PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KURTLAR VADİSİ ATV YOLUNDA

EyüphanAydın
30.10.2008, 15:08
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

TV pek çok yapımından olduğu gibi kriz nedeniyle Kurtlar Vadisi ekibinden de bölüm başı indirim yapmasını istedi. Dizi, atv yolunda...

Show TV indirim istedi, Kurtlar atv yolunda...

Ekonomik kriz daha televizyon piyasasında kendini tam anlamıyla göstermiş değil.

Daha doğrusu kanal yönetimleri-yapımcılar sektör bunu hissetmeye başladı da seyirciye yansıyan bir şey yok henüz...

Kasım ayıyla birlikte tekrar diziler dönmeye başlayacak, yapımlar sona erecek ve seyirci de ekrana kriz geldiğini çok daha iyi anlayacak.

Kanallar bir süredir yapımcılarla indirim pazarlığında zaten...

Bu pazarlık geçenlerde Kurtlar Vadisi’in yapımcısı Pana Film ve Show TV arasında da yaşandı.

Show TV pek çok yapımından olduğu gibi kriz nedeniyle Kurtlar Vadisi ekibinden de bölüm başı indirim yapmasını istedi.

Pana Film yöneticileri ise indirim yapmayacaklarını kesin bir dille söylediler Show’a...

Öğrendiğim kadarıyla iş biraz çıkmaza girmiş ve Kurtlar Vadisi de bu aşamada gidebilecekleri tek kanalla (Diğer büyük kanallar o parayı vermeyeceği için) atv ile dirsek temasına geçmiş.

Kurtlar ekibi dün de atv yönetimiyle görüşme halindeydiler.

Kriz ekranda pek çok şeyi olduğu gibi belki Kurtlar’ın da yolunu değiştirecek...

yerliturkuaz
30.10.2008, 15:16
Kurtlar vadisinin artik tadi kalmadi zaten cok civittilar...

ZALIM_58
30.10.2008, 15:17
TADI KALMASADA YİNEDE EN ÇOK İZLENEN DİZİ BEN BUGÜN AKŞA İZLEYECEM TABİ BENİM GİBİ KAÇ KİŞİ

EyüphanAydın
30.10.2008, 16:04
Bu tür filmler yüzünden toplumumuzda kalıcı bir etki oluyor.Çocuklarımız bunun gibi canileri örnek alıyor.:mad:

Sivasprensi
30.10.2008, 16:22
Bu tür filmler yüzünden toplumumuzda kalıcı bir etki oluyor.Çocuklarımız bunun gibi canileri örnek alıyor.:mad:

kımse ızlemeye mecbur dııl +16 olsun cocuklarda ızlemesın büyüklerde ızlettırmesın

seva
30.10.2008, 16:52
Kurtlar vadisinin artik tadi kalmadi zaten cok civittilar...

bence güzel bir dizi ama biraz polat alemdar kardeşimizi abartıyorlar buda çekici oluyor :D

evet beklenen gün geldi kurtlar vadisi pusu kendi gününde ve kendi saatinde bizlerle :D:D

türkiye gerçekleri göremeyenlere faydası olur böyle dizilerin

böyle aksiyon içerikli dizilere bayılıyorum zaten zirveye ilk ben çıkardım :D:D

LaEdri
30.10.2008, 18:06
Türkiye'nin gerçeklerini göstermek böyle, manevi olarak yıkan bir diziye kaldıysa vay halimize.Zaten durumumuz ortada!

seva
31.10.2008, 14:46
Türkiye'nin gerçeklerini göstermek böyle, manevi olarak yıkan bir diziye kaldıysa vay halimize.Zaten durumumuz ortada!

vay haline kardeş zaten manevi değerler her dizide gösteriliyor bence yanlış düşünüyorsun...

LaEdri
31.10.2008, 15:03
vay haline kardeş zaten manevi değerler her dizide gösteriliyor bence yanlış düşünüyorsun...

Diğerleri için iyi demedim ki zaten.Birinin diğerinden farkı yok.

seva
31.10.2008, 15:31
Diğerleri için iyi demedim ki zaten.Birinin diğerinden farkı yok.

iyide kardeşim zaten insanların manevi değerleri yaşayanları anlatıyorlar mesela evliyaların yaşadıkları peygamberlerin yaşadıkları manevi değerler nasıl film yapılıyor bunda hiç bi sakınca göremiyorum

EyüphanAydın
03.11.2008, 12:27
Kurtlar vadisi artık Atv'de kesin yayın anlaşması oluştu.

ofgurleyuk78
03.11.2008, 12:54
Atv de para çok. Arkası kuvvetli. Kesin Kurtlar Vadisi o kanala geçer. Desenize haftada bir gün Atv izleyeceğiz.

seva
03.11.2008, 12:56
Kurtlar vadisi artık Atv'de kesin yayın anlaşması oluştu.

bu haftadan sonra mı acaba çünkü bu hafta yeni bölümüyle Show tvde başlıyor...