PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Büyü Bozma Bahanesiyle Dolandırıldılar


_DuMaN_58
14.03.2008, 15:33
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Sivas'ta evlerinde büyü oyduğunu söyleyen 2 kadın tarafından dolandırılarak, altın takılarını çaldıran 3 kadın polise müracaat ederek şikayetçi oldu.

Polis Merkezi'ne giden S.A. (65), R.A. (32) ile M.A. (45) isimli kadınlar, emek mahallesinde bir bayan kuaföründe oturdukları sırada, tanımadıkları 2 kadının geldiğini söyledi. Kadınların mevlit okutacaklarını söyleyerek yardım topladıklarını belirtiklerini ve bir süre konuşan kadınların, kendilerinin üzerinde büyü olduğunu ve kendilerinin bunu çözebileceklerini söyleyerek, evlerine gittiklerini söyledi.

Eve giren kadınlardan birinin muska çıkardığını, diğerinin de evin ortasına bir bohça koyduğunu, kendilerinden tüm ziynet ve altınları bohçaya koymalarını istediklerini söyleyen 3 kadın daha sonra oturma odasına geçtiklerini söyledi.

Bu arada kadınların birinin S.A.'ya abdest alıp namaz kılıp dua etmesini söylediğini ve R.A. ile M.A.'nın da evin dışında 7 kapı gezip geldiklerinde büyünün bozulacağını söylemesi üzerine kadınların dediklerini yaptıklarını, eve geldiklerinde altınların yerinde olmadığını ve dolandırıldıklarını anladıklarını söylediler. Polis, dolandırıcılık olayını gerçekleştiren 2 kadının tespiti için çalışma başlattı.

özdemir
14.03.2008, 15:36
bu tür olayla daha öncede tanığıdım birileri karşılaşmıştı
Allah böylelerinden korusun
ama uyanık olmak lazım her zaman