PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ronaldo için 125 milyon Avro!


_DuMaN_58
09.04.2008, 18:22
İspanyol basını Real Madrid'in Cristiano Ronaldo için 125 milyon Avro'yu gözden çıkardığını iddia etti.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

İspanyol televizyonu La Sexta, Real Madrid Kulübü'nün Cristiano Ronaldo'yu transfer etmek için Machester United'a 125 milyon Avro teklif edeceğini iddia etti.

Televizyon kanalının haberinde, Portekizli Ronaldo için Manchester Unıted'a daha önce 120 milyon Avro teklif eden Real Madrid'in, bu sefer teklifini 125 milyon Avroya çıkardığı belirtilip, bunun futbol tarihinde bir futbolcu için teklif edilen en büyük para olduğu ifade edildi.

RONALDİNHO BİLMECESİ

Öte yandan kadro dışı bırakıldıktan sonra sakatlandığı açıklanan Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho'nun aslında sakatlanmadığı da iddia edildi.

TAKIMDAN UZAKLAŞTIRILDI

Barcelona Kulübü'nün ekonomi işlerinden sorumlu yöneticisi Xavier Sala Martin, isim vermeden bazı futbolcuların sakatmış gibi gösterilip takımdan uzaklaştırıldığını söyledi. Barcelona'da Ronaldinho ile birlikte Deco'nun da sakat olduğu açılanmıştı. Bu arada sezon sonunda takımdan ayrılacağı iddia edilen Ronaldinho için en ciddi açıklama İtalya'nın AC Milan kulübünün sahibi Silvio Berlusconi'den geldi. Berlusconi, ''Ronaldinho'yu Milan'a getirmek için olabilecek herşeyi yapıyorum'' diyerek, Brezilyalı futbolcu ile görüştüklerini de doğruladı.

Ronaldinho'ya Çin'den bile teklif geldiği iddia ediliyor.