PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Okulda kravat devri bitiyor

HaSiVasLıM58
06.09.2008, 10:31
Okulda kravat devri bitiyor

İstanbul'da öğrencilerin kravat takma zorunluluğu kaldırıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Ata Özer, isteyenlerin kravat takmayabileceğini ve gömlek yerine tişört giyebileceğini açıkladı.

Okulda kravata elveda

İstanbul'daki öğrenciler özgürlüğe kavuştu. İl Milli Eğitim Müdürü Ata Özer, isteyenlerin okula kravat takmadan gelebileceklerini, gömlek yerine tişört giyebileceklerini açıkladı. Özer, bu kararı, yaptıkları bir anket sonucunda aldıklarını belirterek öğrencilerin pek çoğunun lacivert ceket, gri pantolon, gömlek ve kravattan nefret ettiğini, kravat yüzünden disipline giden öğrencinin de okuldan soğuduğunu savundu. Ata Özer, öğrencilerin kendileri ihtiyaç duyana kadar gömlek-kravat takmayacaklarını kaydetti

Arif Coşkun
06.09.2008, 10:45
Hem öyle diyorlar hemde okullarda 20 ytl karşılığı kıravat alma zorunluluğu getiriyorlar.Sonra; bence kravat kalkmasından yana değilim, öğrencinin belli bir düzene uyması gerekir, "ağaç yaşken eğilir" boşa dememiş atalarımız. O dönemde bazı şeylere alışacakki yarın büyüdüğünde işyerinde belli disipline uyabilsin saygılı biri olabilsin.

!~+4upn| q!y4rI
06.09.2008, 10:54
İSteyenLeR Tişört giyeBiLse bare Serbest tişört giyebiLse yav ne güzeL oLur waLLa yine okuL tişörtü değişen bişi yok

Ben ben 3-4 yıLDan beri tişört giyiyorum zaten bence yeni çıkmaıs kötü

arikarinkuchi
06.09.2008, 12:10
tühhh
sevinmiştim
sivasta geçerli değilmiş

HaYLaZ
06.09.2008, 12:45
Ben Zaten Kıravat Takmıomki..:D

Melankolia
07.09.2008, 21:25
tühhh
sevinmiştim
sivasta geçerli değilmiş

hehe yazık sana:D
kravat mı o da nyemiş bundn sonra yok kravat fln:D

yerliturkuaz
16.10.2008, 15:23
Ben siddetle karsiyim bu uygulamaya Ataturk kravati getirdi modernligin bir simgesidir diye fakat ulu onderimizin getirdigi bir seyi kaldirmaya calisiyoruz cok sacma bence...a

seheresma
16.10.2008, 16:08
BENCE SERBEST OLMALI KIYAFET ZENGINI VARSA BU ÜLKENIN YOKSULU GARIBI SAHIPSIZIDE VAR BU YÜZDEN KIYAFETIN KALDIRILMASI HELE HELE TÜRKIYE ICIN SART ALAMAYAN VATANDASIMIZ COK BE!!!

gürün_güzeli
16.10.2008, 16:12
ya bizde de kravat zorunlu ama şu an okulumuz LACOST tişört uygulamasına geçtiği için kravat devri the end bizee:D

M.ALİ
13.05.2009, 18:29
ben buna tamamen karşıyım.kıravatı bize medeniyet diye taktırıyorlardı şimdi kıravat medeniyetlikten çıkmış mı?

58_SEMİH_58
13.05.2009, 18:37
BEnde bir ögrenci olarak kravat takmaya karsıyım!!!
Ama okula tişört ile qelinmesine KARŞIYIM :)

dolcepresto
06.09.2009, 23:43
Klasik A-rap K-ürt P-artisi projeleri bunlar.
Bu gün karavatı kaldırırlar,yarın fes i getirirler pantolon da yasaklanır entari giydirirler milletin avteri belli oluyor diye dümenden bi anket daha
Yazıkki Mustafa Kemalin Cumhuriyetin temelini attığı bir şehirde destek de buluyor bu işler.Arap hayranlarını iş başına getirirseniz imamları başkan,başbakan yaparsanız daha neler olacak görün bak.yazık bu ülkeye hemde çok yazık.....