PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : PAF Ligi'de Sivasspor Şampiyon


Kaptan-58
05.05.2008, 08:32
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 3d.jpg

Sivasspor, PAF Ligi'nin 33. haftası'nda en yakın takipçisi Galatasaray ile 0-0 berabere kalarak şampiyonluğunu ilan etti.

4 Eylül Spor Kompleksi dış sahada oynanan maç, zevkli ve çekişmeli geçti. Futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği maçın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıda her iki takım da gol bulabilmek için karşılıklı ataklar geliştirdi. 64. dakikada Galatasaray PAF Takımı penaltı kazandı. Erhan Şentürk'ün kullandığı penaltı atışını, kaleci Mehmet Yazıcı kurtardı.

86. dakikada Sivassporlu Yasin Elmas, rakibine yaptığı faulün ardından kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Sivasspor PAF takımı, son 4 dakikada 10 kişi mücadele etti. Maç, golsüz eşitlikle sona erdi.

Maçtan 1 puanla ayrılan Sivasspor PAF takımı, puanını 70'e yükselterek en yakın takipçisi Galatasaray PAF takımının 6 puan önünde, ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Maçın bitiş düdüğünün ardından teknik direktör Ahat Kömürlüoğlu, teknik heyet ve futbolcular, şampiyonluk sevincini doyasıya yaşadı.

_DuMaN_58
05.05.2008, 15:25
Evet çok sevindim. Sivassporumuz Süper Ligde gönüllerin Şampiyonu oldu. Pafımız galiba 7 puan fark atarak şamğiyon oldu...