PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ölüm 'Geliyorum' dedi


gürün_güzeli
21.07.2008, 18:28
Bilezik uğruna öldürülen kadının kayınvalidesi cinayetin perde arkasını anlattı Katilin annesi olaydan 1 gün önce 'Bizim eve gelme. Oğlum seni öldürecek' demiş.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])


Tokat'ın Erbaa ilçesinde, 64 yaşındaki Ziyaettin E.'nin bilezik uğruna akrabası Fatma Ş.'yi öldürmesinin ardından korkunç bir gerçek ortaya çıktı. Kadının yanında bulunan 8 yaşındaki oğlu A.Ş.'nin şans eseri kurtulduğu cinayetin adeta "Geliyorum" dediği öğrenildi. Fatma Ş.'nin kayınvalidesi Feride Ş., gelininin akrabası olan katilin evine sık sık gittiğini dile getirdi.

UYARIYA KULAK VERMEDİ
Cinayetten 1 gün önce katilin 90 yaşındaki yatalak annesinin gelinine "Kızım bir daha bu eve gelme. Oğlumun çok borcu var, bir fırsatını bulup, seni öldürecek" dediğini söyleyen Feride Ş. ancak gelininin bunu dikkate almadığını söyledi. Eşini kaybeden Yakup Ş. ise mucize eseri olaydan sağ olarak kurtulan oğlu A.Ş.'ye devletin sahip çıkmasını istedi. İstanbul'da asgari ücretle fırıncılık yaptığını belirten Yakup Ş., "Benim durumum ortada. Oğluma devlet sahip çıksın" dedi. Uzmanlar ise annesi gözleri önünde öldürülen ve cesediyle 2 gece yaşayan 8 yaşındaki çocuğun mutlaka psikolojik tedavi görmesi gerektiğini söylüyor. Samsun 19 Mayıs Üniversitesi öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Seher Akbaş, "Çocuğun olay sonrası hiçbir destek almadan ailesine teslim edilmesi düşündürücü" açıklamasını yaptı.