PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hepimiz Recep İvedik'iz

_DuMaN_58
07.03.2008, 18:52
Eleştirmenler filme tepkili. Ama halk bu filmi çok tuttu. Gişede rekora giden yapım için vatandaş ne diyor?

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Otoriteler, küfürlü diyaloglar nedeniyle 'Çocuğunuzla gitmeyin' uyarısı yaparken, filmden çıkan birçok kişi ise 'Recep İvedik bizden biri. Çok güldük' diye konuşuyor. Filmi izleyen vatandaşların İvedik hakkındaki görüşleri şöyle:

Mustafa Taş (Esnaf): Rolleri çok güzel yapmış. Benim Murat diye bir arkadaşım var ona çok benziyor. Film bence çok güzel. Geçen gün arkadaşlarımızla biraraya geldik ve filmi konuştuk. Baktık millet ona benzemek ve söylediklerinin tekrarını yapmak için gayret sarfediyor. İvedik'in filminden çok hareketleri ve karekterin mimikleri hoşumuza gitti. Kaşları çok değişik, komik bir yüzü var.

Mehmet Çapar (Otogar çalışanı): Tiyatrocu bir tipi yok. Şişman ve devamlı küfrediyor. Bu yaşıma geldim böyle bir tip görmedim. Otogarda karşıma çıksa korkmam ama bayanlar korkabilir. Bana yol sorsa bile göstermem.

İlhan Kınay (Şoför): Çok küfür söylemiş filmde abimiz ama yakışmış. Sinema bu herkes özgür. Manitam yok tek gittim sinemaya. Filmi izledim, adam bizi anlatmış abi. Hiç tipi yabancılamadım. Benimde bu tipte manyak arkadaşlarım var. Çok küfür var ama zaten ben küfürsüz bir sokak, mahalle görmedimki hayatım boyunca.

Burhan Doğan (Taksici): Çok güzel bir film bu ya. Nasıl çeşit çeşit makarna varsa. Bu da farklı bir makarna olmuş. Başka türlü güzel bir adam bu İvedik abi. Film hayatımdan birisi sanki, yakın bir arkadaşımın bir aynası gibi. Arkadaşlarımız arasında küfürden serzenişte bulunanlar oluyor. Yav nasıl sarımsaklı, ıspanaklı yemek varsa o da öle bir şey. Bunun sadece sarımsağı fazla abi.

_DuMaN_58
07.03.2008, 18:52
Benim de Recep İvedik karakterine benzediğim yönlerim var. Ama fazla abartılmış ve küfür içeren sözler fazla...

sivaslıgenç
07.03.2008, 18:56
Ya bu adamın neresi komik , iyi vallahi bende çıkıyım ana-bacı küfür edeyim banada gülün saçma saçma tuhaf tuhaf espirilere bizim halkımız da gülüyor bu filme gideceğinize 120 Filmi var Sarıkamış Şeitlerimizi anlatıyor o filme gidin tabi Recep İvedike vereceğiniz parayı o filme vermeye kıyabilirseniz.

Sweetgirl
07.03.2008, 20:04
maalesefki bazi insanlar küfürü artik AYIP olarak algilamiyorlar
adeta küfür edebiliyorum ve küfürlü büyüdüm diye gurur duyuyorlar....
bunlari birer magrifet olarak sayiyorlar...
Yetisdirdigimiz cocuklar icin cok üzülüyorum

arikarinkuchi
07.03.2008, 20:42
filmde küfürler çok fazla
ama filmde konuşma şeklinden flan çok güzel :D
okuldan kaçıp gittiğime değdi :D
bi daha da gitmeyi düşünüyorum
inş. 2. recep ivedik'i de çıkarır

sivasslı
07.03.2008, 20:42
yav tab çoğu küfürü komedi zannediyor,gülüyor,eğleniyorr. bu filmde biraz da konuuşma şekli biraz güldürüyor insanları.filme gitmedim ama saçma sapan sahneler olduğu kesin.

sivaslıgenç
13.03.2008, 17:05
yav tab çoğu küfürü komedi zannediyor,gülüyor,eğleniyorr. bu filmde biraz da konuuşma şekli biraz güldürüyor insanları.filme gitmedim ama saçma sapan sahneler olduğu kesin.

Konuşma şekli komik olsa nolur ki içinde anlatttığı olay saçma olduktan sonra.Bence hiçç komik olmayan çoluk çocuk espirileriyle dolu bir film.

aozdemir
13.03.2008, 17:08
komedi olarak bir şey üretemedikleri zaman küfürle işi kurtarmaya çalışıyorlar.

altuntas58
13.03.2008, 17:17
Arkadaşlar ben recep ivedik felan değilim çoğul kullanılmış ben onların içinde değilim olamamda

sivaslıgenç
13.03.2008, 17:29
komedi olarak bir şey üretemedikleri zaman küfürle işi kurtarmaya çalışıyorlar.

Aynen abi çok doğru söylemişsin.Zaten bizim halkada bu tür şeyler çok komik geliyor.

MEDYABİRAJANS
13.03.2008, 19:29
Arkadaşlardan filme gidenler lütfen alınmasınlar ama bu filmin gişe rekoruna gitmesi bizim kültür seviyemizi ortaya koyduğunu düşünmeye başladım.Yani adam milletin gözünün içine baka baka millete küfrediyor bizim millette kahkahaya boğuluyo.Yok böyle birşey anlamakta zorlanıyorum lütfen bağışlayın...

yıldzeliselamet
15.03.2008, 17:50
120,ye bugün bizim arkadaşlar gitmiş güzelmiş bi güzel ağlamışlar bencede bizim halkımız küfrü seviyo sanki marifet gibi sanki küfürsüz komedi yapılmıyomuş gibi

edebiyatisyen
15.03.2008, 19:32
Filme perşembe günü gittim gitmez olaydım.Tamamen argo ve ana-avrat küfürlerlü kelimelerle dolu bir film.Bu filme gidipte gülen insanlara soruyorum.Bu küfürleri ben veya bir başkası etse ne yaparsınız?

Abdurrahman 58
15.03.2008, 19:35
çok saçma ötesi bir filmdi gençliği fazlasıyla etkiledi
filmi izleypte lakayıtlığa taşmayan çok az genç var:S

Abdurrahman 58
15.03.2008, 19:37
bir çanakkale filmi olsa eminimki bu kadar rağbet olmaz!!!!!!!!
gençliğin %30 u tamamen batılı olma yolunda

MEDYABİRAJANS
15.03.2008, 22:50
Sevgili arkadaşlar bende bugün 120 filmine gittim hepinize tavsiye ederim, mutlaka gidin .

Sweetgirl
15.03.2008, 22:56
Allah askina arkadaslar
gidenlere karsi biraz fazla abartili davranmiyormusunuz
Evet benimde hosuma gitmeyen bir tür filim
Ama unutmayalimki hepimizinde cevresinde böyle filimlere gidenler var
Lütfen elestirilerinizi biraz daha dikkatli yapin.

strom
15.03.2008, 23:07
hemşehrimiz cemyılmaz la ağız dalaşına girdiği andan beri sevmem kendilerini. filmi de izlemdim ama zannedersem eski ürk filmeleri kalitesinde bir filim neden bu kadar çok konuşuldu anlamış değilim. kimseninde filme gidip filmin trajını artırmasını istemem gitmeyin filme.

sivaslıgenç
16.03.2008, 10:59
Sevgili arkadaşlar bende bugün 120 filmine gittim hepinize tavsiye ederim, mutlaka gidin .

Evet gerçektende çok güzel bir film Van'daki atalarımızın çektiği durumu anlatıyor.Recep İvedike gideceğimizie o filme gidelim.