PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Turla döneriz


Kaptan-58
24.07.2008, 08:21
Turla döneriz

"İlk karşılaşmada beklemediğimiz bir yenilgi aldık. Braga iyi bir takım olabilir ama biz Sivasspor'uz. Türkiye'ye başımız dik dönmek istiyoruz''.


İŞİMİZ KOLAY DEĞİL
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, İntertoto 3. tur ilk maçında evinde 2-0 yenildikleri Portekiz ekibi Braga'yı deplasmanda devirip turu geçmek istediklerini belirtti. İşlerinin hiç de kolay olmadığını ifade eden Uygun, "Portekiz'de bizi çok zor bir 90 dakika bekliyor. Fakat ben turdan umutluyum.
Elimizden gelen gayreti gösterirsek, Sivas'a istenilen sonuçla dönebiliriz" dedi.

YİNE DE İYİYİZ
İlk kez Avrupa kupalarında mücadele ettiklerinin altını çizen Uygun sözlerine şöyle devam etti: "En başından beri hedefimiz UEFA'ya katılmak. Braga karşısında atacağımız gollerle bunu kanıtlamak istiyoruz. Aksi takdirde Avrupa maceramız sona erecek. Bunun bilincindeyiz. Sivasspor, tarihinde ilk kez bu arenada yer almasına rağmen yine de iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum.''

haythuyt
24.07.2008, 08:22
HADI SIVASSPOR SEN NE TAKIMLAR DEVIRDIN KALBIMIZ SENINLE....................

ABDULLAH DUMAN
24.07.2008, 09:00
BEN GALİP GELECEĞİMİZE İNANIYORUM..
.............

Pusula_58
24.07.2008, 09:52
İşimiz o kadarda kolay değil.Karşımızdaki takım uluslararası müsakabada bizden daha tecrübe ve deneyime sahip.İlk maçta deplasmanda atılan bir golün çok büyük önemi vardır.Eskiden Galatasaray ilk maçı dışarda oynar 2-1 hatta 3-1 gibi skorlarla dönünce tur şansı hayli yüksek olduğu söylenirdi.Ve gerçektende o skorlarla dönen GS turları geçmişti hep. Fakat bu farklı.Biz kendi evimizde 0-2 gibi bir skorla yenilmişiz. 0-0 bitse idi bende yüzde 50 şansımız var derdim.
Fakat bu futbol bazen hiç belli olmuyor, takım bazen gününde olmuyor ve şansta sizin yanınızda oldumu o zaman başka.Yinede belli olmaz onların kalecileride bizimki gibi iki hata yapar iki gol buluruz,bakarsın işler tersine döner uzatma vs. derken turu atar geliriz, haydi hayırlısı başarılar.

yakamozz
26.07.2008, 13:39
Sivassporum buralara gelirken zoru başararak geldi zaten.34 maç yaparak ligi ikinci sıradaki fenerbahçe ile aynı puanda bitirdi.Sivassporum zoru sever.Milli takım son 15 dakkada 2-0 dan 3-2 yapabiliyor.Neden sivassporum yapmasın bu inanç ve azim zaten sivassporumda fazlasıyla var.Hadi sivasım yen braga yı dök bizleri sokaklara.....

yakamozz
26.07.2008, 13:59
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])


[URL=[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]][IMG][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
[IMG][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
[IMG][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])


[URL=[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]][IMG][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

veysel
26.07.2008, 14:50
Braga güclü bir takim ama insallah bu sefer yenecegiz onlari

sandalli
26.07.2008, 16:55
Turlada gel Sivasim, sanada bu yakisir...