PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas'ın Konya'ya Şansı Tutmuyor


_DuMaN_58
19.03.2008, 18:31
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] _Sivas001.jpg

Türkiye liglerinde bugüne kadar yapılan 11 maçın 7'sinden yenilgi, sadece birinden galibiyetle ayrılan Sivasspor'un, Konyaspor'a karşı şansı tutmuyor.

Konyaspor ve Sivasspor bugüne kadar ikinci lig ve birinci ligde 11 kez karşılaştı. Bu maçlardan 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi alan Konyaspor, Sivas ekibine kolay kolay geçit vermiyor.
Konyaspor, ilk yarıda Konya'da konuk ettiği rakibini 2-1 yenerek liderlikten etti. Bu maçtan sonra çıkış yakalayan yeşil-beyazlılar, sonraki 7 maçtan 5 galibiyetle ayrılarak, tarihinin en iyi ilk yarı puanını elde etti.

Şu anda 55 puanla zirveyi zorlayan Sivasspor'u kendi evinde yenerek ilk yarıdaki benzer çıkışı yakalamak isteyen Konyaspor, Sivas'a mutlak galibiyet hedefiyle gidiyor. Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, geçen yıl deplasmanda 3-1, bu yıl da kendi sahalarında 2-1 yendikleri Sivasspor'dan puan alacaklarını söyledi.

Bugüne kadar sadece bir kez yenildiklerini ifade eden Öten, ''Sivasspor'un durumu bizi çok ilgilendirmiyor. Biz Sivas'tan en iyi sonuçla dönmeyi hedefliyoruz. İlk yarıda Sivasspor maçı dönüm noktası olmuştu. Yine aynı şekilde kırılma noktasını geçip ligi en iyi noktada bitirmeyi hedefliyoruz'' dedi.