PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : PKK'dan roketli saldırı: 1 polis şehit


Kaptan-58
07.08.2008, 08:13
PKK'dan roketli saldırı: 1 polis şehit

Terör örgütü PKK üyeleri tarafından Muş'un Malazgirt İlçe Emniyet Müdürlüğüne roketli saldırı düzenlendi. bir polis memurunu şehit olduğu, 3 polisin de yaralandığı açıklandı

Muş Valisi Erdoğan Bektaş, terör örgütü PKK üyeleri tarafından Malazgirt İlçe Emniyet Müdürlüğüne yapılan roketli saldırıda bir polis memurunu şehit olduğunu, 3 polis memurunun da yaralandığını bildirdi.

Bektaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Emniyet Müdürlüğü binasına saat 21.10 sıralarında yapılan roketli saldırıda bir polis memurunun şehit olduğunu, yaralanan 3 polis memurun da Malazgirt Devlet Hastanesinde tedavi altına alındığını ifade etti.

Yaralı polis memurlarının sağlık durumları iyi olduğunu ve inceleme yapmak için ilçeye gittiğini kaydeden Bektaş, saldırının ardından kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldığını bildirdi.

Muş'ta İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne düzenlenen roketatarlı saldırıda şehit olan polis memurunun Mehmet Özbey olduğu öğrenildi.

haythuyt
07.08.2008, 09:24
OLEN SEHIDIMIZE ALLAHTAN RAHMET YAKINLARINA BAS SAGLIGI DILIYORUM
YARALILARIMIZADA RABBIMDEN SIFA DILIYORUM
BU SIKINTIDA BITECEK
KOKLERI KAZINACAK :mad:
KAHROLSUN PKK:mad::mad:

çılgın-sedat
07.08.2008, 09:26
şehitimizin kanı yerde kalmıycak
******** pkk