:57
TEK BENİM GALİBA BENDE KURTLAPA DİYORUM AMA ASIL ÖNEMLİ OLAN TABİKİ SİVAS
Hoş geldin Tayfun yok ayrımız gayrımız hepimiz ayni toprağın ayni iklimin,ayni corafyanın bir parçasıyız.Herşey bir ilk le başlar sen siftah yaptın arkası gelir.
tanju_58
02.03.2008, 18:26
sisliler burda görmek istiyorum :):)
turan_3458
02.03.2008, 18:34
çatalolukluyuz,bizde burdayız gardaşlar :):)
dogukan58
04.03.2008, 17:16
dellezliyim dahası yok........... ;D
adislibekir
07.03.2008, 22:17
Ya arkadaşlar ankete katılım daha fazla olmalı.
Abdurrahman 58
07.03.2008, 23:09
elbey-güney köyü belediyelik olmalı
adislibekir
08.03.2008, 15:12
elbey-güney köyü belediyelik olmalı
Bu köyümüzün şu anki nufusu kaç acaba.? Yeni yasaya göre Belediyelik olabilmesi için nufus enaz 5000 olması gerekiyor.İnşallah olur.:D:D:D
karakiz14
12.03.2008, 14:38
Bende [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] diyorum
settar58
16.03.2008, 07:46
Elbette ki Gümüşdere belediyesi (yiğit namıyla anılır yani ADIS tabiki ) varmı daha aktif olan.
omersolmaz
27.03.2008, 04:35
Var mıdır o güzelim Gürçayır gibisi? Yazları bir başka kışları başka bir muhteşem.Ömür boyu hep özlemini çektiğim güzel köyüm. Sivas'ımın ığdır ovasıdır.
alisayan
27.03.2008, 08:17
tabiki gümüşdere belediyesi olmalı
adislibekir
31.03.2008, 15:44
Tabiki Gümüşdere Beldesi...Gümüşdereli olunmaz Gümüşdereli doğulur görmeyene ne anlatayım kardeşim gel gör kendin değerlendir................... ......................Yorumsuz .
altuntas58
02.04.2008, 16:15
Bekirciğim mutlaka gümüşdere beldesi sivasımızın çok güzel bir bölgesi bu güzel bölgeyi bir gün mutlaka gezeceğim bütün gümüşderli kardeşlerime selamlar saygılar
resulbudak66
07.04.2008, 14:51
sen nediyorsun kardeş belediyemi bıraktılar ellerine sağlık hepsi bitti sağolsunlar
bu iyiliklerini tarih unutmayacak herkese selamlar
resulbudak66
07.04.2008, 14:53
kardeşim tamam olmalıda nasıl abdal horasanı geçmiş sen tarikattan bahsediyorsun
dark_yamtar58
13.04.2008, 02:59
sen nediyorsun kardeş belediyemi bıraktılar ellerine sağlık hepsi bitti sağolsunlar
bu iyiliklerini tarih unutmayacak herkese selamlar
Resulbey Bizim beldemizde herşey var Zenginimiz var Almancımız var,verimli arazimiz var Süper doğal güzelliklerimiz var bizde olmayan ne biliyormusun bizde insan yok Bilen ve birleştiren insan yok köyümüzde noksan olan insanıda bulursak bizim köyümüz kurtla kuzunun beraber yaşadığı bir yer olur.Evet basiretsiz kişilerin elinde küçülen belediyemiz en sonunda iptal oldu.Gümüşdere belediyesi 15 senelik belediyelik gününde.Samandıra Belediyesinin yardımıyla yapılan bir sünnet şöleni ve Denizfeneri derneğinin sünnet dolayısıyla dağıttığı yardımla anılacak.Bu utanılacak eylemi adamlar birde övünme amaçlı sitede yazmışlar bu kadar da yüzsüzlük olmaz ki.
dark_yamtar58
13.04.2008, 12:19
Elbette ki Gümüşdere belediyesi (yiğit namıyla anılır yani ADIS tabiki ) varmı daha aktif olan.
Settar kardeşim Gümüşderenin yiğitliği mazide kaldı Gümüşdere Köyü artık yiğitlikleriyle değil Sivasta başka özellikleriyle anılıyorlar.Köyümüzü yolunmuş kuşa çevirdiler.Hani varya Urum osmanın oğlu Ali Sayan güzel bir söz söylemişti Kınaşoğlu Bekire...Beldeyi saman çuvalına çevirdiniz diye bir yazı yazamıştı ya bu Ali SAYAN ermiş kardeşim hiç boş bir lafı yok ya.Gerçektende Beldemiz şu an için boş bir saman çuvalı.15 yıllık Belediyelik hayatında sadece yapılan bir Sünnet şöleniyle öğünen bir Belediye Başkanı ve Belediye Meclisi birde neyden sorumlu olduğu belli olmayan eli çantalı bir arkadaş var.Birde çıkmış utanmadan sünnet yaptık işte çocukların donları tırakyadan elbiseleri Samandıra Belediyesinden gıdalarınıda deniz feneri derneğinden dilenerek yapılan sünneti bana övüyorlar maaşallah...Ama şunun cevabını veremiyorlar...O Sünnet olan çocuklar yarın çıkarda beni Sünnet ettiren Belediyemiz nerde diye sorarsa bunada övünen sitelere kadar yazan arkadaş bunlarada öğünerek Belediyemizin kimlerin basiretsizliği yüzünden düştüğünü anlatabilecek mi.Pişkinliğin bu kadarına pes vallahi.Başka yerlerde bırakın Belediyeyi durumu biraz iyi biri Onlarca çocuğu tek başına bütün masraflarıyla sünnet ettiriyorda bırakın övünmeyi söz konusu bile etmiyor.Bu sünnet işi de olmasaymış desene övünülecek hiçbir icraatı olmayacakmış Gümüşdere Belediyesinin....Yöremize duyarsız kalmıyalım sözünede hak veriyorum Duyarsız kalmayanlar böyle ya duyarsız kalanlarda işin içine girerse köyde kalmayı başaran birkaç hane kaldı onlarda kaçar.Sevgilerle kardeşlerim.
dark_yamtar58
13.04.2008, 16:21
tabiki gümüşdere belediyesi olmalı
Sevgili AliSAYAN " kardeşim Gümüşdere Belediyesi Demode oldu artık Moda Gümüşdere Köyü kendinizi buna alıştırsanız iyi edersiniz sonrası belki ağır gelebilir.
dark_yamtar58
14.04.2008, 23:55
arkadaşlar gümüşdere beldesi sivasın kuzeyinde cok şirin bir beldedir tüm hemşerilerimizin görmesin ve gelip gezmesini isterim tüm memşerilerimiz davetlidir bekir doğan
Yukarıda yazısı bulunan arkadaş bekir doğan gümüşdere belediyesi meclis üyesidir tabiki belediyeyi ve beldeyi bizlerden iyibilir nede olsa beldemizin idarecileri konumundadır.Gümüşdere Beldesi hakkında merak ettiğiniz konular olursa kendisine bizzat sorabilirsiniz.
ersoy_34
25.04.2008, 23:25
maşallah bayağı belediyemiz varmış şeyh halil tekkesine bikaç sefer gitmiştim
dark_yamtar58
25.04.2008, 23:55
maşallah bayağı belediyemiz varmış şeyh halil tekkesine bikaç sefer gitmiştim
Ersoy Ne yazıkki Gümüşdere (Adıs) beldesi artık bu seçime Belde olarak değil Köy olarak girecek.
dark_yamtar58
18.05.2008, 19:39
Sevgili AliSAYAN " kardeşim Gümüşdere Belediyesi Demode oldu artık Moda Gümüşdere Köyü kendinizi buna alıştırsanız iyi edersiniz sonrası belki ağır gelebilir.
.............................. .............................. .............................. ............
WåñTêd_øØ7
19.07.2008, 19:37
Ersoy Ne yazıkki Gümüşdere (Adıs) beldesi artık bu seçime Belde olarak değil Köy olarak girecek.
sevgılı dark_yamtar heralde gumusderenın koy olmasına cok sevındın yerınde duramıyorsun :):)
.............................. .............................. .............................. ............
.............................. .............................. .............................. ..............
ayrıca alıstık bos msjlara moderator arkadaslar temızlese bunları ıyı olacak :)
yavu belediyesi (esmebasi köyü)
tanju_58
24.11.2008, 15:22
bence de çataoluk belediyesi canım memleket gözümde tüttü şimdi ahada !!!!!!!!!!
benimde gözümde tütüyo ömer abi :) belediyede kapanıyo bu arada...
fevzireiscoşkun
24.11.2008, 15:59
benim beldem kurtlapa evet ezgin yorğun mütevazi adamgibi adamların olduğu ğüzel beldem iyi akşamlar herkese tabi buarada çevre beldelerimiz ve köylerimizde aynı hassasiyet ve güzelliktedir
bence gümüsder[merkez].................
fevzireiscoşkun
02.02.2009, 11:52
ELBETDE KURTLAPA BELDESİ NEDENMİ YAPTIKLARI YAPACAKLARININ TAHAHÜDÜ ŞAYET GÖRMEK İSTİYORSANIZ GİDİP O GÜZEL İNSANLARA MİSAFİR OLMANIZ YETERLİ ÇÜNKİ İKRAMINDA YAKLAŞIMINDA TEBESÜMÜNDE SELAMINDA ZERREKADAR RİYA YOKTUR GERÇİ BİZİM YÖREMİZİN İNSANİ AŞĞI YUKARI AYNI BURADAN O GÜZEL İNSANLARA SAYĞILAR SEVGİLER MUHHABBETLERİMİ SUNARIM ÇEVRE BELDE VE KÖYLERİMİZEDE SAĞILAR SUNARIM
barikat58
11.03.2009, 10:21
en alttakine oy verdim bişey yoktu isim falan benim gönlüm ordan yana :D
tabiki baharözü ..............ne demiş şair bedele bedel uymaz baharözü olmasa..................
zaralı ülkücü
22.03.2009, 02:43
HER ZAMAN HER YERDE TABIKI ŞEREFİYE BELEDİYESİ (ZARA)
Arif Coşkun
22.03.2009, 06:22
Şerefiye Belediyesi.................... ..........ZARA
altuntas58
29.03.2009, 18:48
Sivas merkez BBP den Doğan ürgüp başkan olur inşallah
yusufulku58
30.03.2009, 23:35
anketi açan arkadaş anketin konusunun ne olduğunu yazarsa ona göre değerlendiririz
tekniker58
25.05.2009, 11:31
gümüşdere neymiş be katılımı baya yüksek olmuş. destekleri sürmekte.
akçakışla ile ilgili oylar az daolsa var ama hiç yorum yok gibi
en alttakine oy verdim bişey yoktu isim falan benim gönlüm ordan yana :D
bende seningibi yaptım:D
gümüşdere güzel şirin samimi sıcak tatlı biyer bende çok sevdim bikaç defa gittim bayağıda kaldım çok sevdim.ama bir şeyi açığa kavuşturalım.sivasımızın çok köylerine ve ilçelerine gittim dicek siniz ne çok gezmiş işi yokmu bu kadının düğüne gittiğim yerler oldu.bazı yerlerde ziyaret veya şifalı su duduğumda gittiğim yerler oldu adısada hem düğüne gitmiştim hemde oradada iki yerde şifalı su vardı onun için gitmiştim. sedef hastalığından dolayı.ama misafir perverlik her yöremizde aynı bir birimize boşa taş atmayalım hak yemeyelim
Sivaslisandy-58
28.06.2009, 19:56
YENICUBUK BELEDIYESI.....GEMEREK
kayabaşı
28.06.2009, 20:46
gümüşdere belediyesi tarihiyle kültürüyle el sanatlarıyla yemekleriyle şifalı sularıyla sivasımızın en nezih belediyesidir herkeşin gidip görmesini tavsiye ederim yeni belde yönetimiyle inşallah dahada iyi olacak murat kayabaşı
DELİ ALPEREN
ayparcam
18.07.2009, 12:00
CEMEL BELEDİYESİ (ŞARKIŞLA)
arikarinkuchi
26.07.2009, 20:43
yavu belediyesi(yıldızeli)
çok seviyorum yaa orayı :)
y.karahiar beldesi ulaş.sivas...........
bence gümüşdere belediyesi
WåñTêd_øØ7
17.08.2009, 19:18
bence gümüşdere belediyesi
açık ara ile birinciyiz : )
GÜMÜŞDERE BELEDİYESİ (MERKEZ) [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 87 24,44%
ömer yalcin
27.08.2009, 22:02
kavakliyiz dedikya kardes........................ ..
ismail 58
07.10.2009, 14:36
belediyemiz yok ama ELBEYLİYİZ.
Mahallemde KARŞIYAKA mahallesi.
illaki belediye diyorsanızda,
Sivas Merkez.
figen-58
12.10.2009, 00:06
GÜMÜŞDERE BELEDİYESİ (MERKEZ) [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 87 24,44%
cazip 71 nikli nedense benim ğümüşdere formuma ğirip slmlaşmamı yazı yazmamı hazmedememiş nedenini anlayamadım
ben merkez alibaba domluyum ist oturuyom bi köye yazamammı ben sivaslı deyilmiyim hayret yani
kaya58_1677
11.11.2009, 10:20
bende kurtlapa diyorum yalnız eleştiriyorum belediye olalı 18 sene oldu galiba yapılan bir hizmet göstersinler yok neden yok halkta hizmet beklemiyor nebekliyorlar kazananlar kaybedenlerle dalga geçmeyi bu kadar sorumsuzlar isteyeceksin yaptıracaksın yapamazsa yapanı getireceksin kurtlapada yapacak adam cok..adısda aynı yıldızda aynı yakup oğlanda aynı .köy kalsalardı bundan daha iyi olurdu.....mekanikci ahmet kaya. kurtlapalı. görüşlerinizi bekliyorum .saygılar
tabiki gümüşdere bende (adıs) lıyım izmirde yaşyorum ama köyümü çok seviyorum saygılrımla
YILDIZ BELDESİ
YILDIZ BELDESİ BİR İLÇE ADAYI OLARAK SİVAS MERKEZE BAGLI EN GÜZEL BELDELERİNDENDİR.
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Deliilyaslılar
18.12.2009, 18:10
Kardeş sende mi Deliilyaslısın yoksa :)
Deliilyaslıyıh namı diğer dellezliyih ve ankette de birinciyih :)
Kibrisli
08.04.2010, 17:23
Çetinkaya Belediye Başkanı Gazi Şentürk Mayıs ayı içerisinde İlçe olmak için başvuracaklarını açıkladı.
aysima58
01.05.2010, 01:32
yeni karahisar beldesi.
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.