PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aldığı en son mesajı bizimle paylaşmak isteyen var mı ? ? ?

arikarinkuchi
27.05.2008, 20:50
Aldığı en son mesajı bizimle paylaşmak isteyen var mı ? ? ?

Aranızda öyle bi yürekli var mı :D (hadi gelin gaza :D )

_DuMaN_58
27.05.2008, 20:54
Tmm son mesajı yazıyorum:

-Hadi kib. iyi geceler. yarin gorusuruk.

:)

arikarinkuchi
27.05.2008, 21:20
yok mu yaa aranızda
bi yürekli :)

_DuMaN_58
27.05.2008, 21:27
Biz yüreksiz mi olduk şimdi :(

arikarinkuchi
27.05.2008, 21:32
Biz yüreksiz mi olduk şimdi :(

aldığı msj dedim sen bn gidiyorum yazdın :S

burcum
27.05.2008, 21:33
Bu gün mesaj almadım :rolleyes:
Ama dünkünü yazayım :D
'' Dün gece yıldızlara hep seni anlattım , dinledikçe bir kez daha parladılar , ayrı olduğumuzu söyledim seni dilemem için hepsi birer birer kaydılar ''

_DuMaN_58
27.05.2008, 21:34
Bende aldığım msj gönderdim zaten.

-kib. .... gorusuruk.

Geldi en son!!

arikarinkuchi
27.05.2008, 21:36
Bende aldığım msj gönderdim zaten.

-kib. .... gorusuruk.

Geldi en son!!

hmm anladım

veysel
27.05.2008, 21:43
aldigim en son mesaj Fransa-Ekvador maci 0-0 devam ettigi

arikarinkuchi
28.05.2008, 16:06
yokmu başka
gelen mesajı yazmak isteyen

Abdurrahman 58
28.05.2008, 16:35
en son msj ı dün aldım.kulüpten bir arkadaş atmış.
''gardaş bugün kulübe gel.sensiz antrenman olmaz.sen gel yeterki sırtımda taşıyayım seni''

arikarinkuchi
28.05.2008, 20:45
''laa yarın beden üstlerimizi giyecez mi ? ? ? ''
diye bir mesaj geldi

HaYLaZ
28.05.2008, 20:53
En Son Msj Bugün Geldi..

Haylaz kank bugün salona gel hoca seni ...........Bana dedi bulun su haylazı kac gündür boks a moksa gelmio bidaha gelmezse onu bne bulurum.. gelsin onunla ben calıscam..yıkılana kadar bırakmicam dedi.. kank gel bugün yoksa alırsın bası..:D

arikarinkuchi
28.05.2008, 20:58
En Son Msj Bugün Geldi..

Haylaz kank bugün salona gel hoca seni ...........Bana dedi bulun su haylazı kac gündür boks a moksa gelmio bidaha gelmezse onu bne bulurum.. gelsin onunla ben calıscam..yıkılana kadar bırakmicam dedi.. kank gel bugün yoksa alırsın bası..:D

bu kdr açık yazmana gerek yoktu :)

EyüphanAydın
28.05.2008, 21:03
Seni ne çok sevdim ben. Ne çok gözyaşı döktüm senin için. Geceleri sen yatağında meleklerin kanatlarıyla uçarken ben penceremin önünde senin rüyana girmek için dua ederdim. Bir bakışına, bir dudak kıvrımında titreşen gülüşüne ulaşmak için dünyanın bütün çiçeklerini önüne sererdim.

Şiirler, şarkılar, sevgiler içimde tutuşan bir ateş, onun yangınında senin için kül kesildim. Ağır hastalar geceyi zor geçirir. Sabahı bekler kırgın yürekler, hasta umutlar, yalnız ruhlar. Yalnızdı gecelerim. Hastaydı gecelerim. Kan kaybından giden bir yaralı gibi umarsızdı gecelerim. Bir uçurumun kenarına beni taşıyan karabasandı gecelerim. Adına yalnızlık dedim. Sensizlik dedim.. Sen beni bilmedin, beni tanımadın, beni sevmedin.. Bu bir ölümdü, bu bir fermandı .. Bıçak kesmez artık beni, ip asmaz, çeküller yüreğimi taşımaz. Yaşamak mümkün değil, yalnızlık karanlık kapılarıyla üstüme kapandı. Amansız acılar içindeyim.

Ey Sevdiğim.. Ben seni ne çok sevdim. Dünya bildi, bir sen bilmedin. Yalnızlığın diğer adı aşka karşılık almamaktır. Kaçılamayacak kadar yakın, tutulamayacak kadar uzak bir yerdesin.. Benim aşkıma yalnızlık kucak açtı. Senin yokluğuna dokundum, içim yandı. Odamın çıldırtan sessizliğinde sana seslendim. Yankısı döndü dolaştı, senin kapıların bana kapalı. Kendi sesim yine bana ulaştı. Anladım ki beni hiç duymayacaksın.

Sana sitem edemem. Sana kırılamam. Bir tek dileğim var senden, son bir tek isteğim. O da MUTLU OLMAN.

MUTLU OL SEVDİĞİM.. BİRİCİĞİM.. AŞKIM. NEREYE, KİME GİDERSEN GİT YETER Kİ SEN MUTLU OL...Eyüphan....

****************************** ****************************** **

Bunu MektuP Olarak Verdi,

Hatta Ve HATTA BUGUN...

arikarinkuchi
28.05.2008, 21:07
Seni ne çok sevdim ben. Ne çok gözyaşı döktüm senin için. Geceleri sen yatağında meleklerin kanatlarıyla uçarken ben penceremin önünde senin rüyana girmek için dua ederdim. Bir bakışına, bir dudak kıvrımında titreşen gülüşüne ulaşmak için dünyanın bütün çiçeklerini önüne sererdim.

Şiirler, şarkılar, sevgiler içimde tutuşan bir ateş, onun yangınında senin için kül kesildim. Ağır hastalar geceyi zor geçirir. Sabahı bekler kırgın yürekler, hasta umutlar, yalnız ruhlar. Yalnızdı gecelerim. Hastaydı gecelerim. Kan kaybından giden bir yaralı gibi umarsızdı gecelerim. Bir uçurumun kenarına beni taşıyan karabasandı gecelerim. Adına yalnızlık dedim. Sensizlik dedim.. Sen beni bilmedin, beni tanımadın, beni sevmedin.. Bu bir ölümdü, bu bir fermandı .. Bıçak kesmez artık beni, ip asmaz, çeküller yüreğimi taşımaz. Yaşamak mümkün değil, yalnızlık karanlık kapılarıyla üstüme kapandı. Amansız acılar içindeyim.

Ey Sevdiğim.. Ben seni ne çok sevdim. Dünya bildi, bir sen bilmedin. Yalnızlığın diğer adı aşka karşılık almamaktır. Kaçılamayacak kadar yakın, tutulamayacak kadar uzak bir yerdesin.. Benim aşkıma yalnızlık kucak açtı. Senin yokluğuna dokundum, içim yandı. Odamın çıldırtan sessizliğinde sana seslendim. Yankısı döndü dolaştı, senin kapıların bana kapalı. Kendi sesim yine bana ulaştı. Anladım ki beni hiç duymayacaksın.

Sana sitem edemem. Sana kırılamam. Bir tek dileğim var senden, son bir tek isteğim. O da MUTLU OLMAN.

MUTLU OL SEVDİĞİM.. BİRİCİĞİM.. AŞKIM. NEREYE, KİME GİDERSEN GİT YETER Kİ SEN MUTLU OL...Eyüphan....

****************************** ****************************** **

Bunu MektuP Olarak Verdi,

Hatta Ve HATTA BUGUN...

hmm güzel yazmışş
kardeşim ne işş :)

HaYLaZ
28.05.2008, 21:20
bu kdr açık yazmana gerek yoktu :)

baba msj bu kadardı:D
ama hoca pis ....... yaw:D

EyüphanAydın
28.05.2008, 21:22
hmm güzel yazmışş
kardeşim ne işş :)

İnce İşş Samet Kardeşi İnce :D

arikarinkuchi
28.05.2008, 21:27
İnce İşş Samet Kardeşi İnce :D

hmm anladım :)
ALLAH bi yastıkta kocatsın :D

kronik
28.05.2008, 23:54
aynı şeyler bacım bu adamdan bize hayır yok anladım ne koca olur ne baba ne evlat .olursa anca arkadaşlarına arkadaş olur allah sonumuzu hayır etsin

aozdemir
29.05.2008, 07:38
kontörünüz kısa bir süre içinde bitecektir. lütfen en kısa zamanda kontör yükleyiniz.

Serd@r
29.05.2008, 08:29
Son gelen mesajım;
Dün yanlışlıkla sizin telefonunuzu aradım cevap vermediğiniz için teşekkürler yalnışlık oldu...

masum
29.05.2008, 12:30
arkadaşım zeyno attı 13:25 de
''dün annemlerin beni aramamasındaki tek sebep beni bana bırakmışlar bakalım biz arayıp sormassak kaçta gelecek die bende 11 de gidince fırtına esti evde''

arikarinkuchi
29.05.2008, 14:05
kontörünüz kısa bir süre içinde bitecektir. lütfen en kısa zamanda kontör yükleyiniz.

:) :):)

:D

arikarinkuchi
30.05.2008, 15:58
başka yok mu

asi_58
30.05.2008, 16:44
Güneşin doğduğuna kanma, vakti akşama kadardır...Ay ışığına aldanma, ömrü sabaha kadardır...Sakın aramadığıma bakma, kalbim sana yüreğin kadar yakındır....

arikarinkuchi
30.05.2008, 20:32
''yaff samet bu mat. yazılısı nerden çıktı ne güzel sözlü olcaktık yaa ''

geliş saati 20:32 miş :D

Melankolia
30.05.2008, 20:35
En son mesaj Kontor bakiyenz 0 a ulasmıstır.9 qün içinde kontor yuklemezseniz hattınız iptal edilecektir:D

HaYLaZ
30.05.2008, 20:39
Haylaz kank ben yarın karıyı karsıya bırakcam..sende hemsireni al beraber gider geliriz..Sonrada trenle akarız kartala..

kronik
26.11.2008, 23:24
umut varsa yaşamak güzel
sevgi varsa aşk güzel
ümit varsa beklemek güzel
seven varsa sevilmek güzel
ama bir tek sen varsan
hepsini boşver VARLIĞIN HEPSİNE BEDEL ...

sivaburs
26.11.2008, 23:30
................, bırakma ellerimi ne olur, gönderme beni bu şehirden..................

Arif Coşkun
26.11.2008, 23:33
Sayın abonemiz borcunuzun 45 ytl olduğunu hatırlatır eğer ödeme yaptıysanız lütfen bu mesajı dikkate almayınız:D

kronik
26.11.2008, 23:53
Sayın abonemiz borcunuzun 45 ytl olduğunu hatırlatır eğer ödeme yaptıysanız lütfen bu mesajı dikkate almayınız:D
çok gelmiş ya abi kimle konuşuyon sen böyle

Arif Coşkun
27.11.2008, 00:05
çok gelmiş ya abi kimle konuşuyon sen böyle

Bunu acaba hangi anlamda anlasam dermişim;)

sandalli
27.11.2008, 00:55
Telefonum camasir makinesinde yikandiktan sonra bazi tuslari calismadigi icin mesajlarimi okuyamiyorum, bu yüzden sorunuza cevap veremiyorum, özür dilerim. Bu arada Kronick sakin ola ki ütüleseydin deme.:)

kronik
27.11.2008, 08:51
Telefonum camasir makinesinde yikandiktan sonra bazi tuslari calismadigi icin mesajlarimi okuyamiyorum, bu yüzden sorunuza cevap veremiyorum, özür dilerim. Bu arada Kronick sakin ola ki ütüleseydin deme.:)
fırsat ! fırsat ! fırsat kampanya 5:
mağazamızda ütülerde kampanya
1 adet ütü alana cep telefenu bedava üstelik 8 ay taksit imkanı ile kampanya için son gün 30 kasım :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

sandalli
27.11.2008, 11:53
fırsat ! fırsat ! fırsat kampanya 5:
mağazamızda ütülerde kampanya
1 adet ütü alana cep telefenu bedava üstelik 8 ay taksit imkanı ile kampanya için son gün 30 kasım :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Adres yok ki magzaya gidem,
Bir ütü bir de telefon alam,
Sana ömür boyu minnettar kalam,
Söylede adresi gideyim bacim.

fatoş_yvz
27.11.2008, 12:33
arkşN biRi geLişi guzeL geceNın 3 de yazmış:D
beN seni kazanmaya çaLıştıkça seN bı engeL çıkartıyosuN karşıma nedeN NedeN....

EyüphanAydın
27.11.2008, 13:23
Eyüphan Emin hoca rahatsızlanmış hastaneye gidelim mi ?

TracyMcGrady58
28.11.2008, 12:10
S.a. Murat ! Calismiyorsan saat 4'de 1 saatlik cocuklarin ödevlerinde yardimci olabilirmisin ?

:D:D

YuNuSPaSa58
28.11.2008, 12:17
Yunus yarın küçükçekmeceye gidicez.. 40 daireli ßitane ßinanın panosu yanmış.. Ayvayı yedik oLm:D

ßizim Çırak yollamış:D:D:D:D

gürün_güzeli
28.11.2008, 12:24
iyi geceler aşkım tatlı rüyalar..................

EyüphanAydın
28.11.2008, 18:27
iyi geceler aşkım tatlı rüyalar..................

Manitamız yokki mesaj atsın :rolleyes:

Bilal ;

Kardeşim Naber ? :D

LaEdri
28.11.2008, 18:33
Gülen yüzünü dünyaya tanıtmış,yüz akımız,fedakar,cefakar,ve kendini eğitime adamış siz değerli eğitim gönlüllülerinin öğretmenler gününü kutlarım.:)

O saydığı ben oluyorum:D:D:D

Kadirhan
28.11.2008, 18:39
hacııı yarın kütüphaneye gelebilrmisin? sınavlar hakkında bir konuşalım

yerliturkuaz
28.11.2008, 20:40
son iki gündür tlfnuma mesaj gelmiyor

gülkibar_58_07
23.01.2009, 19:43
canm caldırmada kont yemiyim tel bozuk haberin olsun

......

ofgurleyuk78
23.01.2009, 21:12
Aldığım son mesaj bir fıkra. Umarım sizlerde beğenirsiniz.

Eşekler köydeki semerciden çok şikayetçilermiş. Semerci hiç iyi semer
yapamıyormuş.
Eşeklerin sırtları kanlı yaralarla doluymuş. Eşekler toplanıp yeni bir
semercinin gelmesi
için dua etmişler. Hikaye bu ya duaları da Kabul olunmuş ve gerçekten köye
Yeni bir semerci gelmiş. Ne var ki bu semerci de eşekleri rahatlatacak
Semerler yapamıyormuş, yaralar azalacakken artmaya başlamış. Eşekler yine
toplanıp, köye yeni bir semerci gelmesi için dua etmişler. Ve gerçekten
Mevcut semerci köyden ayrılmış, yerine başka bir semerci gelmiş. Eşekler
Her semerci değişikliğinde olduğu gibi yine çok sevinmişler.
Ama çok zaman geçmeden yeni semercinin de çok farklı olmadığını,
Semerlerin gittikçe daha da kalitesizleştiğini, yaralarının ise
kötüleştiğini görmüşler. Semerci gitmiş, semerci gelmiş. Her seferinde
eşekler yeni semerci gelmesi için dua etmişler. Bu hikaye kaç semerci
değişene kadar böyle devam etmiş bilmiyorum.Nihayet bir gün eşekler
toplanıp,
eski semerciden kurtulmak için değil de eşeklikten kurtulmak için dua etmeye
başlamışlar.

Hani seçim dönemi yaklaşıyor da.......

ofgurleyuk78
23.01.2009, 21:17
Gülen yüzünü dünyaya tanıtmış,yüz akımız,fedakar,cefakar,ve kendini eğitime adamış siz değerli eğitim gönlüllülerinin öğretmenler gününü kutlarım.:)

O saydığı ben oluyorum:D:D:D

Sevgili öğretmenim son aldığın bu mesaj 24 kasım mı, 5 ekim mi? O günden bu güne size mesaj gelmedi mi? Üzüldüm doğrusu. İleti adresinizi bilse idim. Bu gün için (sömestri) geçmiş olsun, iyi dinlenmeler diye mesaj yazardım.

sevgim 58
23.01.2009, 21:34
banada dün geldi mesaj
saat :19.35
kinden: ablamdan
" kiz isten sonra anneme gel , lahmacun yapmis .......hemen gel "

veysel
28.01.2009, 18:35
Muhammed ;

Msn i ac cabuk!:D

altuntas58
28.01.2009, 18:50
En son mesaj dün öğleyin geldi mehmet ağbi Sivasspor-Galatasaray macına gitmek için nerde buluşuyoruz

LaEdri
28.01.2009, 18:50
Sevgili öğretmenim son aldığın bu mesaj 24 kasım mı, 5 ekim mi? O günden bu güne size mesaj gelmedi mi? Üzüldüm doğrusu. İleti adresinizi bilse idim. Bu gün için (sömestri) geçmiş olsun, iyi dinlenmeler diye mesaj yazardım.

Ne demek istediğinizi pek anlayamadım..:confused:

ogeday3358
06.03.2009, 23:48
"888" messagerie
orange: le
05/03/09 à 13:07 ce
correspondant a
appelè 1 fois sur
votre mobile sans laisser de message.

en son aldigim mesaj bu :) operator gondermis :) bir arkadasin seni su saatte aradi ve bir mesaj birakti diyor ama sesli mesaji okumadim :)

kronik
13.12.2009, 23:37
bazen çok seversin hasreti yakar yüreğini ,özlersin
hep onunla olmak istersin ama ne kavuşmak istersin ne de onsuz olmak ayırır yollarayırır insanlar onsuzluğa mahkum edilirsin .En çok yaralayan ne olur biliyormusun seversin söyleyemezsin istersin gidemezsin en ihtiyacın olduğu anda onu bulamazsın ya işte o zaman bitersin ...

alındı :22:17 :19
13.12.2009

Abdurrahman 58
13.12.2009, 23:49
serkan : la kafayımı yediniz bu soğukta halısaha maçımı yapılır.favori hemde
bugün 17.35

EyüphanAydın
14.12.2009, 15:09
Lan oğlum ne adamsın nerdesin ? Kramponlar nerde

Bana gelen mesaj :)

ömer yalcin
14.12.2009, 15:15