Orijinalini görmek için tıklayınız : SİZCE EN İYİ OTOBÜS FİRMASI HANGİSİ?
Sivas Firmalarından gerek kalite ve gerekse yolcularına olan saygıda deneyiminiz sonucu sizce en iyisi hangisi?
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Bence Sivas Kızılırmak Turizm, otobüsleri eskide olsa diğer adı geçen iki firmadan daha iyi diye düşünüyorum. 3 firma ilede yolculuk yaptım ama en iyi Sivas Kızılırmak oldu ve şu an nereye gitsem hep onu kullanıyorum.
murat_koc
24.09.2008, 09:38
sivas tur olması gerek yani otobüs kalitesi olarak ama misavirperver olan huzur ona göre secimini yap
haythuyt
24.09.2008, 10:25
BEN KIZILIRMAK KADAR BERBAT BIR FIRMA GORMEDIM OKADAR PINTILERKI 3 SAATLIK YOLCULUK BOYUNCA HEMDE YAZ AYINLA BIR KERE BILE KILIMA ACMAYI AKIL ETMIYOLAR ..VE AYRICA BENIM SATIN ALDIGIM BILETIN AYNISINI BASKA BIR YOLCUYA SATACAK KADAR SAHTEKAR..BUNLAR BENIM BASIMA GELDI OTOBUSLERIN ESKILIGI DE CABASI SIVAS GIBI BUYUK BIR SEHRIN FIRMASINA HIC YAKISMIYOR...
ötükenindelisi
24.09.2008, 10:50
ben sadece şunu söylüm
sivastur kuruldu kurulalı ondan başka firmayla işim olmadı her hahta misafir yollar veya karşılarım kendim devamlı irtibat halindeyim ğider ğelirim yanlız yılmaz yılmaz bana çok büyük borç takarak ğitti
MeLody58
24.09.2008, 11:57
SİVAS TUR .............................. ...........
Kaptan-58
24.09.2008, 11:58
SİVAS İÇİN SİVAS TUR TABİKİ... AMA BEN GENELDE METROYU SEÇİYORUM. VEDE ÇOK MEMNUNUM... ULUSOY VS. GİBİ MİLLETİ KAZIKLAMIYOLAR...
haythuyt
24.09.2008, 12:01
VALLA ACIKCASINI SOYLEMEK GEREKIRSE HICBIR FIRMADAN MEMNUN DEILIM.
KESINLIKLE FIRMA CALISANLARI BU ISIN EGITIMINI ALMIS OLMALI..
SEMİH-58
24.09.2008, 12:04
ya birçogu daha işi bilemiyor hizmette kalite diyorlar ama yok en kötüsünden bir örnek sivas tur daha birkaç sene öncesine kadar topkek hesabı yapardı düşünebiliyor musunuz babaya var kucaktaki çocuga yook :) güler misin aglar mısın
inşallah zamanla hizmetin ne demek oldugunu kavrayıp daha kaliteli yolculuklar yapacaklardır...
bu arada genellikle metroyu tercih ederim...Metro Zara yolunda...:)
haythuyt
24.09.2008, 12:08
[QUOTE=SEMİH-58;314021]ya birçogu daha işi bilemiyor hizmette kalite diyorlar ama yok en kötüsünden bir örnek sivas tur daha birkaç sene öncesine kadar topkek hesabı yapardı düşünebiliyor musunuz babaya var kucaktaki çocuga yook :) güler misin aglar mısın
QUOTE]
VALLA SEMIH BIRGUN **** FIRMASI ILE IZMIRE GIDIYORUM ONDE OTURAN BI YASLI AMCA SU ISTEDI :) MUAVINDEKI TEK LAF ŞU:
LA KALKTA AL YAW
TABI BUNU YASLI AMCA DUYMADI AMA OTOBUSUN ORTA KISMINDAKI BIR COK YOLCU DUYDU BENDE DAHIL:)
Kaptan-58
24.09.2008, 12:09
ya birçogu daha işi bilemiyor hizmette kalite diyorlar ama yok en kötüsünden bir örnek sivas tur daha birkaç sene öncesine kadar topkek hesabı yapardı düşünebiliyor musunuz babaya var kucaktaki çocuga yook :) güler misin aglar mısın
inşallah zamanla hizmetin ne demek oldugunu kavrayıp daha kaliteli yolculuklar yapacaklardır...
bu arada genellikle metroyu tercih ederim...Metro Zara yolunda...:)
sivastaki firmalarımızın ülke geneline yayılmış firmalardan çok ders alması gerekiyor. ben Türkiyenin her yerinde Metroya güveniyorum vede çok memnunum..
SEMİH-58
24.09.2008, 12:12
sivastaki firmalarımızın ülke geneline yayılmış firmalardan çok ders alması gerekiyor. ben Türkiyenin her yerinde Metroya güveniyorum vede çok memnunum..
haklısın abi zaten bizim firmalardada artık degişimler başladı zaman ilerledikçe görüp yaşadıkça adamlar tecrübeleniyor...
VALLA ACIKCASINI SOYLEMEK GEREKIRSE HICBIR FIRMADAN MEMNUN DEILIM.
KESINLIKLE FIRMA CALISANLARI BU ISIN EGITIMINI ALMIS OLMALI..
Çok doğru söylemişsin valla bencede eğitim almalılar. Ben İstanbul Seyahat, Anadolu Turizm ve Nilüfer gibi firmalarla seyahat ettim çok memnunun kaldım. Neden bizim memleketimizde de öyle firmalar olmasın ki?
Ya bende yaşadım hemde yakın zamanda.eylülün başında Sivas'tan Kayseri'ye gidecektim. Sivas otogarında hemen kayseri diye bağırıyorlardı. Kızılırmak Şarkışlaya girdiği için 3 saatte felan gider dedim.Öz Sivas Huzur dan biri geldi. abi hemen kayseri dedi.
Bende aldım bileti
*cam kenarı olsun dedim
*Kayseride şehiriçi Servis var mı dedim "var" dedi.
*Şarkışlaya girer mi dedim kesinlik belirterek hayır dedi direk kayseri dediiiiii.
*otobüse binerken dedim ne kadar sürede gider max 2 saat 15 dedi.
Dakka bir gol bir
*verdiği bilet cam kenarı değil koridor
*Şarkışlaya girmez demişti Şarkışlaya da girdi.
*2 saat 15 dk maksimum demişti 13.00'de binmiştim 16.00'ya anca yetişti yani 3 sat sürdü.
*kayseriye indim söylene söylene servis nerde dedim? bana söyledikleri "Gardaş gözün açık olsun git şurdan kentin, metronun servisine bin."
BÜYÜK KONUŞMAYAYIM AMA BİR DAHA HAYATTA HUZURA BİNMEM.
Yani yaptıkları çok berbat ve hakaret edici.Yazıklar olsun.
En berbatı kızılırmak digerleri fark etmez
Çünkü neden berbat bu firma çünkü şarkışlada tek firma istedigi gibi at koşturuyorlar
Bir seferinde istanbula gelecektim gelecegim gün bilet kalmamış yarına var dediler bende o gün gitmem gerekiyordu o zaman kayseriye bilet almak istedim yer yok dediler sivasa istedim yer yok dediler ordaki firmalarla istanbula gitmeyeyim bana bilet yok yer yok dediler bende araba kiralayarak sivas'a oradan da istanbula geldim kızılırmak gibi firmaları bırakın kalitesini yollara koymaları suç çünkü o günü unutmuyorum bana eziyet çektirdiler davranışlarıda cabası
Arif Coşkun
24.09.2008, 12:58
valla zamanında bi olay yaşanış çok komik
Sivasımızın bir otobüs firmasına zamanın birinde bi hemşerimiz binmiş Sivas a gidiyor.
Otobüs hareket etmiş. 15 dakka sonra hemşerimiz muavinden su istemiş. Muavin getirmiş.
10 dakka sonra yine su istemiş muavin yine getirmiş. 10 dakka sonra yine isteyince muavinin canına tak etmiş ve yolcuya şöyle demiş:
La gardaş otobise binmeden önce gaya duzu mu yaladın yav. Yeter artuk. :D :D
Oda bişemi berat'çığım;)
Zamanın birinde de bir mola yerindeyim. Başka bir şehire giden otobüs geldi mola verdi.
Neyse yemek için herkes masalara oturdu.
Derken yemekler yeniyor,bu arada gözlüklü 30 yaşlarında bir zarif beyefendi dikkatimi çekti.Kırıtarak.
İkide bir garsona bakıyor işaret vs. Her gelmesinde birşey soruyor istiyor,
Bir daha çağırdı garsonu bu sefer bakayım ne isteyecek dedim dikkatlice izledim.
Yolcu: "Garson bey peçete getirirmisin lütfen." Dedi.
Garson: Yolcunun yüzüne bir müddet baktıı. O ne laaaa...Neydecen peçeteyi (kendi kolunu ağzına götürerek) koluğnan silsene işte, ben şimdi nerde bulam peçetee saaa Allaaahh Alllaaahhhh adama bakk yavvvv.....:D
Diye diye uzaklaştı garsonn ve gittiiii:D
Bu bir anı olarak hafızamda kaldı hep.:)
jacop162000
24.09.2008, 14:36
tabiiki NiLüFER TURİZM ustune tanımammmmmm.................
sivas tur tabiki........................ ......
Svs_Crazy_58
24.09.2008, 17:17
Tabiiki MEtro Turızm...............
YOLLARIN INCISI SIVASIN BIRINCISI TABIIKI ***SIVAS TUR*** SIZI SEVDIKLERINIZE KAVUSTURUR :*****
Abdurrahman 58
24.09.2008, 17:25
bence huzur turizm alanında 1.
24.09.2008, 17:31
Yani ben Sivas tur diyorum bencede
o en iyisi sanırım bide Sivas turu iyi taniyom
diye:D
haythuyt
24.09.2008, 17:32
Yani ben Sivas tur diyorum bencede
o en iyisi sanırım bide Sivas turu iyi taniyom
diye:D
HAYROLA SEMIHIM SIVAS TURDA MUAVINLIK VEYA SOFORLUKMU YAPTIN HANI IYI TANIYOM DEDIMYA O BAKIMA :D:D:D
CrSivaslim58
24.09.2008, 17:41
HAYROLA SEMIHIM SIVAS TURDA MUAVINLIK VEYA SOFORLUKMU YAPTIN HANI IYI TANIYOM DEDIMYA O BAKIMA :D:D:D
Yaa Televiziyona bakarsam görüyom işte
:D:D:D:D:D:D
Bir Çocuk bunlari bilmesi lazim:D
Favori Kızılırmak Turizm
Diğerlerinin samimiyetine inanmıyorum...
Rallim58
25.09.2008, 11:31
Firma ismi ne olursa olsun her firmada her türlü insan karakteri mevcuttur. Firmanın bilet gişesinden başlayıp, muavininden devam edip şoför ahlakında sona eren ciddi bir eğitim ve ciddiyet olmadığı müddetçe her firmadan şikayet vardır. Aslolan, hizmet ve misafirperverliğin beyinde iyi algılanılmasıdır.
Dikkat edilirse herkes bir firmayı savunuyor demekki her firmada iyide var kötüde ama firmalardaki iyi oranlarının çokluğuna bakmak lazım.
Ancak burada yolcu olarak bizlere çok ciddi işler düşüyor ama bunu yerine getirebiliyormuyuz ona bakmak lazım... Duyduğumuz rahatsızlıları anında ilgili firma yetkililerine iletme sorumluluğumuzu yerine getiremiyorsak kimse şikayetçi olmalıdır.
Görevim gereği Ankara'ya arada gider gelirim ve yolculukta uyuyamadığım için 3 veya 4 no'lu koltuklar tercihimdir. Böyle olunca şoförle-hostes yada şoförle yardımcısı arasında yaşanan tüm olumsuzluk ya da yanlışlara şahit olma şansımız fazladır.
Yaşadığım ilginç bir anım.....
Üniversite öğrencisi olduğu her halinden belli 2 bayan dinlenme tesislerinde şoförümüze soruyor:
-Kaptan ben saat l6.00 dan önce AŞTİ de olmalıyımki oradan Antalya'ya geçeceğiz, o saate kadar AŞTİ'de olabilirmiyiz?
Bizimki hiçbir engeli, Ankara trafiğini, indir bindiri hesap etmeden yolcu kapma adına cevap verir
-Yaaa neden olmasın bacım yetiştiriririm seni...
Ankara'ya girişte; vakit daralmasına rağmen Sivas'a geri dönüş yükü alarak tam 20 dakika gecikme ile AŞTİ'ye girdi... Saat 16.20
Şoförümüzün savunma mekanizmasına bakın
-Söz verdik ama olmadı farzetki teker patladı neydek yetişemediysek..Bayan gözyaşı ve isyanla uzaklaştı... Biz tabi şirkete müracaat ama sonuç tahmin etiğiniz gibi..
Tüm ilgi; iş bitene kadar değil, ömür bitene kadar olmalı, gelecek düşünülmeli...
tabiki de huzurrrr turizmm en iisi bu
Alibaba58
26.09.2008, 19:03
Bu zamana kadar bütün yolculuklarımı Metro ile yaptım çok memnunum 6 senedir Sivas'a gitmiyorum ama gitsem yine Metro olur herhalde.
gecekulu
26.09.2008, 22:55
TRAFİK KURALLARINI KİM DAHA İYİ UYGULUYORSA BENİM İÇİN EN İYİSİ O FİRMADIR.
TRFİK TERÖRÜNE DUR DİYELİM....................... ....
EslemNida
27.09.2008, 13:30
Sivas Tur-Metrooo ...........................
asitane3458
27.09.2008, 16:13
eskıden sıvastur du sımdı ıse HUZUR .....daha ii
mesut_sivasliyiz_58
27.09.2008, 17:59
benim icin farketmez ama en cok ben sivas turla yolculuk etim ve hepsi benim icin iyi bir firmalar rahat yolcukluk tek sivasda var benim icin
Şehrimizde ki bu dört firmadan,Kızılırmak öz firmamız ve başaltı güreştiği için onu kategoriye dahil etmiyorum Kayseri yolunda tartışmaşız lider...Metro ya gelince firmada çalışnalar yazıhanedekiler katip .işçi vs.Sivaslı ama asıl otobüs sahipleri NEVŞEHİRLİ vede AKDAĞMADEN li olduğu için geçiniz:)...Sivas Tur Köklü bir firmamız diğerlerine bakaraktan ama misyonundan uzaklaştı..Özellikle ANTEP lilerin eline gectikten sonra bir vurdumduymazlık gidiyor ve firma yüzde sekseni ANTEPLİLERİN elinde olduğu için geçiniz:)HUZUR..Sivas ta hizmet ve kaltie anlayışını başlatan eski KILIÇKAYA turizmin devamı olduğu için kaliteden ödün vermeden hizmete devam etmektedir..Ayrıca çalışanlar ve de otobüs sahipleride Sivaslı olduğundan şehrimizin yerli malıdır..Güvenle binebilirsiniz tercih nedenidirArkadaşlar burda önemli olan insanımıza en iyi hizmeti veren vede firmanın Sivaslılaraın olup olmadığı önemlidir...Önemli olan yolda değil hizmette rekabettir.....
summerstar
02.10.2008, 03:29
arkadaslar benim bu konuyla ilgili bi sorum olacak
türkiyede otobüslerde cep telefonu serbest diye duydum
bu dogrumu ve her sirket ve her otobüste serbestmi ?
bilen varsa ve cevap alabilirsem tesekkür ederim
altuntas58
02.10.2008, 09:56
Bu otobüs fiemaları daha bin fırın ekmek yemeliki gercek birer firma olma sıfatını kazansınlar bence sivasımızın güzel insanları böyle kaba sapa firmalara layık değil herkesin başından bir çok olay gecmiş benimde başımdan yolculuklarım sırasında olumsuz bir kac olay gecti bir sivaslı olarak bütün bu olumsuzluklara karşı tepkimizi göstermeliyiz
Divriği_Mursal
02.10.2008, 10:09
Sivas tur'da gelirken yaşadığım rezillikleri saymakla bitiremem.Klima sıcak üfleyip içeriyi 40 derece yaptı.Otobüsün bir parçası ön tarafta oturan bayanın kafasına düştü.Muavinler ilgilenmedi...Giderken Divriği'ye gittiğim için Divriği Nazar'a binmiştim.Çok güzel bir şekilde gitmiştim.Ama gelişte bunları yaşadım işte....
seheresma
02.10.2008, 23:27
BEN SU TUR BU TUR DEMIYCEM CUNKI OTOBÜS BENIM ICIN HIC RAHAT DEGIL SIMDIYE KADAR TRENLE GITTIM HERYERE DINLENMIS OLARAK UYANIYORUM DAHA RAHAT ------hepinizde neyle gidersenz gidin ALLAH cc. kazasiz belasiz gitmek nasip etsin
aykut-akay
03.10.2008, 00:24
HEPSIYLEDE COK KEZ SEYAHAT ETTIM HEPSINDEDE + LAR VE - LER VAR
BUNLAR ICIN ILK BASATA EGITIM EGITIMLI KADRO ILE DAHADA MÜSTERI KAZANILIR
HA DERSENIZKI KIME OY VERDIN SIVAS TUR O BIZRAZ ÖNDE GIBI YOKSA HAKSIZMIYIM
sonbahar5803
03.10.2008, 00:27
Metro ve Kızılırmak'ı bilirim. Bence ikisi de birbirinden berbat.
Özellikle Kızılırmak.
Bir bilet hep iki kişiye satılır. Şarkışla'dan binecek adam ayakta kalır. Bir de kendi hataları değilmiş gibi yolcuya bağırıp çağırırlar.
HERYERDE HER KOSULDA METRO ARKADAŞLAR BASKASINI TANIMAM.
gurunlumezun58
05.10.2008, 14:36
sivas------------------*sivas tur ***yerli malı herkes onu kullanmalı
arikarinkuchi
05.10.2008, 14:48
sivas tur ve huzur
ikisi arasında da
huzur :)
Abdurrahman 58
05.10.2008, 16:29
BEN SU TUR BU TUR DEMIYCEM CUNKI OTOBÜS BENIM ICIN HIC RAHAT DEGIL SIMDIYE KADAR TRENLE GITTIM HERYERE DINLENMIS OLARAK UYANIYORUM DAHA RAHAT ------hepinizde neyle gidersenz gidin ALLAH cc. kazasiz belasiz gitmek nasip etsin
valla katılıyorum size hem çok rahat hemde hesaplı hemde güvenli.!
etzel1967
05.10.2008, 17:25
huzur......................... .............................. ........
EyüphanAydın
10.10.2008, 15:12
Sivas Tur demekten başka çaremiz yok.Çok güzel bir hizmet vermekteler.Ben her seferinde Sivas Tur'u tercih ederim.
Ama bu aralar bizim köyün otobüsüyle gidiyorum :D
öncelikle herkeze saygı duydgumu belirtirim herkez ayrı bisey sölüyor ayrı istekleri sikayetleri belirtiyor fakat sunu iyi bilelimki dünyada sadece en lüks otobüs seyahatini türkiyede yasiyoruz bunu unutmayalim en basit örnek bn kızılırmak taraftariyim en basidi bu firmanin sarkısla gibi sivasin ilcesine istanbula sefer yapan araclar gibi araclarla seferi olmasi ayni hizmeti vermesidir bi kc arkadasin karalamasini gördüm olmus olabilir ama yapılan bikac yanlısın yaninda verilen hizmeti unutmayalim biz nerde alabilcez 2006 model mercedesi bunu unutmayalim yani ortalama gelir bakimindan sölüyorum ve fiatta cani yananlar suan kızılırmak datüm hatlarda ucuzlama var özellikel istanbul 42 ytl uzun oldu tskler dilerim
son olarak belirtmek istedigim rekabette olan kızılırmak turizm ailesine basarılar diliyorum 50sene sivas kayseri hattında cogunlukla hizmet vren kızılırmak turizm bugun 50 sene ekmegini yemiş olan bi insan ve o ekmege ihanetlik yapan bi ekmeksiz yüzünden metroyu o hatta sokmustur dilerizki bu durumdan alınlarının akıyla cıkarlar cünkü sivasımızın tek ve öz firmasi sadece kızılırmak dır metronun kime nasıl ne sekilde hizmer verdigi nasıl buduruma geldigi bellidir..bu lafımı tabiki metroda esnaf olarak calısan ve otobüs sahibi olan kisiler dısında sölüyorum.bukadar bilgiiyi nerden bilyiorum dicekseniz her hafta bazen haftada 2 gün kayseriye gidip geliyorum ve artık personellerle kanka olduk onlarada samimiyerlerinden dolayı tesekkür ediyorum hoscakaın
Sivas'a metro gidiyor mu:D Ankaraya hızlı treni biliyorum da demek o kadar ilerledik [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
abdullah58
17.10.2008, 23:22
Sivas'a metro gidiyor mu:D Ankaraya hızlı treni biliyorum da demek o kadar ilerledik [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
niyeki metro nun gittigi yerler ilerlemis sehirlermi oluyor
ne demek o kadar ilerledik
abdullah58
17.10.2008, 23:24
sivas------------------*sivas tur ***yerli malı herkes onu kullanmalı
ADI SIVAS TUR AMA EMINMISIN 100% SIVASIN MALI OLDUGUNA
DIYARBAKIRLILARIN OLMASIN
abdullah58
17.10.2008, 23:27
Şehrimizde ki bu dört firmadan,Kızılırmak öz firmamız ve başaltı güreştiği için onu kategoriye dahil etmiyorum Kayseri yolunda tartışmaşız lider...Metro ya gelince firmada çalışnalar yazıhanedekiler katip .işçi vs.Sivaslı ama asıl otobüs sahipleri NEVŞEHİRLİ vede AKDAĞMADEN li olduğu için geçiniz:)...Sivas Tur Köklü bir firmamız diğerlerine bakaraktan ama misyonundan uzaklaştı..Özellikle ANTEP lilerin eline gectikten sonra bir vurdumduymazlık gidiyor ve firma yüzde sekseni ANTEPLİLERİN elinde olduğu için geçiniz:)HUZUR..Sivas ta hizmet ve kaltie anlayışını başlatan eski KILIÇKAYA turizmin devamı olduğu için kaliteden ödün vermeden hizmete devam etmektedir..Ayrıca çalışanlar ve de otobüs sahipleride Sivaslı olduğundan şehrimizin yerli malıdır..Güvenle binebilirsiniz tercih nedenidirArkadaşlar burda önemli olan insanımıza en iyi hizmeti veren vede firmanın Sivaslılaraın olup olmadığı önemlidir...Önemli olan yolda değil hizmette rekabettir.....
YA HEMSERIM MILLET SIVAS TURU SIVASLILARIN SANIYORDU
abdullah58
17.10.2008, 23:58
HER YIL TÜRKIYEYE TATILE GELDIGIMIZ ICIN 2 HAFTALIGINIADA OLSA SIVASA UGRUYORUZ
VE GENELLLIKLE ISTANBUL-SIVAS VEYA ANKARA-SIVAS HATTINDA HUZURU VEYA SIVAS TURU KULLANIYORUZ
IYISINEDE RAST GELDIK KÖTÜSÜNEDE
BAZI MUAVINLER COK IYI OLUYOR TABIKI BU KAPTANIN IYILIGINDEN GELIR
BAZI MUAVINLERDE COK KÖTÜ BIRI OLUYOR ASIK SURATLI DENGESIZ TERS CEVAP VERENLERI VAR
BEN BIR SEFERINDE SIVASTAN ANKARAYA GIDERKEN CAN ERZINCANLA GITTIM INANIRMISINIZ ANKARAYA KADAR SESIM CIKMADI KENDIMI YALINIZ-KIMSESIZ -YABANCI ELLERDEYMISIM GIBI HISSETTIM BUNDAN SONRA SIVASLIMDAN HARIC MI HIC BIR OTOBÜSE BINMEM DEDIM
BU YIL 11 AGUSTOSTA DIDIME GIDECEKTIK 5 KISI: DIDIME SIVASTAN OTOBÜS YOK
SADECE DOGUDAN GELEN ARABALAR VAR PATNOS TUR-PATNOS TUR
BELEDIYE CARSISININ GIRISIN SAG TARAFINDAKI YAZIHANEDEN 2 HAFTA ÖNCE BILETIMIZ ALDIK YER VARMI VAR DEDILER KAC ARABASI GECE 22=30 OTOBÜS KACTA GELDI SAAT 2 DE BUNADA SÜKÜR DEDIK
ODA NE GÖRELIM BIZDEN HARIC OTOBÜSTE 10 KISI DAHA AYAKTA BIZIMLE BERABER ETTIMI 15 KISI 3 TANEDE SIVASLI HEMSERIM BINDI AL SANA 18 KISI
SIVASTAKI YAZIHANE BUNE HAL DEDIK KAYSERIDE 5 KISI INECEK DEDI SIZ KOLTUGA OTURACAKSINIZ DEDI INANDIK SAFIZYA
O 5 KISI NERDE INDI BILIYORMUSUNUZ
5 KISI DENIZLIDE INDI
BENDEN SIZ HEMSERILERIME DUYURULUR MECBUR KALMADIKCA YOLDAN GELEN ARABALARA BILET ALMAYIN
UFAK TEFEK SIVAS OTOBÜSLERININ HATALARINIDA GÖRMEYELIM
SIVAS GIBISI VARMI BE
yorgun zaman
21.10.2008, 11:09
şimdi aslında hiçbirini kötülemek istemem ama en güzeli tabi ki HUZUR diyorum :)
hamitgüneyli
21.10.2008, 11:25
HER YIL TÜRKIYEYE TATILE GELDIGIMIZ ICIN 2 HAFTALIGINIADA OLSA SIVASA UGRUYORUZ
VE GENELLLIKLE ISTANBUL-SIVAS VEYA ANKARA-SIVAS HATTINDA HUZURU VEYA SIVAS TURU KULLANIYORUZ
IYISINEDE RAST GELDIK KÖTÜSÜNEDE
BAZI MUAVINLER COK IYI OLUYOR TABIKI BU KAPTANIN IYILIGINDEN GELIR
BAZI MUAVINLERDE COK KÖTÜ BIRI OLUYOR ASIK SURATLI DENGESIZ TERS CEVAP VERENLERI VAR
BEN BIR SEFERINDE SIVASTAN ANKARAYA GIDERKEN CAN ERZINCANLA GITTIM INANIRMISINIZ ANKARAYA KADAR SESIM CIKMADI KENDIMI YALINIZ-KIMSESIZ -YABANCI ELLERDEYMISIM GIBI HISSETTIM BUNDAN SONRA SIVASLIMDAN HARIC MI HIC BIR OTOBÜSE BINMEM DEDIM
BU YIL 11 AGUSTOSTA DIDIME GIDECEKTIK 5 KISI: DIDIME SIVASTAN OTOBÜS YOK
SADECE DOGUDAN GELEN ARABALAR VAR PATNOS TUR-PATNOS TUR
BELEDIYE CARSISININ GIRISIN SAG TARAFINDAKI YAZIHANEDEN 2 HAFTA ÖNCE BILETIMIZ ALDIK YER VARMI VAR DEDILER KAC ARABASI GECE 22=30 OTOBÜS KACTA GELDI SAAT 2 DE BUNADA SÜKÜR DEDIK
ODA NE GÖRELIM BIZDEN HARIC OTOBÜSTE 10 KISI DAHA AYAKTA BIZIMLE BERABER ETTIMI 15 KISI 3 TANEDE SIVASLI HEMSERIM BINDI AL SANA 18 KISI
SIVASTAKI YAZIHANE BUNE HAL DEDIK KAYSERIDE 5 KISI INECEK DEDI SIZ KOLTUGA OTURACAKSINIZ DEDI INANDIK SAFIZYA
O 5 KISI NERDE INDI BILIYORMUSUNUZ
5 KISI DENIZLIDE INDI
BENDEN SIZ HEMSERILERIME DUYURULUR MECBUR KALMADIKCA YOLDAN GELEN ARABALARA BILET ALMAYIN
UFAK TEFEK SIVAS OTOBÜSLERININ HATALARINIDA GÖRMEYELIM
SIVAS GIBISI VARMI BE
güzel bir konuya deyinmişsin kardeşim aynı şekilde bende yaşadım aman hemşerilerim bir gün geç gidin ama sivas firmalarıyla gidin nolur
Veli Bircan
26.10.2008, 11:17
Bence Metrodur
Ama Sivas Tur'la Sivasa gitmek Daha AYrı Birşey Yolda Giderken otobüsün göbeğinde koskoca sivas yazısı sivasa gittiğin belli oluyor :D
bektaşli
26.10.2008, 11:19
sivas turdu ama artık selçuklar
Sivasprensi
26.10.2008, 14:04
sivastur dıyorum hem köklü fırmalardan hemde ıyı hızmet verıyor
Ertugrul
26.10.2008, 14:22
Balıkesir'den direk Sivas'a otobüs seferi yaptığı için Metro Turizimi tebrik ediyorum. Kimin olursa olsun Metro en iyisi bence eee başka alternatifim yok :D
Veli Bircan
26.10.2008, 17:17
Bence de Sivas turla gitmek çok güzel. Kardeşimin de dediği gibi herkes Sivas a gittiğini anlıyor. Önemli ola da o zaten.
Berat Abi Biz bu işten anlıyoruz :)
Boluda Anons : Sivas turizmin Sayın Yolcuları Mola Saatiniz Dolmuştur Otobüsteki Yerlerinizi Almanız Önemle Rica olunur
Sivas Turizmin Yolcuları : Geliyoruz Gardaşşş...Şu Cigaramı Bitirim Hele:)
Bu Anons Bile yeter :)
SEMİH-58
27.10.2008, 17:40
Berat Abi Biz bu işten anlıyoruz :)
Boluda Anons : Sivas turizmin Sayın Yolcuları Mola Saatiniz Dolmuştur Otobüsteki Yerlerinizi Almanız Önemle Rica olunur
Sivas Turizmin Yolcuları : Geliyoruz Gardaşşş...Şu Cigaramı Bitirim Hele:)
Bu Anons Bile yeter :)
ne ne olmuş Bolu mu Bolu mu dedin:):)
SEMİH-58
27.10.2008, 17:45
Sivas istikametinden İstanbul istikametine gitmekte olan sayın sivas tur yolcuları otobüsünüz 10 dk içerisinde hareket edecektir lütfen yerlerinizi alınız...:D
sandalli
28.10.2008, 20:37
Bence hepside birbirinden iyi, bir cok ucak firmasinda bile yapilmayan ikramlar yapiliyor, gercekten cok iyiler, hepsine tesekkürler.
sivaslı_gız
28.10.2008, 20:38
bence metro en iyisi.....................
Bugün Huzur dan bilet aldım bakalım bir de onları deneyelim nasıl bir firmaymış. Sivas Tur iyi sayılırdı. Huzur otobüslerimizde kablosuz internet var demiş binince görecez.
sandalli
28.10.2008, 21:03
Otobüslerde internette mi var? Helal olsun, daha ne olsun.
yerliturkuaz
29.10.2008, 16:08
Sivas Huzur bence dune kadar metroydu fakat servisi cok kotu metronun
gezgin_58
31.10.2008, 14:14
valla bence hıc bırı hepsı bırbırınden yalancı
En iyi diyerek sadece kötünün iyisini seçmiş oluyoruz.
Maalesefki her firma diğerinden kötü durumda...
Otobüslerin kaliteli olması yeterli değil. Ek olarak servis, hizmet, güleryüz ve otobüs içerisindeki kırıkların ( koltuk veya servis sehpası ) en iyi şekilde halledilerek bizlere sunuluyor olması lazım.
Kısaca kötüden de iyiyi seçmek zorunda değilim...
omercoskun
03.11.2008, 21:45
bana kalırsa metro gibi rezil bi firma bilmiorum
yine de sivasımızın kendi firmaları bence yani kötünün iyisi sivastur,sivas huzur bunları tercih etmek lazım.
Sivas Tur fazla bilmemek üzere oy çok olduğu için seçtim :D
Kibrisli
07.11.2008, 01:38
Valla bazı çalışmalarımdan ötürü çok gezen birisiyim, Sivas firmaları dışında Kamil Koç, Nilüfer, Anadolu, Boss, Ulusoy, Varan... Ama Sivas Tur otobüs rahatlığı ve verdiği alt yapı ile hepsini yakalamış hatta bir ikisinden sadece kötü, çünkü Sivas Tur otobüslerinde telefon açık, Lig TV dahil Uydu sistemli Digitürk var her yerde çekiyor, Wireless İnternet bağlantısı var. İyi olmayan yönleri ise hizmet kalitesinin standartının olmaması başta geliyor, bir otobüsünde çok iyi hizmet alırken başka birisinde muavinden nerdeyse fırça yiyecem:) Genel olarak tek sorunu Sivas Tur'un hizmette standartı olmaması otobüsten otobüse rahatlık ve hizmet değişiyiror, ama otobüslerin alt yapısı değil Sivas Türkiye Standartının en iyilerinden.
Saygılar
Tanrıverdi var...bizim insanların otobüsü walla hep onla giderler bizimkiler sivasa....
besyo_cu
15.11.2008, 17:42
kızılırmak cok kötü bi fırma köy münübüsü gibi araçları nasıl yenılemıyorlar hayret edieyorum. Oyumu sivas turdan yana kullandım neoplan arabaları mukemmel...
Huzurla geldi ama hiç huzurlu gelmedim memnun kalmadım Sivas Tur daha iyi... Kablosuz internet var bir o güzel gerisi boş.
sandalli
15.11.2008, 20:31
Metroya bindim bir defa, söyledikleri saatten bir saat sonra geldi.
ofgurleyuk78
15.11.2008, 21:51
Sivas Tur fena değil galiba.. Diğer firmalardan daha iyi.
şeytanrecordzs
17.11.2008, 08:48
valla onu bunu bilmem 1 sene önce sivas huzur la geldim süper di yaa
EyüphanAydın
20.11.2008, 21:32
Sivas Tur
Sivas Tur şu anda açık bir liderliğini sürdürüyor :)
Huzur diyorum ben 1998 den beri her yıl Sivas'a gidiyorumrm Huzurla çok memnunum hiç bir aksilikle karşılaşmadım ama Metroyu çok övüyorlar seneye ALLAH'tan herhangi bir aksilik olmassa onu deniyecem.
tanju_58
24.11.2008, 20:28
biz suşehrine giderken hep tanrıverdiyle gideriz.
ŞUAN ANKETTE YOK AMA ÖNCEDEN KILIÇKAYA VARDI SUŞEHRİLİ OLANLAR BİLİR BEN ÇOCUKKEN HEP ONLA GİDERDİK AY NE GÜZEL GÜNLERDİ YA ŞİMDİ HUZUR VAR GAYETTE GÜZEL BİZİM İNSANLARIMIZ ZATEN GİDİP GELİYORUZ İŞTE... ALLAH KOLAYLIK VERSİN ŞOFÖRLERİMİZİ ONLARIN YÜKÜ AĞIR İŞLERİ ZOR BENCE
tanju_58
02.12.2008, 17:04
ŞUAN ANKETTE YOK AMA ÖNCEDEN KILIÇKAYA VARDI SUŞEHRİLİ OLANLAR BİLİR BEN ÇOCUKKEN HEP ONLA GİDERDİK AY NE GÜZEL GÜNLERDİ YA ŞİMDİ HUZUR VAR GAYETTE GÜZEL BİZİM İNSANLARIMIZ ZATEN GİDİP GELİYORUZ İŞTE... ALLAH KOLAYLIK VERSİN ŞOFÖRLERİMİZİ ONLARIN YÜKÜ AĞIR İŞLERİ ZOR BENCE
bilmemmi abla çok önceden bikaçdefa kılıçkayayla gidip gelmiştik ama bikere suşehrinden istanbula gelirken bi kaza geçirmiştik.kamyonla çarpışmıştı.allahtan kimseye bişey olmadı.o kazadan sonra tanrıverdiyle gidip geliyoruz.
allah şoförlere yardımcı olsun.okadar insanın canını taşıyorlar.
omercoskun
03.12.2008, 00:11
şuan suşehri istanbul arası çalışan en iyi firma tanrıverdi zaten.
suşehirli_arzu
03.12.2008, 08:58
BENDE ANKARA DA OTURUYORUM SUŞEHRİNE GDERKEN GENELDE TANRIVERDİYİ TERCİH EDİYORUZ ÇOK DA MEMNUNUZZ:)
suşehirli_arzu
03.12.2008, 09:04
BENDE ANKARA DA OTURUYORUM SUŞEHRİNE GDERKEN GENELDE TANRIVERDİYİ TERCİH EDİYORUZ ÇOK DA MEMNUNUZZ:)
hamitgüneyli
04.12.2008, 07:07
arkadaşlar sivaslı firmalarla gidip geldik hep. hepside en iyi hizmeti vermeye çalışıyo yalnız benim kafama takılan erzurum ağrı ığdır kars erzincan da hemen hemen aynı fiyat sivasta aynı fiyat neyazıkki erken rezervasyon yaptırırsan sunexpres de izmirden sivasa aynı fiyata uçuyo demekki firmalarımız birazdaha cazip olamlı cenabı allah hiçkimseye kaza bela vermesin hayırlı işler nasip etsin
bence bir sivaslı olarak sivasın tek yerli firması öz sivas huzur turizmdir bir sivaslı olarak huzur turizmi seçmek lazım çünkü sivas ın tek yerli firmasıdır.
Arif Coşkun
04.12.2008, 17:37
Biryere gittiğimde genellikte METRO'yu tercih ederim, hizmet güzel diğerleri hakkında bir fikrim yok.
Sweetgirl
04.12.2008, 18:50
Söförü kendim oldugum sürece
her otobüs firmasi tercihimdir :D
y kardeşim sivasın tek yerli firması huzur turizmdir elin anteplisine hangi sivaslı oy veriyor şaşıyorum.
sivaslılar lütfen memleketininzi iyi tanıyın gerçek bir milliyetci olun sivasın öz firmsı olan huzur turizmi seçin
şimdi huzur turizm araçalrında kablosuz internet ve uydu mevcuttur
dahada önemlisi araçlarda sivas ı taınıtıcı cdi lere yer verilmektedir.
sivasta tek firma öz sivas huzur turizm kaliteli hizmetde sınır tanımayan güleryüzlü sempatik personeliyle sivaslı olarak tüm çalışanlarına tşk ederim
BENCE EN İYİ FİRMA HUZUR TURİZM ÇÜNKÜ MEMLEKETİMİZİN ÖZ TEK YERLİ FİRMASI ARAÇLARIN TAMAMI YENİ,İNTERNET VAR UYDU VAR,AÇIK BÜFE ARTI SİVASI ARAÇLARINDA TANITIYORLAR
Yigit_07_58
10.12.2008, 15:23
Sivas Kızılırmak Turizm: Sivas Şarkısladan antalyaya yolculuk ediyorum.Baya yol aldik aksarayda bi dinlenme tesisleri var ama aklımda degil suanda ismi otobüste iki kişiyiz bir bayan en onde oturuypr birde ben mola yerine gelince bayan hemen ındı baska bir otobus firmasına bindi.Baya ileriledik sonra muavin cocukla muhabbete basladık cocuğa sordum neden bayan indi yarı yolda Şoför bayanı rahatsız etmiş.Bu firma nekadar kalitesiz.O oldu daha binmiyorum.hic araba bulamasam erzurum arabalarını tercıh edıyorum..
TeqTaBaNCa
19.12.2008, 19:56
hangisinden biLet buLursam ona binerim...ama iLk sivas huzura uğrarım =)
Sivas Tur veya Sivas Huzur başkasını tercih etmiyorum.
love_me_58
22.12.2008, 00:54
sivas tur tabiki........................ ..
ben özbe öz sivaslı olarak öz sivas huzur turizm diyorum çünkü diğer firmalar sivaslı değil her yönü ile huzur turizmdir.araçlarda her türlü konfor var müşteri mmnuniyeti ön plsnda bence sivaslıyım diyen herkesin huzur turzimi seçmesi gerekir.
burak5866
26.12.2008, 18:45
arkdaşlar artık selçuk turizmde var onlarında araçları çok iyi bence hepsi süper.Buda Sivasımız için bir övünç kaynağı olmalı derim.ama e güzel arablar sivas turda en güzel hizmette huzurda var..
bekirarda
26.12.2008, 19:27
ben özbe öz sivaslı olarak öz sivas huzur turizm diyorum çünkü diğer firmalar sivaslı değil her yönü ile huzur turizmdir.araçlarda her türlü konfor var müşteri mmnuniyeti ön plsnda bence sivaslıyım diyen herkesin huzur turzimi seçmesi gerekir.
Huzur turizm Akdağlıların kurmuş olduğu bir firmadır. Ustadım.
mertoz58
27.12.2008, 11:02
En iyisini bilmemde en kötü hatta en berbat firma kızılırmak.Şoförler ve muavinler çok kaba.Otobüsler hem eski hem bakımsız.Ayrıca çokta fırsatçı bundan dört sene önce Sivastan Şarkışlaya 8 ytl'ye götürüyorlardı.Allahtan bir firma daha geldi de mecburiyetten fiyatlarını indirdiler.Yoksa şimdi şarkışlaya 15 ytl'ye götürürlerdi.
barikat58
02.01.2009, 09:19
metroyu tercih edenlerdenim.hem lider bir firma hemde çalışanları çok titiz ve düzenli
altuntas58
04.01.2009, 00:59
Sivastaki otobüs firmaları içinde yüzüne bakılır bir firma varsa sivastur gersi henüz kendilerini geliştirememiş darısı diğerlerine
Sabiha Serin
04.01.2009, 02:01
Diğer firmalar ile de yolculuk çok yaptım ama ne yazık ki sorunlar yaşadım,üzgünüm.
Ama şu an bir kaç yıldır ısrarla SİVAS-TUR u tercih ediyorum.
Hatta SİVAS TUR da kendimi öyle güvencede hissediyorum ki oradan bilet bulamazsam yolculuğumu erteliyorum.İnşallah bu güvenim zamanla sarsılmaz.
SİVAS_TUR dan çok memnunum.Tüm çalışanlarına teşekkürü borç bilirim.
........... SİVAS TUR:........
bulutum58
06.01.2009, 19:28
tabıkı ANADOLU TURIZM cunkı tek rakıbı turk hava yolları
VeLeCiRaPToR
06.01.2009, 19:37
metro turizm hepsini tanıyorum cunki sivasta olanlari tabiki nevşehirliler guzel insanlar bakmayın siz
bulutum58
06.01.2009, 19:39
metromu aman kalsın servis söförleri odun gibi
gezgin_58
12.01.2009, 19:52
valla hepsi irbirinden berbat ben turkiye sinirlarinda kendi aracimla yolculuk yapiyorum
metro!!
çünkü; o bir çikolatadır aynı zamanda hi hi hi :D
yurtdisinda kaliyorum,otobüs sirketlerinin hizmetlerinden pek bilgim yok ama sivastur diyorum,cünkü burda bi sivasli tanidigim var,adam emekli calismiyor ama hergün takim elbise ve sivastur kiravati takiyor onun icin sivastur diyorum.
ramazan_d
17.01.2009, 18:46
en iyisimi derseniz hiç birinden mutlu değilim
yusuftemrel
26.01.2009, 10:41
bence kızılırmak tek kelime ile BERBAT
sıralarsak
sivas tus
huzur tur
Firmalara tek tavsiyem bir gün VARAN TUR ile yolculuk yapsınlar
inş daha da iyi olurlar.
umarım bu başlığı otobüs firmalarıda inceler...
altuntas58
29.01.2009, 21:11
Şu anda en iyi firma sivas tur görünüyor her gecen gün kendini yeniliyor benim şahsi kanaatimce yakın gelecekte türkiyenin en iyi firmaları arasına girecektir
metro......................... ..
izmirliyiğido
31.01.2009, 21:48
İZMİRDEN GİDERKEN HUZUR
SİVASTAN GELİRKEN TUR :D:D:D:D:D:D
titizyiğido
01.02.2009, 14:20
VALLA Bİ KERE METROYLA GİTTİM ÇOK İYİYDİ AMA BEN YİNE DE HEMŞERİM KAZANSIN DİYE YA TUR LA GİDİYOM YA DA HUZURLA
barikat58
01.02.2009, 16:53
azrailtur :) birbinenin ikinci kez bindiği görülmedi :)
gezgin58
02.02.2009, 20:48
sivas metro berbat özellikle şarkışla metro, en iyi huzur ve sivaz tur
huzurdaki bayan hostes çok tatlı...ama bir kere rastladım orta yaşlı bir bayan
ya ben bu yorumu yazalı günler oldu niye sayfa güncellenip duruyor
tamam tamam en iyi tur tunceli özlem tur
sivaslıgenç
05.02.2009, 15:24
huzurdaki bayan hostes çok tatlı...ama bir kere rastladım orta yaşlı bir bayan
Sen konfora yada hizmete değilde bayan hosteslere bakıyorsun herhalde?
Bence en iyisi Tur otobüsleride şık.
TABİKİ ÖZ SİVAS HUZUR TURİZM ÇÜNKÜ SİVASIN TEK YERLİ FİRMASI ARTI ARAÇLARI SON MODEL İNTERNET VAR UYDU VAR MAÇI DHİ İZLİYORSUNUZ
[QUOTE=sivaslıgenç;372710]Sen konfora yada hizmete değilde bayan hosteslere bakıyorsun herhalde?
hah başıma böylesi de ilk defa geliyor
ben de bir bayanım ve bir bayanın o zor şartlarda çalışması bayanı gözüme sempatik gösterdi
barikat58
06.02.2009, 16:56
azrailtur :) birbinenin ikinci kez bindiği görülmedi :)
artık ısrar etmeyin birinci belli ikiciyi seçin 1-azrailtur :)
gezgin58
06.02.2009, 22:59
Kızılırmakla gitmeyinde kiminle giderseniz gidin şöför ve muavinler berbat ve çok kabalar, bence HUZUR veya sivastur
ramazan_d
06.02.2009, 23:13
benim tercihim sivas huzur turizim çünkü herşeyiyle güzel hemde insanın canı sıkılmıyor ve birde internet çıkmışşşş bu sene internetliii yolculuk yaptım teknolojii nerelere kadir birde 22o voltlu prizide olsa daha iyi olur çünkü leptopun pili çabukkkk bitiyorr
sivas tur olması gerek yani otobüs kalitesi olarak ama misavirperver olan huzur ona göre secimini yap
sayın murat koç kardeşim sivasın tek yerli ve kaliteli firması huzur turizmdir bubn tüm hemşehrilerime iletiyorum.
Bence.metro.turizm.arkadaşlari n.hepsi.seviyeli.ve.guzel.hizm et.veriyorlar.şu.anki.s,vasta. bulunan.metro.nevsehirlilerin. adina.hizmet.etmekte.olmasina. ragmen.diger.firmalardan.farkı .oldugunu.düşünüyorum.
muratk_58
08.02.2009, 00:50
ArkadaşLAr hemen hepinizin YOrumlarını okudum... Biri bir firmayı kötülerken diğeri onu övüyor... demekki burada insanların bakış açısı önemlidir... Ama benim Bildiğim birşey var... Sizler Bilirmisiniz biLmem ama, Suşehri İlçemizde bundan 50 küsür yıl önce kurulan bi firmamız vardır... Adı TANRIVERDİ TURİZM... Bir zamanların Doğunun En büyük Firmalarından biriydi... Ama Çeşitli oLaylar sonucu eski popüleritesini kaybetti.. Şuan da Seferlerini yapmaya çalışıyor ancak eskisi gibi değil tabiki.... Paylaşmak istedim TeşekkürLEr...
sayın murat koç kardeşim sivasın tek yerli ve kaliteli firması huzur turizmdir bubn tüm hemşehrilerime iletiyorum.
Huzur turizm Yozgatlıların değil mi? Ben mi yanlış biliyorum
gezgin58
11.02.2009, 20:54
Kızılırmak rezalet, çok kötü, özellikle şoförleri berbat, en iyisi huzur ve sivastur, Kızılırmak sanki şehir içi dolmuş gibi,
mc_deccal
13.02.2009, 23:45
saygı deger arkadaslar bence en ıyı otobus fırması sivas kızılırmak turızm ve en sofor simitçi apo dur yardımcı kaptan olarak sımıtcı hacı ve ekıbıne basarılar dılerız ((BU YOLLAR COK GURBANLAR YEDI USTAA)) ((VAR MISIN? YOK MUSUN? )):D
aslansivasli
14.02.2009, 00:30
anlamıyrum neden metro ve diğer firmalarla gidilir ki?? para kendi hemşerimize gitsin.
Ben SİVAS HUZUR dan başkasını bilmem. kaliteyse kalite.hizmetse hizmet. bence bütün aranılan herşey var.
Diğer firmaları dilmiyorum ama Metro.rezalet bence. otogarda ayrı bir rezillik ucuz die millet ona biniyo.sonra uğraş kuyruklarda. ayrıca metroyla sivasada başka illerede gittim. bence hizmet sıfırr. şehir içi otobüsü gibi her yerde duruyorr
HANGİ FİRMA OLURSA OLSUN.KENDİ MEMLEKETİMİZİN FİRMASI OLSUN
Sivaslı olarak Sivasın diye düşündüğümüz Huzur Turizmle İstanbul yolculuğumda kliması bozuk bir otobüsle karşılaştım. Şöför ve muavin tarafındanda enayi yerine koyulmakda iyice canımı sıktı zaten. Efendim işte araba yeni çalışmaya başlamışda az sonra araba ısınırmışda, klimayı durunca yaptıracaklarmışda vs., hadi ben neysede arabada hasta bi kaç tane bayan vardı. Yılbaşında ek sefer yapalım para gelsinde milletin sağlığından bizene gibi bi düşünceyi hiç yakıştıramadım Huzur Turizme... Burdan bu şikayetlerimizi dikkate alıp daha kaliteli hizmet vermeye çalışırlar umarım...
besyo_cu
23.02.2009, 18:54
Büyük konuşmamak laızm tabiki ancak bana bedava bilet verseler bile Huzur ile yolculuk yapmam. Metro ve Sivas Tur'u tercih ediyorum.
TAbi gidilecek yer de önemli örneğin karadeniz tarafına Sivas Firmaları gitmıyor Metro 5 - 6 aydır gitmeye başladı oyuzden gidilecke istikamet de secilecek firma için öenmli bir etken.
besyo_cu
23.02.2009, 18:54
Büyük konuşmamak laızm tabiki ancak bana bedava bilet verseler bile Huzur ile yolculuk yapmam. Metro ve Sivas Tur'u tercih ediyorum.
TAbi gidilecek yer de önemli örneğin karadeniz tarafına Sivas Firmaları gitmıyor Metro 5 - 6 aydır gitmeye başladı oyuzden gidilecke istikamet de secilecek firma için öenmli bir etken.
tabiki huzur turizm çünkü sivasın tek yerli firması ama ben bunu bir türlü istanbuldaki sivaslılara ve sivaslıyım diyen herkese anlatamdım
firmalar şu muavinlerine iletişim dersi verse çok iyi olacak...ve şoförlerine....valla bazen beni dövecekler diye korkuyorum...
deniz kızı
09.03.2009, 07:42
huzur turizm çünkü şimdiye dek hepsinde de yolculuk etiim. en iyi hizmeti huzur turizm de buldum. gerçekten muavin eğitimi verilmeli.su istemeye korkuyorsunuz . hiçbirşey soramıyorsunuz.
*asi ve mavi*
09.03.2009, 09:04
tur, huzur, metro ve kızılırmak hepsiylede yolculuk yaptım ve içlerinde en iyisi kızılırmak bence ve metronun muavinleri çok ukala
barikat58
11.03.2009, 13:47
En iyisi metro!böyle işlerde hemşericilik yapmayın çünkü bu otobüs şirketleri hiç hemşericilik yapmıyor.metro hizmette ve çalışanları bakımından en düzenli ve disiplinli olan.bayadır metroyla gidiyorum memnunum
FatihCan
12.03.2009, 10:51
Huzur turuzm sivasta 1 numara bence.
altuntas58
20.03.2009, 09:03
Sivasın en iyi otobüs firması sivastur bütün arabaları son model ve lüks her arabada liğ tv var sınırsız internet var insana saygı var kusursuz servis hizmeti var daha ne olsun daha önceleri olaya böyle bakmıyordum ama şimdi diğer firmalarla arasındaki farkı görünce tercihimi sivasturdan yana kullanmak mecburiyeti hissettim
arikarinkuchi
30.03.2009, 20:15
yaa bedava nasıl olsa diye istiyok birşeyler ters ters bakıyorlar :D
sivaslı fd
01.04.2009, 21:12
ben sivasa gidip gelirken hep KIZILIRMAKı kullanırım çokda memnunum. Birde KÖKSALLAR harika ama malesef Sivasa gitmiyor.
sivasli.esen
03.04.2009, 08:56
ben kendimi bildim bileli Divriği Nazar ile gidiyorum cokk memnunumm herkese tavsiye ederim...
kolcu_58_
03.04.2009, 09:44
hayatımda bir kere yanlış yaptın oda kızılırmak tura binmeklee kurban bayramında sivastaydım ankara dönüşümde kızılırmak tura bindim 8 saatlik yolu dişlerim birbiine vura vura geldim arabanın ilk seferiymiş ulan salaklar ilk seferide adam seferden bi saat önce arabayı ısıtmaz mııı allah kimseyi kızılırmak tura muhtaçetmesin hanımlar beyler metrodan şaşmayın derim
Eyüp5825
05.04.2009, 19:47
Valla filo bakımından çoğu iyi olsa da insanlarla iletişim konusunda hepsi sınıfta kalıyor. Sivas Tur, Metro ve Huzur ile çok sayıda yolculuk gerçekleştirdim ve özellikle hostlar problemli. Tamam ücretleri az, çalışma şartları ağır olabilir; fakat bu insanlara kaba davranmalarına neden olamaz. En son bir yolculuğumda bayan küçük çocuğuna yer numarası almamış çocuğu kucağında seyahat ediyordu ve otobüsün muavini denilen yaratık biletli yolcu olmadığı gerekçesiyle o küçük çocuğa ikramlarda birşey vermiyordu. Bu kadar mı insanlığımızı kaybettik? Ben gurbette yaşıyorum, yaşadığım yerde genellikle Kamil Koç ile seyahet ediyorum ve taşıma ücretleri çok yüksek olmamasına rağmen mükemmel hizmetleri var.
pendikoviç
17.04.2009, 08:29
sivas tura oldu bitti severim daha konforlu çoğunlukla sivas turu tercih ederim..............
cCc_NaZ_cCc
19.04.2009, 14:15
bence sivastur :) yolcularla çok iyi ilgileniyor ;)
Metro iyi hizmet veriyor :D
sivaslı fd
29.04.2009, 15:03
Şuana kadar hiç en iyisine rastlamadım, ama çoğunlukla kızılırmakla gidip geliyorum.
abdullaholuç
01.05.2009, 00:38
sivas tur tabikiiiiiiiiiiiiiiiii
altuntas58
01.05.2009, 00:40
Bence en iyi firma maddi ve manevi sivassporumuza katkıda bulnan firmadır
gönül3458
01.05.2009, 00:47
BEN FAZLA UZUN YOLCULUK YAPAN BİRİ DEYILIM AMA BEN ULUSOY DERIM 2 SEFER YOLCULUK YAPTIM İYİ İDI
metin 07
01.05.2009, 06:12
bem çok fazla yolculuk yapan birisiyim hemen hemen her firmanın otobüsü ile yolculuk ettim benim size tavsiyem metrodan şaşmayın arkadaşlar...
ahmetcelik
05.05.2009, 21:19
SIVASIN BÜTÜN OTOBÜSLERI GÜZEL.
KOCA REIS SENSIZ ÜSÜYORUZ "MEKANIN CENNET OLSUN"
Benim için zor oluyor binerken inerken hep zorluklarla ve birinin yardımıyla biniyorum en az 2 defa bindim Metro ve kızılırmakla gittim binmek ve inmek dişinda herşey güzel ve rahat oluyor :D
altuntas58
06.05.2009, 18:34
En iyi otobüs firması sivassporumza faydalı olan firmadır
58_SEMİH_58
06.05.2009, 19:04
Konuya iLk Msjımda Tabiiki Metro Turizm Diye Bir CümLe kullanmıştım :)
ama YakLaşık 8 saat Süren Ankara yoLcuLuqundan Sonra Bu msjı yazdıqıma bin pişman oLdum!!
Ve Tabiiki SİVAS TUR Diyorum :)!!!!
SIVASIN BÜTÜN OTOBÜSLERI GÜZEL.
KOCA REIS SENSIZ ÜSÜYORUZ "MEKANIN CENNET OLSUN"
o otobüs çok güzel parlıyor :D
pendikoviç
07.05.2009, 16:45
sivasın gerçekten bütün otobüsleri güzel (ama akla ilk gelen sivas tur)?
hepsi birbirinde kötü ama kötünün iyisi sivas tur.
geçen hafta gidiş dönüş metroyu kullandım bir daha mecbur kalmadıkça allah korusun.köy otobüsü gibi.
Ben bi ara Metro sivassporu getirirken görmüştüm :)
sivas huzur güzel bence benim tercihim bu
cCc_NaZ_cCc
31.05.2009, 21:26
Benim için zor oluyor binerken inerken hep zorluklarla ve birinin yardımıyla biniyorum en az 2 defa bindim Metro ve kızılırmakla gittim binmek ve inmek dişinda herşey güzel ve rahat oluyor :D
neden zorluk çekiyorsun :confused: Allah her zaman YAR ve yardımcın olsun seva ;) :)
En iyi otobüs firması sivassporumza faydalı olan firmadır
sana aynen katılıyorum abi
Sivas'a hiç otobüsle gitmedim halde Altuntaş abiye katılmak mantığa en yakın cvp olur.
Kızılırmak Seyahat.............
serkanka58
01.06.2009, 23:04
bu anketmi yoksa reklammı anlamadım ?
eğer ankekse sivas ilçelerine birço otobüs firması gitmekte
bana göre reklam kokuyo bu anket
bizim koyulhisara ankette olan hiç bir firma gitmemektedir
metro en iyisi gerek araçlar gerekse çalışan personeller çok iyi...yolcuların rahatlığı için herşeyi düşünüyorlar
Klimasuyu
01.06.2009, 23:43
metrodan şaşmayın eğer otobüsle yolculğu yaparsanız...
Metin şu mini sohbete bakarmısın gözüm
gurbette olduğum için beni sivasa götüren her otobüs güzel
~EmiN~58~
03.06.2009, 08:57
Bana göre en iyisi öz huzur
beni sivasıma götürsünde farketmez
bahar5834
04.06.2009, 00:25
ne yapacaksiz en iyi firmayi yazarsam tatilemi gönderceksiz gerekli bir şeyler yazin artıik forumlara .....
ne yapacaksiz en iyi firmayi yazarsam tatilemi gönderceksiz gerekli bir şeyler yazin artıik forumlara .....
burda bi konu açılmış görüşünüzü belirtir veya belirtmessiniz buda sizin doğal hakkınız kardeşim
HARBİKIZ
08.06.2009, 20:35
Sivas Tur...........
beni sivasa götüren her otobüs güzeldir
ya arkadaşlar kaç defa yazdım öz sivasın firması öz huzur diye ben sivaslıyım diyen herkes artık bu firmayı seçmesi gerekir
DarkLunar58
12.06.2009, 14:36
TabiKi Öz Sivas Huzur Turizm. Sivasın Tek Yerli Firması Öz Sivas Huzur Turizm Olduğu için Ve Gerek Host Gerek Hostes Ve Şoför Olsun Hepsi Saygılı Ve Misafirperver. En Önemli Tercih Etme Sebebim İse Sıradan Yerlerden değiL, Güzel, Temiz, Misafirperver, Güvenli Yerlerde Mola Verdiği İçin. Ben Hep Huzur Turizm Tercih Ediyorum Sizede Tavsiye ederim.
Türkiyenin Her Yerinden 444-00-58 Nolu Telefon Numarası İLe Ulasabilirsiniz.
Sivas Sube Telefon NumaraLarı:
Sivas[Otogar]: 2262828-2261771
Sivas[Kepçeli]: 2231188
Sivas[Meydan]: 2240658 :):):):)
İyi YolculukLar.
en iyi ığdır karar verdim huzur ve sivastur size çok kırıldım doğrusu bi daha yalvarsanız da sizin arabalarınza binmeyeceğim
Sivas firmalarının hiçbiri iyi değil.Mecburiyetten biniyoruz işte.
Sivas firmalarının hiçbiri iyi değil.Mecburiyetten biniyoruz işte.
şu hızlı tren devreye girsede kurtulsak
o hızlı tren devreye girer girmesine de benim de mezarımın yanından geçer..
niye kardeş umut yokmu yani
yigidoss
18.06.2009, 00:50
Bir gün Sivas Tur la İzmir'e gidiyorduk. Hostes hanım anons yaptı. "Otobüsümüzde açık büfe ikramlarımız mevcuttur. Dileğinizde host arkadaşım ve ben yardımcı olmaktan gurur duyarız." Biz de oooo dedik Sivas'ın böyle firmasıyla biz de gurur duyarız. Aradan zaman geçti birlikte yolculuk ettiğimiz arkadaşım hoşt beyi çağırdı (s'yi bilerek ş yaptım) "Şu açık büfede ne gibi ikramlar var acaba kardeşim" dedi. Hoşt beyin cevabı "Suyunguzu veriyoh ya gardaş daağğğa ne istiyorsunguz?"
Gel de buna kaliteli firma de. İstediği kadar arabaları son model olsun.
hepsıylede sureklı yolculuk yapıyorum,genel bı yorum yapmak zor cunkı tamamen sansınıza.genel bı standart yok,bır gun efendı bırı sıze hızmet ederken bırgun suratsız serserının tekıyle yolculuk edebılıyorsunuz.malesef ıs son model otobuslerı alıp sehırde tur atmakla bıtmıyor.buna ragmen hepsı ıcınde kotunun ıyısı sıvas tur bana kalırsa.. metroya hayatta bınmem,ne olursa olsun hemserıme gıtsın param kızsamda ona gıtsın sövsemde ona gıtsın..
sinan-58
20.06.2009, 11:13
kardeş sivas-ankara arası hızlı tren hattı nın inşaatı devam etmektedir 2012 yılında hizmette sen 3 yıl içinde ölecekmisin
Birdal Can
20.06.2009, 11:47
İmranlı Eren Turuzim ve Tanrıverdi seçeneklerde yok. Onlarda Sivas arabası...
kardeş sivas-ankara arası hızlı tren hattı nın inşaatı devam etmektedir 2012 yılında hizmette sen 3 yıl içinde ölecekmisin
üç yıl dahamı bekleyeceğiz sağlık olsun diyelim
YİGİDO_Burak
21.06.2009, 10:52
ayıptır sorması öz selçuk turizm hani emektar onlar sivasın tek yerli otobüs firması ben antalyada yeşıyorum mecburiyetten (daha antalyaya gelmedi) sivas tur gidip geliyorum ...(adı sivas diye)
... koyup bitiriyorum
bahar5834
23.06.2009, 13:37
meto ve ulusoy derimm ...
sivas ta tabiki SİVAS TUR. hzur beş para etmez bursa sivas hattında 1 bileti 5 kişiye satralar ankaraya kadar 2 3 kez yerini değiştiriler...tabi şimdi nasıldır işleyiş bilemem. ZATEN TR nin en iyi firmalrı belli dir. KAMİL KOÇ ULUSAY(KAZIK OLSADA) VARAN,NİLÜFER ,BOSS,PAMUKKLAE, ANADOLU,ÇAYIR AĞASI,
METRO ZATEN GİTMEDİĞİ YER YOKTUR TOPLAMA ARABA DOLUDUR...
Tabikide sivas turrr ve tarkan beyyy :):)
çiltaş_58
24.06.2009, 18:38
izmirden veya balıkesirden sivasa giderken metroya biniyordum.ama son dönemde yemin ettim benim için metro bitti bi dahada binmem :D
sivas tur gidiyorsa sivas tura binerim.
sivas hattı dışında kamil koç,nilüfer ve anadolu turizm çok iyi.özellikle kamil koç un "rahat" adı verdiği otobüs şekli çok güzel.
izmirden veya balıkesirden sivasa giderken metroya biniyordum.ama son dönemde yemin ettim benim için metro bitti bi dahada binmem :D
sivas tur gidiyorsa sivas tura binerim.
sivas hattı dışında kamil koç,nilüfer ve anadolu turizm çok iyi.özellikle kamil koç un "rahat" adı verdiği otobüs şekli çok güzel.
kesinlikle "KAMİL KOÇ" diğerleri hikaye
sivasa giden olarak degil de pamukkale bence : )
canım kardeşim ölüp ölmeyeceğimAllah bilir ama ben 29 yıldır bu ülkede şu tarihte bitirilecek denilen hiç bir işin zamanında bittiğini görmedim ya da bana denk gelmedi bilmiyorum inşallah bu sefer 2012 de biter de ben de şaşırırım
65serdal58
30.06.2009, 23:42
sivas içinde metro
sivas dışında kamil koç ve pamukkale
kendim otobüs kullanmıyorum ama çocukları yollarken genelde sivas tur tercihim
bence sivas huzur güzel...
65serdal58
02.07.2009, 21:45
metrooooooooooooooooooooo
Veli Bircan
02.07.2009, 22:03
Nilüfer firmasının sivasa hizmeti yok sanırsam....en kısa zamand anilüferin sivasa hizmet vermesini bekliyoruz
kendim otobüs kullanmıyorum ama çocukları yollarken genelde sivas tur tercihim
Kardelencicegi
05.07.2009, 09:43
Ben pek anlamam hangi otobüs firmasi daha iyi.
Yurt disinda kaldigim icin.
sivaslı fd
05.07.2009, 10:02
Ben hiçbizaman Kızılırmak tan şaşmıyorum, bence en iyisi o. Bir kere Sivas turla gittim ama malesef hiç memnun kalmadım.......... (kızmayın ben açık sözlüyüm)
65serdal58
06.07.2009, 01:26
van gölü:D:D:D:D:D............
Ben hiçbizaman Kızılırmak tan şaşmıyorum, bence en iyisi o. Bir kere Sivas turla gittim ama malesef hiç memnun kalmadım.......... (kızmayın ben açık sözlüyüm)
Açık sözlüğün için sağol.
Kayseriye Köy arabası gibi çalışıyor Ne hikmetse fiyatı 20 lira zaten istanbul 50 lira değilmi.
65serdal58
08.07.2009, 23:28
van erciş itimat:D:D:D:D
Türk Kızı_58
09.07.2009, 23:25
Sivas Huzur Turizm'den şaşmam.
Sivas haricinde de Erzurum Firması Esadaş çok iyi :)
Bence sivasta otobüs işletmeciliğini tam manasıyla yapan bir firma yok.Ben öz be öz sivaslıyım ama otobüs işletmeciliğini onun nasıl olabileceğini çokkkk merak eden biri/leri varsa tokat topçam turizmi incelesinler.geçen daha 4 gün önce huzur turizm sabah servisinde gazete veriyormuş,bunuda ana haberde haber diye nitelik kazandırıp halka duyuruyorlar.gülelimmi ağlayalımmı...habere bak,bi otobüs şoförü başını kaldıramaz otobüsün içinde,muavini ağzında sigara ile müşteri ile konuşamaz.otobüsler binbir çeşit başka başka marka..ben bi işletmede biri ile tanışmışsam bilirim ki o işletme de çalışan bütünle tanışmış sayılırım.insan faktörüne yatırım yapmak en değerli yatırımdır..bu altın kural.size örnek veriyorum gidin başınızın ucunda TOPÇAM turizm'i örnek alın.herşeyiyle.......örnek alın ve uygulamaya çalışın.
vanlıyam65
10.07.2009, 22:20
van gölü:D:D:D:D:D............
vanlı benim sana noluyo serdal:Dmetrodan şaşmam
58_SEMİH_58
15.07.2009, 18:56
Sivas Tırrr..........
GÖKHAN 58
18.07.2009, 15:42
HiÇ BİRiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)
evet semih kardeşe katılıyorum sivas tır ay semih bi alemsin be katıldım gülmekten kardeşim teşekkür ederim
uşah ben hangisine niyetlensem,arıza çıkıyor ama geçen yıl niyet etmeden bindim gayet rahattı kızılırmak.ilk defa binmiştim genelde huzur tercihimdir birde sivastur birinde yer bulazsam diğerine biniyorum birde hidayet var allah hidayet versin kuzenimi gönderdim çok memnun kalmışki bu yılda onunla gitti geldi.
erdoğan orhan
21.07.2009, 09:48
en iyi firma sivas tur..
58_SEMİH_58
21.07.2009, 09:51
evet semih kardeşe katılıyorum sivas tır ay semih bi alemsin be katıldım gülmekten kardeşim teşekkür ederim
uşah ben hangisine niyetlensem,arıza çıkıyor ama geçen yıl niyet etmeden bindim gayet rahattı kızılırmak.ilk defa binmiştim genelde huzur tercihimdir birde sivastur birinde yer bulazsam diğerine biniyorum birde hidayet var allah hidayet versin kuzenimi gönderdim çok memnun kalmışki bu yılda onunla gitti geldi.
Bende sonradan farkettim onu düzelt şeçenegide olmayınca orada öylece kaldı :D
arikarinkuchi
24.07.2009, 21:30
sivas turrrrrrrrrrr
dehşet otobüsleri var :)
geçen bizim tükkan a :D geldiler kekleri ni karakızlarını aldık :D
gökhan kardeş siz hiiiiç biri dediğinize göre ya uçakla gidiyosunuz ya hiç gitmiyosunuz yada yaya gidiyosunuz haa birde bisikletle olabilir
dur bir daha buldum hatta üç daha buldum tren ,helikopter, son motorlamı gidiyosunuz hah şimdi bu yedi soruya cevap yazın çok meraak ettim.
altuntas58
27.07.2009, 14:40
Bence en iyi otobüs firması sivassporumuza destek veren firmadır
Bence en iyi otobüs firması sivassporumuza destek veren firmadır
En çok desteği Sivas Tur veriyor Sivasspor'a
Cuma günü nasipse Sivas Tur'u deneyeceğim.izlenimlerimi yazarım buraya..:)
Ben her zaman Sivas Tur'u tercih ediyorum.. Diğerlerinden daha kaliteli bir hizmet sunuyor.. Ayrıca araçları her zaman yeni oluyor... Yani modayı yakından takip ediyorlar :)
kasparix
30.07.2009, 00:12
Bende sivas tur u hem tercih ediyor ,hemde tavsiye ediyorum..Geçen aceleyle baska bi firmadan aldım servisi bile yokdu ,sabah saatı sıvas da soğuk ....ii bi firma kuralları olan bi firma...sivas tur...
sivaslı fd
31.07.2009, 19:01
Herzamanki gibi ısrarla KIZILIRMAK diyorum......................
abdullah58
31.07.2009, 20:25
en iyi ığdır karar verdim huzur ve sivastur size çok kırıldım doğrusu bi daha yalvarsanız da sizin arabalarınza binmeyeceğim[/QUOTE]
YAPMA BE ne igdiri ne agrisi onlarin bana yaptigini Almanyadaki
gavurlar yapmadilar.
patnosda oralarin patnosla gittik gecen yil didime direk dediler aktarma yaptilar
12 yasindan kücüklerede tam bilet parasi aldilar
ve 18 kisi ayakta gittik
mecbur kaldik bindik bir dahami tövbe-
Allahim bu memlekette hicmi trafik polisleri yok
Allah askina su arabayi durdurunda bir kontrol edin
uzadarak gidin ama sivasin kendi sirketlerinden sasmayin-benden söylemesi
Cuma günü nasipse Sivas Tur'u deneyeceğim.izlenimlerimi yazarım buraya..:)
Sivas Tur iyi has da,Neoplan otobüslerini hiç sevmedim..Hareket alanımı sınırladı,kımıldayamaz oldum ve nihayet her tarafım tutuldu..Ancak servisiyle,sunumuyla güzeldi.:)
yigidoss
07.08.2009, 01:28
Ya şu anketi sıfırlayalım da Yaso kardeşimizin gönl hoş olsunherkes Öz Sivas Huzur Turizme oy versin. Garibim kendini parçalamış. Her ne kadar Yozgatlı olsalar da Yaso İçin üç kere "Varol Öz Sivas Huzur Turizm...Öz Sivas Huzur Turizm...Öz Sivas Huzur Turizm..." :)
65serdal58
11.08.2009, 21:59
vangölü turizm........................ ..............:D
sivas tur _______________________
CrSivaslim58
18.08.2009, 14:38
Saten bir tek Sivas tur'u taniyom
Ve Sivas Tur diyorum!!!!
ömer yalcin
23.08.2009, 18:55
bence en iyi sirket en iyi hizmet verendir............
KARAMELLL58
23.08.2009, 20:49
METRO HİÇ İYİ DEĞİLYAA BERABT HALK OTOBÜSÜ GİBİ HERYERDE DURUYO SİVASTA BENCE HUZUR DAHA İYİ DİĞERLERİNE GÖRE
Bir daha Metro'ya binersem ne olsun..
neden zorluk çekiyorsun :confused: Allah her zaman YAR ve yardımcın olsun seva ;) :)
Ben bedensel engelliyim Benim dişarı çıkmam bile sorun da o yüzden zorluk çekiyorum Allah benim gibi tüm insanların yardımcısı olsun...
Ben bedensel engelliyim Benim dişarı çıkmam bile sorun da o yüzden zorluk çekiyorum Allah benim gibi tüm insanların yardımcısı olsun...
AMİN..AMİN..AMİN
evet en güzeli huzur metro berbat....
65serdal58
06.09.2009, 18:50
van a öz erçiş itimatla geldim,rezil oldum....
van a gelecek olursanız van gölü turizmden şaşmayın
vanlıyam65
12.09.2009, 17:06
öz erçiş öyle serdalcım,sana sürekli van gölü demem boşuna değildi?
65serdal58
15.09.2009, 17:44
oldu işte bikere:D
OSMAN ECE
15.09.2009, 17:58
sivasın gururu tek firma sivas tur
SuSeHRi_58_
15.09.2009, 20:25
tabiki sivas tur
Ben Huzur turizm diyorum.Ancak otobüs konusunda,araçlara ilgiliyim ve travego hastasıyım.Sivasa gidiş geliş yaptığımda travego kullanan Metro yu tercih ediyorum.Ne zaman ki huzur turizm travegoya döner bende onlara dönerim :D
Ben Huzur turizm diyorum.Ancak otobüs konusunda,araçlara ilgiliyim ve travego hastasıyım.Sivasa gidiş geliş yaptığımda travego kullanan Metro yu tercih ediyorum.Ne zaman ki huzur turizm travegoya döner bende onlara dönerim :D
maşallah onurum rahatına düşkünsün :D
ismail 58
05.10.2009, 05:15
kesinlikle metro,
degilse sivas huzur.
birde şu sivasın gururu sivas tur diyenlere şaşıyorum sivas turun sivaslılarla bir bağlantısı yok, tamamen yozgatlılara ait bir firma, şu aralar tugutlar alacak diyorlardı eger almadıysa firma hala yozgatlıların sadece isminde sivas tur var.metro sivaslıların degilse bile hizmet ve saygı var. denemeyenler denesin farkı yaşasın.
yıllardan sonra ilk defa otobüsle seyehat ettim ve sivas turu tercih ettim iyikide etmişim en güzel yanı bence otobüs personelinin tamamı sivasspor kravatı takması beni çok mutlu etti tercihim hep aynı bidaha nasip olurmu bilmem ama benim tercihim bu yönde
vallahi her ne kadar yozgatlıların olsada sivastur hizmeti müşteriye saygısıda rahatıda bir başka metro bindim ama gelene kadar hatim indirdim o nasıl bir otobüstü be kardeşim nuh zamanındanmı kalmaydı nedir hoplaya hoplaya bir haal olduk annecim zavallı mola yerlerinde kızım otobüsü değiştirme şnasımız yokmu dedi durdu rahmetli bir daha tövbee asla tur yada huzur benim tercihim.
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.