Orijinalini görmek için tıklayınız : TEAKWONDO:)(f)
ekremakkuş
20.05.2008, 19:48
TEAKWONDO:en iyi ayak ve el sanatlarını iyi kullanan bir uzak dogu yani bu teakwondo tarihi güney korededir:)BENDE TEAKWONDOCUYUM EYER GÖRÜŞÜRSENİZ BU E-MAİLDEN:aslanmumo58@msn.com:)
gürün_güzeli
20.05.2008, 20:57
kısacası çok güzel dayak yeme sanatı :)
haythuyt
21.05.2008, 08:47
gurun guzelı bı yonden haklı bı yonden haksız dogrusu ,evet dayak yemek bile bı sanattır yanlışı ise uzak dogu sporları dayak yemeyı en aza indirger ister istemez bızı korur emin ol
gürün_güzeli
21.05.2008, 13:07
gurun guzelı bı yonden haklı bı yonden haksız dogrusu ,evet dayak yemek bile bı sanattır yanlışı ise uzak dogu sporları dayak yemeyı en aza indirger ister istemez bızı korur emin ol
tmm öğren kendini koru o zaman:) sonra uygulayalım ok ;)
sivaslı_gız
21.05.2008, 13:31
bende turuncu kuşak karateden terkim oks yüzünden bıraktım karateyi ama yine devam etcem işallah.ünlü güreşçilerimizin çoğu sivasımızdan çıkmaktadır işallah dünya çapında dövüşçülerimizinde sivastan çıkması nasib olur.
haythuyt
21.05.2008, 20:24
oldu bı 5 10 sene daha beklersen hayhay uygulayalım canın o kadar adam dovmek ıstıyorsa buyur dov alıstık saten
gürün_güzeli
26.05.2008, 20:34
oldu bı 5 10 sene daha beklersen hayhay uygulayalım canın o kadar adam dovmek ıstıyorsa buyur dov alıstık saten
:):).......................... ..........
bende turuncu kuşak karateden terkim oks yüzünden bıraktım karateyi ama yine devam etcem işallah.ünlü güreşçilerimizin çoğu sivasımızdan çıkmaktadır işallah dünya çapında dövüşçülerimizinde sivastan çıkması nasib olur.
Kardeşim kesinlikle doğru yapmış olursun. Karate-do harika bir savunma sanatı. Taekwondo çoğunlukla ayak teknikleri kullanan bir savunma sanatı ve yapı olarak karateden etkilenmiştir.
bende taekwondocuyum. boks az var ama hep ayakla rakibini nasil uzaklastira bilirsin onu ögrenirsin. giden arkadaslar varsa bana özelden mesaj atsinlar.