PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaplıcaların sezon fiyatları açıklan


_DuMaN_58
11.04.2008, 17:40
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Sivas Belediyesi, Sıcak ve Soğuk Çermik Kaplıcaları için 2008 yılı fiyat tarifeleri belirlendiği bildirildi. Yeni yılın fiyatlarında artış olmadığı ve geçen yılın fiyatlarının geçerli olacağı kaydedildi.

Konu ile ilgili olarak Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Sıcak Çermik ve Soğuk Çermik Kaplıcalarında 2008 yaz rezervasyonlarının 16 Nisan 2008 çarşamba günü, saat 08.30'da Belediye Meclis Salonunda yapılacağı belirtildi.

Soğuk Çermikte bu yıl banyo ücreti geçen yıl olduğu gibi yine 5 YTL. havuz ücreti ise 1.50 YTL. olarak uygulanacağı kaydedilirken, çadır yeri ücreti olarak da 10 YTL. alınacağı duyuruldu. Soğuk Çermik Kaplıcasında bulunan prefabrik evlerden günlük 25 ile 35 YTL. arasında ücret alınacağı belirtildi.

Açıklamada, Sıcak Çermik Kaplıcasında da bu yıl hizmet verecek olan Sefa, Şifa, Çamlıca ve Karlıpınar otellerinde yaz sezonu için oda fiyatları günlük 24 YTL. ile 50 YTL. arasında olacağı kaydedilirken, prefabrik evlerin günlük fiyatı ise yeni dönemde de 65 YTL. olarak hizmete devam edeceği bildirildi.

Sıcak Çermik Kaplıcasında hizmet veren banyoların fiyat tarifesi ise 4 YTL. ile 8 YTL. arasında değişirken, çadır yerlerinin 10 YTL olacağı ve elektrik hattı için de TEDAŞ'ın yürürlükteki fiyatı üzerinden elektrik abonelikleri verileceği bildirildi.