PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor'da Galatasaray hazırlıkları başladı


Kaptan-58
29.04.2008, 09:27
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]


Sivasspor, Turkcell Süper Lig'in 33. haftasında kendi sahasında lider Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesisleri'nde Yardımcı Antrenör Esat Karaberberoğlu yönetiminde yapılan antrenmana İstanbul'da bulunan Teknik Direktör Bülent Uygun ile kaleci Petkoviç ve Sezer katılmadı. Antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra evli ve bekar olarak iki gruba ayrılan futbolcular, yarı sahada çift kale maç yaptı.

Kırmızı- beyazlı futbolcu Abdurrahman Dereli, Galatasaray maçını kazanmak istediklerini belirterek, "Bu hafta Denizlispor maçında aldığımız 3 puan bizim için önemliydi. Kazandığımız için mutluyuz. Artık hafta sonu kendi sahamızda oynayacağımız Galatasaray maçını düşünüyoruz. Galatasaray'ın Fenerbahçe karşısında aldığı galibiyet, bizim için Galatasaray ile oynayacağımız maçın önemini daha da artırdı. Galatasaray maçına en iyi şekilde hazırlanıp, sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz" dedi.

Futbolcularda heyecan ve stresin olmadığını kaydeden Abdurrahman Dereli, "Takımda gayet güzel bir ortam var. Herhangi bir stres ve sıkıntı yok. Galatasaray maçına rahat çıkacağız" ifadelerini kullandı.



"Galatasaray'ı 3-0 mağlup etmemiz gerekiyor"

Takım kaptanı Mehmet Yıldız ise, Galatasaray maçını kazanmak istediklerini söyledi. Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarında büyük takımlara karşı eksikliklerini gördüklerini ve bu maçlarda elde ettikleri tecrübelerle Galatasaray'ı yeneceklerini ifade eden Mehmet Yıldız, "Galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz. Bizim de hedeflerimiz var. İkili averajda iyi olmak için burada Galatasaray'ı 3-0 mağlup etmemiz gerekiyor. En azından galip gelmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Galatasaray'ı 3-0 yenerek, onları sıralamada altımıza almaya çalışacağız. Bizim için çok önemli maç. İçerideki Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarından yeterince tecrübe edindik. Bu hafta Galatasaray maçına iyi konsantre olup, arkadaşlarımızla iyi mücadele edip, maçı kazanmak istiyoruz" dedi.

Takımda hiçbir futbolcunun üzerinde baskı olmadığını belirten Mehmet Yıldız, "Şu an bizim en büyük avantajımız, rahat takım olmamızdır. Bizler buralara kadar özgüvenimizle geldik. Böyle olunca da maçları kazandık. Şu an için kimsenin üzerinde baskı olduğunu zannetmiyorum. İnşallah hafta sonunda gülen taraf biz olacağız" diye konuştu.

Öte yandan Teknik Direktör Bülent Uygun'un yarın Sivas'a geleceği bildirildi. Cumartesi gününe kadar günde tek antrenmanla Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürecek Sivasspor'da yarınki antrenmandan basın mensuplarına kısa bir görüntü almasına izin verileceği, ardından antrenmanların maç gününe kadar bas ın mensuplarına kapatılacağı öğrenildi.


İSMAİL GÜNEŞ / SİVAS

kaynak: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]ırlıkları-başladı

sivaslıgenç
29.04.2008, 09:31
İnşallah gsyide yenip şampiyonlukta büyük bir adım atarız.

altuntas58
29.04.2008, 09:43
Sivassporun Galatasaray müsabakasını kazanması şart biz her takımı yenecek gücteyiz yeterkibu maca iyi konsantre olalım büyütülmüşleri gözümüzde büyütmeyelim onlarda bizim gibi bir takım Beşiktaşın bile şampiyonlukta umudu varken biz neden şampiyon olmayalımki bu hafta Galatasarayı yenip zirvede yerimizi koruyalım yeter önümüzdeki haftalar ne gösterir bekleyip göreceğiz ben Sivassporumuza başarılar dilerim

üsküdarli
03.05.2008, 15:22
Fenerbahçenin geçen hafta yapamadığını Sivassporun yapacağına inancımız tamdır. haydi Yiğidolar