PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SivaSSpor'un Tatili Kısa Sürdü


_DuMaN_58
07.06.2008, 06:43
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] VAS009.jpg

Sivas'ın tatili kısa sürdü

Türkiye'yi İntertoto Kupası'nda temsil edecek olan Sivasspor, 9 Haziran'da Sivas'ta çalışmalarına başlayacak. 2007-2008 futbol sezonunda ligi dördüncü sırada tamamlayarak Türkiye'yi İntertoto Kupası'nda temsil etme hakkı kazanan Sivasspor, İntertoto Kupası maçları nedeniyle sezonu erken açacak. 41 yıllık tarihinde ilk kez Avrupa Kupalarında mücadele edecek olan kırmızı-beyazlı ekip, 9 Haziran'da Sivas'ta toplanacak.

Zorlu Avrupa sınavının hazırlıklarına Sivas'taki kulüp tesislerinde start verecek olan Yiğidolar, İntertoto Kupası'ndaki rakiplerini bekliyor.

Sivasspor'un İntertoto Kupası 2. turundaki rakibi, 1. turda Bosna Hersek ile Karadağ takımları arasında oynanacak eşleşmenin galibi olacak.

Yiğidolar, 5-6 ve 12-13 Temmuz tarihlerinde oynanacak olan 2. tur maçlarında rakibini elerse, 19-20 ve 26-27 Temmuz tarihlerinde 3. turda Portekiz temsilcisi ile karşılaşacak.
Yiğidolar, İntertoto Kupası'nda 2. ve 3. turdaki rakiplerini elemesi halinde, UEFA Kupası'na 2. ön eleme turundan katılma hakkını elde edecek.

TEKNİK DİREKTÖR UYGUN
Bülent Uygun, 9 Haziran'da hem İntertoto Kupası, hem de yeni sezon hazırlık çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.

Geçen sezonki kadrolarını koruduklarını ifade eden Uygun, hazırlık kampına mevcut kadronun yanı sıra 3-5 futbolcunun denenmek üzere katılacağını, ayrıca kampta geçen sezon kiralık verdikleri oyunculara da şans tanıyacağını kaydetti.

Dış transferde şu ana kadar Bursasporlu orta saha oyuncusu İbrahim Dağaşan ile anlaştıklarını belirten Uygun, takımlarına fayda sağlayacak kapasitedeki oyuncuların bonservisinin yüksek olduğunu, bu nedenle transferde kulübün imkanları ölçüsünde hareket ettiklerini söyledi.

Yeni sezona ve İntertoto Kupası'na en iyi şekilde hazırlanacaklarını belirten Uygun, "Kaldığımız yerden yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi. Uygun, yeni sezon için hedefi yüksek göstermek istemediğini, ancak hem ligde, hem de İntertoto Kupası'nda başarılı olmak istediklerini söyledi.


LigTv

arikarinkuchi
07.06.2008, 08:49
bidahaki sezon daha iyi yerlerde olmak istiyorsak
geç bile kaldılar
inş. gelecek sezon yine şampiyonluk yolunda oynucaz ve bu sefer başaracaz

_DuMaN_58
07.06.2008, 09:05
Ahh şu Balili sakatlanmasaydı.... Eminim daha yerlerde iyi olurduk.