Orijinalini görmek için tıklayınız : Yaşanacak En Kötü Duygudur Belkide...
yerliturkuaz
27.10.2008, 21:13
Belkide bu bölüme yazmak istemeyceksiniz ama bir nebze olsun duygularımızı paylaşmak paylaşmak güzel olması gerek....
Hiç severken ayrıldınız mı ve de niçin ayrıldınız geriye dönmek isteseydiniz neler yapmak isterdiniz?
benim hiç sevdiğim olmadığı için bişey diyemiyorum olmasınıda istemem zaten :D
ailemden başka sevenim olacağına inanmam...
ofgurleyuk78
28.10.2008, 16:46
benim hiç sevdiğim olmadığı için bişey diyemiyorum olmasınıda istemem zaten :D
ailemden başka sevenim olacağına inanmam...
Sevgili arkadaşım sevmekten korkma. Herşeyin başı sevgidir. Yeterki ölçü kaçmamış olsun. Vee sevenleri de Allah ayırmasın.. Ayrılanlarında Allah yardımcısı olsun.
EyüphanAydın
28.10.2008, 16:48
Yaşanacak en kötü konu ; Duyguların karışıklığıdır.Duygularına hakim olamayan insan iradesini kaybeder.
Ayrıca bunu çoğaltabiliriz.
EyüphanAydın
28.10.2008, 16:49
Yaşanacak en kötü duygu ; Karşılıksız sevmek ! Karşılıksız sevmek insanı günden güne eritir.
Karşılıksız sevmek insanı bitirir.
BEN MESALA SEVE SEVE AĞLAYA AĞLAYA CANIM YANA YANA SEVDİĞİM İNSANDAN VAZGEÇTİM ÇÜNKÜ SADIK OLMADIĞINI ÖĞRENDİM VE KABUL EDEMEDİM İNSAN SEVDİĞİNİ BAŞKA BİRİYLE PAYLAŞAMAZ GERİYE DÖNSEYDİM YİNE ONU SEVMEK İSTERDİM ÇÜNKÜ ÇOK GÜZEL SEVDİM BEN ONU
evet doğru belki karşılıksız sevmek kötü ama daha kötüsü de var..
ben de bana aşık olan bir kişiyi reddettim,ona karşı bişey hissetmiyordum,bu yüzden ümit vermek de istemedim ama o anlamadı ve şu an bana caniymişim gibi davranıyor.Ben kendimi ifade edemedim,ona o gözle bakmak istemedim,o belki hergün acı çekiyor ama ben ona istemeden de olsa acı çektirdiğimi düşündükçe benim daha fena canım yanıyor,o bunu bilmiyor..ve bence benim yaşadığım duygu yaşanacak en kötü duygu..benim gözümde herkes değerli ama o her fırsatta vicdanımı kullanıyor..
yerliturkuaz
29.10.2008, 13:16
Yuce rabbim kimseye yasatmasin bu duyguyu ve sevenlerinde yaninda olsun
gezgin_58
29.10.2008, 13:56
BEN BUNU HER ZAMAN DIYORUM SEVGI ASK YOK SADECE CIKAR VAR BUNUN AKSINI IDDA EDENLER EMINIMKI HAYAT SARTLARINI BILIYORLAR
Sevgili arkadaşım sevmekten korkma. Herşeyin başı sevgidir. Yeterki ölçü kaçmamış olsun. Vee sevenleri de Allah ayırmasın.. Ayrılanlarında Allah yardımcısı olsun.
amin
evet herşeyin başı sevgidir sevgisizliğe sebep olan sevgiler vardır bu yüzden sevgi öyle kolay değil....
gürün_güzeli
29.10.2008, 15:52
reddedilmek daima gururu zedeleyecek bir duygu olsa gerek...ben çok reddettim .haddi hesabı yok..ama bir o kadar da kendimi reddetmiş sayılırım...karşıdakine ümit vermeyip de nasıl ne şekilde bana aşık olduğunu ve ne şekilde beni sevdiğini ne biliim bana nasıl bağlandığını düşünüyorum...ve bu hiç beklemediğin abim canım dediğin kişiden olursa daha bir yıkıcı oluyor....canım dediğin kardeşin kanın gözüyle baktığın kişi seni seviyor ne acı bir durum.....ben bunu yaşadım halada yaşıyorum..Allahım kimseye vermesin böle bi duygu...gerçekten çok acı çok zor..
reddedilmek daima gururu zedeleyecek bir duygu olsa gerek...ben çok reddettim .haddi hesabı yok..ama bir o kadar da kendimi reddetmiş sayılırım...karşıdakine ümit vermeyip de nasıl ne şekilde bana aşık olduğunu ve ne şekilde beni sevdiğini ne biliim bana nasıl bağlandığını düşünüyorum...ve bu hiç beklemediğin abim canım dediğin kişiden olursa daha bir yıkıcı oluyor....canım dediğin kardeşin kanın gözüyle baktığın kişi seni seviyor ne acı bir durum.....ben bunu yaşadım halada yaşıyorum..Allahım kimseye vermesin böle bi duygu...gerçekten çok acı çok zor..
evet en zor duygu olsa gerek...
jasminiron
20.11.2008, 16:08
patla emi nesli ben sana onu sevmiyceksin demedimmi unut onu unuttttttttt:(
Sivasprensi
20.11.2008, 16:13
en kötü duygu karısık duygudur ınsanın emın olamaması durumu bırıyle cıkıyosun sevdıgını sanıyosun megerse sevmıyomussun gıbı duygular kendını kandırmaca basıma geldı :D öncelıkle ınsan sevıo sevmedıgını bılmelı ılıskısınede böyle yön vermelı
besyo_cu
20.11.2008, 16:21
Hayatımın en hüzünlü anı mevsimine kapıldığım kişinin bahçesinde açabilecek bir çiçek olmadığını anladığım an’dır...
yerliturkuaz
30.11.2008, 22:28
Yar gitme seni ne kadar çok sevmiştim niye bana bu acıyı yaşatıyosun yarabbim offf Allah'ım kaç ay geçti aradan ama sen hala oradasın.....
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.