PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ŞEHİTLER İÇİN NERELERDESİNİZ...?????

KAFKASKAR
26.02.2008, 10:38
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 7d.jpg ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

TÜRK MİLLETİ OLARAK SON ZAMANLARDA ÜZÜCÜ HABERLER ALIYORUZ...VATANIMIZ İÇİN SEHİT DÜŞEN ASKERLERİMİZ....BABASIZ KALAN ÇOÇUKLAR ,EVLATLARINI,ABİLERİNİ ,KARDEŞLERİNİ KAYBETTİLER...TÜRKİYE CUMHURİYET'İ TEK PARÇA İLELEBET YAŞASIN DİYE ŞEHİT DÜŞTÜLER...BAZI SİYASETÇİLERDE CENAZELERDE SİYASETÇİLİK OYNAMAYA BAŞLADILAR... CENAZE İÇİN ORDA BULUNMUYORLAR...BİRBİRLERİNE LAF ATMAKTAN BAŞKA YAPTIKLARI BİRŞEY YOK...NE KADAR ÜZÜCÜ BİR DURUM...KİMSE FARKINDA DEĞİL Mİ.?GAZETE OKURKEN GÖZLERİMDEN DÖKÜLEN YAŞLARA ENGEL OLAMIYORUM....RESMEN DAMARLARIM ÇEKİLDİĞİNİ HİSSEDİYORUM...HER SEFERİNDE BİR ŞEHİT VERDİĞİMİZİ DUYMAK İSTEMİYORUM...YÖNETENLERİN ÇOÇUKLARINA BAKTIĞINIZ ZAMAN YA YURT DISINDA OKUYORLAR YADA YASIYORLAR ....BURDAKİ ÜNİVERSİTELERDE DEĞERLİ...OKUMAK İÇİNSE EĞER..????ASKERLİKTEN KAÇANLARA VE SAĞLAM OLUPTA ÇÜRÜK RAPORU ALAN İNSANLAR BANA GÖRE AKILDAN ÇÜRÜKLER....BU VATANDA YAŞIYORSA RAHAT VE HUZURLU ATATÜRK ,MEHMETÇİK VE ŞEHİTLERİMİZ SAYESİNDE YAŞIYORDUR...EL ALTINDA töreristlere YARDIM EDEN VE apoyu BESLEYENLERE LANET OLSUN.....ALLAH C.C ASKERİMİZİ VE VATANIMIZI KÖTÜ DÜŞÜNCELİ ,BÖLMEYE ÇALIŞAN ,ÇIKARLARINI DÜŞÜNEN İNSANLARDAN KORUSUN...

SİYASET,PARTİ,CUMHURBAŞKANLIĞI KOLTUĞU İÇİN VE VATAN ELDEN GİDİYOR DİYE ÇAĞLAYAN,İZMİR KORDON BOYU VE TÜRKİYE NİN BİRÇOK YERİNDE SOKAKLARA DÖKÜLENLER...????

VATAN İÇİN ŞEHİT OLAN ASKERLERİMİZ İÇİN NERELERDESİNİZ...???

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

Bir gazeteci öldürüldü yüzbin kişi sokaklara döküldü 1 ay boyunca haberlerde gazetelerde internette beynimiz yıkandı
bu cinayeti asla tasvip etmiyorum ama şimdi bu aydıncıklara soruyorum NERELERDESİNİZ Kınalı kuzularımız şehit oldu NERDESİNİZ
neden sokaklarda hepimiz MEHMEDİZ hepimiz TÜRKÜZ diye bağırmıyorsunuz.
neden kimsenin gıkı çıkmıyor neden tepkiler bu kadar cılız taptaze fidanların canları sizin için dahamı az değerli
soruyorum NERDESİNİZ köşelerinde
kendini yırtan yazarlar, nerdesiniz cumhuriyet mitinglerinde gövde gösterisi yapanlar ne değişti.
NERELERDESİNİZZZZZZZ...??????? ?

Ertugrul
26.02.2008, 13:21
Gün sokağa dökülme,çığlıklar atma günü değildir. Gün devletin ordusuna güvenme,el açıp
askerimiz için dua etme günüdür. Şehitlik bizler için kutsal ve varılacak son noktadır,şehit
olanlar için çıngar çıkartamayız sadece onların şefaatlarını Allah'dan dileriz.Birlik ve
beraberliğimizi koruyarak,kökü dışarda olan bu teröre karşı ortak millet bilinci ile dimdik ve
kardeşçe karşı çıkmalıyız.Milletimiz vakur duruşu ile asaletini birkez daha gösterecektir.

sonbahar5803
26.02.2008, 14:01
Gün tabiki sokağa dökülme zamanı değildir.

Ama bazılarının gerçek yüzlerini gösterme zamanıdır.

Gerçi çoğumuz zaten biliyoruz kimin ne olduğunu...

KAFKASKAR
26.02.2008, 15:32
Gün sokağa dökülme,çığlıklar atma günü değildir. Gün devletin ordusuna güvenme,el açıp
askerimiz için dua etme günüdür. Şehitlik bizler için kutsal ve varılacak son noktadır,şehit
olanlar için çıngar çıkartamayız sadece onların şefaatlarını Allah'dan dileriz.Birlik ve
beraberliğimizi koruyarak,kökü dışarda olan bu teröre karşı ortak millet bilinci ile dimdik ve
kardeşçe karşı çıkmalıyız.Milletimiz vakur duruşu ile asaletini birkez daha gösterecektir.

DUYARLILIĞIZA TŞKLER ÇOK SAĞOLUN

KAFKASKAR
26.02.2008, 15:33
Gün tabiki sokağa dökülme zamanı değildir.

Ama bazılarının gerçek yüzlerini gösterme zamanıdır.

Gerçi çoğumuz zaten biliyoruz kimin ne olduğunu...

DUYARLILIĞIZA TŞKLER ÇOK SAĞOLUN
YÜREĞİNİZE SAĞLIK