PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Rüyamda Ölmek Üzereydim!

sade58
10.09.2008, 22:54
Bu gece çok kötü bir rüya gördüm,rüyamda kendimi ölmek üzere gördüm.
Hani derlerya ölüm insanın canı çekilmeye ayağından başlar diye,bendede öyle oldu.Tam canım çekilmeye başladı,vücudumu hissetmemeye başladım ve o anda zil çaldı ve uyandım.Kalktığımda ter içerisindeydim ve neye uğradımı şaşırdım.Evde ordan oraya şaşkınlık içinde dolaşıyordum.Rüya tabirleri kitabıma baktım,doğrusu ciddi bişey bulamadım,bu konu hakkında bir fikri olan varmı acaba?Böyle veya benzeri bir rüya gören varmı acaba?

arikarinkuchi
10.09.2008, 22:57
hmm
geçmiş olsun
keşke bilgim olsaydı
bu konularda
inş. hayırlı birşeydir

kronik
10.09.2008, 23:03
azrail gerçekten de seni yoklamış olabilir belki de
şaka bir yana geçmiş olsun öncelikle rüyalarım beni de çok etkisi altında bırakır ve en kötü yanı ne görürsem mutlaka aynısı çıkar bir ara ardarda kaç kişinin ölümünü gördüm ve ertesi gün ölüm haberleriyle sarsıldım öyle bi noktaya geldimki uyumak ve dolayısı ile rüya görmekten korkar hale geldim rüyana dair biraz daha açıklayıcı ve de ayrıntılı bilgi verirsen belki açıklayabilirim

GuNaY
10.09.2008, 23:06
Sadece o anda hissettiklerinin gerçekte hissedeceklerinden farklı olmayacağını tahmin edebilirim...
Ölüm anını yaşamadan önce, böylesi bir tecrübe yaşaman, hayatında değiştirmek isteyeceklerin için güzel bir fırsat sunmuş olabilir...

LaEdri
10.09.2008, 23:09
sırlar dünyasına bir mektup yaz....
"sevgili reha abi...." diye başlasın ama..:D

şaka bir yana hayır diyelim hayır olsun...

sade58
13.09.2008, 17:43
Teşekkür ederim,fakat maalesef güzel bir rüya tabircisi yok galiba :)

Sweetgirl
13.09.2008, 18:05
ilk olarak hayirdir insallah
kötü rüyalarinizi suya anlatmaniz tavsiye edilir
ölümü ömür uzamasi ile tabir edilir ama siz öldügünüzü görmemissiniz, o yüzdende bu rüya tam olarak tabir edilemez
bu rüyayi sadece bir uyari olarak görmüssünüz
ölümü ve ölümden sonraki yasami düsünmenizi saglamak icin

Pusula_58
13.09.2008, 18:19
Rüya tersine olur derler, yani ömrün uzamış.
Bu arada fazla korku, gerilim film izlermisin onu sorayım.?

<<MéLéK>>
13.09.2008, 18:44
ÖMRÜNÜ UZATMIŞSIN DERLER..................S

bileydim
15.09.2008, 03:08
burda sweet girl bence en dogru ve mantıklı yorumu yapmıs baskaca yoruma gerek yok sanırım