Orijinalini görmek için tıklayınız : ARKA SIRADAKİLERİ GÜZEL SİVASIMIZA BEKLERİZ
ARKADAŞLAR SİVASIMIZIN GELİŞTİĞİ ŞU DÖNEMLERDE BİRDE BUNU BİR DİZİYLE DAHA PERÇİNLEŞTİRSEK.MESELA ARKA SIRADAKİLER URFAYA GEZİ YAPTI.BİRDE BİZ SİVASA DAVET ETSEK SİVASIN GÜZELLİĞİNİ TÜM TÜRKİYE YE GÖSTERSEK İYİ OLMAZMI.
ARKADAŞLAR SİVASIMIZIN GELİŞTİĞİ ŞU DÖNEMLERDE BİRDE BUNU BİR DİZİYLE DAHA PERÇİNLEŞTİRSEK.MESELA ARKA SIRADAKİLER URFAYA GEZİ YAPTI.BİRDE BİZ SİVASA DAVET ETSEK SİVASIN GÜZELLİĞİNİ TÜM TÜRKİYE YE GÖSTERSEK İYİ OLMAZMI
ŞİMDİ SIRA GELDİ BAHANE BULMAYA ACABA NE......
BİR BAHANE NE OLURRRRRR LÜTFENNNNN
fatoş_yvz
07.08.2008, 16:23
çok guzeL oLurdu ben urfayı o kadr guzeL biLmıyodum sayeLernde gezılmeye deger biyer oLdugunu anLadımm sivasada gıtsınler heLede 2730 canım yaaa:)))))))))))
SEMİH-58
08.08.2008, 22:46
arkadaşlar yaz dönemlerinde bir çok dizi mekan degişikliği yapar arka sıradakilerin özelliği neyki bu arada pusatı ne çabuk unuttunuz...
semih 58, bak kardeşim pusatı unutmadık.bu konuyu açmamın sebebi sivasın gelişimindeki dizi,film, payını arttırmak.sivassporla sivası önemli bir yere getirdik.ama sivasın diğer alanlardada gelişmesi lazım.bu arada arka sıradakileri seçmemin sebebi hem bizi anlatması hemde geziye açık bir dizi olmasından dolayıdır.yinede teşekkür ederim okuyup mesaj yazdığın için.
SEMİH-58
09.08.2008, 00:39
ama gardaş buraya yazmayla olmuyor ki bu işler adamlar senin istegine görede hareket edemezki.
gardaş galiba haklısın.bu düzen böyle gelir böyle gider.sivassporda olmasa hiç ünlü göremeyeceğiz.ha birde konserler var.
benim tek amacım sivasın eski gelişmemiş günlerine dönmemesi.bu amaç için herşeyi yaparım.çok saçma olsa bile
bu arada yazdıklarımı kavga sebebi belleme
SEMİH-58
12.08.2008, 10:32
bu arada yazdıklarımı kavga sebebi belleme
kavga tmek isteseydim şimdiye kadar çoktaan bi sebep bulup etmiştim...
arka sıradakiler ne ya da kim?
onlar sivasıma gelse ne olur gelmese ne kaybederiz..hiçbir şey...
ünlü görmek isteyen aralık ayında "buruciye şiir geceleri" programı kapsamında bir yığın ünlü geliyor..gidin görün..daha da olmadı gidin yavuz bülnet bakileri görün..ahmet turan alkanı ziyaret edin...
ARKADAŞLAR MÜJDE HAMDİ ALKANDAN SÖZÜ KAPTIM.SEZON İÇİNDE GEZİ BÖLÜMÜ OLURSA O BÖLÜM İÇİN SİVASIDA DÜŞÜNECEKLERMİŞ.
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.