PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : YİĞİDO EFSANESİ

altuntas58
15.04.2008, 12:30
Yiğido efsanesi SPOR

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

Sivasspor, Kayserispor’u deplasmanda 1-0 mağlup ederek tarihe geçti

Kırmızı-Beyazlılar, 20 galibiyete ulaşarak, dört büyükler dışında 1 sezonda bu başarıyı yakalayan üçüncü takım unvanını kazandı

SÜPER Lig’de Kayserispor’u 1-0 yenerek bu sezonki 20. galibiyetine imza atan Sivasspor, bir sezonda 20 galibiyet barajına ulaşan takımlar arasına adını yazdırarak, Türk futbol tarihine geçti. Birinci Futbol Ligi’nin 50 yıllık tarihinde, şampiyonluk yaşayan 4 takım olan Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor dışında 20 galibiyet barajına şimdiye dek sadece Sarıyer ve Gaziantepspor ulaşmıştı. Sarıyer 1988-89 sezonunda 21 galibiyet elde ederek ligi 4. sırada tamamlarken, 2000-01 sezonunda ise Gaziantepspor, 20 galibiyetle 3. sırada yer almıştı. Yiğidolar, 2 galibiyet daha alırsa Sarıyer’in rekorunu da kırmış olacak. Bu arada Kırmızı-Beyazlılar’ın hocası Bülent Uygun yaptığı açıklamada, kalan 4 maçlarını kazanarak Şampiyonlar Ligi’ne gitmek istediklerini açıkladı.

Arif Coşkun
15.04.2008, 12:33
Kalan dört maç çok şeyler değiştirecek.O kadar ince hesaplar yapılıyordurki şimdi.İnşallah planımız tutar ve en kötü ihtimal şampiyonlar ligine gitemiz olur.Başarılar diliyorum.

_DuMaN_58
15.04.2008, 13:18
Ankara geliyor bu hafta. Çok zor bir maç olacak. Ama ben Yiğidolara sonsuz güveniyorum. İnş maçı bizi alırız.

altuntas58
15.04.2008, 16:57
Kalan dört maç çok şeyler değiştirecek.O kadar ince hesaplar yapılıyordurki şimdi.İnşallah planımız tutar ve en kötü ihtimal şampiyonlar ligine gitemiz olur.Başarılar diliyorum.

Tespitleriniz çok yerine olmuş inşallah en az şampiyonlar liğine katılırız ben burdan Sivassporumuza başarılar dilerim