PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : hani nerde Sivaslıgencin karnesiii

abircan
25.06.2008, 11:48
Arkadaşlar buradan ilan ediyorum
en azılı forum rakibim sivaslıgenç lakaplı mustafayı aylar önce uyardım bak yeter diye bana cevap yazma tehdit etme yok anlamaz, ne zamanki git ders çalış falan dedim baktım kıvrandı, yakaladım yumuşak karnından :) bak mustafa karneyi sene sonunda getirip asacaksın forum a diye ama nerdeeeeeeee hala ay oldu asacak , şimdide bana özelden mesaj atmış ne olur abi beni rezil etme siteye diye, sönmezden berat dan rica etmiş milli eğitimin çelik bakanından kanun çıkattırmış 5 zayıfı olanlar sınıf geçebiliri sonunda geçirtmiş meclisten, şimdi de bana diyorki o boyuyla söyle baykala anayasa mahkemsine vermesin diyor :) bu kanunu ulan sır sana gıcık olsun diye yüzünü görmem konuşmam dediğim baykalı arayacağım be çocukkkk verdireceğim mahkemeye yada çabuuuukkkkk asssss karneyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii forumaaaaaa:D

abircan
25.06.2008, 11:51
bak şu mustafanın herzelerine

ibreti alem için yapıştırıyorum mesajlarını
yandın çocuk mustafa
git çabuk adını sanını nickkini mikkini değiştirr :))))) intikammm intikammm kana kannnn intikammmm yaktım seni mustafaaaa mustafaaaaaaa

Alıntı:
abircan´isimli üyeden Alıntı
Alıntı:
sivaslıgenç´isimli üyeden Alıntı
Sayın Abircan bey naslsınız.Bizde sormasak hiç halimizi hatrımızı sorcagın yok.

Teşekkürler Musatafa
sen nasılsın ne var ne yok , hani karne ilan edilecekti buradannnnn hımmmmmm nereedeeeee karneeeeeeeeeee
çabuk karneyi ilan et

İyiyim abi ,sağolasın , abi sitede acayip sıkmaya başladı hee saçma sapan adamlar dolmuş.Ahhh eski üyeler ne güzeldi.Seni nası da deli ederdik eski üyelerle Saka saka
Abi karnede 1 zayıf var mat.
İlan etmeye gerek yok.İyi işte hem bayagıda geçti.

sivaslıgenç
25.06.2008, 11:55
Aaaaaaaaa abi olmadı hee:)
Ben derslere son yazılılarda bayagı asıldım ama mat. yani en uyuz oldugum ders gene bir geldi.Ama sınıfı geçtim.Neyse yazayım karnemi nası olsa idare eder.

Dil ve Anlatım:2(yılsonukurtardım)
Türk Edebiyatı:4
Din:5
Tarih:3
Matematik:1:(
Çoğrafya:3
Fizk:2
Kimya:2
Biyoloji:2
Sağlık:3
İngilizce:2
Beden:5

arikarinkuchi
25.06.2008, 11:56
abi mustafayı rezil ettin resmen yaa

HaYLaZ
25.06.2008, 11:57
Kardesim Notlar Güzelmis:D
Matematige Diyecek Biseyim Yok O Normal Zaten:D
Ama Ben Bu Sene Denemedik kopya Kalmadı 2 Getrdim:D

abircan
25.06.2008, 11:57
moderatörlerdennn ricammmm SİVASLIGENÇ nickiyle yazan MUSTAFA karneyi ilan edene kadar foruma yazı yazamasın lütfennnnn :) :)

SONMEZ
25.06.2008, 12:00
Arkadaşlar buradan ilan ediyorum
en azılı forum rakibim sivaslıgenç lakaplı mustafayı aylar önce uyardım bak yeter diye bana cevap yazma tehdit etme yok anlamaz, ne zamanki git ders çalış falan dedim baktım kıvrandı, yakaladım yumuşak karnından :) bak mustafa karneyi sene sonunda getirip asacaksın forum a diye ama nerdeeeeeeee hala ay oldu asacak , şimdide bana özelden mesaj atmış ne olur abi beni rezil etme siteye diye, sönmezden berat dan rica etmiş milli eğitimin çelik bakanından kanun çıkattırmış 5 zayıfı olanlar sınıf geçebiliri sonunda geçirtmiş meclisten, şimdi de bana diyorki o boyuyla söyle baykala anayasa mahkemsine vermesin diyor :) bu kanunu ulan sır sana gıcık olsun diye yüzünü görmem konuşmam dediğim baykalı arayacağım be çocukkkk verdireceğim mahkemeye yada çabuuuukkkkk asssss karneyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii forumaaaaaa:D

Burada ismim geçtiğini görüyorum. :confused:
Hemi vallah he mi de billah heeç bişiiciklerden habarım yohduur. :)
a kardeşim,
bir kardeşim
can kardeşim
Üstüne üstlük tertibim, devrem, yarım meslektaşım, :)

Niye beni kirli emeline alet ediyon yahu. :rolleyes:
Bak harbiden seni Deniz Baykal' a şikayet ederim.
Seçimlerde adaylık hayalin de suya düşer ona gööreee...! ;)

Bak devrem,
çabuk benimle ilgili olan iftira kısmını tekzip et...!
yoksaaaa... devre mevre dinlemem....!

Tamam mı canınu yeduuuğum.

abircan
25.06.2008, 12:01
Ben derslere son yazılılarda bayagı asıldım ama mat. yani en uyuz oldugum ders gene bir geldi.Ama sınıfı geçtim.Neyse yazayım karnemi nası olsa idare eder.

oldu olduuuu buz gibi naneli limonata gibi geldi bu sıcakta işyerinde zaten sıkıntıdayım sigorta atıyor diye klimayıda açamadım hıncımı senden alıcam şimdiii hehehehehehe mustafa mustafa haydi kaç mustafaaa
birde tek zayıfla ortada dolaşıyosun
sivaslının zayıfımı olur beeeeaaa

sivaslıgenç
25.06.2008, 12:02
İyi inşallah senin bir acigını bulurum inşallah:D
Hadi o değilde özeldekileri neden yazdın:)
Harbi ayıp ettin abi yaa...
HEE ölsem o deniz baykalada yalvarmam:D

abircan
25.06.2008, 12:07
Burada ismim geçtiğini görüyorum. :confused:
Hemi vallah he mi de billah heeç bişiiciklerden habarım yohduur. :)
a kardeşim,
bir kardeşim
can kardeşim
Üstüne üstlük tertibim, devrem, yarım meslektaşım, :)

Niye beni kirli emeline alet ediyon yahu. :rolleyes:
Bak harbiden seni Deniz Baykal' a şikayet ederim.
Seçimlerde adaylık hayalin de suya düşer ona gööreee...! ;)

Bak devrem,
çabuk benimle ilgili olan iftira kısmını tekzip et...!
yoksaaaa... devre mevre dinlemem....!

Tamam mı canınu yeduuuğum.

Ama Sönmez tertibim adaşın Mustafayı cam kırmış çocuğu yakalayan kulak çekici amcalar vardıraya mahallede , :)) aynı onlar gibi sıkıştırdım , valla benim bi günahım yok kendi gaşındı, abi nasılsın diye sordu :), sorduğuna soracağına pişman ettimmm
tezkiptir : Sönmez ve beratın bu konuda adı geçmektedir niyetim bu değildi, basın beni yanlış anladı :) , çeviri hatası var ben aslında Sönmez bu sitede beraat eden feth olunmuş adamın bayrağı diyecektim kiii senin adın çıhdı ortayya :)) yinemi incir biryerler bulaştımı ne :)))
yazarken keyiften koca kalemliği devirdim işin gücün yohsa yarım saat yerde kalem silgi ataç iğne toplayacağımmm

SONMEZ
25.06.2008, 12:11

Aboooooo...
Bu neeeeeeeeee...?

Yahu hadi gendini düşünmediiiin, aileni düşünmediiiin...
Abircan' ı nasıl düşünemezsin yahu. :confused:
Sırf onun inadına insan biraz onur meselesi yapar ve takdir belgesini
kapak yapar yahu...!
Şimdi yandın, artık abircanın eline koz olur bu notlar,
Abircanın diline düşeceğine İskinin kanal çıkuruna düş daha iyi beaaaa. :D
Bak ayrıca adam komplo teorileri de üretmeye başlamış.
Yok benden torpil istemişsin falan.
Yahu kaç kere tembihledim sana :
Sana yaptığım ve yapacağım not torpillerini kimseye deme diye...!
Bak gördün mü bu tellal abircan yüzünden,
Milli Eğitim Bakanı Hüseyin' le aramız açılacak yahu...! :mad:

Hasbinallaaaaa...
Gel de gominiz olma yahu...?

abircan
25.06.2008, 12:13
İyi inşallah senin bir acigını bulurum inşallah:D
Hadi o değilde özeldekileri neden yazdın:)
Harbi ayıp ettin abi yaa...
HEE ölsem o deniz baykalada yalvarmam:D

biliyorum baykala yalvarmayacağını zaten beni maşa olarak kullanacaktın :) yermi beeee , özel mözel kalmadı be hepsi açıhta , bittin sen mustafa hani zayıf gelmeyecekti söz vermiştinnnnnnnn be mustafa

sivaslıgenç
25.06.2008, 12:14
Aboooooo...
Bu neeeeeeeeee...?

kapak yapar yahu...!
Bak gördün mü bu tella abircan yüzünden Milli Eğitim Bakanı Hüseyin' le aramız açılacak yahu...! :mad:

Hasbinallaaaaa...

Abi seneye sevdiğim bölüme gideceğim ve abircanın inadına alacağım belgeleri.Biz adama hal hatır soruyoruz adamın nize yaptıklarına bak.Olmadı abi olmadı elbet elime düşceksin.Aklıma geçen yaz yazıştıgımız bir forum geldi ama bulamıyorum.Ahh bir bulsammm:D:D:D

sivaslıgenç
25.06.2008, 12:15
biliyorum baykala yalvarmayacağını zaten beni maşa olarak kullanacaktın :) yermi beeee , özel mözel kalmadı be hepsi açıhta , bittin sen mustafa hani zayıf gelmeyecekti söz vermiştinnnnnnnn be mustafa

Bi zayıf var napim mat. hiç bişi anlamıyorum abi.En basit konusunu bile bi saat anlat gene anlamam:)

abircan
25.06.2008, 12:17
Kardesim Notlar Güzelmis:D
Matematige Diyecek Biseyim Yok O Normal Zaten:D
Ama Ben Bu Sene Denemedik kopya Kalmadı 2 Getrdim:D

güzel diyene bahhhh HAYTAYYYLAZZZZ :)
güzel karne görmesek , anlaşıldı senin karneler mustafanınkinde rezill anlaşılann :)

abircan
25.06.2008, 12:18
Abi seneye sevdiğim bölüme gideceğim ve abircanın inadına alacağım belgeleri.Biz adama hal hatır soruyoruz adamın nize yaptıklarına bak.Olmadı abi olmadı elbet elime düşceksin.Aklıma geçen yaz yazıştıgımız bir forum geldi ama bulamıyorum.Ahh bir bulsammm:D:D:D

neymişşş ooo bul bulll bulda al cevabını, sen o karneyle tabi bişey hatırlamaz bulamzsın , yedin babadan kötekleri , işittin zırvaları anneden :)))
oh olsun sana

sivaslıgenç
25.06.2008, 12:21
neymişşş ooo bul bulll bulda al cevabını, sen o karneyle tabi bişey hatırlamaz bulamzsın , yedin babadan kötekleri , işittin zırvaları anneden :)))
oh olsun sana

Eemm hatırlarmısın bilmiyorum kılıbıklıkfelan istersen forumu bulayım sonra konuşayım rezil olma ben senin gibi insafsız değilim.
Ama herhalde hanği gazeteyi okursunuz forumundaydı bi bakim;)

abircan
25.06.2008, 12:22
Şimdide şantaj montajj fotomontajjj a başladı mustafa
yokmu sitede moderatörrrrrrrrrr uyuyormu yönticilerimiz, lütfen Rüştü gardaş el at şu duruma ,
kim kurtarak bu kuyudan mustafayııııı :)))

Alıntı:
Alıntı:

Teşekkürler Musatafa
sen nasılsın ne var ne yok , hani karne ilan edilecekti buradannnnn hımmmmmm nereedeeeee karneeeeeeeeeee
çabuk karneyi ilan et

Elbet açıgıı bulcam seinin görücxen sennnn

sivaslıgenç
25.06.2008, 12:23
Şimdide şantaj montajj fotomontajjj a başladı mustafa
yokmu sitede moderatörrrrrrrrrr uyuyormu yönticilerimiz, lütfen Rüştü gardaş el at şu duruma ,
kim kurtarak bu kuyudan mustafayııııı :)))

Alıntı:
Alıntı:

Teşekkürler Musatafa
çabuk karneyi ilan et

Elbet açıgıı bulcam seinin görücxen sennnn

Tamam bekjle buluyorum o kkonuyu.:)Ben montajla felan uğraşmam.Bakim bulucam:)

abircan
25.06.2008, 12:30
Aboooooo...
Bu neeeeeeeeee...?

kapak yapar yahu...!
Bak gördün mü bu tellal abircan yüzünden,
Milli Eğitim Bakanı Hüseyin' le aramız açılacak yahu...! :mad:

Hasbinallaaaaa...

Yapma Sönmez adam zaten çukurda 1 aydır , baksana ses çuhurdan geliyorrrr,
Adam bari Sönmezden utanır ne gaddar hatırı varsa gullandı hökümet nezdinde , tüm itibarı sen 5 zayıfla geçebilesin diye kanun çıkartmaya ayırdı artık n e iş yaptıracak hökümette, büyükşehir bile iş yapamayacak hökümetten destek alamayacak artık, sırf senin tembelliğini örtbas etmeye harcadı tüm itibarı

sivaslıgenç
25.06.2008, 12:34
Yapma Sönmez adam zaten çukurda 1 aydır , baksana ses çuhurdan geliyorrrr,
Adam bari Sönmezden utanır ne gaddar hatırı varsa gullandı hökümet nezdinde , tüm itibarı sen 5 zayıfla geçebilesin diye kanun çıkartmaya ayırdı artık n e iş yaptıracak hökümette, büyükşehir bile iş yapamayacak hökümetten destek alamayacak artık, sırf senin tembelliğini örtbas etmeye harcadı tüm itibarı

Abiciğim zaten benim 5 zayıfım yoktu affada ihtiyacım yoktu.Sağolsun af için ama o değil meb çıakrdı:)

sivaslıgenç
25.06.2008, 12:38
Buldum buldummmmmmmmmm özelliklede son bölümü iyi okuyun....:D

(Abircan)
benimkisi bir tavsiyedir bir de onu okuyun dedim, ocu bucu olmadan önce tavsiye ettim,
ben mümkünse hergün hepsini okumaya çalışıyorum şirkete tüm gazeteler istisnasız gelir ve iş yoğunluğuna göre takip ederim olmadı toplayıp akşam eve götürür orada okurum, okumaktan zarar gelmezzz,,
estağfurullah hiç bir konuda otorite değilim, evde genelde karıma bile sözüm geçmiyrr

(Sivaslıgenç)

VAYY abi ne iş ya bende seni otoriter,dediği dedik bir abimiz sanırdım he.Vallahi utandım şimdi.

Yuh be nasıl sivaslısın daha eşine sözün geçmiyor.Lafa geldnmi aslansın evde kılıbıgın tekisin hee.Tuhhh bende seni şöyle erkek ,cesur dediğin arkasında olan birisi sanardım.Ama yok öyle bildiğimiz Abircan abimiz kılıbık çıktı Canım Sivaslı hiç kılıbık olurmu ?
:D:D:D

Abdurrahman 58
25.06.2008, 12:45
konuya karışmayacaktım ama mustafa son anda nakavt olmaktan kurtuldu.müthiş bi kroşe idi mustafa tebrik ederim.abircan kötü sıkıştın köşeye:Dvalla bence havlu mavlu bşiler at ortaya:)

abircan
25.06.2008, 12:50

(Abircan)
benimkisi bir tavsiyedir bir de onu okuyun dedim, ocu bucu olmadan önce tavsiye ettim,
ben mümkünse hergün hepsini okumaya çalışıyorum şirkete tüm gazeteler istisnasız gelir ve iş yoğunluğuna göre takip ederim olmadı toplayıp akşam eve götürür orada okurum, okumaktan zarar gelmezzz,,
estağfurullah hiç bir konuda otorite değilim, evde genelde karıma bile sözüm geçmiyrr

(Sivaslıgenç)

VAYY abi ne iş ya bende seni otoriter,dediği dedik bir abimiz sanırdım he.Vallahi utandım şimdi.

Yuh be nasıl sivaslısın daha eşine sözün geçmiyor.Lafa geldnmi aslansın evde kılıbıgın tekisin hee.Tuhhh bende seni şöyle erkek ,cesur dediğin arkasında olan birisi sanardım.Ama yok öyle bildiğimiz Abircan abimiz kılıbık çıktı Canım Sivaslı hiç kılıbık olurmu ?

heyyyttttttttt ulannn dağılınnnnnnn
karımdan korkmammmm ama cevap yazamadın geç oldu gusura bahmayın garım normal mailden niye bana 10 dakkadır cevap yazmadın diye soruyodu da on a cevap verdim, canım karımm benimmm meşgüldüm dedim anlamadı , mustafa rezil olmuş aleme ben onla mutluyum dedim , mustafa kim dedi , hani bizim sivaslilar nette ki dedim, hani sen artık sinoplu değilmisin demezmi bende hayır dedim telefonu gapattıhtan sonnra bağırarak :)

sivaslıgenç
25.06.2008, 12:52
heyyyttttttttt ulannn dağılınnnnnnn
karımdan korkmammmm ama cevap yazamadın geç oldu gusura bahmayın garım normal mailden niye bana 10 dakkadır cevap yazmadın diye soruyodu da on a cevap verdim, canım karımm benimmm meşgüldüm dedim anlamadı , mustafa rezil olmuş aleme ben onla mutluyum dedim , mustafa kim dedi , hani bizim sivaslilar nette ki dedim, hani sen artık sinoplu değilmisin demezmi bende hayır dedim telefonu gapattıhtan sonnra bağırarak :)

Hadi ya bunları benmi dedim:DHiç hatırlamıyorum ama neyse:)
Hem lütfen konuya açıklık getir harbiden kılıbıkmısın :)

SONMEZ
25.06.2008, 13:14

(Abircan)

(Sivaslıgenç)

Bir Sivaslı olarak şu anda utancımdan masanın altına girdim.
Mustafa senin bu yaptığın çok ayıp.
Şu kılıbık konusu özel bir konudur ve de mahremiyet arzeder.
Hem Sivaslılar olarak bizim şanımıza halel getirdin hem de abircanı nakavt ettin.
Bu kadar da olmaz ki yaaa.

Sivaslı dediğin kılıbık mı olur muş beee ?
Abircan gardaşım lütfen bundan sonra benimle muhatap olma...!
kılıbıklarla heeeç işim olmaz.

- Zrrrrrrrrr...zrrrrrrrrr...
Aaaaa bi saniye arkadaşlar evden arıyolar hadi bana müsade...
- Efendim karıcığım,
- Nerdesin sen baakkkim...?
Sana kaç kere diyceem telefon ilk çaldığında hemen açacaksın diye ?
3. çalışta ancak açtın hesap ver bakiiim...
- Eheemm...şeyy... kem... kümmm...
Yüzüme kapattı yaaaa... :rolleyes:

Heee... nerde kalmıştık ?
Haaa şeyi diyordum, kılıbıklık bir Sivaslıya yakışmaz.
Karıdan korkmak, izin almak bilmem ne bunlar da neyimiş kardeşim.
Rezil etmeyin bizi yahu....

Anaaa... gene telefon çalıyooo
Aboooo şimdi aklıma geldiii, akşamdan demişti ki bulaşıkları yıka diyeee...
Tüüühhh... unutmuşum yıkamadan yatmıştım yaaaa. :confused:
Off yaaa... şimdi bi sürü fırça yiyceeez... :mad:
bari , dayak yemesek te fırça yemekle kalsak yaaa... :mad:
off.. yaaa... hala telefun çalıyo yaaa... :mad:

Kılıbıklara ölüüümmm...
Yaşasın maçoluuuuuk...

sivaslıgenç
25.06.2008, 13:25
Bir Sivaslı olarak şu anda utancımdan masanın altına girdim.
Mustafa senin bu yaptığın çok ayıp.
Şu kılıbık konusu özel bir konudur ve de mahremiyet arzeder.
Hem Sivaslılar olarak bizim şanımıza halel getirdin hem de abircanı nakavt ettin.
Bu kadar da olmaz ki yaaa.

Sivaslı dediğin kılıbık mı olur muş beee ?
Abircan gardaşım lütfen bundan sonra benimle muhatap olma...!
kılıbıklarla heeeç işim olmaz.

- Zrrrrrrrrr...zrrrrrrrrr...
Aaaaa bi saniye arkadaşlar evden arıyolar hadi bana müsade...
- Efendim karıcığım,
- Nerdesin sen baakkkim...?
Sana kaç kere diyceem telefon ilk çaldığında hemen açacaksın diye ?
3. çalışta ancak açtın hesap ver bakiiim...
- Eheemm...şeyy... kem... kümmm...
Yüzüme kapattı yaaaa... :rolleyes:

Heee... nerde kalmıştık ?
Haaa şeyi diyordum, kılıbıklık bir Sivaslıya yakışmaz.
Karıdan korkmak, izin almak bilmem ne bunlar da neyimiş kardeşim.
Rezil etmeyin bizi yahu....

Anaaa... gene telefon çalıyooo
Aboooo şimdi aklıma geldiii, akşamdan demişti ki bulaşıkları yıka diyeee...
Tüüühhh... unutmuşum yıkamadan yatmıştım yaaaa. :confused:
Off yaaa... şimdi bi sürü fırça yiyceeez... :mad:
bari , dayak yemesek te fırça yemekle kalsak yaaa... :mad:
off.. yaaa... hala telefun çalıyo yaaa... :mad:

Kılıbıklara ölüüümmm...
Yaşasın maçoluuuuuk...

Abi eminmi abircan abi böyledir hee.Eşine laf söylemeyen.:)
Telefon muhabetleride güzledi.Ama emnimki harbiden böyledir tel. muhabbetleri eşiyle.:)Harbidende Sivastan bu tür adamlar pek çıkmazdı ama nolduda çıktı hayret ettim.

Kılıbıklara ölümmmmm:D

sivaslıgenç
25.06.2008, 13:28
ABİ MUSTAFA ÇOK KÖTÜ YAKALAMIŞ SENİ YAV.
MERAK EDİYORUM YENGEYE HİÇ HINGEL,MADIMAK,ERÜŞTE,HURMA DATLUSU YAPTIRABİLİYOMUSUN.
ŞİMDİ GERÇEKTEN ÜZÜLDÜM SANA. GÜZELİM SİVAS YEMEKLERİNİ EVLENDİĞİNDEN BERİ YİYEMİYOSUNDUR.

ABİ ARTIK SİVASLILAR.NET TE YAZACAĞINA BEN SENİN YERİNDE OLSAM (Kİ İNŞALLAH ALLAH BANA O GÜNÜ GÖSTERMEZ VE SENİN YERİNDE OLMAM) ARTIK SİNOPLULAR.NETTE YAZMAYA BAŞLARDIM. HANIM KÖYLÜ ABİM BENİM.

ARTIK SİVAS A DA ALMAZLAR SENİ. BIRAK SİVASI YOZGATTAN GERİ DÖNDÜRÜRLER SENİ. SİVAS A ADIM ATAMAZSIN ARTIK ABİ. NAPALIM KADER DE GETSİN.

Abi bırak hingeli ,kofteyi,madımağı duyduguma göre yumurta bile pişirttremiyormuş yaa....Hatta bazı günler aç yatıyormuş.:)Harbi keşke bu forumdan önce bi sivas yapsaydın şimdi Sivasda ugrayamazsın daha.:D

sivaslıgenç
25.06.2008, 13:36
Abircan emmi daha uğrayamıyorsun bu konulara.:)Ne iş.Yengemi izin vermiyor yoksa.:)

abircan
25.06.2008, 13:42
mustafa niye böyle bilen varmı
kılıbık babası mustafayı hep aç bırakmış , mustafa biraz geri kalmış, onun içinde 9 zayıfı var , hala garibim 2 leri iyi sayıyor ya ben ona yanarım

abircan
25.06.2008, 13:44
evleneli beri 8 kilo aldım allah razı olsun eşimden bana iyi bakıyor,
kendisi endüstri mühendisi , yönetici ama akşam evde ben yönetirim evi çok şükür

abircan
25.06.2008, 13:46
ABİ MUSTAFA ÇOK KÖTÜ YAKALAMIŞ SENİ YAV.
MERAK EDİYORUM YENGEYE HİÇ HINGEL,MADIMAK,ERÜŞTE,HURMA DATLUSU YAPTIRABİLİYOMUSUN.
ŞİMDİ GERÇEKTEN ÜZÜLDÜM SANA. GÜZELİM SİVAS YEMEKLERİNİ EVLENDİĞİNDEN BERİ YİYEMİYOSUNDUR.

ABİ ARTIK SİVASLILAR.NET TE YAZACAĞINA BEN SENİN YERİNDE OLSAM (Kİ İNŞALLAH ALLAH BANA O GÜNÜ GÖSTERMEZ VE SENİN YERİNDE OLMAM) ARTIK SİNOPLULAR.NETTE YAZMAYA BAŞLARDIM. HANIM KÖYLÜ ABİM BENİM.

ARTIK SİVAS A DA ALMAZLAR SENİ. BIRAK SİVASI YOZGATTAN GERİ DÖNDÜRÜRLER SENİ. SİVAS A ADIM ATAMAZSIN ARTIK ABİ. NAPALIM KADER DE GETSİN.

çok şükür ben bir istedim allahım 5 verdi, herşeyi yapıp yiyoruz, sinopada gittiim sivasda giderim , alnım açık onu sen düşün kılıbık adayı, bak sönmeze sesi çıkıyormu kılıbık deyince :)

sivaslıgenç
25.06.2008, 13:50
mustafa niye böyle bilen varmı
kılıbık babası mustafayı hep aç bırakmış , mustafa biraz geri kalmış, onun içinde 9 zayıfı var , hala garibim 2 leri iyi sayıyor ya ben ona yanarım

Sonuçta geçtimmi sınıfı beyefendi.Evet.2-5 FARK ETMEZ.Sen bu akşam evde napacaksın onu düşün.:)Bence gitme dayak mayak yersin:)Bize gel annem hingel yapar sana.

abircan
25.06.2008, 14:02
Sonuçta geçtimmi sınıfı beyefendi.Evet.2-5 FARK ETMEZ.Sen bu akşam evde napacaksın onu düşün.:)Bence gitme dayak mayak yersin:)Bize gel annem hingel yapar sana.

hingeli daha iki hafta oldu sağolsun canım annem yaptı yedik, eşimde öğrendi ,
mustafa sağol güzel davetine teşekkür ederim, anneye selamlar ellerinden öperiz, ama ne olur söyle sana iyi baksın 9 zayıfla nasıl dolaşıyosun mustafa
hakkaten 2 ler zayıf değilse sana yuuuhhh olsunnn ulan 5 in yarısı 2,5 ise 2 de zayıf demektir, belli niye matematik 1 heh e bir yazıyla 1 rakamla 1 mustafa utan utan :)

abircan
25.06.2008, 14:05
ABİ BAK SİNOP A GİTTİM DİYORSUN AMA SİVAS A GİDERİM DİYORSUN. DEMEKKİ GİTMEMİŞİN. SEN GİTMEYE TEŞEBBÜS EDERSİN AMA ALMAZLAR ARTIK ABİ SENİ SİVAS A. ZATEN SİVASTAN BANA TELEFONLAR GELMEYE BAŞLADI. ŞU ABİRCAN IN RESMİNİ SİVAS YOZGAT SINIRINA ASALIM GÖRÜR GÖRMEZ GERİ ÇEVİRELİM DİYE.

E ARTIK SİNOPLU OLDUĞUNA GÖRE SİNOP A GİTMEN EN DOĞAL HAKKIN ABİ. BEN SANA SİNOP A GİDEMEZSİN DEMEDİM Kİ.

VALLAHA BEN YİĞİDOYUM ABİ. Bİ DE DOĞUŞTAN YİĞİDOYUM DİYODUN. ANLAŞILAN EVLENİNCE YİĞİDOLUK FİLAN BİTMİŞ.

YEMEK KONUSUNA GELİNCE ALLAH DAHA ÇOK VERSİN ABİ.
YALNIZ SİVAS YEMEKLERİNE BAYA HASRET KALMIŞIN. ŞİMDİ SANA SİVAS YEMEKLERİNİ Bİ ÇIRPIDA SAY DESEM SAYAMAZSIN ÇÜNKÜ EVLENDİĞİNDEN BERİ YİYEMİYON Kİ SAYASIN:)

NEYSE Bİ GÜN SENİ MİSAFİR EDEYİM DE 20 YILLIK HASRETLİĞİN BİTSİN GÜZELİM SİVAS YEMEKLERİNE KARŞI.

dikkatli kardeşim berat
allah raı olsun annemden yengemden hakkaten sivas yemeklrini en son madımak dahil daha yiyeli 10 gün olmadı, topu topu 1 hafta sinopa gittim yeni damat olarak ilk defa , ama istersen sivasın paftasını çıkarırım sana, ama yaklaşık 5 yıldır gidemedim malesef , gelirsem uğrarım merak etme, beni yoldan çevirecek sivaslı henüz yok, herkese kapısını açar merak etme

sivaslıgenç
25.06.2008, 14:06
hingeli daha iki hafta oldu sağolsun canım annem yaptı yedik, eşimde öğrendi ,
mustafa sağol güzel davetine teşekkür ederim, anneye selamlar ellerinden öperiz, ama ne olur söyle sana iyi baksın 9 zayıfla nasıl dolaşıyosun mustafa
hakkaten 2 ler zayıf değilse sana yuuuhhh olsunnn ulan 5 in yarısı 2,5 ise 2 de zayıf demektir, belli niye matematik 1 heh e bir yazıyla 1 rakamla 1 mustafa utan utan :)

Tuhhhhhhh annen yapıyor sende gizli gizli ondan yiyorsun öylemi bide söylüyorsun hee.Eşinde artık ne zamana aklı eserde yapar oda meuchul.:)Lise b,r zoe abi napalım.Meb hergün yönetmelik değiştiriyor:)

abircan
25.06.2008, 14:08

bu mustafanın buraya yazdıkları bana göre 12 dersin 6 sı zayıf adam hala bir zayıfım var diyorya , bu eğitim iyice sürünüyoryaaa
mustafa gerçek karne ne alemde kimbilirrrrrr, çek resmini koy buraya çabuukkkkk karneyiiii

sivaslıgenç
25.06.2008, 14:12
bu mustafanın buraya yazdıkları bana göre 12 dersin 6 sı zayıf adam hala bir zayıfım var diyorya , bu eğitim iyice sürünüyoryaaa
mustafa gerçek karne ne alemde kimbilirrrrrr, çek resmini koy buraya çabuukkkkk karneyiiii

Kusura bakma cam yok bende.Hem harbiden doğru bir karne.Bende yalan yoh hılafta yok.Ya abi bu işler senin evde yaptıgın böreklere benzemez :Dçalışma ,tempo ister ama ben malesef o tempoyu yılsonuna doğru gösterdim ve gestim.:)

arikarinkuchi
25.06.2008, 19:41

abi canını yerim :)
lise karnesi ne bekliyon yanii
mustafa helal olsun güzel karne :)
lisedeyiz sonuçta
bunlar normal

seva
26.06.2008, 12:10
uzun zamandır göremedim hayırlı olsun kardeşim başarılarının devamını diliyorum....

sivaslıgenç
26.06.2008, 13:20
uzun zamandır göremedim hayırlı olsun kardeşim başarılarının devamını diliyorum....

Pek başarılı karne sayılmaz ama genede lise karnesi iyi bence.Ayrıca teşekkür ederim.

abircan
27.06.2008, 14:49
ABİRCAN ABİNİN KENE KONUSUNDA YAZDIĞI YAZIDAN ALINTI
evin orada baraj kıyısında
ABİRCAN ABİNİN BURADA YAZDIĞI YAZIDAN ALINTI
kendisi endüstri mühendisi , yönetici ama akşam evde ben yönetirim evi çok şükür.

EEE ABİRCAN ABİ BARAJ KIYISINDAKİ EVİNDEN BAHSETMİŞSİN ( BÜYÜK Bİ İHTİMAL GÜZEL Bİ VİLLADIR GÜLE GÜLE OTUR GÖZÜMÜZ YOK) İYİ HAVA ATMIŞIN ÇAKTIRMADAN.

YENGE DE ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ.
TAHMİNİMCE 2 DE ÇOCUK VARDIR BİR KIZ BİR ERKEK OLMAK ÜZERE. TAM BİR BURJUVA AİLESİ.

ABİ ÇOCUKLARI HANGİ KOLEJE VERDİN. KARNELERİ DE İYİDİR TABİİ Kİ. KOLEJLERDE ŞİŞİRME NOTLARLA HEPSİ 5 OLUYOR.

E TABİ HERKES SENİN ÇOCUKLAR GİBİ KOLEJE GİDEMİYOR. NE YAPSIN ÇOCUKLAR ELLERİNDEN GELDİĞİNCE ÇALIŞIP KARNELERİNİ İYİ GETİRMEYE ÇALIŞIYORLAR.

SEN ŞİMDİ SİVAS YEMEKLERİNİ EVİNE LAYIK TA GÖRMEZSİN ABİ. NEYMİŞ O ÖYLE SİNİYE OTURUPTA HAMUR İŞİ YEMEK.
ŞÖYLE BARAJ MANZARALI EVİNDE PİZZA , HAMBURGER DAHA İYİ GİDER HEMİ ABİ.

YALNIZ İNSANIN ZORUNA GİDEN ABİRCAN ABİ SİVASLILAR.NETTE EMEKTEN, HAVA ATMAMAKTAN, EŞİTLİKTEN BAHSEDEN SENSİN. AMA GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE CÜMLE ARALARINDA BURJUVA HAVALARI ATAN DA SENSİN. BU NE PERHİZ BU NE LAHANA TURŞUSU ABİ.
İŞTE SOLCUYUM, EMEKÇİYİM,EŞİTLİKÇİYİM DİYE GEÇİNENLER HAYATLARINDA TAM BİR BURJUVA GİBİ YAŞIYORLAR. GÖRÜN ARKADAŞLAR.

YANLIŞ ANLAMA ABİ GÖZÜMÜZ YOK ALLAH DAHA ÇOK VERSİN. AMA ARTIK CÜMLE ARALARINDA HAVA ATMAYI BIRAKSAN DİYORUM.

zır cahil benim özel hayatımdan aldığın tahminler bunlarmı, gerzekanın sınıf başkanı :)
sen hiç gazi mahallesinde oturan burjuva gördünmü, gazide villamı var e:) deve 41 yaşındayım 2 yıl önce evlendim , iki çocuğum yok
senin bababın aklında yokken ben sivasın sokaklarında domtes biber satardım çok bilmiş bay ukela, kazancım alın teri, helal ve her kuruşu vergilendirilmiş, sigortasız tek eleman çalıştırmayan çalışmayan, çok şükür elektirk su çalmadım , 11 yıldır aralıksız bağkur primi yatıran son 10 yılda devlete kdv, gelir , kurumlar < ötv mtv 600,000,000 TL yeni deyişle 600,000,- YTL üzerinde para yatırmış 3 çalışanlı bir şirketin % 25 hisseli ortağıyım, , tek fişsiz faturasız alışverişi olmayan askerliğini yapmış bir vatandaşım, 30 yıl helal çalışıp kazanmış memur çocuğuyum, sacda pişmiş ekmekle büyüdüm, pazarcılık yaptım, ayakkabı boyadım, su sattım simit sattım, üniveristeyi teknik lisede okumama rağmen kazandım, melseğimi yapmak için kıç yalamadım kamuda bürokrat milletvekili aramadım hiç bir eşşeğe dayı demedim, sıfırdan çay söyleyerek işe başladım geldim bugüne, askerde bile kısa dönemde çavuş maaşını biriktirebilen bir pinti insanım, her gördüğü dilenciyede para vermeden geçersem uyuyamayan birisiyim bay bilmişşşş, sana göre solcuyum solcuya göre patron , burjuva birisi, tek sigara içmedim hayatımda 3, 4 biradan başka alkol girmemiş, gıtrlağıma, kahveye hiç hiç ama gitmedim, tek kuruş boşa harcamam, 41 yaşındayım çalıştığım profosyonel 3 işten sonra 30 yaşında kendi işini kurarak ayrılmış biriyim, yürüyerek işe gittiğim zamanlarda oldu ama artık çok şükür arabalıyım, eşim endüstri mühendisi ama , anne baba ilkokul öğretmeni maaşıyla dişi tırnağıyla iki çocuktan biri olarak okumuş, ümraniye lise birincisi, kursuz burssuz ışıkevsiz fetullah harçlığı almadan gözünün nuruyla istanbul tekniği kazanmış zeki bir kadın , sende gel 41 yaşına benim yaşadıklarımı yaşa seninde olsun allahın bana verdiği bu güzel nimetler,
şu yaptığın ayıp , yaşına yakışmıyor , konumuna yakışmıyor, bana ve kişiliğime kasıt ve hezeyan beslediğin duygusunu bas bas bağırıyorsun, hasetlik gırtlağına çıkmış, tartışma adabından uzak, üslup kültür, adap edep terbiye yoksunu bir adamsın , cevap yazacağın mevzuu artık konum değil , bu tartışma burada biter,

!~+4upn| q!y4rI
27.06.2008, 15:03
Hocam Ark. ReziL Ettiniz Yaow..... :D:D:D:D

LaEdri
27.06.2008, 15:11
zır cahil benim özel hayatımdan aldığın tahminler bunlarmı, gerzekanın sınıf başkanı :)
sen hiç gazi mahallesinde oturan burjuva gördünmü, gazide villamı var e:) deve 41 yaşındayım 2 yıl önce evlendim , iki çocuğum yok
senin bababın aklında yokken ben sivasın sokaklarında domtes biber satardım çok bilmiş bay ukela, kazancım alın teri, helal ve her kuruşu vergilendirilmiş, sigortasız tek eleman çalıştırmayan çalışmayan, çok şükür elektirk su çalmadım , 11 yıldır aralıksız bağkur primi yatıran son 10 yılda devlete kdv, gelir , kurumlar < ötv mtv 600,000,000 TL yeni deyişle 600,000,- YTL üzerinde para yatırmış 3 çalışanlı bir şirketin % 25 hisseli ortağıyım, , tek fişsiz faturasız alışverişi olmayan askerliğini yapmış bir vatandaşım, 30 yıl helal çalışıp kazanmış memur çocuğuyum, sacda pişmiş ekmekle büyüdüm, pazarcılık yaptım, ayakkabı boyadım, su sattım simit sattım, üniveristeyi teknik lisede okumama rağmen kazandım, melseğimi yapmak için kıç yalamadım kamuda bürokrat milletvekili aramadım hiç bir eşşeğe dayı demedim, sıfırdan çay söyleyerek işe başladım geldim bugüne, askerde bile kısa dönemde çavuş maaşını biriktirebilen bir pinti insanım, her gördüğü dilenciyede para vermeden geçersem uyuyamayan birisiyim bay bilmişşşş, sana göre solcuyum solcuya göre patron , burjuva birisi, tek sigara içmedim hayatımda 3, 4 biradan başka alkol girmemiş, gıtrlağıma, kahveye hiç hiç ama gitmedim, tek kuruş boşa harcamam, 41 yaşındayım çalıştığım profosyonel 3 işten sonra 30 yaşında kendi işini kurarak ayrılmış biriyim, yürüyerek işe gittiğim zamanlarda oldu ama artık çok şükür arabalıyım, eşim endüstri mühendisi ama , anne baba ilkokul öğretmeni maaşıyla dişi tırnağıyla iki çocuktan biri olarak okumuş, ümraniye lise birincisi, kursuz burssuz ışıkevsiz fetullah harçlığı almadan gözünün

kendim aldığım falan yok da sadece merak ettim..fethullah harçlığı almanın zararlı ne yönü var acaba?

abircan
27.06.2008, 15:38
bak ne güzel hayat hikayeni anlattırdım sana. inşallah Allah ım sana 3 4 tane çocuk verir. İnanki abi bunu herşeyden çoooooook istiyorum. doya doya çocuklarını seversin inşallah. o kadar hakaret etmene gerek yoktu. sen anlattın biz de öğrendik hayatını. teşekkür ederim.

yazımda nerde terbiyesizlik vardı göremedim. sana en ufak bi hakaret mi vardı. asla büyüklerime hakaret etmem.
büyüklerimin yanında bacak bacak üstüne atmam, büyüğümü gördüğüm yerde el öpmemezlik yapmam. asla şımarmam. insanlara tepeden bakmam asla insanları küçümsemem.
sana sadece bir iki eleştiri yaptım ki cevabını veresin diye.
ben sana haram yolla mı kazandın dedim. asla demem. kazancın sonuna kadar helaldir, onda şüphem yok, şüphe duymak benim haddime de değil zaten.
askerliğini de her vatan evladı gibi yapmışsın ne kadar güzel. ondan da şüphe edemem.

neyse ileri gidip gönlünü kırdıysam özür dilerim.
Allah inşallah gönlüne göre verir, dilediğin hayatı yaşatır sana.

YEDİĞİM HAKARETLERİ ŞİMDİLİK SİNEME ÇEKİYORUM. BEN SANA HAKARET ETMEDİM.

SAYGILAR

berat lütfen ama sende çok kaşındın ne yapayım istanbuldaysan gel tanışalım sohbet edelim tüm önyargıların yıkılsın,
berat kardeşim sen beni ne zannediyosun parababası solcu komprador ağababa, mafya babası, sol çete lideri, falan filanmı, sıradan bir sivaslı memurun duyarlı büyümüş bir çocuğuyum, 30 yaşımda dikili bir ağacım yoktu vatan millet sakarya çalışan birisiydim, maymunun gözü 30 unda açıldı, ama asgari ücretle bile çalışırken her ay mutlaka kenara para koydum, üniversiteyi bitirip gelip 90 yılından 2006 ya 38 yaşında evlenip kendi evimi alana kadar anne babamla beraber yaşamış biriyim, 30 unda şirket kurmuşum , 2-3 zaman zaman 40 -50 çalışanla devlete müthiş vergi ssk ödeyen birisiyim, ben hayata hep asıldım zor kolay ama hep kazandım ben bir istedim allah 5 verdi, şuan mutlu bir hayatım var, dilerim her arkadaşım aynı mutlulukları yaşar ulaşır, anne babayla hayır duasıyla yaşadım hep , sağım solum herkese yardım eden birisiyim, yer gök yarılsa bana hiç bişey olmaz, koruyucu meleklerim çok benim :) iyilik yapınca hep iyilikle karşılanıyorum hayatta, sanada tavsiye hep iyi ol iyilik bulur seni merak etme, çocuk mevzusu seneye yeğenin ellerinden öpecek inşallah 2 sene sonrada allah izin veririse ikincisi öpecek ellerinden,
babamın bodrumunda oturan kiracısı 27 yaşında vasıfsız işçi, 700 ytl maaşla adam 2 çocuk bakıyor ama ben evim işim arabam olmadan evlenmeyeceğim diye yemin etmiş biriydim , bu insanın hayat felsefesine bağlı, ben eşimi hamile otobüse minübüse bindirmem diye kendine söz vermiş biriydim, çocuğum hiç bir zaman hiç bir şeyden mahrum kalmasın diyen biriyim o yüzden ancak evlenip ancak çocuk yapmaya malesef 41 yaşında cesaret etmiş bir adamım, zor bir memlekette yaşıyoruz binbir türlü perişanlık eğitimsizlik cahillik içinde kıvranıyoruz, bunu gören gözde herşeyi sağlama almadan adım atmayan birine ancak 38 de eş 42 yaşında çocuk nasip edebiliyor , bilmem ama mevzu seni ilgilendirirmi ama sen sordun yazdın ben yazdım, lütfen dikkat et yazarken çok savuruyorsun, kişilikler hakkında yazarken daha dikkatli ol, her hayat farklı müthiş bir hikayedir herkesin hikayesi kendine özel güzel anlamlıdır bunu ortalığa saçıp dökemezsin bunu ortalıkta konuşamazsın konuşturamazsın buna zorlayamazsın , lütfen bak madem üniveriste mezunusun hemde kamu yönetimi , bu konuda daha duyarlı olmalısın,
ben seçilmiş parti lideri değilim,milletvekili, belediye başkan adayı değilim, senden oy, para iltimas torpil kıyak istemiyorum, odun kömür istemiyorum, kimseye bişey vaadedip bişey sunmuyorum, sivaslıyız diye sivaslılar nette günlük yazıp konuşup haber yorumlayıp günlük yapabildiğimiz kadar siyaseti yorumluyoruz hayatı anlayıp , irdelemeye çalışıyoruz, ama kimsenin özelini hiç ama hiç ortaya döküp tartışmıyorum, tartıştırmıyorum , bu ayıp, günah suç, rencide edici, onur kırıcı, ayrıca tehlikeli, gereksiz vs vs
özrün kabul edilmiştir kardeşim rahat ol, arın korkularından önyargılarından

sivaslıgenç
27.06.2008, 16:14
Ya laff karnemden nerlere geldi hee.Ayıp ediyorsunuz ama.Anlamsız tartışmayı bitirin bence.

abircan
27.06.2008, 16:18
Ya laff karnemden nerlere geldi hee.Ayıp ediyorsunuz ama.Anlamsız tartışmayı bitirin bence.

6 zayıflı mustafa ne karneymiş beee senin karne , kapandı merak etme sen,
sen zayıfları kurtarmaya bakkkk tembel, eğer bir üniveriste falan kazanma varya taksime afiş asarım seni valla, sivaslılar netin hızlısıydı ama üniversiteye girmeye yetmedi diye

abircan
27.06.2008, 16:21
kendim aldığım falan yok da sadece merak ettim..fethullah harçlığı almanın zararlı ne yönü var acaba?

laikliği, cumhuriyeti atatürkü , inönüyü, tartıştırıp , humeyni severler cemiyeti ve cumhuriyet devrimlerinden tramva yaşayan milletvekilleri varmış parti sözcüleri varmış sadece onları öğreniyoruz bu bursların yetiştirdikleri sayesinde
adam imam emeklisi ama 25 milyar dolarlık gücü kontrol ediyorrrr naber yiğiter

sivaslıgenç
27.06.2008, 16:26
6 zayıflı mustafa ne karneymiş beee senin karne , kapandı merak etme sen,
sen zayıfları kurtarmaya bakkkk tembel, eğer bir üniveriste falan kazanma varya taksime afiş asarım seni valla, sivaslılar netin hızlısıydı ama üniversiteye girmeye yetmedi diye

Senin çocuklarınıda görürüz lisede hadi bakalım bende 2 zayıf var 6 değil.Yalan konuşma istersen;)

titizyiğido
27.06.2008, 16:51
laikliği, cumhuriyeti atatürkü , inönüyü, tartıştırıp , humeyni severler cemiyeti ve cumhuriyet devrimlerinden tramva yaşayan milletvekilleri varmış parti sözcüleri varmış sadece onları öğreniyoruz bu bursların yetiştirdikleri sayesinde

ya abi ne güzel bi konu açilmış birbirinize şakalar yaparak bu konuyu okuyan bizleride tebessüm ettirdiniz ama sayın abircan abi konunun finalinde gene dayanamayarak konuya siyaseti ve dini bulaştırdın olmadı

SEMİH-58
27.06.2008, 17:05
sende sınıfı geçeyimde nasıl olursa olsunlardansın yani bizdensin galiba gardaş ama bizim halimiz belli kaç yıldır össyle ugraşıyoruz...

şu okul puanlarını yüksek tutun...

SEMİH-58
27.06.2008, 17:08
ya abi ne güzel bi konu açilmış birbirinize şakalar yaparak bu konuyu okuyan bizleride tebessüm ettirdiniz ama sayın abircan abi konunun finalinde gene dayanamayarak konuya siyaseti ve dini bulaştırdın olmadı

her zaman öyle degil mi zaten Başarı hikayesini anlatıyor ama başarı hikayelerinden nefret ediyor...

sivaslıgenç
27.06.2008, 17:37
sende sınıfı geçeyimde nasıl olursa olsunlardansın yani bizdensin galiba gardaş ama bizim halimiz belli kaç yıldır össyle ugraşıyoruz...

şu okul puanlarını yüksek tutun...

Evet kardeşim biraz öyle oldu bu sene benim ilk yazılırda notlar daha berbattı.Ama hiç çalışmıyordum çalışıyordum ama bişi anlamıyordum.Ama kafama son yazılılarda dank etti.Ve çalışmaya başladı çok şükür 2 zayıfa kadar düşürdüm:)Seneye hedefim belge almak inşallah;)

sivaslıgenç
27.06.2008, 17:38

Ölse dayanamaz abi o ya.İlla siyaseti bulaştırcak.Konuyu nereden nereye getirdi baksana.

LaEdri
27.06.2008, 17:39

yani bir dengesiz humeyniyi seviyorum dedi diye bunu tüm cemaate bağlamak fikri eminim sizi de tatmin etmiyordur...

mehmet fırat türkiye gibi bir ülkede böyle bir lafı söylemekle hata yaptı...herkes her şeyi anlamak istediği yönden anlıyor zira...size şöyle birşey sorayım...bu gece şeriat yönetimi gelse,arap harfleri kabul edilirse,herkes fes veya türban takma zorunluluğu gelse siz travma yaşamayacak mısınız? ben büyük bir travma yaşarım ama sizi bilmem..

gidip çağdaş eğitim vakfı adı altında müslümanlıktan değil türklükten gelen aile değerlerimiz yok eden vakıflaradan burs alacağıma sizin tabirinizle fethullahçılardan alırım daha iyi..

sivaslıgenç
27.06.2008, 18:55
Abircan abi kılıbıklıgının üstünü örtmek için hemen işi siyasete vurdu :)Seni gidi seniii:)

sivaslıgenç
27.06.2008, 19:15
abi tanışalım da hani bi yazında yazmıştın ya (avatarına kene resmi koymuştun)
valla sivaslıgenç menç dinlemem sokarım ha diye. kene oluşundan çekiniyorum yoksa her ortamda görüşürüz de konuşuruz da.:)

haa abi yeğenimin kütüğünü sivas yazdırmazsan vallaha yüzüne bakmam. sivaslıgencin karnesini istediğin gibi çocuğun kimliğini sitede yayınlayacaksın. özellikle de kütük kısmına bakacaz. :)

yengemize çaktırmadan bitir şu işi. hadi görim seni. kılıbıklıktan kurtulmak için önünde mükemmel bir fırsat var. topu 90 dan çak gol olsun. bunu da auta atma sakın.:)

Yiğeninkütüğünde kesin Sinop yazar be abi.Ne Sivası;)Yenge yoksa eline alır sopayı verir veriştirir;)