PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BAYRAM TATLILARI YARIŞMASI ...

kronik
25.09.2008, 13:47
Sitemiz hamarat bayanları ve TATLILAR konusunda kendine güvenen Beyleri BAYRAM TATLISI YARIŞMASIna davet ediyor.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]) değişikliklere imza atmaya devam ediyor,yaklaşan Ramazan Bayramına ve akabinde yaklaşan Kurban Bayramına binaen hem “Bayramda ne tatlısı yapsam” diyenlere fikir olması hemde ” Ben bu tatlıyı süper yaparım” diyen Beylere veya Bayanlara bunu SİVAS’ın Sanal alemdeki dev temsilcisi [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]) ile tescilleme imkanı veriyoruz.

Hadi Bayanlar veya kendine güvenen Beyler buyurun BAYRAM TATLISI YARIŞMASINA…

Belirleyeceğimiz tarihe kadar buraya taşınan tatlılar daha sonra anketle değerlendirmeye açılacaktır,tatlıların sadece görsel zenginliğiyle ön plana çıkabileceği malum sanal ortamda bu özelliği en güzel sergileyecek olanlar Yarışmayıda muhtemeldir ki önde tamalayacakdır.

Başarılar!!!

YARIŞMA KURALLARI
1-Kesinlikle başkasına yaptırıpda ben yaptım demek yok (eğer anne yaptıysa annem yaptı denilebilir )dürüstlük çok önemli
1-başka sitelerden alıntı tarif ve resim eklemek yok
3-Sırf nikine bakarak ,arkadaşını kayırmak ,torpil geçmek yok
4-her yarışmacı tek bir tatlı ile katılabilir
5-mesajlara en fazla 3 tane değişik açılardan çekilmiş foto eklenebilir.

YARIŞMA PUANLAMALARI NASIL YAPILACAK ?
Tarif ve resimlerle birlikte teşekkür butonununda en çok teşekkür almış yarışmacılar ilk 5 e girecek daha sonra anket açılacak ve jüri üyelerinin de oylarıyla 1. belli olacak
JÜRİ ÜYELERİ
1- Tabi ki ben Kronik
2-berat demir
3-engin58
4-sönmez
5-cahar

Sivaslilar.Net
25.09.2008, 15:23
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Sitemiz hamarat bayanları ve TATLILAR konusunda kendine güvenen Beyleri BAYRAM TATLISI YARIŞMASIna davet ediyor.
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] değişikliklere imza atmaya devam ediyor,yaklaşan Ramazan Bayramına ve akabinde yaklaşan Kurban Bayramına binaen hem “Bayramda ne tatlısı yapsam” diyenlere fikir olması hemde ” Ben bu tatlıyı süper yaparım” diyen Beylere veya Bayanlara bunu SİVAS’ın Sanal alemdeki dev temsilcisi [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ile tescilleme imkanı veriyoruz.
Hadi Bayanlar veya kendine güvenen Beyler buyurun BAYRAM TATLISI YARIŞMASINA…

Belirleyeceğimiz tarihe kadar buraya taşınan tatlılar daha sonra anketle değerlendirmeye açılacaktır,tatlıların sadece görsel zenginliğiyle ön plana çıkabileceği malum sanal ortamda bu özelliği en güzel sergileyecek olanlar Yarışmayıda muhtemeldir ki önde tamalayacakdır.
Başarılar!!!

tatli-dilli
25.09.2008, 15:23
cok güzel bir fikir, ben bikac cesit tatli yapacagim ama yollarmiyim bilmiyorum resimlerini, herzamanki gibi farkli seyler yapmayi tercih edecegim. katilacak olan arkadaslara simdiden bol sanslar...

Engin58
25.09.2008, 15:26
cok guzel bir fikir kronick bacim aynen katiliyorum helalin var cokta caliskansin arti guzelde tavsiyelerin var degerli bacim tebrik ederim seni ....***

seheresma
25.09.2008, 16:00
VALLA BEN HAZIR ALIYORUM ;YAPARKEN PARMAKLARII YERIM GALIBA;CANIM CEKTI BEEEEEEEEEEEEE:::

kronik
25.09.2008, 23:12
Yarışmaya katılcak olanlar için liste hazırlanacak listeye adınızı yazdırmanızı rica ediyorum

TracyMcGrady58
25.09.2008, 23:16
yani iyi fikirde ama sizlere cok güceniyorum efendim :D bensiz jüri olur mu hic :D artik bunuda duydum, bana size elveda demekten baska sözüm yok :D

kronik
25.09.2008, 23:23
yani iyi fikirde ama sizlere cok güceniyorum efendim :D bensiz jüri olur mu hic :D artik bunuda duydum, bana size elveda demekten baska sözüm yok :D
ay ay ayyyyyyyy kıyamam ben sana jürüde olmamış olman oy kulanamicaksın anlamına gelmiyor ki tabi ki öncelikle 1. yi sizin oylarınız belirlicek bizde tıpkı popstar jürileri gibi bi durum teşkil edeceğiz ilk mesajımda belirttiğim gibi en beğendiğiniz tatlıya teşekkür butonunu kulanacaksınız en çok teşekkür alan tatlı 1. olacak

TracyMcGrady58
25.09.2008, 23:49
ay ay ayyyyyyyy kıyamam ben sana jürüde olmamış olman oy kulanamicaksın anlamına gelmiyor ki tabi ki öncelikle 1. yi sizin oylarınız belirlicek bizde tıpkı popstar jürileri gibi bi durum teşkil edeceğiz ilk mesajımda belirttiğim gibi en beğendiğiniz tstlıya teşekkür butonunu kulanacaksınız en çok teşekkür alan tatlı 1. olacak

ne diyelim insallah oy veren cok olur :D hadin bana eyvallah :D

HİLALL
26.09.2008, 00:37
AYY BENDE KATILMAK İSTERDİM AMA BECEREBİLECEĞİMİ SENMIYORUM EN İYİSİ BEN TAİP EDEYİM GELİŞMELERİ BAŞKA BAYRAMA İNŞ:)

kronik
26.09.2008, 05:15
cok güzel bir fikir, ben bikac cesit tatli yapacagim ama yollarmiyim bilmiyorum resimlerini, herzamanki gibi farkli seyler yapmayi tercih edecegim. katilacak olan arkadaslara simdiden bol sanslar...
sen yolla yolla , farklı şeyler deneyeceğine göre , bir adım önde sayılırsın ..........

gürün_güzeli
26.09.2008, 13:45
ablacım katılıyorum ben canı gönülden:)

Kaptan-58
26.09.2008, 13:48
ben adresimi verim herkes yaptığından bir porsiyon bana yollasın önce ben bi bakim nasıl olmuş.. :D :D :D

gürün_güzeli
26.09.2008, 14:04
oldu hemen ver bakiim:D..........

Kaptan-58
26.09.2008, 14:07
oldu hemen ver bakiim:D..........

sen kargoya kaptan_58 ümraniye/ istanbul yaz o gelir bana :D :D

yakamozz
26.09.2008, 14:08
Berat hocam fikir sponsoru ne yaw:rolleyes: Öyle birşey mi vardı:)Bu hayatta yaşaya yaşaya neler öğreniyoruz yaw.Başımıza taş yağacak.Güzel bişey olsa gerek.Hayırlısı:D

Bu arada tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:D

Yürüyün be kim tutar sizi:DHaa bu arada en güzel tatlıyı yapanın tatlısından bir dilim alırım ona göre demedi demeyin:)...

gürün_güzeli
26.09.2008, 14:20
sen kargoya kaptan_58 ümraniye/ istanbul yaz o gelir bana :D :D

oldu sen zaten tatlı yiceksin bayramda dimiiiiiiiiiii:D

Kaptan-58
26.09.2008, 14:35
oldu sen zaten tatlı yiceksin bayramda dimiiiiiiiiiii:D

BAYRAMDAN SONRA YİCEM ASIL TATLIYI ;) ;)

SivasLady
26.09.2008, 14:50
aaaa tamda jüriligim icin tsk edecektim
geri silinmisim :(
daha önce yazmadim kusura bakmayin

güzel bir düsünce iyi olan kazansin :)

gürün_güzeli
26.09.2008, 14:51
BAYRAMDAN SONRA YİCEM ASIL TATLIYI ;) ;)

onu diyorum zatenn:D bence sen o tatlının resmini çek koy siteye

kronik
26.09.2008, 14:57
aaaa tamda jüriligim icin tsk edecektim
geri silinmisim :(
daha önce yazmadim kusura bakmayin

güzel bir düsünce iyi olan kazansin :)
düşündüm de seni jüri olarak değilde yarışmacı olarak görmek beni daha mutlu edecek

gürün_güzeli
26.09.2008, 15:05
bencede hep jüriler bayan olmasın bence erkek olsun yoksa bayan üyemiz az zaten ....erkekler mi yapcak tatlıyı

ABDULLAH DUMAN
26.09.2008, 16:19
SİBEL SEN KATIL YARIŞA BENCE......................... ..

yakamozz
27.09.2008, 02:16
Hadi bakalım arkadaşlar kim daha güzel tatlı yapacak.Gösterin marifetinizi sabırsızlıkla bekliyoruz...

kronik
27.09.2008, 16:26
Bugün itibariyle yarışmacı adaylarının listesi
1-YAKAMOZ
2-güleyşa_58
3-haythuyt
4-gürün-güzeli

SONMEZ
27.09.2008, 17:37
Arkadaşlar malumunuz bayramda tatlı olmayan tatlı yapılmayan ev yoktur amma zor ,amma kolay bi şekilde her evde tatlı yapılır mutlaka .Berat demir kardeşimin fikir sponsoru olduğu böyle bir yarışma yapmaya karar verdik.
YARIŞMA KURALLARI
1-Kesinlikle başkasına yaptırıpda ben yaptım demek yok (eğer anne yaptıysa annem yaptı denilebilir )dürüstlük çok önemli
1-başka sitelerden alıntı tarif ve resim eklemek yok
3-Sırf nikine bakarak ,arkadaşını kayırmak ,torpil geçmek yok
4-her yarışmacı tek bir tatlı ile katılabilir
5
YARIŞMA PUANLAMALARI NASIL YAPILACAK ?
Tarif ve resimlerle birlikte teşekkür butonununda en çok teşekkür almış yarışmacılar ilk 5 e girecek daha sonra oylama yapılacak ve jüri üyelerinin de oylarıyla 1. belli olacak
JÜRİ ÜYELERİ
1- Tabi ki ben Kronick
2-berat demir
3-engin58
4-sönmez
5-cahar

Arkadaşlar, bilgim dışındaki bir gelişmeden yeni haberdar olmuş durumdayım.
Onayım olmadan beni jüri olarak listeye yazan kronick arkadaşıma bir çit sözüm olcek.
Adımın esame listesinde haberim olmadan yazılmasından dolayı,
olabilecek tüm hukuki veya gayri hukuki olumsuzluklarda, sorumluluğu kabul etmediğimi;
olası maddi ve manevi kayıplarımın tazmini konusunda tüm haklarımın saklıolduğunu,
tüm [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]ılar.net ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]ılar.net) eşrafına ve kamuoyuna saygıyla duyururum.

Olası maddi ve manevi zararın karşılanması için başvurulacak olan mahkemece,
kronik bir vaka olan ''Demli Kahve'' vaadinin henüz gerçekleşmemiş olmasından dolayı,
ceza-i müeyyidenin 2 kat artacağı;
vaadin en kısa sürede yerine getirilmesi durumunda ise,
cezada 2 kat indirime gidileceği öngörülmektedir.

GÖRÜŞ :
ANAYASA MAHKEMESİ
İNSAN HAKLARI KOMİSYONU

ONAY :
2. AĞIR CEZA MAHKEMESİ
İNFAZ UYGULAMA DAİRE BAŞKANLIĞI

GÖZLEMCİ :
AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİ (AGİK)
AŞURE VE SÜTLAÇ DAİMİ TEMSİLCİLİĞİ

BAŞ GÖZLEMCİ :
BİRLEŞMİŞ MİLLETLER
PASTACILAR VE BAKLAVACILAR KOMİSYONU

kronik
27.09.2008, 21:28
Arkadaşlar, bilgim dışındaki bir gelişmeden yeni haberdar olmuş durumdayım.
Onayım olmadan beni jüri olarak listeye yazan kronick arkadaşıma bir çit sözüm olcek.
Adımın esame listesinde haberim olmadan yazılmasından dolayı,
olabilecek tüm hukuki veya gayri hukuki olumsuzluklarda, sorumluluğu kabul etmediğimi;
olası maddi ve manevi kayıplarımın tazmini konusunda tüm haklarımın saklıolduğunu,
tüm [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]ılar.net ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]ılar.net) eşrafına ve kamuoyuna saygıyla duyururum.

Olası maddi ve manevi zararın karşılanması için başvurulacak olan mahkemece,
kronik bir vaka olan ''Demli Kahve'' vaadinin henüz gerçekleşmemiş olmasından dolayı,
ceza-i müeyyidenin 2 kat artacağı;
vaadin en kısa sürede yerine getirilmesi durumunda ise,
cezada 2 kat indirime gidileceği öngörülmektedir.

GÖRÜŞ :
ANAYASA MAHKEMESİ
İNSAN HAKLARI KOMİSYONU

ONAY :
2. AĞIR CEZA MAHKEMESİ
İNFAZ UYGULAMA DAİRE BAŞKANLIĞI

GÖZLEMCİ :
AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİ (AGİK)
AŞURE VE SÜTLAÇ DAİMİ TEMSİLCİLİĞİ

BAŞ GÖZLEMCİ :
BİRLEŞMİŞ MİLLETLER
PASTACILAR VE BAKLAVACILAR KOMİSYONU
Sen iyisi mi ,mahkeme kapılarında falan süründürme kalemi kır gitsin .Ya da iran 'a sığınma hakkı talep ediyim orda gerekli cezamı verirler :D

Arif Coşkun
27.09.2008, 22:34
Sönmez gardaşımız,
(TBDK) "Türkiye Baklava ve Kadayıf Denetleme Teftiş Kurulu" Başkanlığına seçilmiştir bilgilerinize sunulur:D

kronik
27.09.2008, 22:39
arkadaşlar galiba bi yanlış anlalışma olmuş yarışmada tüm tatlılar yarışcak sadece baklava da yoğunlaşmayın lütfen kalburabastı ,şekerpare,kadayıf,baklava,vb. tüm tatlılar .ayrıntıyı belirtmekde yarar var

Engin58
27.09.2008, 22:51
Bugün itibariyle yarışmacı adaylarının listesi
1-YAKAMOZ
2-güleyşa_58
3-haythuyt
4-gürün-güzeli

5-DürBüN

çiğdem kaya
27.09.2008, 22:52
tamam bende sekerpare yapsam resmını ceksem olur dımı ben guzel yemek yaparım pek vaktım olmuyor ama bayrama yaparım sırf senın yarısman ıcın

kronik
27.09.2008, 22:55
YARIŞMACI ADAYLARI
1-yakamoz
2-güleyşa_58
3-haythuyt
4-gürün güzeli
5-dürbün
6-didem58
7-çiğdem kaya

SONMEZ
27.09.2008, 23:02
Sönmez gardaşımız,
(TBDK) "Türkiye Baklava ve Kadayıf Denetleme Teftiş Kurulu" Başkanlığına seçilmiştir bilgilerinize sunulur:D

Eyvallah Arif Abey, varolasın.
Bu nazik liyakat için teşekkür ediyorum.

Abi, bu azmin bir zaferidir.
Bu uğurda çok uzun ve meşakkatli kulis mücadelemiz sonrası
bu mukaddes göreve beni layık gören tüm dava arkadaşlarıma ve tatlı yoldaşlarıma şükranlarımızı arzediyorum.

Arif Abey, aldığım bir istihbarata göre :
Sen de Kömbeciler Federasyonu Başkanlığı' na talipmişsin.
Oyum sanadır abey, tüm ekipmanım ile birlikte arkandayız. ;)

abircan
27.09.2008, 23:12
sanal tatlı jüri üyeliği nasıl olunur bilmem ama gerçek tatlı yarışması jüriliğini heryıl 2 kez seve seve yapıyorum , bizim sülalede yıllardır bayram tatlısı yarışması vardır , anneden evden başlanır amca dayı teyze ne kadar akraba varsa el ayak öpülüp hal hatırdan sonra her bayramda olduğu gibi sıra heyecanla tatlı yenip puanlamalara geçilir , puanlama tüm evler dolaşıldıktan sonra topluca bir aile toplantısında verilir , gerçek bir tatlı jüri üyesiyim, eğer buradada tatlı yenip not verilecekse ben dünden hazırımmmmm :)

kronik
27.09.2008, 23:20
malesef sanal alemde tadma şerefine nail olunmuyor .Bizde bu şekilde egolarımız tatmin ediyoruz işte sitede hareketlilik olsun zaten siz de uzun zamandır tartışmıyorsunuz tatlı yiyelim (görelim )tatlı konuşalım dimi ama ?

abircan
27.09.2008, 23:44
malesef sanal alemde tadma şerefine nail olunmuyor .Bizde bu şekilde egolarımız tatmin ediyoruz işte sitede hareketlilik olsun zaten siz de uzun zamandır tartışmıyorsunuz tatlı yiyelim (görelim )tatlı konuşalım dimi ama ?

sorma gitsin site yenilenince eki şifrem geçersiz kalmış değiştirdim ama kullanmadığım hotmaile gidiyor şifreler bende bir türlü girip yazamıyordum, sağolsun rüştü gardaşımdan rica ettimde düzelttik maili şifreyi artık kopmak yok hemşerilerimden, aranızda olmak ailede olmak gibi birşey , eksik olmasın tüm yiğido ve yiğideler, seven sevemeyen, sevmek istemeyen , nfret eden , gıcıh kapan , hayran olan herkesten ama herkesten ayrı kalmaya dayanamadım şükür kavuşturanlara sağolasın internet sağolasın rüştü gardaşım

kronik
27.09.2008, 23:52
sorma gitsin site yenilenince eki şifrem geçersiz kalmış değiştirdim ama kullanmadığım hotmaile gidiyor şifreler bende bir türlü girip yazamıyordum, sağolsun rüştü gardaşımdan rica ettimde düzelttik maili şifreyi artık kopmak yok hemşerilerimden, aranızda olmak ailede olmak gibi birşey , eksik olmasın tüm yiğido ve yiğideler, seven sevemeyen, sevmek istemeyen , nfret eden , gıcıh kapan , hayran olan herkesten ama herkesten ayrı kalmaya dayanamadım şükür kavuşturanlara sağolasın internet sağolasın rüştü gardaşım
Hoşgeldiniz tekrardan diyelim o halde

kronik
28.09.2008, 01:28
YARIŞMACI ADAYLARI
1-yakamoz
2-güleyşa_58
3-haythuyt
4-gürün güzeli
5-dürbün
6-didem58
7-çiğdem kaya
8-seva

didem58
28.09.2008, 01:35
sen neden katılmıyorsun abla,sen katılırsan pek şansımız olmaz ama:)

kronik
28.09.2008, 01:39
sen neden katılmıyorsun abla,sen katılırsan pek şansımız olmaz ama:)
tam üstüne bastın canım işte o yüzden katılmıyorum bakalım boynuz kulağı geçecekmi

yakamozz
28.09.2008, 13:45
Yoğun istek üzerine bende yarışmaya katılmaya karar verdim:).
Ancak kimse yanlış anlamasın haa ben yapmıyorum tatlıyı.Bizim de onurumuz ve gururumuz var:D
Annem yapacak ben de fotosunu çekecem:)
Hadin bakalım tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyor, küçüklerimin gözlerinden, büyüklerimin ellerinden şapur şupur öpüyorum:D
Hakeden kazansın:)....

gürün_güzeli
28.09.2008, 14:06
katıl bakalım yakamoz sende katıl:D

yakamozz
28.09.2008, 14:11
Bakıyorum da herkes iddalı:)

Sonradan demedi demeyin...

DADLILAR BENİM HEPSİNİ YERİM!!!:D:D

Arif Coşkun
28.09.2008, 14:23
Eyvallah Arif Abey, varolasın.
Bu nazik liyakat için teşekkür ediyorum.

Abi, bu azmin bir zaferidir.
Bu uğurda çok uzun ve meşakkatli kulis mücadelemiz sonrası
bu mukaddes göreve beni layık gören tüm dava arkadaşlarıma ve tatlı yoldaşlarıma şükranlarımızı arzediyorum.

Arif Abey, aldığım bir istihbarata göre :
Sen de Kömbeciler Federasyonu Başkanlığı' na talipmişsin.
Oyum sanadır abey, tüm ekipmanım ile birlikte arkandayız. ;)

Yav Mustafa gardaşım yerin kulağı var galiba:) Ne çabuk duyulmuş bu haber:rolleyes:
KFB' bu görevi en iyi şekilde yapacağımdan kuşkunuz olmasın;)
Ayrıca verdiğin bu destek sözünden sonrada artık bu iş tamam diyorum sağol var ol gardaşım:D

SivasLady
29.09.2008, 03:51
:) tatlilari görelim arkadaslar
vaktim olursa bende yapmayi düsünüyorum
yaparsam eklerim yoksa katilacak arkadaslara basarilar dilerim :)

MELİLA 58
29.09.2008, 08:44
yemeyi tercih ederim valla......................... .............

tatli-dilli
29.09.2008, 08:45
iyi mi dün yengemle baklava actik ama ben resim cekmeyi unuttum : ((

baklavayi pek fazla sevmem nadiren canim ceker yarim dilim bilemedin bir dilim yerim, ama pek aramam yani. yapmasini cok severim : ))
burda bitane antep baklavacisi var oraninkini cok severim...

kronik
29.09.2008, 15:05
iyi mi dün yengemle baklava actik ama ben resim cekmeyi unuttum : ((

baklavayi pek fazla sevmem nadiren canim ceker yarim dilim bilemedin bir dilim yerim, ama pek aramam yani. yapmasini cok severim : ))
burda bitane antep baklavacisi var oraninkini cok severim...
NASIL UNUTTUN YA özellikle de hatırlattın sana dimi ama ?

gürün_güzeli
29.09.2008, 18:57
ya yaptık da henüz kızarmadı berat abicim....kızartıp şerberitini dökünce koyarız ancak yani ben öle yapcam son gün ne zaman??

kronik
29.09.2008, 19:48
e hadi ama merakla bekliyorum :D

yakamozz
29.09.2008, 23:41
Evet açılışı ben yapıyorum arkadaşlar,

Bayram tatlısı yarışması şimdiden hayırlı uğurlu olsun:) fırından çıkar çıkmaz sıcağı sıcağına bu mutlu anı sizlerle paylaşmak istedim:D benimkisi cevizli baklava tatlısı;

Burda da dayanamadım birazını yedim:D

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
Şimdiden tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum saolun varolun:)

GuNaY
29.09.2008, 23:58
Yakamoz hemen tırtıklamışsın güzelim baklavayı yaa :D
Kareografide hatalı derlerse görürsün :D :D

kasparix
30.09.2008, 00:03
tatlılar süper görünuo ...elllerine sağlık...ikramı bol olsun inş...

yakamozz
30.09.2008, 00:29
Yakamoz hemen tırtıklamışsın güzelim baklavayı yaa :D
Kareografide hatalı derlerse görürsün :D :D

Sorma yaw hocam dayanamadım ki:)aslında tatlı çok güzel makinenin azizliğine uğradık biraz neyse yine de iddialıyım bu maçı alacaz başka yolu yok:D

yakamozz
30.09.2008, 00:46
Arkadaşlar bu arada tatlıyı ben yapmadım annem yaptı:)

ertugrulss
30.09.2008, 03:51
yaw ille kendimizmi yapcaz çaktırmadan dışardan hazır alsam olurmu :D

EyüphanAydın
30.09.2008, 08:51
Sevgili arkadaşlar ,

YARIŞMAYA KATILMAK

Bende bu mini güzel organizasyona katılmayı istiyorum.Tabikide güzel yaptığım ve yemeye kıyamadığım ( kötü olduğu için yiyemiyorum :rolleyes:) ' ŞEKERPARE' ile katılıcaktırım.

TATLIYI BENİM YAPTIĞIMI NEREDEN ANLIYACAKSINIZ ?

İlk önce tatlının tipine bakın :D Tipi kayık ise o tatlıyı acemi bir insan yaptığını anlarsınız.

Benim tatlılarımda bunlardan biri.İlk önce ŞEKERPARELERİN rengine bakın ! Hepsinin rengi birbirinden ( kayık ) :) güzel .

Biraz yanmış bir biçimde olması gerçeknte göze hoş geliyor.Bakalım hiç yemedim bugun gelen misafirlere ikram etmiyeceğim. :D

Çünkü geldikleri gibi giderler !

Jüri üyelerine SAYGILAR .

BİRAZ TİPLERİ BOZUK AMA ŞİMDİLİK PROFESYONELLİĞİME VERİN :D !

İYİ GÜNLER.YARIŞMACI ARKADAŞLARA BAŞARILAR.

tatli-dilli
30.09.2008, 08:53
gayet güzel duruyorlar kardesim, ellerine saglik...

@ kronick ablacim
sabah sabah yengem bana gülmekten krize girecekti, kalktim bismillah demeden elimde makina tatli resmi cekiyorum : )) yegenimin kesti tatlilari acemice oldu biraz kismetse bir ara eklerim vaktim olursa...

kronik
30.09.2008, 10:58
yaw ille kendimizmi yapcaz çaktırmadan dışardan hazır alsam olurmu :D
hazır olmaz ev yapımı tatlı olması gerekir annen komşun ablan vs 1.derece yaıkının yaptığı tatlıyı ekleyebnilirsin

kronik
30.09.2008, 11:01
YARIŞMACI ADAYLARI
1-yakamoz
2-güleyşa_58
3-haythuyt
4-gürün güzeli
5-dürbün(elendi)
6-didem58(elendi)
7-çiğdem kaya(elendi)
8-eyüphan
9-esengül (elendi)
10-seva
11-sivaslady
12-seheresma

tatli-dilli
30.09.2008, 11:07
ya ben yarismaci olmak istemiyorum, sadece eklerim öylesine : )) sonucta yengemle yaptim bitek kendim yapsaydim yarismaci olurdum...

kronik
30.09.2008, 11:12
ya ben yarismaci olmak istemiyorum, sadece eklerim öylesine : )) sonucta yengemle yaptim bitek kendim yapsaydim yarismaci olurdum...
ama eklersen senin resmine edilen teşekkürleri oylamaya dahil edecez ister istemez oylamaya katılmış olacaksın canım
sorun değil illaki tek başına yapman gerekmiyor hadi bekliyoruz resimleri

tatli-dilli
30.09.2008, 11:14
evde degilim eklersemde ancak hafta sonu ekleyebilirimki : ))

kronik
30.09.2008, 11:18
evde degilim eklersemde ancak hafta sonu ekleyebilirimki : ))
hafta sonuna yarışma biter canım sen daha sonra tatlılar bölümüne at o zaman

haythuyt
30.09.2008, 11:59
ARKADASLAR BIZIM EVDE SON DAKİKA GOLUNU ANNEM ATTI VE TATLIYI HAZIR ALMAYA KARAR VERDI:) BENDE AŞURE VE SUTLACIMIZI OYLAMAYA SUNMAYI DUSUNDUM..:)

SÜTLAÇ VE AŞURE YANYANA :)

SEMİH-58
30.09.2008, 12:23
ARKADASLAR BIZIM EVDE SON DAKİKA GOLUNU ANNEM ATTI VE TATLIYI HAZIR ALMAYA KARAR VERDI:) BENDE AŞURE VE SUTLACIMIZI OYLAMAYA SUNMAYI DUSUNDUM..:)

SÜTLAÇ VE AŞURE YANYANA :)

ben direkt saate odaklandım:) artık anlamıştırsın:D

gürün_güzeli
30.09.2008, 12:32
GAZETE TATLISI

malzemeler:

1,5 su bardağı süt
yarım su bardağı sıvıyağ
yarım su bardağı su
3 yumurta
kabartma tozu
vanilya
2 kaşık yoğurt

yapılışı:

2 yumurtanın sarısını birini de tüm kır.kabartma tozu yoğurt ve diğer malzemerli karıştırarak kulak memesi yumyşaklığında yoğur.hamurdan yumaklar al ve 1 saat dinlendir...

dinlenen hamur...

yumaklar ince ince nişasta yardımıyla açılır...

sonra oklavaya sarılarak kenarlarından büzüştürülür..

sonra bir gazetenin üzerine oklavadan sıyrılarak kırışığı giderilmeden özenle açılır..

açılanın içerisine önceden çekilmiş ceviz serpilir..

serpildikten sonra gazetenin kenarlarından başlayarak katlanır...

katlandıktan sonra bıçak yardımıyla eşit parçalara kesilir...

kesildikten sonra tepsiye hafif sık olacak şekilde özenle dizilir..

dizildikten sonra tepsimizi 160 derecelik fırında pembeleşinceye kadar kızartıyoruz..

şerbetimizi döküyoruz....ve üzerini yeşil fıstıkla süsleyerek servise hazır hale getiriyoruz...

AFİYET BAL ŞEKER OLSUN.....İYİ BAYRAMLARR:) (açması annemden bir tek onu söyleyim)

sibelYILMAZ
30.09.2008, 12:35
NEDEN KARDEŞ VALLA DÜŞÜNMÜYORUM ASLINDA.............

seva
30.09.2008, 13:15
valla bu gidişle zor seçim olacak bizimki hazır oluyor inş ekleyecez...

kronik
30.09.2008, 14:27
sibel ciğim yarışma kurallarını okumuyorsunuz galiba 3 tane resim eklemek gerekiyordu kurallar gereği maşallah böyle döktürünce tabi ,neyse idare edelim bu defalık
arkadaşlar bana özel mesajla sorular soruyorsunuz küçük bi ayrıntıyı göz ardı etmişim yarışmacılar teşekkür butonunu kulanamıyorlar yani tatlısı yarışan kişi diğer tatlılara oy veremez onu belitmek istedim iyi sanslar

sibelYILMAZ
30.09.2008, 15:01
KUSURUMA BAKMAYIN BEN GEÇ KALDIM YARIŞMAYA EVDE DEĞİLİM HEPİNİZE BAŞARILAR ARTIK BAŞKA BİR YARIŞMAYA İYİ BAYRAMLAR.........

gürün_güzeli
30.09.2008, 15:44
ya abla bilmiyordum gerçekten kusura bakmayın arkadaşlar sadece son kısımları görsünler o zaman:)

kronik
30.09.2008, 16:04
ya abla bilmiyordum gerçekten kusura bakmayın arkadaşlar sadece son kısımları görsünler o zaman:)
ÖNEMLİ DEĞİL HADİ GÖRMEDİK SAYALIM

gürün_güzeli
30.09.2008, 16:06
ÖNEMLİ DEĞİL HADİ GÖRMEDİK SAYALIM

saol abla da o son resimi de alsaydın da 3 tane kalsaydı ben düzeltemiyorum zaman geçtiği için...

ABDULLAH DUMAN
30.09.2008, 16:16
SAYIN JÜRİ ÜYELERİ DESTEKTE BULUNABİLİRMİYİZ :D:D

kronik
30.09.2008, 16:17
tabi ki bulunabilirsiniz tatlı resimlerine verdiğiniz teşekkürler 1. yi belirleyecek

ABDULLAH DUMAN
30.09.2008, 16:21
AMA TADINA BAKMADIĞIM ŞEYE NASIL PUAN VEREYİM SADECE GÖRÜNÜŞ YETMEZ BENCE %40 GÖRÜNÜŞ %60 TAT ÖNEMLİDİR :D

kronik
30.09.2008, 16:25
e napalım sanal sanal böyle olur ancak işine gelirse

kronik
30.09.2008, 17:51
daha elemeler seçmeler başlamadı
yarışmacıların tamamı fotolarını eklemeyi tamamlasınlar ondan sonra değerlendirme yapılacak

Engin58
30.09.2008, 17:58
DürBüN kendi yaptigi baklava tarfini vermedigi icin baska bir siteden tatli tarifi alip buraya eklemis vede diskalifiye edilmistir benim oyum DürbüN icin sifirdir torpil yok saf disi kalmistir DürBüN <<<<

Engin58
30.09.2008, 18:00
demek dürbün uyaniklik yaparsin uyanik seni yürü yürü bakalim yarismadan elendin !!!! Benim oyum DürbüN icin sifir arti 0 dir !!!!

kronik
30.09.2008, 18:02
DürBüN kendi yaptigi baklava tarfini vermedigi icin baska bir siteden tatli tarifi alip buraya eklemis vede diskalifiye edilmistir benim oyum DürbüN icin sifirdir torpil yok saf disi kalmistir DürBüN <<<<
hahahahahaha hiç güleceğim yoktu evet ı mesajı ben sildim uyarı da yaptım kural ihlali yapıyorsun diye ama kendi tarifini ekleyeciğini belirtince affetmiştim
bence kendi tarifini eklerse eğer ,bi sans tanımakda fayda var diye düşünüyorum

gürün_güzeli
30.09.2008, 18:12
ya biz uğraşalım saatlerce uykusuz kalalım yapalım el emeği ona 3. bir hak daha vermeyin bence yaa öle bişe yaptıysa madem kii

SivasLady
30.09.2008, 20:44
herkesin eline saglik hepsi nefis görünüyor
dün aksam ilk defa YALNIZ bir bayram tatlisi yaptim
tadi güzel olmus :) ben söyleyeyim
görünüsünede siz karar verin

kronik
30.09.2008, 20:50
vay vay vay tatlıyı boşver de nargileye mi oylama yapsak , napsak ?

SEMİH-58
30.09.2008, 23:25

servis yaparken direkt böyle hazırlıyon mu böyle yapıyosan atlar gelirim Alamanyaya:)

güleyşa_58
30.09.2008, 23:48
ANNEMİN BAKLAVASI

Başlıktan da anlaşıldığı gibi tatlıyı ben yapmadım yani. Annem sağ olsun o varken bize düşmüyor, Allah ondan razı olsun. Gerçi her ne kadar annem yaptı desem de yardımımız tabi ki oldu :) Bu arada yayınlanan tatlıların hepsi birbirinden güzel görünüyor. Eminim tadları da öyledir. Ellerinize sağlık diyim...

MALZEMELER: (1 ÖLÇÜ İÇİN)
*1 çay bardağı sıvı yağ
*1 çay bardağı yoğurt
*1 çay bardağı su
*1 yumurta sarısı
*1 tatlı kaşığı limon suyu
*1 çay kaşığı kabartma tozu
*Un
*Nişasta

İçi için;
*Ceviz

Üzeri için;
*1,5 paket margarin

Şerbeti için;
*3 su bardağı su
*2 su bardağı şeker
*Birkaç damla limon suyu

YAPILIŞI:
Bütün malzemeleri karıştırıp kulak memesi kıvamında hamur elde edildikten sonra hamur biraz dinlendirilir. Daha sonra ceviz büyüklüğünde yumaklar alınır. Bir tepsi için 40 yumak idealdir. Her kat için beşer yumak küçük küçük bezeler halinde nişasta yardımıyla açılır. Ardından bu beş yumak üst üste koyularak açılır. Her katta arasına ceviz koyulur. 8 kat tamamlandıktan sonra baklavamız isteğe bağlı olarak kesilir.(Bizzat kendim kestim:)) Ardından üzeri için eritilen kızgın yağ dökülür.

Daha sonra 175 derecelik fırında kendi halinde kızartılır. Şerbet ve tatlı ılık iken şerbet tepsinin üzerine dökülür.

Tatlı şerbetini alıp soğuduktan sonra servise hazırdır… :)

AFİYET OLSUNN...;)

seheresma
01.10.2008, 00:27
BENDE VARIM ARKADASLAR BIR RESMIM VAR KIRONIC TE AMA ONU 3 ARKADAS YAPMISTIK KALANI HEMEN CEKTIM;SAKIN HAZIR SANMAYIN YOK YERE CIKARMAYIN BENI ZATEN ARKADASIMIN 1TANESI ; TATLICIDA CALISIYOR ONDAN SÜPER YANI YARIN KENDI TATLIMI CEKICEM ONUDA KATARIZ;TARIFLERINI YARIN AKSAMA YAZARIM

seva
01.10.2008, 12:03

Malzemeler: 2 yumurta, 1 paket margarin(oda ısısında), 1 çay bardağı sıvıyağ, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, 2 yemek kaşığı kakao, aldığı kadar un Üzeri için: hindistan cevizi Şerbeti için: 2 su bardağı şeker, isteğe bağlı limon. 2,5 su bardağı suYapılışı: Malzemelerin hepsini karıştırın ve kulak memesi yumuşaklığında hamur elde edene kadar yoğurun. Hamurdan bir ceviz büyüklüğünde toplar alarak elinizde yuvarlayın ve tepsinize dizin. 180 derecelik ısıtılmış fırında fırında pişirin. Ayrı bir yerde 2,5 su bardağı suyu ve 2 su bardağı şekeri kayantın ve ılıtın. Fırından çıkan kurabiyeleri de ılıtın ve şerbete batırıp çıkarın sonra hindistan cevizine bulayıp servis tabağınıza dizin. Afiyet Olsun… Not:Eğer tatlıları sıcakken şerbete sokarsanız dağılırlar buna dikkat edin.

esmer güzelli...

seva
01.10.2008, 12:20
unutmuşum bu tatlıyı ortanca kardeşim yaptı :D

Abdurrahman 58
01.10.2008, 12:34

abla işi bilion vallaa:)
nasılda süslemiş yaa:)
müthiş görünüo valla.eline sağlık

ayparcam
01.10.2008, 13:22
Hmm ben burasini yeni gordum keske onceden gorseydim yaptigim meyvali as dedigimiz(asureyi) gul tatlisini ve suboreginin resimlerini cekerdim simdi gec kaldim ve asurede su boregide kalmadi ama gul tatlisi var onuda resim makinamin pilleri dolunca ceker eklerim insALLAH

Gul tatlisinin tarifini simdi ekliyorum

Gul tatlisinin tarifi

2 caybardagi irmik
2 yumurta
1 bucuk cay bardagi siviyag
1 bucuk caybardagi yogurt
1 bucuk caybardagi eritilmis margarin
1 kabartma tozu
Aldigi kadar un

Serbeti icin

2 bucuk su bardagi seker
3 su bardagi su
Yarim corba kasigi limon suyu

Yapilisi

Ilk once siviyagi,yumurta,eritilmis margarin ve yogurdu karistiriyoruz daha sonra kabartma tozu ve aldigi kadar unumuzu katib yoguruyoruz yumusak bir hamur hale geldikten sonra beze alarak merdane yada kucuk oklava yardimiyla aciyoruz ve actigimiz hamurun uzerine caybardagiyla bastiriyoruz kestigimiz bu parcalardan 4 tanesini ustusde hafif kaydirilmis sekilde olarak diziyoruz ilkbastakine ceviz koyup kivirmaya basliyoruz ve tam ortasindan kesip tepsimize diziyoruz bu sekilde sen bir yaparken 2 tane birden yapmis oluyorsun..

Serbetinin yapilisini biliyorsunuzdur ama yinede yarisma kurallarina gore ben yazayim

3 su bardak suyumuzla beraber sekerimizide bir tencereye koyup sekerimizi eritiyoruz ve kaynamaya birakiyoruz indirmeye az bisey kala limon suyumuzu ilave ediyoruz 10 dakika kaynadiktan sonra altini kapatip gullerimizin uzerine dokuyoruz.

Not: ya tatlimiz yada serbetimiz sicak olacak ikiside sicak olursa tatlimiz kivamini ve lezzetini kaybeder

Afiyet olsun

seheresma
01.10.2008, 15:09
AYPARCAM NIKLI BAYAN DAHA YENI GÖRDÜGÜNÜ YAZMISIN ;BACIM O KADAR ANA SAYFADA REKLAM VERDILER ;NASIL GÖRMEZSIN HAYRET HELEDE SENIN GIBI AKILLI BIRISI ;UZUN UZUN YAZMAKTAN VAKIT KALMAMISTIR SANA :TUH KACIRDIK ILK YAPTIGIN ASUREYLE SU BÖREGINI BEN ASUREYE BAYILIRIM MUHARREM AYINDA SANA GELEBILIRMIYIMMMMMMMMMMMM HEEHEEEEHE HALLO KRONICK BACIMMMM BEN SADECE TATLI SANIYORDUM YOKSA BÖREGIMIN RESMINIDE CEKERDIM:UMARIM SADECE TATLI YARISMASIDIR CÜNKI PEYNIRLI BÖREGIM BITTI YA

kronik
01.10.2008, 15:18
:DAYPARCAM NIKLI BAYAN DAHA YENI GÖRDÜGÜNÜ YAZMISIN ;BACIM O KADAR ANA SAYFADA REKLAM VERDILER ;NASIL GÖRMEZSIN HAYRET HELEDE SENIN GIBI AKILLI BIRISI ;UZUN UZUN YAZMAKTAN VAKIT KALMAMISTIR SANA :TUH KACIRDIK ILK YAPTIGIN ASUREYLE SU BÖREGINI BEN ASUREYE BAYILIRIM MUHARREM AYINDA SANA GELEBILIRMIYIMMMMMMMMMMMM HEEHEEEEHE HALLO KRONICK BACIMMMM BEN SADECE TATLI SANIYORDUM YOKSA BÖREGIMIN RESMINIDE CEKERDIM:UMARIM SADECE TATLI YARISMASIDIR CÜNKI PEYNIRLI BÖREGIM BITTI YA
evet canım sadece tatlı yarışması bu yarışma hadi ekle resmini artık bak diskalifiye edecem seni haaa:D

ayparcam
01.10.2008, 15:23
AYPARCAM NIKLI BAYAN DAHA YENI GÖRDÜGÜNÜ YAZMISIN ;BACIM O KADAR ANA SAYFADA REKLAM VERDILER ;NASIL GÖRMEZSIN HAYRET HELEDE SENIN GIBI AKILLI BIRISI ;UZUN UZUN YAZMAKTAN VAKIT KALMAMISTIR SANA :TUH KACIRDIK ILK YAPTIGIN ASUREYLE SU BÖREGINI BEN ASUREYE BAYILIRIM MUHARREM AYINDA SANA GELEBILIRMIYIMMMMMMMMMMMM HEEHEEEEHE HALLO KRONICK BACIMMMM BEN SADECE TATLI SANIYORDUM YOKSA BÖREGIMIN RESMINIDE CEKERDIM:UMARIM SADECE TATLI YARISMASIDIR CÜNKI PEYNIRLI BÖREGIM BITTI YA

Seheresma hic anasayfaya bakmiyorumki simdi siz deyince baktim ve gordum bu bolum icin kocaman bir reklam varmis ben heb direk foruma giriyorum cunku forumu favoriete eklemistim..

Not: Evet neden olmasin muharrem ayinda bana gelebilirsin cok uzak degiliz nede olsa ;)

seheresma
01.10.2008, 15:25
SABIRLI OL BIRAZ RESIM CEKTIM AMA ESIMI BEKLIYORUM SADECE ONUN TELEFONUYLA LEP TOPA YÜKLÜYEBILIYORUZ:2 SAATE KADAR GELIR YALNIZ MSN NIN ACIK OLSUN SEN YAPISTIRMALISIN BILIYORSUN ANLAMIYORUM

ertugrulss
01.10.2008, 17:35
hayır kardeşim burda göz boyama hile var bu arkideş idare eder cinsten olan tatlısının yanına o güzel caanım nargileyi koyarak jürinin kafasını karıştırıyo diskalifiye etmek lazım zaten tatlıda eh işte gibi :D :D :D :Dherkesin eline saglik hepsi nefis görünüyor

kronik
01.10.2008, 17:41
hayır kardeşim burda göz boyama hile var bu arkideş idare eder cinsten olan tatlısının yanına o güzel caanım nargileyi koyarak jürinin kafasını karıştırıyo diskalifiye etmek lazım zaten tatlıda eh işte gibi :D :D :D :D
ee bende zaten tatlıyı boşverelim nargileyi oylamaya dahil edelim dedim :D :D :D

SivasLady
01.10.2008, 17:43
hayır kardeşim burda göz boyama hile var bu arkideş idare eder cinsten olan tatlısının yanına o güzel caanım nargileyi koyarak jürinin kafasını karıştırıyo diskalifiye etmek lazım zaten tatlıda eh işte gibi :D :D :D :D

ertugruuuuullll
yok daha neler göz boyamasiymis
yemek masamizin üstünde cektim resimi :)
ben ne yapayim masanin üstündeki nargilede (masada her zaman süs olarak) resime ciktiysa aaaaa :rolleyes:

sen oy verme ugursuz gelir simdi istemiyom senin oyunu :D :D

ertugrulss
01.10.2008, 17:46
hehehehehe:D :D :D oyum sana bee valla ama nargilenin hatrına haa bilesin :D

SivasLady
01.10.2008, 17:46
ee bende zaten tatlıyı boşverelim nargileyi oylamaya dahil edelim dedim :D :D :D

bana uyar :D evinde nargilesi olan fazla kisi yoktur :D :D :D

ertugrulss
01.10.2008, 17:48
bende tatlının yanına bitane antike ibrik koysam nasıl olur oy alırmıyım acep :D

SivasLady
01.10.2008, 18:02
bende tatlının yanına bitane antike ibrik koysam nasıl olur oy alırmıyım acep :D

sen hele bir tatlinin (kendi yaptigin:D) resmini koyda
istersen yanina antika irbik istersen nargile koy :D

SivasLady
01.10.2008, 19:04
Tatlının görüntüsü çok güzel ama içine ne koydun acaba. Cevizi gördüm de.
Cevizin dışında neler var tatlının içinde. :D:D

tatlı kaç kat acaba:D
şerbeti soğuk mu döktün sıcak mı :D
tatlıyı kaç saatte yaptın:)

ve son sorum şu saat itibariyle tatlı bitti mi yoksa daha var mı? (bu soru biraz tuzak sorudur:) )

neyse çok soru sordum galiba.

30 kat
bizde genelde baklava soguk serbet sicak olur
pazartesi aksami ugrastim :D bayagi sürdü

icerigine gelisin aile sirri demistim
:D söylemem bosuna burda israr etme dememmmmmm
hayir daha bitmedi kalanlari yarin ise götürecegim :)

gürün_güzeli
01.10.2008, 19:19
yarın son olması lazımdı dimi yarışmanın????

kronik
01.10.2008, 22:47
yarın son olması lazımdı dimi yarışmanın????
sen napacan ne zaman biteceğini çok soru soruyon ya....................

seheresma
02.10.2008, 01:38
(REVANI TATLISI) MALZEMELER: (1) 6-yemek kasigi süzme yogurt--(2) 12 fincan seker--(3) 12 fincan un -------------- (4) 6 yumurta,kabartma tozu--SURUBU ICIN:5 su bardagi su ve 4,5 su bardagi seker-----------------------------YAPILISI:yumurta ve seker cirpilir. üzerine yogurt katilir.----kabartma tozu una katilarak karisima ilave edilir---------------hepsini karistiralim.yaglanmis tepsiye dökelim---önceden isitilmis orta hararetli firinda kizarincaya kadar pisirin,üzerine önceden hazirlayip soguttnuz --serbeti hemen dökün.-----------------------------------------------------------serbeti de ben söylemiyim artik ,siz bilirsiniz dimi-------------------------------------------------------uyarim serbeti cok dökmeyin güzel olmaz aldigi -kadar.------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------SEVGILI KRONICK BACIM TARIFIMIDE EKLERSEN SEVINIRIM:

kronik
02.10.2008, 11:04
resimleri ekledim işlem tamam ...........

ayparcam
03.10.2008, 12:31
:( Kusuruma bakmayin resim ekleyemedim pc de sorun cikti hem zaten gec kalmistim..Neyse hayirlisi katilan yarismacilara basarilar diliyorum .:)

seheresma
03.10.2008, 12:35
:( Kusuruma bakmayin resim ekleyemedim pc de sorun cikti hem zaten gec kalmistim..Neyse hayirlisi katilan yarismacilara basarilar diliyorum .:)
CANIN SAGOLSUN BACIM BIR DAHAKI SEFERE BEN IDDALI DEGILIM ZATEN HAYIRLISI NEYSE ÜZÜLME BU FORUM COK GÜZEL KRONICK BACIM DAHA NE YARISMALAR KOYAR ONLARDA BULUSURUZ INSALLAH :)