PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVASLILAR NET DE ACILAN SACMA VE COCUKSU KONULARA SON

bulutum
24.06.2008, 14:42
forma uzun zaman dır girmemiştim ama girdigimde gördümki sivaslılar olarak form gibi bi siteyi kaldıracak kapasite olmadıgına karar verdim agır bir dil kullandım cünki hersey ortada nerde sacma ve luzumsuz sey var ise sivaslıların basının altından cıkıyo kendinize daha bi dikkat ederseniz sevinirim sizlere iyi evcilikler:D

sivassporlukiz
24.06.2008, 14:44
Bencede...katiliyorum sana bulutum

;)

Kaptan-58
24.06.2008, 14:48
eğence ve stres amaçlı bazı konuların açılması doğal ama sanırım biraz abartılıyor. siteye yeni giren bir üye sivas sitesi olduğundan çok eğlence sitesi olduğunu düşünebilir. özellikle bulutum da dediği gibi son günlerde iyice gereksiz konular malasef açılmaya başlandı...

umit_koc
24.06.2008, 14:49
bulutum
mesajlarından siteye nerdeyse iki günde bir girip yorum yaptıgın görülüyor.

yani uzun zaman degil hep sitedeydin

ve kakdini yalanlıyorsun.....

yanlış sın

ve bu hareketin saçma ve çocuksu bir harakettir.

benim konum eleştirilmiş olabilir.

ama ben o o konuda kimseye hakaret etmedim.

etmemde.

ama sen bir yigido olarak yanlış yaptın.

kasparix
24.06.2008, 14:50
saçma sapan mevzular erken açıklamaa yapın milleti zan altında bırakıosunuz bölece sanırım birde tecrübeli yiğidolar ...

bulutum
24.06.2008, 14:52
bulutum
mesajlarından siteye nerdeyse iki günde bir girip yorum yaptıgın görülüyor.

yani uzun zaman degil hep sitedeydin

ve kakdini yalanlıyorsun.....

yanlış sın

ve bu hareketin saçma ve çocuksu bir harakettir.

benim konum eleştirilmiş olabilir.

ama ben o o konuda kimseye hakaret etmedim.

etmemde.

ama sen bir yigido olarak yanlış yaptın.
hakaretimi hak edene yaptım:D bir saat bile benim icin uzun bir zaman sana göre bir yıl kısa olur iken benim icin 1 saat cok uzun bir zaman

sivassporlukiz
24.06.2008, 14:52
bence sacma ve cocuksu olan bu konu degil digerleri...

iyi oldu bu konunun acilmasi....

Fatihmd
24.06.2008, 14:56
Arkadaşlar forum burası her türlü konu olmalı ama eklenecek konular önceden bir arama ile daha önce foruma eklenmişmi diye kısa bir araştırmadan ve Türkçe imla kurallarına uygun şekilde eklenmeli. Bazı arkadaşlarımızında Türkçeyi katlettiklerini görüyorum. Bu kişilerin yönetimce uyarılması gerekli.

ErdalGüler
24.06.2008, 15:20
Eğlence siteye insanları çekebilmek için iyi bir yöntem ama sanırım biraz abartılı şu aralar. Site yönetimi buna müdahale etmelidir...

seva
24.06.2008, 15:44
isteyen girer isteyen konuya bile bakmaz kimseninde keyfini bozmaz buraya büyükler girdiği gibi küçüklerde giriyor.

umit_koc
24.06.2008, 15:49
isteyen girer isteyen konuya bile bakmaz kimseninde keyfini bozmaz buraya büyükler girdiği gibi küçüklerde giriyor.

sana katılıyorum. sitede her görüşten ve her yaştan arkadaş var.

ve herkez kendi diledigi kunuya yorum yapar.
dilediği konuyu okur ve açar bu doğal hakkıdır.

sivaslıgenç
24.06.2008, 16:14
Aynen eğlence konuları bayagı abartılıyor.Bir eğlence konusu adı değiştirilip 3-4 forum olarak karşımıza çıkıyor.Ama genede saygı göstermeliyiz.

sivaslıgenç
24.06.2008, 20:15
bence artık sivasın sorunlarına eğilme vakti geldi de geçiyo bile. sivas daha hızlı nasıl kalkınır ?bu sorunun cevabını bütün üyelerden bekliyoruz artık. eğlence konularına ayırdığınız zamanın üçte birini de sivas için ayırın artık

Aynen öyle abi.Gerçektende çocuksu ,eğlenceği konular bayagı artmaya başladı.Zaten dikkaet ederse modlar şöyle böyle 5 ay önceki üyelerin çoğu girmiyor siteye bence bu konudan kaynaklanıyor.Sivaslıların sitesinde Sivasın konuları tartışılmalı eğlence değil.

haythuyt
24.06.2008, 20:22
abi iyi has dıyonuzda ne yapalım konulara gırıp azarmı cekelım nıye bole bırsey acıyonuz dıye dedıgınız gıbı su son 2 haftadır cok basıt konular acılıyor,sizler buyuklerımızsınız bu ısın caresı sızde ..............

sivaslıgenç
24.06.2008, 20:24
Moda söyleyeceğiz.Saçma konuları silecek.

haythuyt
24.06.2008, 20:26
Moda söyleyeceğiz.Saçma konuları silecek.

bi zahmet gardas.......................

FurkaN
24.06.2008, 20:53
Arkadaşlar açıkcası bizler konu silerek yetişemiyoruz sizlerin hızına... Zira bir konu sildiğimizde biz onun neden silindiği konusunu açan kişiyle tartışırken bir başka arkadaş çoktan lüzumsuz bir başka konuyu açmış oluyor...

Artık önemli olan bizlerin silmesi değil sizlerin biraz duyarlı olup lüzumsuz konu açmaması...
Tamam eğelnce olsun ama günümüz gençliği hep eğlence olmasın birazda güzel işe yarayacak şeyler paylaşalım ve tartışalım...

Bu yazımın dikkate alınacağını umuyorum...

sivaslıgenç
24.06.2008, 20:57
Arkadaşlar açıkcası bizler konu silerek yetişemiyoruz sizlerin hızına... Zira bir konu sildiğimizde biz onun neden silindiği konusunu açan kişiyle tartışırken bir başka arkadaş çoktan lüzumsuz bir başka konuyu açmış oluyor...

Artık önemli olan bizlerin silmesi değil sizlerin biraz duyarlı olup lüzumsuz konu açmaması...
Tamam eğelnce olsun ama günümüz gençliği hep eğlence olmasın birazda güzel işe yarayacak şeyler paylaşalım ve tartışalım...

Bu yazımın dikkate alınacağını umuyorum...

Evet abi ama yeni gelen üyeler var hepsine tek tek anlatamazsın ki.

haythuyt
24.06.2008, 21:00
ya sıvaslı genç arkadasım teker teker soylesek bile tartısma ortamı meydana gelır
senın dedıgın gıbı en ıyısı mod . arkadaslara durumu ıletmek o gorevde buyuklerımıze dusuyo bence

FurkaN
24.06.2008, 21:02
Evet abi ama yeni gelen üyeler var hepsine tek tek anlatamazsın ki.

Eski üyelerimiz gerekli hassasiyeti gösterirse yeni üye olan arkadaşlarda kendiliğinde ortama adapte olacaklardır....

arikarinkuchi
24.06.2008, 21:06
tabi eğlence konuları açılması gerekir
ama birazda abartılıyor
örn.
biri üsteki üyee şunu yapamaz diye açıyor
diğeri
alttaki üye şunu yapamaz diye açıyor :D

sivaslı_gız
24.06.2008, 21:59
bence siteyi boşu boşuna çalkalamayalım çok basit konular açıldı kime zarar oldu.sivasın konuları yine yayınlanıo biz de okuoruz.neden şimdi böle bir tartışma ortamı kuruoruz ki.yani yanlış anlamayın ama biz burda hemşerilerimizle ii vakit geçirmek beraberce kaynaşmak için burdayız sivaslada ilgili haberler oluor onlarıda okuoruz ayhh parmaklarım yoruldu:D

Abdurrahman 58
24.06.2008, 22:06
beyler bayanlar burası sivasın sivaslının sitesi tabiki bu sitenin amacı sivas hakkındaki konuları yayınlamak.tabi gülecez eğlenecez hep beraber ama fazla abartmadan...

seva
24.06.2008, 23:07
beyler bayanlar burası sivasın sivaslının sitesi tabiki bu sitenin amacı sivas hakkındaki konuları yayınlamak.tabi gülecez eğlenecez hep beraber ama fazla abartmadan...

abartılıyor evet doğru ama Serbest Alan niye var eğlence niye var zaten gülmenin amacı abartılarak güldürmek değil mi...

!~+4upn| q!y4rI
24.06.2008, 23:09
abartılıyor evet doğru ama Serbest Alan niye var eğlence niye var zaten gülmenin amacı abartılarak güldürmek değil mi...

Şak ŞAk Şak !! Alkışş :D:D:D:D:D

FurkaN
24.06.2008, 23:33

Serbest Alan, Eğlence bölümü olması bu sitenin sadece eğlenmek için kurulduğu intibaası uyandırmasın... O bölümler üyelerimiz hoşça vakit geçirsinler ama boşça şeylerle de doldurmasınlar diye var...

Bazı üyelerimiz hem o alanları hem de diğer alanları tamamen boş konularla doldurmaktalar... Gülmek ve güldürmek sadece saçma sapan konularla olmuyor... Son zamanlarda üyelerimizin yaş ortalamasındaki düşme eğlence konusunun patlamasına Sivas ve Türkiye ile ilgili haberlede yorum sayısının azalma sebebidir... Bizler asla gençlerimizin böylesi durumundan şikayetçi değiliz ancak birazda güncel konulara yorum yazarda ülke ve ilimiz sorunlarına ilgili olduklarını gösterirlerse daha da memnun kalacağız...

kronik
25.06.2008, 00:43
bi kaç gün öncesinde bir konu açmıştımki konu konuluktan çıkıp geyik muhabbetine döndü ama kesinlikle kızmıyorum insanlar bazen konuşmak paylaşmak eğlenmek istiyor bence eğlence bölümüne geyik muhabbeti adı altında bi topik açılsın canı sıkılan konuşmak isteyen ler ordan eğlensin gülsünler böylece hem konu kirliliği olmaz hemde konu ve mesaj silmekten kurtulmuş olursunuz sevgili mod arkadaşlarıma saygılarımla

titizyiğido
25.06.2008, 00:52
ARAŞTIRDIM GEREKSİZ KONU DİYE ELEŞTİRENLERİN Bİ ÇOĞU O KONULARA DEFALARCA GİRMİŞ

seva
25.06.2008, 10:59
Serbest Alan, Eğlence bölümü olması bu sitenin sadece eğlenmek için kurulduğu intibaası uyandırmasın... O bölümler üyelerimiz hoşça vakit geçirsinler ama boşça şeylerle de doldurmasınlar diye var...

Bazı üyelerimiz hem o alanları hem de diğer alanları tamamen boş konularla doldurmaktalar... Gülmek ve güldürmek sadece saçma sapan konularla olmuyor... Son zamanlarda üyelerimizin yaş ortalamasındaki düşme eğlence konusunun patlamasına Sivas ve Türkiye ile ilgili haberlede yorum sayısının azalma sebebidir... Bizler asla gençlerimizin böylesi durumundan şikayetçi değiliz ancak birazda güncel konulara yorum yazarda ülke ve ilimiz sorunlarına ilgili olduklarını gösterirlerse daha da memnun kalacağız...

Forum üyeleri bu aralar forum muhabbet alanına döndü yeni bilgi verecek konu açan yok herhangi bi konuda yararlanabileceğimiz bi bilgi veren yok sadece kuru muhabbet tamam forumun amacı eğlenmek ama aynı zamanda da bilgi paylaşımı.Üyelerimize ve açılan konulara saygı açısından geniş vakitlerimizde en azından 2-3 konu okuyup yorumlasak güzel bir şey paylaşsak.Bu konuda biraz daha duyarlı olmanızı istiyoruz sonuçta forumumuza ziyaretçi olarak gelen birçok insan var ve boş bi forummuş gibi görünmek istemeyiz değilmi ?

Evet doğru söylüyorsunuzda Forumumuzun bir parçası olmaktan dolayı mutluluk duyan ve huzurlu bir ortam içinde çeşitli paylaşımlarla kişisel gelişimine katkı sağlayan, güzel vakit geçiren tüm üyelerimizin bunu bu ortamın gerektirdiği kuralların uygulanması sonucu elde ettiğini unutmayın.

Kaptan-58
25.06.2008, 11:04
YA ARKADAŞLAR NEYSE UZATMANIN ALEMİ YOK.. MODLAR GEREKSİZ GÖRDÜĞÜ KONULARI SİLER ZATEN.. SİLİNMİYOSA DEMEKKİ GEREKLİ KONULARDIR... YAZIN GİTSİN....

FatihCan
25.06.2008, 11:07
Bence ne modların konuları silmeye hakkı var nede bir başkasının şikayet etmeye hakkı yok

Eğlence bölümü açılmışsa eğer isteyen istediği kadar konu açabilir....

Bende şunu söyleyim burada açılan konuları saçma bulan arkadaşlar kendilerince saçma olamayan konuları açsınlar.....

Kimse kimseyi bu şekilde rencide edici sözler söylemesin.

bazılarına göre saçma olan bazılarına göre çok mantıklı ve eğlenceli olabilir....

buna karışmak kimsenin haddi değil bence.

!~+4upn| q!y4rI
25.06.2008, 11:09
aLLah Razı oLsun.... Bende Suan msn nizde kaç kişi onLine konusu açtım MiLLet beğendi aradan bi kişi yine " saçma bi konu ama yorum yapıcam " diyor ! git istemiyorsan... Kendince bi konu aç !

fertelliyim
25.06.2008, 11:21
Arkadaşlar burası sonuçta bir Forum Ve Sivaslılar.net tede her kesime hitap eden bir konu var kim neyi istiyorsa oraya takılsın kimseyi zorlayan yok illada bu konuya yorum yap yada oku sen tartışmakmı istiyorsun tartış yada bir başkası eğlenmekmi istiyor o da eğlensin sonuçta hiç bir konu amaçsız değil bence
Aramızda küçük yaşta olanlarda var yaş itibarıyla büyük olan larda var kim nerde istiyorsa orda takılsın

sonbahar5803
25.06.2008, 11:36
Bu tarz konular her sitede var ve bizim sitede de var doğal olarak.

Ancak tatile girdiğimiz şu günlerde paylaşım fazla olmadığı için bu konular daha da göze çarpar oldu diye düşüyorum.

Eski üyelerin aktifliği siteyi eski durumuna getirecektir inşAllah.

arikarinkuchi
25.06.2008, 11:53
ahh ahh
nerde eski üyeler
fırat abiyle
orhan abi vardı
çok iyi anlaşırdık

msn leride kaybettim:S

sivaslıgenç
25.06.2008, 12:18
ahh ahh
nerde eski üyeler
fırat abiyle
orhan abi vardı
çok iyi anlaşırdık

Aynen be
Puarr,cahar,lady,swett, ,aözdemir, semih, razcee,ceylankimya... daha çok kişivardı inşallah bundan sonra girerler.

Abdurrahman 58
25.06.2008, 12:27
LEBLEBİ58(TALHA ABİ)
KAYBOLDU:S:(

SERKANKA58 DE BU TÜR KONULAR YÜZÜNDEN BIRAKTI SİTEYİ

abircan
25.06.2008, 15:20
ahh ahh
nerde eski üyeler
fırat abiyle
orhan abi vardı
çok iyi anlaşırdık

size abircan abi versek olmazmıııı :))))

abircan
25.06.2008, 15:22
Aynen be
Puarr,cahar,lady,swett, ,aözdemir, semih, razcee,ceylankimya... daha çok kişivardı inşallah bundan sonra girerler.

ne oldu 6 zayıflı abisiz ablasızmı kalsın sana bi abircan abi yeter be 6zayıflı :)

arikarinkuchi
25.06.2008, 19:43
size abircan abi versek olmazmıııı :))))

olur olur
farketmez
ama onlarıda özledim yaa
fırat abiyle konuşuyoruzda
orhan abinin kini kaybettim

Serd@r
26.06.2008, 01:43
Eğlence elbetteki sitemizde favori bölümlerden birisi ancak gerekli reytingi almayan aklına gelen şeyi konu olarak açan üyelerimizin konuları bundan sonra silinecektir,zaten hoşa giden bir konu yorumsuz kalmıyor 400 tane konu ONun altında yorum aldığından dolayı silinmiştir,ilerleyen zamanlarda yeni açılan konularada gerekli ilgi duyulmaması ve yöneticiler tarafından uygun görülmeyen başlık ve içerik taşıması halindede bu sayı artacaktır.
Gerekli görüldüğü taktirde bu konuların sahipleri UYARILACAKTIR.

Bilginize...

HaYLaZ
26.06.2008, 01:50
Siteye Öyle Konular Acıyoruzki Diger Forum Sitelerinden Farkımız Kalmadı Neredeyse..
arkadaslar Bundan Sonra Sivasla İlgili Konuları Cogaltıp Eglenceyi Biraz Azaltalım Lütfen..
Simdi Bazıları Diyebilir Sen Sanki Hic Yapmıyormusun Diye..:D Dogru Bende Yapıyorum Ama Azaltım:D
Lütfen Daha Dikkatli Olalım..

kangallim
26.06.2008, 07:27
EVET MAHSAT EĞLENCE OLSADA, BİRAZ DAHA TARTIŞMALI OLGUN KONULAR AÇILABİLİR...