Orijinalini görmek için tıklayınız : A Milli Takım Euro 2008'i nasıl bir sonuçla bitirir?(anket)
umit_koc
02.06.2008, 11:04
# Gruptan çıkamaz
# Çeyrek finale çıkar
# Yarı finale çıkar
# Final oynar
# Avrupa Şampiyonu olur
# Avrupa 3'üncüsü olur
Kaptan-58
02.06.2008, 11:12
GÖNLÜMÜZ FİNAL OYNAMASINDAN YANA.....
Final oynar inşallah............
umit_koc
02.06.2008, 12:17
benimde tek temennim kariyerinde avrupa 3.bulunan takımımızın şampiyon olmasıdır.
şampiyon türkiye.
umit_koc
02.06.2008, 17:16
bu arada milli takım için ana reklamının nasıl buldunuz.
bence çok güzel olmuş
altuntas58
02.06.2008, 17:23
Bence bu kadro ile başarılı olması biraz zor gönlümüz tabiki milli takımın başarılı olmasından yana ama ortada bir gücler dengesi var bence fatih hoca milli takımı eksik kurdu Sivasspordan mehmet yıldız Abdurahman dereli kayseriden gökhan gibi klas futbolcular dururken büyütülmüşlerin futbolcularına kıyak yaptı her neyse inşllah milli takım başarılı olur
umit_koc
02.06.2008, 17:30
Bence bu kadro ile başarılı olması biraz zor gönlümüz tabiki milli takımın başarılı olmasından yana ama ortada bir gücler dengesi var bence fatih hoca milli takımı eksik kurdu Sivasspordan mehmet yıldız Abdurahman dereli kayseriden gökhan gibi klas futbolcular dururken büyütülmüşlerin futbolcularına kıyak yaptı her neyse inşllah milli takım başarılı olur
evet bu kanuda sana katılıyorum. ama sivas gibi böyle iyi bir performans sergileyen bir takımdan milli takıma hiçbir oyuncu alınması gerçekten düşündürücüdür.
altuntas58
02.06.2008, 17:33
Bu tiplerin derdi şöhret başka bir şey değil yıldırayı avrupa kapışırken fatih efendi kadro dış etti
umit_koc
02.06.2008, 17:41
gönderildikten sonra yıldıray açıklama yaptı fatih oldukça milli takıma gelmem diye yıldırayın sonuna kadar destekcisiyim.
yinede milli takıma başarılar diliyorum.
SivasLady
02.06.2008, 17:46
insallah basarili olurlar sonucta Türkiye olarak gececek
fatih terimin takimi diye degil
11.06.2008 Basel`de St. Jakop Park Stadinda
ISVICRE - TÜRKIYE macinda yerimi alip destekliyecegim
umit_koc
02.06.2008, 17:56
insallah basarili olurlar sonucta Türkiye olarak gececek
fatih terimin takimi diye degil
11.06.2008 Basel`de St. Jakop Park Stadinda
ISVICRE - TÜRKIYE macinda yerimi alip destekliyecegim
bizde televizyon karşısında tam destek tek yürek olacagız
şampiyonluk bize yakışır.
umit_koc
03.06.2008, 14:00
anket oylaması başlayana kadar görüşlerimizi yazalım arkadaşlar
_DuMaN_58
03.06.2008, 16:09
Bence Çeyrek Finale kadar çıkar.....
Tabiki finale devam edip, sonrada kupayi kaldirmasini isteriz hepimiz. Ama düsüncem öyleki baya zor olacak. Fatih terim'e fazla güvenim olmadigim icin bilmiyorum ama insallah kazaniriz
03.06.2008, 16:51
inşallah yarı finale çıkacak 2002 yılında nasıl 3.olduysa bu sene de 3.olacak diye bir umut var içimde
abdussamet_58
03.06.2008, 16:53
inşallah yarı finale çıkacak 2002 yılında nasıl 3.olduysa bu sene de 3.olacak diye bir umut var içimde tabi bu bir umut gerçek olur mu olmaz mı orasını göreceğiz.
umit_koc
03.06.2008, 17:23
inşallah yarı finale çıkacak 2002 yılında nasıl 3.olduysa bu sene de 3.olacak diye bir umut var içimde tabi bu bir umut gerçek olur mu olmaz mı orasını göreceğiz.
sana katılıyorum ama artık türkiye' ye bir şampiyonluk yakışır.
bence gelecek bir şampiyonluk türkiye için iyibir reklam ve türk futboluna olan ilgide büyük bir artışa neden olacaktır.
umit_koc
03.06.2008, 18:26
Petr Cech: Türk Milli Takımı tehlikeli
Türkiye'nin 2008 Avrupa Şampiyonası finalleri (A) Grubu'ndaki rakiplerinden Çek Cumhuriyeti'nin kalecisi Petr Cech, ''Türk Milli Futbol Takımı kaliteli ve tehlikeli'' dedi.
Çek Milli Takımı'nın Chelseali file bekçisi Cech, Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) internet sitesinde şampiyona öncesinde rakip takımları değerlendirdi.
Avrupa Şampiyonası gibi büyük organizasyonlarda oynamaktan zevk aldığını belirten Cech, ''Bu tür turnuvalarda tüm dünya sizi seyrediyor. Baskı, adrenalin ve çılgın taraftarlar bir arada. Her şeyin üst düzey olduğu bu tür müsabakaları hep dört gözle beklerim'' değerlendirmesini yaptı.
Cech, finallerde kendileri ile birlikte İsviçre, Portekiz ve Türkiye'nin de yer aldığı (A) grubunun zor bir grup olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:
''Türkiye'nin çok sayıda kaliteli oyuncusu var. İyi günlerinde iseler dünyanın en iyi takımlarından biri olabilirler. Hevesli değillerse, iş değişir. Ancak kaliteli ve tehlikeliler.''
Turnuva boyunca herkesin üzerinde büyük baskı hissedeceğini hatırlatan Çek kaleci, kendilerinin de iyi bir ekip olduğunu, çeyrek finale yükselebileceklerini kaydetti.
goktan58
04.06.2008, 14:23
turkıyemızın bu sampıyonadakı kaderını oynayacagı ılk mac yanı portekız macı belırleyecektır....eger yenılmezsek kesın gruptan cıkarız portekız guclu bı rakıp ama bızımde kalıtelı bı kadromuz var defanfı saglam tutup kontra ataklarla gıdersek yenebılırız ama kesınlıkle yıldıray'ı cok arayacagız ......
umit_koc
04.06.2008, 18:39
turkıyemızın bu sampıyonadakı kaderını oynayacagı ılk mac yanı portekız macı belırleyecektır....eger yenılmezsek kesın gruptan cıkarız portekız guclu bı rakıp ama bızımde kalıtelı bı kadromuz var defanfı saglam tutup kontra ataklarla gıdersek yenebılırız ama kesınlıkle yıldıray'ı cok arayacagız ......
kesinlikle görüşlerine katılıyorum.
bence yıldırayın yerine emre aşık gitmeliydi
defansta herzaman yani kariyeri boyunca bariz hatalar sonucu takımı gol yemiştir.
söyle bi bakarsak. yaptıgı hatadan gelen ataklar neredeyse hep gol olmus ve takımına zarar vermiştir..
altuntas58
05.06.2008, 14:18
Portekiz macını alırsak önümüzün acılacağını düşünüyorum ben milli takımımıza başarılar dilerim
umit_koc
05.06.2008, 15:36
Türkiye A Milli Takımının ilk iki maçının hakemleri de belli oldu.
A Millilerin ilk maçını Alman Herbert Fandel, ikinci maçını ise Slovak Lubos Michel yönetecek.
(A) Grubu'nda İsviçre, Çek Cumhuriyeti ve Portekiz ile eşleşen (A) Millilerin 7 Haziran Cumartesi günü Portekiz ile oynayacağı ilk maçı Alman hakem Herbert Fandel yönetirken, vatandaşları Carsten Kadach ve Volker Wezel yardımcı hakem olarak görev alacak. Maçın 4. hakemi ise Macar Viktor Kassai oldu.
44 yaşındaki Fandel, 2007 Avrupa Şampiyonlar Ligi ve 2006 UEFA Kupası final maçlarında görev almıştı. 2000 Sydney Olimpiyatları'nda da maç yöneten Alman hakemin asıl mesleği ise piyano öğretmenliği.
Milli takımın 11 Haziran Çarşamba günü İsviçre ile yapacağı ikinci maçın hakemi ise Slovak Lubos Michel oldu. Michel'in yardımcıları da vatandaşları Roman Slysko ve Martin Balko olarak belirlendi. Karşılaşmanın 4. hakemliğini ise Sloven Damir Skomina yapacak.
40 yaşındaki Michel, 25 yaşında FIFA hakemi oldu. 2003 UEFA Kupası finalinde Porto-Celtic maçını yöneten Michel, 2002 Dünya Kupası ile 2004 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finallerinde de görev aldı.
IFFHS tarafından 2005 yılının en iyi üçüncü hakemi seçilen Michel, 2006 yılında ikinci, geçen yıl da en iyi üçüncü hakemliğe değer görüldü.
2006 Dünya Kupası Hakemi de seçilen Michel, bu yıl Manchester United ile Chelsea arasında oynanan Avrupa Şampiyonlar Ligi final maçını yönetti.
içimde öyle bir his varki ya sıfır çekip döner yada kupa alıp gelir, herşey pazar akşamı belli olacak bence ilk maçta, %51 şampiyonluk diyor hislerim
Pazar mi yoksa cumartesi aksam mi abi ?.
06.06.2008, 17:23
Bencede başarılı olamazlar...
Eyyamcı bir takım.. ben ve benim gibi düşünenlerin bedduası ile çıktılar.
umit_koc
06.06.2008, 18:36
Pazar mi yoksa cumartesi aksam mi abi ?.
cumartesi akşam saat 21:45 te atv ve lig tv de naklen yayınlanacak
inşallah portekizi devirip büyük bir avantaj elde edecegiz
Bencede başarılı olamazlar...
Eyyamcı bir takım.. ben ve benim gibi düşünenlerin bedduası ile çıktılar.
Ah Fatih kardeşim,
Ah can kardeşim,
Göğsünde Ay-Yıldız Bayrağımızı taşıyan
Milli Takımımıza nasıl beddua edersin ?
Nasıl dilin varır ?
Nasıl yüreğin el verir ?
Bu ifadeleri yakıştıramadım...!
gönlüm şampiyonluk istiyor ama fatih tarimle zor
_DuMaN_58
07.06.2008, 08:10
Maçlar bugün Başlıyor. İnş olumlu sonuçlar alırız.
yiğidoturan
07.06.2008, 11:25
gönlümüz final oynamasından yana ama ne yapalım gerçekler ortada en fazla çeyrek final
altuntas58
07.06.2008, 12:07
Milli takım bu kadro ile başarılı olursa helal olsun derim gönlümüz başarılı olmasından yana inşallah final oynar
sivaslıgenç
07.06.2008, 13:33
Bütün futbolcular 3 büyüklerden Türkiye değilde sanki İstanbul gibi bir hava var ortada.Kayseriden ,Sivastan en az 3 futbolcu alması lazımdı ama yapmadı.Çeyrek finale çıkarsak öpüp başımıza koyalım bence.
FatihCan
07.06.2008, 18:20
Ah Fatih kardeşim,
Ah can kardeşim,
Göğsünde Ay-Yıldız Bayrağımızı taşıyan
Milli Takımımıza nasıl beddua edersin ?
Nasıl dilin varır ?
Nasıl yüreğin el verir ?
Bu ifadeleri yakıştıramadım...!
Eğer Tümer metin sırf askerlikten kaçmak için yunanistana gidiyorsa ve Milli takım forması giyiyorsa !
Eğer Colin'ler Marko'lar O formayı giyiyor !
Türkiye'yi İstanbuldan ibaret görüyorlarsa sadece İstanbul takımlarının futbolcuları çağrılıyorsa kiiiiii bu kasıtlı olarak yapılıyor !
Tümer MEtin gibi bir asker kaçağı kadroda kalıyor.. Yıldıray Baştürk gibi gerçek Türk olan ve Milli forma için alman takımını reddedip bütün kariyerine çizgi çekerek Türk milli takımını seçecek sen böylesine önemli bir yıldızı gönderip Tümer metin gibi bir asker kaçağını oynatacaksın.....
Sivasspor ve Kayserispor gibi güçlü anadolu takımlarının yıldız oyuncularını çağırmayacaksın markoları colinleri oynatacaksın.
Sizlere bir sorum olacak
emre güngör, hakan balta, bu oyuncular galatasarayda değilde bir anadolu takımında olsalardı sizce çağırırmıydı terim efendi.
Mehmet topuz, mehmet yıldız...
ve diğer futbolcular kayseri ve sivasın futbolcuları bu seneki performanslarını 4 büyütülmüş takımlarda göstermiş olasaydı sence milli olmazlarmıydı...
bence olurlardı.
ve aklıma gelemeyn bir sürü karanlık olaylar zinciri.
haksızlığın ve adaletin olmadığı bir takımı desteklemek içimden gelmiyor. eyyamcı bir oluşumu desteklemek içimden gelmiyor.
Avrupa Şampiyonu olur inşallah.....
FINAL OYNARIZ INSALLAH...................... ..........
umit_koc
09.06.2008, 09:42
arkadaşlar sizde fark etmişinizdir ama sebebini bilmediğim ve kafama takılan bişey var
oda maç yayınlarında atv uydu yayını şifreye giriyo ve biz köyde yaşayanlar maçları izleyemiyo
kafama takılan şu milli maçı şifresiz vermek zorunda değilmi kanallar neden şifre sokuyorlar.
Valla bilmem ben izlerken atv'de siyah ekran vardi baska bi kanaldan izledim.
09.06.2008, 10:51
Valla bilmem ben izlerken atv'de siyah ekran vardi baska bi kanaldan izledim.
09.06.2008, 16:21
Milli takım bu gidişle zor ilerler. Bir umut olsa belki...ama o da yokki..
dark_yamtar58
09.06.2008, 16:31
Şişirilmiş bir Milli takım bukadar olur saçmalığa bak çocukları sahaya çıkmadan futbolcuların anaları sahaya çıktı.Türkiyede meşhur olmak çok kolay herşey şişirilmiş sadece reklam.
143 MİLYAR AYLIK MAAŞ ALAN MİLLİYETÇİ İMPARATOR DÜNYA FATİHİ ASLANLAR ASLANI AVRUPA KRALI FATİH TERİM BEYİN HERALDE Bİ BİLDİĞİ VARDIR PORTEKİZ SONUCUNDAN SONRA
Bu kadar milliyetçiliğiyle övünen fatih terimde birazcık zeka olsaydı , yıllardır almanyalarda aşağılanan ırkçılığa maruz kalan , heran heryerde bu ayrımı hissede 2 futblcuyu evine yollamazde gerizekalı herif , bu iki gençten almanlardan avrupalılardan bugüne kadar gördükleri muamlenin hesabını görmelerini isterdi, yazık değilmi halil altıntopa yazık değilmi hüngür hüngür ağlatmaya almanya gol kralı olmuş bu gence yazık değilmi, yıldıraya yazık değilmi, sürünsün fatih terim sürüngeni
ümit özatın mehmet yıldızı daha adını bile şuan sıralamayacağım onlarca gencin günahı neydi, milli hocanın kompleksi olmaz, ama malesef adam tüm hücrelerine kadar kompleksden ibaret
umit_koc
09.06.2008, 18:52
143 MİLYAR AYLIK MAAŞ ALAN MİLLİYETÇİ İMPARATOR DÜNYA FATİHİ ASLANLAR ASLANI AVRUPA KRALI FATİH TERİM BEYİN HERALDE Bİ BİLDİĞİ VARDIR PORTEKİZ SONUCUNDAN SONRA
abircan abi inşallah aldıgı maaşın hakkını verirde gruptan çıkartır.
elemeleri oynadıgı kadroda finallere gelince revizyon yaptı.
daha iyi sonuçlar almak için böylebir hareket yaptı ve çok eleştirildi
eger bu gruptan çıkamazsa tilli kariyeri burda son bulur. ( diyecem ama geçmişe
bakılırsa hatalardan ders almayan halkımız ilerde yeniden aynı yerde görmemize neden olacaktır.)
umit_koc
09.06.2008, 18:55
ümit özatın mehmet yıldızı daha adını bile şuan sıralamayacağım onlarca gencin günahı neydi, milli hocanın kompleksi olmaz, ama malesef adam tüm hücrelerine kadar kompleksden ibaret
bu sene kış çok olunca istanbuldan bir yere çıkamadı herhalde
baksana sadece istanbul takımlarından oyuncu aldı.
umit_koc
11.06.2008, 09:33
Türkiye'nin muhtemel İsviçre onbiri
Euro 2008'e Portekiz yenilgisiyle başlayan Türkiye, A Grubu'ndaki 2. sınavında ev sahibi İsviçre ile karşılaşıyor. Yenersek avantaj yakalacağız, kaybedersek havlu atacağız.
Puansız iki takımın maçında kazanan çeyrek final umudunu sürdürecek, kaybeden şampiyonaya havlu atacak.A Milli Takımımız, 8 yıl sonra katıldığı Avrupa Futbol Şampiyonası finallerinde bu gece kader maçına çıkıyor. A Grubu'ndaki ilk maçında Portekiz'e 2-0 yenilerek hayal kırıklığı yaşatan Ay-Yıldızılılar, 21.45'te turnuvaya ev sahipliği yapan İsviçre'yle kozlarını Basel’de paşlayaşacak.
İşte muhtemel onbirler:
MUHTEMEL 11'LER
İSVİÇRE: Benaglio, Magnin, Senderos, Lichtsteiner, Gökhan Inler, Streller, Fernandes, Barnetta, Behrami, Müller, Eren Derdiyok
TÜRKİYE: Volkan Demirel, Servet Çetin (Emre Güngör), Hakan Balta, Gökhan Zan (Emre Aşık), Mehmet Topal (Tümer Metin), Mehmet Aurelio, Nihat Kahveci, Tuncay Şanlı, Kazım Kazım, Mevlüt Erdinç, Hamit Altıntop
Kazanan takımın, gruptan çıkmak adına umudunu sürdüreceği final niteliğindeki karşılaşmada kaybeden takım için son maç formaliteye dönüşecek. Beraberlikte ise iki takım da son maçlara küçük bir umutla çıkacak.
EMRE ŞOKU YAŞANIYOR
Son olarak 16 Kasım 2005'teki olaylı Dünya Kupası elemeleri baraj maçında karşılaştığımız İsviçre'yle bugün aynı zamanda psikolojik bir savaş da vereceğiz. Çekler’e yenilen ve golcüsü Frei’i sakatlık nedeniyle kaybeden İsviçre’nin kozları Gökhan İnler ve Eren. Millilerimizde ise Fatih Terim'in en büyük derdi sakatlıklar. Gökhan Zan bugün yok. Servet’in durumu ise ciddiyetini koruyor. Bu olumsuzluklara bir de Emre Belözoğlu’nun sakatlığı eklendi. Baldırından sakatlanan ve MR’ı çekilen Emre bugün yok.
TERİM'İN KEYFİ YERİNDE
Basel’e geçen A Milliler son taktik çalışmasını yaptı. Sakatlıklara rağmen Fatih Terim ve oyuncuların neşeli olması dikkat çekti. Deneyimli hoca, “İsviçre’yle oynayacağımız maç final niteliğinde. Her şeye rağmen kazanacağız ” dediAMilli Takım, İsviçre maçı için dün sabah saatlerinde Cenevre’den ayrılıp Basel’e geçti. Öğleden sonra yeni oteline yerleşen Ay-Yıldızlılar, akşam da son taktik çalışmasını yaptı. Teknik Direktör Fatih Terim, idman öncesi yaptığı basın toplantısında bugünkü İsviçre maçı için iddialı konuştu. Neşesi yerinde olan ve galibiyetten emin konuşan deneyimli teknik adam, herkesi rahatlattı.
BAHANEMİZ OLAMAZ
Terim, “Final niteliğinde bir maç oynayacağız. Bu nedenle sakatlıklarımızın eksiklerimizin hiçbir bahanesi olamaz. Sonuçta İsviçre maçına 11 kişiyle çıkacağız. Kazanmak adına ne gerekiyorsa sahada bunu yapıp istediğimizi alacağız. Biz rakibimizle geçmişte yaşadığımız olayları unuttuk. Şimdi tek düşüncemiz yarınki (bugün) maçı kazanmak” ifadelerini kullandı.
Ben bu zihniyet ve futbolla milli takımın grubdan çıkması bir yana puan bile alacağından şüpheliyim.Bu gidişlede sıfır puanla dönerler memlekete...sinirlendim gene yaww..
umit_koc
12.06.2008, 09:12
Türkiye'nin grubunda puan durumu
EURO 2008 finalleri A Grubu'nda Portekiz, 6 puanla çeyrek finale yükselmeyi garantiledi. Son maçımız Çeklerle. Yenersek son 8'deyiz. Beraberlikte ise yeni statü işleyecek.
Grupta bu gece yapılan maçlarda Çek Cumhuriyeti'ni 3-1 yenen Portekiz, puanını da 6'ya çıkararak gruptan çıkmayı garantiledi. Grupta 3'er puana sahip ülkelerden Çek Cumhuriyeti ve Türkiye, Portekiz'i izliyorlar.
Türkiye, ise evsahibi İsviçre'yi 2-1 yenerek umudunu Çek Cumhuriyeti ile yapacağı son maça taşımayı başardı.
A Grubu'nda bu gece yapılan maçların ardından puan durumu şöyle oluştu:
Millilerimiz son maçta karşılaşacağı Çek Cumhuriyeti'yle tam bir final oynayacak. Kazanan koşulsuz şartsız grup ikincisi olarak çeyrek finalist olacak. Beraberlik durumundaysa; atılan ve yenen goller de eşit olduğu için tur atlayan tarafı yeni statü gereği uzatmalar oynanmadan direkt olarak geçilecek seri penaltı atışları belirleyecek.
Yendik bittirdik şampiyonluğu kaptık inş :D
FatihCan
12.06.2008, 15:06
Yendik bittirdik şampiyonluğu kaptık inş :D
Bu çok güzel bir ütopya........................ .......... gerçekleşmesi imkansız.........
Bu çok güzel bir ütopya........................ .......... gerçekleşmesi imkansız.........
imkansız diye bişey yok yeterki yürekten isteyelim.
FatihCan
12.06.2008, 15:53
imkansız diye bişey yok yeterki yürekten isteyelim.
buna yürekten inanacak eyyamcı olmayan at gözlüklerini çıkarmış bir takım olması lazım ... o varmı bence yok ....
asker kaçakları ile markolarla kolinlerle olmaz bu iş ;)
umit_koc
12.06.2008, 16:06
buna yürekten inanacak eyyamcı olmayan at gözlüklerini çıkarmış bir takım olması lazım ... o varmı bence yok ....
asker kaçakları ile markolarla kolinlerle olmaz bu iş ;)
unutmaki insan stedikten sonra yapamayacagı şey yoktur.
açık görüşlü olalım. türk takımlarında hangisinde yabancı oluncu yok.
hangisi avrupa maçlarını yabancısız oynuyo.
eger başarı için gerekiyorsa yabancı oyuncu,
bizde elimizdekileri değerlendirmeliyiz.
ben türkiyeye güveniyorum.
inşallah bu guruptan çıkacagız........
.
altuntas58
12.06.2008, 16:20
Milli takımımız dün akşamki güzel oyunuyla aldığı 3 puanla bizleri çok gururlandırmıştır inşallah ceklere karşıda aynı güzellikte bir futbol oynar ve galip gelerek ceyrek finale cıkar
umit_koc
13.06.2008, 10:01
gruptan çıkarız insallah ama rakibimiz çok kuvvetli olacak.
hırvatlar almanları devirdi.
ama biz onlarıda yaneriz gibi geliyo
yoksa biz şampiyon mu olacakmıyız.
ne güzel olur dimi.
birden içime öyle doğdu.
pazar günü maçımız var hemde kızkardeşimin sinavi dualarınızı bekliyorum :D
haythuyt
13.06.2008, 21:35
allah mıllılerımızın yuzunu kara cıkartmasın .öss sınavınıda 1 sene boyunca emek sarf edıp fedakarlık gosteren tum arkadaslarmızın rabbim yardımcısı olsun
altuntas58
13.06.2008, 22:02
Ben milli takımımıza güveniyorum ceyrek finale cıkacaktır
arikarinkuchi
14.06.2008, 11:10
yarı finale kadar geliriz
gönül şampiyonluk istiyor ama zor işte
_DuMaN_58
14.06.2008, 11:16
Evet çok zor. Hollanda gibi bir takım olamadık.
İsviçre'yi yenip onları kendi ülkelerinde elediler ya başka bir şey istemem... Bundan sonrası tatlının üstüne kaymak olur...
altuntas58
14.06.2008, 19:26
Milli takımımızı kutlarım isviçreyi yenmesi demek bana göre finale cıkmış gibi değerli
Türkiye-cek cumhuriret bu mac bizim bir tur daha atliyacakmiyiz onu gösterecek. Cek'ler cok güzel futbol oynuyan forvet'leri cok güclü mesela jan koller. Bizde güclüyüz ve bu adami durduracak adam var server,gökhan zan. Insallah bu maci alacagiz
_DuMaN_58
15.06.2008, 13:13
Onlarda bizden korkuyorlar. Röportajlarında öyle diyorlar.
Ohhh ya cekleri yendik simdiki rakibimiz hirvatistan okadar zor bi rakip deil ama yinede rakiblerimizi kücümsememiz lazim.
haythuyt
16.06.2008, 00:52
şampıyon şampıyon şampıyon şampıyon şampıyon turkiye......................
altuntas58
16.06.2008, 14:38
Türk milli takımı dünyada her takımı yenecek gücte bir ekip yeterki rakiplerimizi küçümsemiyelim ben inanıyorumki milli takımımız en az yarı final oynar
yiğidoturan
16.06.2008, 15:18
Türk milli takımı dünyada her takımı yenecek gücte bir ekip yeterki rakiplerimizi küçümsemiyelim ben inanıyorumki milli takımımız en az yarı final oynar
mehmet gardaş bende aynı fikirdeyim
Hirvatistan gabiliyetinden sonra insallah daha güclü oldugumuzu gösterecegiz. tek cekler, isvecler deil BÛTÛN DÛNYA.
Bu Sefer Fatih Terimle Viyanayı Adeta 3. Kez Kusatıp Hırvatları Oraya Gömücegiz..
Bundan Sonra Türkün Gücünü Avrupa Deil..Tüm Dünya Anlayacak..!!!!
ben demiştim ilklerde maç ümitsizdi ama sonra çok iyi gittik maçi seyrettim çok heycanlıydı herzamanki gibi bu seferde inş yenecez.
haythuyt
18.06.2008, 21:34
hırvatlarla berabere sansımız yuksek ama penaltılarda yolu yok mac bzım olucak turkıye zorlu takım hırvatlarda ole ama mıllılerımız neyapar ne eder bu macı alır..
umit_koc
19.06.2008, 10:02
grutan çıkamaz diyen arkadaşlar
ne oldu. maç 90 dk oldugunu gördünüz dimi
inşallah hırvatlarıda eleyeceğiz....
altuntas58
19.06.2008, 15:19
Benim fikrimi sorarsanız biz hırvatları kolay geceriz ya yeneceğiz yada yeneceğiz
Benim fikrimi sorarsanız biz hırvatları kolay geceriz ya yeneceğiz yada yeneceğiz
o hiç belli olmaz abicim......
izmirliyiğido
19.06.2008, 21:28
şampiyon biz olacağız ve de başaracağız başaracağız başaracağız
tanrı TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN
bügün kazanip insallah almanyaya karsi oynayacagiz. Almanyayi yenip bir tur daha atilacagimizi düsünüyorum. INSALLAH .
titizyiğido
20.06.2008, 16:44
sakatlardan ve cezalılardan dolayı hiç umutlu değilim ama inşallah alırız diyorum
haythuyt
20.06.2008, 17:11
cek macındada eksıgımız vardı .bız bu macında ustesınde gelıcez ınsallah
Maci kazandik, tahmin ettigim gibi. Hirvatlarda cok güzel futbol oynadilar cok kacirdiar ona ragmen penaltilara giddik. Ve rüstünün kurtarisi muhtesemdi tebrkler :D.
!~+4upn| q!y4rI
23.06.2008, 12:15
FinaL oynar İnş............. GönLümüz Şapiyon oLmasından yana
umit_koc
24.06.2008, 12:07
tabi final oynayacak
yeterki almanyayı devirsin
ama inanıyorumki
ya türkiye yada rusya şampiyon olacak
içimde öyle bir his varki ya sıfır çekip döner yada kupa alıp gelir, herşey pazar akşamı belli olacak bence ilk maçta, %51 şampiyonluk diyor hislerim
FATİH TERİME RAĞMEN YİĞİTLER TÜRKOLAR YOL ALIYOR , HERŞEY YARIN AKŞAMKİ ALMANYA MAÇINA BAĞLI ARTIK ALIRSAK ŞAMPİYONUZZZZ
HİSLERİMİN İKİNCİSİ OLACAK GİBİ İNŞALLAH, SIFIR ÇEKİP DÖNMEYECEĞİMİZE GÖRE BU SAATTEN SONRA , ARTIK ŞAMPİYON OLABİLİRİZZZZZZZZZ
Insallah yarinki zaferle bir büyük adim daha atmis olacagiz. Inaniyorumki bu sene sampiyon türkiye olacak, zorda olsa bizdeki o güc istek var. :D
sivaslıgenç
24.06.2008, 22:03
Bence yenemeyiz yarınn.Bence balla geldik bu yola.Kusura bakmayın ama son dakika golleriyle buraya gelen takımdan şampiyonluk beklemeyin.
yiğidodoğan
25.06.2008, 10:53
ya inşallah bugünyenicez duamızı eksik etmeyelim yeter ve inşallah finale biz cıkıcaz hiç çareleriyok kupa bizim...
Bu Destekle.. Bu İnancla.. Bu Gücle.. Bu Disiplinle.. Mac Bizimdir Evelallah..!!!
yiğidodoğan
25.06.2008, 11:01
doğru söylüyosun haylaz söylediklerine katılıyorum................... .
umit_koc
25.06.2008, 13:20
Bu Destekle.. Bu İnancla.. Bu Gücle.. Bu Disiplinle.. Mac Bizimdir Evelallah..!!!
HAYLAZ SANA KATILIYORUM.
SOYUMUZDAVAR İNANDIMMI YAPMAK.
BİR ŞEYE İNANIRSAK KESİNLİKLE YAPARIZ.
BUKADAR SAKATLIK EKSİKLİKLE BURALARA KADAR GELDİYSEK İŞTE BU YÜZDENDİR.
umit_koc
26.06.2008, 10:03
buraya kadarmış.
tüm milli kadroya teşekkür ederim.
gruptan bile cıkması mucize denen takım yarı final oynadı.
teşekkürler TÜRKİYE
zaten belliydi eksikliklerimize rağmen iyi oynadık...
umit_koc
26.06.2008, 19:13
AVRUPA ÜÇÜNCÜSÜ OLMUŞUZ.
TEBRİKLER
haythuyt
03.07.2008, 10:27
az bıle....................... :(:(
_DuMaN_58
06.07.2008, 12:23
Yarı Finale çıktık ve orda kaldık. Milli takımımız için büyük bir başarıydı. 3. yüz
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.