PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 10 YTL'ye PROVOKASYON

havacı
25.03.2008, 22:51
Gözaltına alınan S.D, bir kişinin kendisine 10 YTL verip araç lastiği yakmasını istediğini söyledi.

Diyarbakır'daki Nevruz etkinliğinde lastik yakıp terör örgütü PKK lehine slogan attığı gerekçesiyle gözaltına alınan S.D, bir kişinin kendisine 10 YTL verip araç lastiği yakmasını istediğini söyledi.

Diyarbakır'daki Nevruz etkinliğinde beraberinde bir grup çocukla birlikte araç lastiği yakıp, terör örgütü elebaşı ve örgüt lehine slogan attığı gerekçesiyle polis tarafından gözaltına alınan S.D (18), çıkarıldığı Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

S.D, kendisine verilen 10 YTL karşılığında lastik yakmayı kabul ettiğini, ancak daha sonra yaptığından pişmanlık duyduğunu belirtti. S.D, şunları anlattı:

''Ben ayakkabı boyacılığı ile uğraşıyorum. 21 Mart Nevruz Bayramı'ndan 1 gün önce akşam saatlerinde İplik Mahallesi'ndeki bir fabrikanın bahçesinde top oynarken, o bölgeye beyaz renkli bir araç geldi. Araçtan 3'ü 18 yaşından büyük 12'si de 15 yaşından küçük 15 kişi indi. Araçtan inen 20 yaşlarındaki sarışın bir kişi beni yanına çağırdı. Bana 10 YTL verdi. Akşam yol üzerinde yanında getirdiği çocuklar ile birlikte lastik yakmamızı, aksi taktirde beni takip edip öldüreceğini söyledi. Ben de korktuğum için 'tamam' dedim.''

Araçtan inen çocuklarla birlikte kendilerine verilen lastikleri yakıp, yolun ortasına bıraktıklarını kaydeden S.D, ''Bize 'yüzünüzü kapatın' dendiği için kapattık. Bu sırada slogan atıldı. Ben de katıldım, ama ne yaptığımın farkında değildim. Polisler gelip bizi kovaladılar ve yakaladılar. Ben para verildiği için bu eylemi gerçekleştirdim. Yaptığımdan pişmanım'' dedi.

Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan S.D. hakkında hazırlanan iddianamede, sanığın ''Terör örgütünün propagandasını yapmak'' suçundan 5 yıla kadar hapsi istendi.

sensetik
25.03.2008, 23:27
bunlar 1 ytl ye bile vatanı satarlar.
soysuz kahpeler.........

altuntas58
26.03.2008, 08:12
Terör örgütü son dakikalarını oynuyor artık bittiklerini kendileride gayet iyi biliyorlar abd ve ermeni picleri sıra sizede gelecek siz kendinizi ne sanıyorsunuz yel kayadan ne koparırsa sizde Türkiyeden onu koparırsınız

_DuMaN_58
26.03.2008, 15:00
Bunlar ne ki. Adam para teklif ediyor. İstediği kişi öldürtüyor. Daha neler var neler.

sivaslıgenç
26.03.2008, 17:37
Ya poliste bu konuda pasif adamlar polise taş atıyo polisde onlara sapanlla taş atıyo bence acayip komik bir şey alıcaksın eline silahı üslerine ateş ediceksin hepsini oratada telef edeceksin.

Kadir58
26.03.2008, 17:40
AB uyum yasalari kabul edildi, Polisimizin yetkisi elinden alindi. Ah bu akp hukumeti yok mu. 2004 de Diyarbakir da Polisimiz göstericileri sapanla mudahele etmeye kalkti.

Bizim imzaladigimiz bu uyum yasalarinin neredeyse hicbiri baska AB ulkesinde yok.

Bizi yönetenlerde Maasallah, kukla.

AB ne derse, HE diyorlar.

tanju_58
26.03.2008, 17:56
biyerleri sıkıştığı zaman nede güzel uyduruyo bunlar.vatanı satmak okadar basit bunlar için.(gerçi onlar türkiyeyi vatan olarak görmüyorlar ama neyse).

Kadir58
26.03.2008, 18:02
biyerleri sıkıştığı zaman nede güzel uyduruyo bunlar.vatanı satmak okadar basit bunlar için.(gerçi onlar türkiyeyi vatan olarak görmüyorlar ama neyse).

Bunlar kim?

Biraz daha detayli

_DuMaN_58
26.03.2008, 19:23
Yav Kadir kardesim sende heryerde Akpyi kötülüyorsun yav. Birkere de "ya Akp ülkemize faydası çok oldu. allah razı olsun." de. Sendeki bu AntiAkp tutumumdan halen birşey anlamış değilim.

Kadir58
26.03.2008, 20:20
Yav Kadir kardesim sende heryerde Akpyi kötülüyorsun yav. Birkere de "ya Akp ülkemize faydası çok oldu. allah razı olsun." de. Sendeki bu AntiAkp tutumumdan halen birşey anlamış değilim.

Ben akp yi degil, akp nin politikalarini kotuluyorum.

Ne iyilik yaptiki, akp iyi is yapti diyeyim?

Ne faydasi oldu kardesim, söyle bizde bilelim.

Ne hikmetse, ABD de, AB de, Israil de Akp iyi diyor.

_DuMaN_58
26.03.2008, 20:23
Yav öyle deme. Eğer faydası olmasaydı türkiye gerilerdi. Oysa şimdi bakıyorum. Bir çok ülkenin üzerinde çağdaş bir yaşamımız. var. biz teknolojiye gitmiyoruz. o bize geliyor. bunlar da hükümetin payı vardır elbet.

Her hükümet zamanında politik yanlışlar, hatalar yapıldı, yapılacak ta. Ancak bu hükümet bize zarardan çok yarar sağladı.

umitbsr58
26.03.2008, 20:30
hergun biriniz birgun hepinizi ölünüzü dirinizi .......
******** pkklılar

Kadir58
26.03.2008, 20:53
Yav öyle deme. Eğer faydası olmasaydı türkiye gerilerdi. Oysa şimdi bakıyorum. Bir çok ülkenin üzerinde çağdaş bir yaşamımız. var. biz teknolojiye gitmiyoruz. o bize geliyor. bunlar da hükümetin payı vardır elbet.

Her hükümet zamanında politik yanlışlar, hatalar yapıldı, yapılacak ta. Ancak bu hükümet bize zarardan çok yarar sağladı.

Kardesim, sana bir kitap öneriyor. Oku, ama yalansa yalan de, veya yanlis de.
Hulki Cevizoglu nun Isgal ve Direnis: 1919 ve Bügün adli kitabini kesin oku.

Eger akp gercekten Türkiye nin Mili Menfaatlerini korusaydi, Ab den, ABD den bu kadar övgü almazdi.

Birbirimizi kandirmayalim, ne ABD ne AB bizim iyiligimizi istemez. Ama Ab Kemal Unakitani en iyi maliye bakani olarak secince, nedense bazilarimiz cok seviniyoruz.

Türkiye yi pof pof layinca, ekonominiz cok iyi, bu hukuet cok akilli, cok liberal dedikce bazilarimiz herseyin yolunda gittigini saniyor, ama öyle degil.

Eskiden bir pasamiz, dogru bir is yapacaksam, gider Rusyaya sorarim, onlarin dediklerinin tersini yaparim demis. Gunumuzde ise bu ülke ABD. Ne zaman biz ABD nin dediklerinin tersini yaparsak, dogru yoldayiz demektir.

Elimizdeki butun fabrikalari sattik, ve bu fabrikalari satin alanlar daha ulkemize bir fabrika kurmus degil. Fabrikayi alip, birakiyor.

2002-2007 arasini akp zar zor idare etti. Fabrika satti vs.

Peki ya simdi? Hicbir gelir kaynagimiz kalmadi. NEyle idare edecegiz artik??

ALLAH sonumuzu hayir getire.

_DuMaN_58
26.03.2008, 21:22
Ab ye girmeyi bende istemiyorum. Doğru burda yanlış var. Eğer biz müslüman bir ülkeysek, nir elin hristiyaan birliğine katılalım? onun yerine İslami Devletler birliğine katılalım daha iyi. Hiç yoktansa müslüman müslümanın düşmanı olmaz da türkiye biraz daha rahatlar. ama Abyegirecez diye aferdersin bir yerlerimiz çatlıyor.

Kadir58
26.03.2008, 22:08
Ab ye girmeyi bende istemiyorum. Doğru burda yanlış var. Eğer biz müslüman bir ülkeysek, nir elin hristiyaan birliğine katılalım? onun yerine İslami Devletler birliğine katılalım daha iyi. Hiç yoktansa müslüman müslümanın düşmanı olmaz da türkiye biraz daha rahatlar. ama Abyegirecez diye aferdersin bir yerlerimiz çatlıyor.

Bak gördün mü, aslinda sende akp nin politikalarina karsisin.
Islam Birligi iyi olur, ama din kardesi diye bildiklerimiz bizi hep arkadan vuruyor. Kibris i bile tanimiyorlar.

Ilk önce Türk Birigini kurmamiz lazim.

Bak senin de dedigin gibi, ab ye girecegiz diye bazilari bir yerlerini yirtiyor. Iste ben bunu yapanlara karsiyim, Ahmet le, Mehmet le benim sorunum yok.

Chp gibi kuru kuruya muhalefet de yapmiyorum.

ofgurleyuk78
26.03.2008, 23:30
ESEKLERİN SEMER OYKUSU

Esekler köydeki semerciden çok sikayetçilermis. Semerci hiç iyi semer
yapamiyormus. Eseklerin sirtlari kanli yaralarla doluymus. Esekler toplanip
yeni bir semercinin gelmesi için dua etmisler.
Hikaye bu ya dualari da kabul olunmus ve gerçekten köye yeni bir semerci
gelmis.
Ne var ki bu semerci de esekleri rahatlatacak semerler yapamiyormus,
yaralar azalacakken artmaya baslamis.
Esekler yine toplanip, köye yeni bir semerci gelmesi için dua etmisler. Ve
gerçekten mevcut semerci köyden ayrilmis,yerine baska bir semerci gelmis.
Esekler her semerci degisikliginde oldugu gibi yine çok sevinmisler.
Ama çok zaman geçmeden yeni semercinin de çok farkli olmadigini, semerlerin
gittikçe daha da kalitesizlestigini, yaralarinin ise kötülestigini görmüsler.
Semerci gitmis, semerci gelmis. Her seferinde esekler yeni semerci gelmesi
için dua etmisler.
Bu hikaye kaç semerci degisene kadar böyle devam etmis bilmiyorum.
Nihayet bir gün esekler toplanip, eski semerciden kurtulmak için degil de
eseklikten kurtulmak için dua etmeye baslamislar.

Hani seçim dönemi yaklasiyor da...

Almanya'da 70 bin Saglik Kurumu... 8 bin kilise,

Fransa'da 60 bin saglik kurumu... 9 bin kilise

Türkiye'de 7 bin saglık kurumu... 77 bin cami

olduĵnu biliyor muydunuz?

Siz Yine de Gülümsemeyi unutmayın...

Bizi bu eşeklikten ve pkk lı or.... ço.... larından kurtaracak bir hükümet için dua etmeye başlasak iyi olacak.

abdussvs
27.03.2008, 10:34
Ya poliste bu konuda pasif adamlar polise taş atıyo polisde onlara sapanlla taş atıyo bence acayip komik bir şey alıcaksın eline silahı üslerine ateş ediceksin hepsini oratada telef edeceksin.

POLİS BU KONUDA İNAN PASİF DEĞİL AMA ŞUNU BİLKİ PASİF DEDİĞİN POLİSLERE YETERKİ O İZİN VERİLSİN BAK O ZAMAN TERÖRİST İTLER ATEŞ İÇİNDE KALAN AKREP OLMAYI NE KADAR ÇOK İSTERLERDİ.
AMA POLİS NE YAPSIN BU POLİTİKA BUNU EMREDİYOR ONDAN SONRA İSTANBUL ZEYTİNBURNU'NUN MERKEZİNDE BİLE (BIRAK YÜKSEKOVA YADA SİLOPİYİ) 10 LİRALIK İTLER VE ENÜKLERİ İTBAŞINA UZANAN ELLER KIRILSIN DİYE HAVLIYORLAR.
ALLAH'U TEALA BAŞIMIZA BUNLARI MUSALLAT EDENLERE VE BUNLARA BU FIRSATI VEREN YÖNETİCİLERİMİZE LANET ETSİN...

sivaslıgenç
28.03.2008, 08:33
POLİS BU KONUDA İNAN PASİF DEĞİL AMA ŞUNU BİLKİ PASİF DEDİĞİN POLİSLERE YETERKİ O İZİN VERİLSİN BAK O ZAMAN TERÖRİST İTLER ATEŞ İÇİNDE KALAN AKREP OLMAYI NE KADAR ÇOK İSTERLERDİ.
AMA POLİS NE YAPSIN BU POLİTİKA BUNU EMREDİYOR ONDAN SONRA İSTANBUL ZEYTİNBURNU'NUN MERKEZİNDE BİLE (BIRAK YÜKSEKOVA YADA SİLOPİYİ) 10 LİRALIK İTLER VE ENÜKLERİ İTBAŞINA UZANAN ELLER KIRILSIN DİYE HAVLIYORLAR.
ALLAH'U TEALA BAŞIMIZA BUNLARI MUSALLAT EDENLERE VE BUNLARA BU FIRSATI VEREN YÖNETİCİLERİMİZE LANET ETSİN...

Dediğin gibi abi bence polisin yetkisi bu konularda bayağı genişletilmelidir.Soysuzlar polise ,dükkanlara taş yağdırıyor poliste onlara gaz bombası ve sapanla karşılık veriyorlar harbiden çok komik bir görüntü oluşturuyor sapan ne demek yaa.Ama gerçektende dediğin gibi polisin yetkisi geniştetilse polis onları gebertir eminim.

seva
28.03.2008, 11:02
vatan satılıyor muhabbeti iyice dozunu kaçırmış vaziyette.

yahu kolaymı kazanıldı bu vatanda kolay satılsın
söyleyin arkadaşlar.

havacı
01.04.2008, 14:14
bu memleketi kimse kolay kolay satamaz ona kimsenin gücü yetmez
biz yürekli türkler oldukdan sonra kimsenin gücü yetmez satmayada almayada
oldugunu kabul edelim bir kurtuluş savaşı daha yaparız vede yine kazanırız
türkün iman aklı yüregi cesareti dünyaya bedel dir .
(ülkeyi terk edenler çabuk terketsin sevmeyen yaşamasın)

yiğidoturan
06.04.2008, 21:36
VALLA SAYIN MALİYE BAKANI KEMAL UNAKITAN NE BULSA SATIYOR ADAM SATICILIĞI SEVİYORDA YANLIŞ MESLEK SEÇMİZ KEŞKE PAZARCI OLSAYDI DOMATES ŞEFTALİ YADA NE BULURSA SATARDI ADAM NE DİYO YETERKİ SICAK PARA OLSUN