PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : sulu şakalardan ne kadar hoşlanıyorsunuz

köyüm
26.06.2008, 23:20
sulu şakaların dozu çok önemli mesela bugün eşim eve bir geldi sırılsıklam arkadaşları elbiseleri ile denize atmışlar cep telefonu gitti cüzdanı resimler kartvizitleri her şey harap olmuş ama kızmamış sadece şaka diyor ben çok sinirlendim sizce kim haklı...

kasparix
27.06.2008, 00:08
ya sakamı o ya ayıp bi kere sözü etkili bi kardesimiz değilmiş demkki yumusak huylu görmüşler ..giden telfn para olsa ya içindeki hatıraalar o onmlidir sanırım...yapılmaamsı gerekir ...onu yapanlarda akılsız arkadaslarymış demekki önce zemini hazrlarsın telfonu cüzdanı önmli ne ise bi şeklde muhafazaya alırsın çıkarr sonra yaparsın sakanı ...arkadasları işde doğru sececen..

kasparix
27.06.2008, 00:11
pardon eşimiz demişiniz özür arkadasınız sandım bu arada da geçmiş olsun olmamalı ya böle şeyler ..olsa bile dediğim gibi zemini hazrlanmalı zamanı geldiğinde yaplmalı....

WåñTêd_øØ7
27.06.2008, 00:24
sakanın yapılacagı zamana ve yere baglı yer zaman yer yerde sulu saka yapılmaz ki:D:D

seva
27.06.2008, 08:52
ben hiç hoşlanmıyorum ama kendim yaparım :D

kangallim
27.06.2008, 08:53
asla hoşlanmam şakanında sınırı vardır .....

haythuyt
27.06.2008, 08:59
valla ankaraya maça gıderken yozgat tesıslerınde mola vermıstık
benıde orda havuza attılar allahtan telofon yanımda deıldı ama paralarım sırıl sıklam olmustu ben sınırlenmemıstım belkıde telefonum yanımda olmadıgından sınırlenmemısımdır sızın durum bıraz farklı arada telefonda gıtmıs .bu bırazdaha suluya kacıyo bence .ama esınız gercekten iyi sabır etmıs.kızmata haklısınız

güleyşa_58
27.06.2008, 09:02
Şakanın da bir dozunun, sınırının olması gerektiği düşüncesindeyim, bayağı bi sulu şaka olmuş ya bilinçsizce neyse olanla ölene çare yok geçmiş olsun...