PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : -TÜRK GENÇLİĞİNİN ATATÜRK'E CEVABI-

Abdurrahman 58
27.03.2008, 18:36
EY BÜYÜK ATA!

VARLIĞIMIZIN EN MUKADDES TEMELİ OLAN, TÜRK İSTİKLAL VE CUMHURİYETİ'NİN EBEDİ BEKÇİSİYİZ.BU KARAR,SARSILMAZ İRADEMİZİN DEĞİŞMEZ İFADESİDİR.

İSTİKBALDE HİÇBİR KUVVET BİZİ YOLUMUZDAN DÖNDÜREMEYECEKTİR..
BİZLER BÜTÜN HIZIMIZI;SENDEN,MİLLİ TARİHİMİZDEN VE RUHUMUZDAKİ SÖNMEZ İMAN ATEŞİNDEN ALIYORUZ.SENİN KURDUĞUN KUVVETLİ TEMELLER ÜZERİNDE ATTIĞIMIZ HER ADIM SAĞLAM,YAPTIĞIMIZ HER HAMLE ŞUURLUDUR.EN KIYMETLİ EMANETİN OLAN TÜRK İSTİKLAL VE CUMHURİYETİ,MEVCUDİYETİMİZİN ESASI OLARAK EĞİLMEZ BAŞLARIN,BÜKÜLMEZ KOLLARIN,YENİLMEZ TÜRK EVLATLARININ ELİNDE İLELEBET YAŞAYACAK VE NESİLLERDEN NESİLLERE DEVREDİLECEKTİR.BU MUKADDES EMANETE YÖNELEN DAHİLİ VE HARİCİ BÜTÜN TECAVÜZLER,İMAN DOLU GÖĞSÜMÜZE ÇARPACAK PARÇALANACAKTIR.İSTİKLAL VE CUMHURİYETİMİZE KAST EDECEK DÜŞMANLAR,EN MODERN SİLAHLARLA MÜCEHHEZ OLARAK,EN KUVVETLİ ORDULARLA ÜZERİMİZE SALDIRSALAR DAHİ,MİLLİ ŞUURUMUZUN VE YENİLMEZ TÜRK GÜCÜNÜN ZERRESİNİ BİLE SARSAMAYACAKLARDIR.ÇÜNKÜ;İSTİK LAL VE CUMHURİYETİMİZE KAST EDENLER KARŞILARINDA BİNLERCE YILLIK TÜRK TARİHİNİN YILMAZ EVLATLARINI,CUMHURİYET İNKILAPLARININ FEYİZLİ VE İMANLI GENÇLİĞİNİ BULACAKLARDIR!

EY EN BÜYÜK TÜRK!TÜRK İSTİKLAL VE CUMHURİYETİMİZİ KORUMAK MECBURİYETİ HASIL OLUNCA,İÇİNDE BULUNACAĞIMIZ AHVAL VE ŞERAİT NE OLURSA OLSUN,KUDRET VE CESARETİMİZİ DAMARLARIMIZDAKİ ASİL KANDAN ALARAK BÜTÜN ENGELLERİ AŞIP,HER GÜÇLÜĞÜ YENMEK AZMİNDEYİZ.

-TÜRK GENÇLİĞİ-

çiğdem kaya
27.03.2008, 19:43
tebrık ederımde bu ımanlı genclık konusunda bır daha dusunsen bu kelımeler partı kapatıyor artık bılıyorsun :)))))))

Abdurrahman 58
27.03.2008, 20:30
tebrık ederımde bu ımanlı genclık konusunda bır daha dusunsen bu kelımeler partı kapatıyor artık bılıyorsun :)))))))

HAKLISIN VALLA
BU DEVİRDE SAÇ UZATACAN KÜPE TAKACAN TOP SAKAL BIRAKACANKİ YARANASIN.

Kadir58
27.03.2008, 21:09

Evet, akp nin kapatilma gerekcesinin buyuk cogunlu ne yazikki dinle ilgili. Halbuki akp nin dinle ne alakasi varsa

Asil Vakiflar Yasasi gibi IHANET lerden dolayi dava acilmasi lazimdi.

Abdurrahman 58
27.03.2008, 21:11
YA ARKADAŞLAR HER YERE SİYASET BULAŞTIRMAK ZORUNDAMISINIZ ALLAH AŞKINA BURDA TÜRK GENÇLİĞİNDEN BAHSEDİYORUZ.AKP GENÇLİĞİ,CHP GENÇLİĞİ,ALPEREN GENÇLİK,ÜLKÜCÜ GENÇLİK,REFAHÇI GENÇLİK FARK ETMİYOR
M.KEMAK ATATÜRK'E CEVABIMIZ OLAN BİR YAZI BU LÜTFEN KİRLETMEYELİM!!!

altuntas58
27.03.2008, 21:12
EY EN BÜYÜK TÜRK!TÜRK İSTİKLAL VE CUMHURİYETİMİZİ KORUMAK MECBURİYETİ HASIL OLUNCA,İÇİNDE BULUNACAĞIMIZ AHVAL VE ŞERAİT NE OLURSA OLSUN,KUDRET VE CESARETİMİZİ DAMARLARIMIZDAKİ ASİL KANDAN ALARAK BÜTÜN ENGELLERİ AŞIP,HER GÜÇLÜĞÜ YENMEK AZMİNDEYİZ.

paylaşımınız için teşekkürler

arikarinkuchi
27.03.2008, 21:23
YA ARKADAŞLAR HER YERE SİYASET BULAŞTIRMAK ZORUNDAMISINIZ ALLAH AŞKINA BURDA TÜRK GENÇLİĞİNDEN BAHSEDİYORUZ.AKP GENÇLİĞİ,CHP GENÇLİĞİ,ALPEREN GENÇLİK,ÜLKÜCÜ GENÇLİK,REFAHÇI GENÇLİK FARK ETMİYOR
M.KEMAK ATATÜRK'E CEVABIMIZ OLAN BİR YAZI BU LÜTFEN KİRLETMEYELİM!!!

katılıyorum :=

çiğdem kaya
27.03.2008, 21:27
Evet, akp nin kapatilma gerekcesinin buyuk cogunlu ne yazikki dinle ilgili. Halbuki akp nin dinle ne alakasi varsa

Asil Vakiflar Yasasi gibi IHANET lerden dolayi dava acilmasi lazimdi.

bende kadır nerde dıye merak etmeye baslamıstım kadır ben sana gecen gun demedımmı vakıflar yasasını bır anlat dıye sen bu konuya hakımsın bızıde aydınlat
komık cocuk

Abdurrahman 58
27.03.2008, 21:29
bende kadır nerde dıye merak etmeye baslamıstım kadır ben sana gecen gun demedımmı vakıflar yasasını bır anlat dıye sen bu konuya hakımsın bızıde aydınlat
komık cocuk

BENCEDE ANLATSIN AMA BAŞKA Bİ KONUDA ANLATSIN RİCA EDİYORUM.

çiğdem kaya
27.03.2008, 21:31
ne anlatcakkı sen hangı konu ıstıyorsun mesela tom ve jerry olurmu

Abdurrahman 58
27.03.2008, 21:35
ne anlatcakkı sen hangı konu ıstıyorsun mesela tom ve jerry olurmu

OFFFFFFFF YALNIŞ ANLADINIZ YA BU FORUMDA ANLATMASIN KONU VAKIFLAR YASASI DEĞİL ATATÜRK'E CEVAP. YANİ ONU DEMEK İSTEDİM.SİZ NE ANLADINIZ

çiğdem kaya
27.03.2008, 21:38
OFFFFFFFF YALNIŞ ANLADINIZ YA BU FORUMDA ANLATMASIN KONU VAKIFLAR YASASI DEĞİL ATATÜRK'E CEVAP. YANİ ONU DEMEK İSTEDİM.SİZ NE ANLADINIZ

tamam anladım kusura bakma bu saatte oluyor yorgunum bıraz.aslında tom ve jerry dıyerek fazla ılerı gıttıgımınde farkına vardım.aslında kadırden ozur de dılemem lazım.hatta ozur dılerım.fakat komık oldugu konusunda ısrarlıyım.hahahahahahahaha
ve vakıflar yasası konusunda bızı aydınlatmasını hala beklıyorum.sen baska yerde dersen baska yerde olsun kadır bu lafları her sayfada edıyor zaten

Abdurrahman 58
27.03.2008, 21:45
tamam anladım kusura bakma bu saatte oluyor yorgunum bıraz.aslında tom ve jerry dıyerek fazla ılerı gıttıgımınde farkına vardım.aslında kadırden ozur de dılemem lazım.hatta ozur dılerım.fakat komık oldugu konusunda ısrarlıyım.hahahahahahahaha
ve vakıflar yasası konusunda bızı aydınlatmasını hala beklıyorum.sen baska yerde dersen baska yerde olsun kadır bu lafları her sayfada edıyor zaten

ya herkesin görüşüne saygılı olmak lazım belki bir bildiği vardır.belki şu an vakıflar yasasını googleden arıyodur:) yada çok detaylı bir şekilde ezberlemişki vakıflar yasasını her yorumunda vakıflar yasası geçiyor kessin:)

Kadir58
27.03.2008, 21:47
komık cocuk

Gecen sorudugunda anlatmistim, ama kafana girmedi galiba.

Anlatsamda, sen yine akp li amcalarin iyi diyor diye iyi birsey sanirsin. Onlar ne derse dogruya!

Abdurrahman 58
27.03.2008, 21:49
Gecen sorudugunda anlatmistim, ama kafana girmedi galiba.

Anlatsamda, sen yine akp li amcalarin iyi diyor diye iyi birsey sanirsin. Onlar ne derse dogruya!

gardaş bak önce yorumların tamamını oku ondan sonra kendi yorumunu yap
SİYASET YA-SAK bu forumda eğer ülkücüysen bu tür forumlara daha siyaset karıştırma!

Kadir58
27.03.2008, 21:50
ya herkesin görüşüne saygılı olmak lazım belki bir bildiği vardır.belki şu an vakıflar yasasını googleden arıyodur:) yada çok detaylı bir şekilde ezberlemişki vakıflar yasasını her yorumunda vakıflar yasası geçiyor kessin:)

Alperenciyim diyorsun, ama sende hic Vakiflar Yasasini umursamiyorsun.

BBP nin genel sekreteri Yalcin Topcu yu hic mi dinlemedin?
Adam Istanbul yeni bir Hong Kong olma yolunda, Vakiflar Yasasininda amaci budur diyor, sen hala girgir geciyorsun.

çiğdem kaya
27.03.2008, 21:50
ya kadıre dokunmayın sıyaset yapsın o cok guzel anlatıyo aydınlatıyo

Abdurrahman 58
30.03.2008, 12:52
atam izindeyiz.!.!.!
::::::::::::::::::

EY TÜRK TİTRE VE ASLINA DÖN!!!

Abdurrahman 58
10.05.2008, 18:30
ALLAH TÜRK'Ü KORUSUN VE YÜCELTSİN.

Abdurrahman 58
17.09.2008, 23:46
TÜRK GENÇLİĞİ ECDADINI TANIDIKÇA DAHA BÜYÜK İŞLER YAPACAKTIR.
M.KEMAL ATATÜRK