PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas'ta Vahşet.. !!!


Kaptan-58
31.10.2008, 15:08
Kızın başını ezerek öldürdüler

Sivas'ın Zara ilçesinde 12 yaşındaki ilköğretim okulu 7. sınıf öğrencisi bir kız, çıplak bir şekilde başı taşla ezilerek öldürülmüş halde bulundu.

Gazi İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi 12 yaşındaki N.Ş., dün okuldan sonra etüt çalışması için kursa kaldı. Kurstan sonra yalnız başına ilçeye 2 kilometre uzaklıkta bulunan Yenicami Mahallesi Kaledibi mevkiindeki evine gitmek üzere ayrılan N.Ş.'den bir daha haber alınamadı. Eve dönmemesi üzerine şüphelenen anne Neziha Ş., durumu polise bildirdi. Dün gece ilçe merkezinde yapılan tüm aramalara rağmen N.Ç.'nin izine rastlanmadı.

Sabah saatlerinde arama çalışmalarını tekrar başlatan ekipler, Ağılkapısı mevkisinde kızın çıplak cesedini buldu. Olay yerine gelen cumhuriyet savcısı ve polis ekipleri, güvenlik şeridi çekerek inceleme yaptı. Cesedin bulunduğu yere yaklaşık 65 metre uzaklıkta kanlı taş parçaları bulunurken, N.Ş.'nin kafasına taşla vurularak öldürüldüğü kaydedildi. N.Ş.'nin cesedi, yapılan incelemenin ardından otopsi için Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna gönderildi. Tecavüz olayının olup olmadığı, otopsiden sonra belli olacak.


İHA

Sandalli58
31.10.2008, 15:13
yazik allah ailesine sabir versin kücük kizinda mekani cennet olur ins allah rahmet eylesin bska bisey demek düsmez bize ama bunu yapaninda allah cezasini versin

seva
31.10.2008, 15:40
katillerinin cezasını en kötü şekilde alsın istiyorum...

ABDULLAH DUMAN
31.10.2008, 15:45
ALLAHIN BELALARI NE İSTEMİŞLER KIZDAN.................

gürün_güzeli
31.10.2008, 16:57
Allah belalarını versin.......................A llah topunun kökünü yok etsin.........Allah bin bela versin..........

Arif Coşkun
31.10.2008, 17:07
Ya bunu yapan insan olabilirmi, böyle vijdan olabilirmi bunlara insan demiyorum çünkü o kelimeyi haketmeyiyorlar. Aramızda demekki ne cani insanlar dolaşıyor.
Yazık değilmi o anneye o babaya o aileye.Allah sabırlar versin.

Şarkışla_Döllük
31.10.2008, 17:23
Bunu yapan kisiler icin yasasin Cehennem .

AhMeTTuRaN90
31.10.2008, 21:00
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])


Zara'da küçük kızı başına taşla vurarak öldürdüler

SİVAS'ın Zara İlçesi'nde yaşayan 12 yaşındaki kız çocuğu N.Ş. boş bir arazide başına taşla vurularak öldürüldü. Küçük kızın dünden beri kayıp olarak arandığı ortaya çıktı.

İlçe merkezinde Gazi İlköğretim Okulu 7'inci sınıfta okuyan Ali ve Neziha Ş. çiftinin 3 çocuğundan ikincisi olan N.Ş, dün okul çıkışında kursa katıldıktan sonra bir daha evine dönmedi. Yenicami Mahallesi, Suşehri yolu Kaledibi mevkisinde yaşayan ailesi, kızlarının eve gelmemesi üzerine polise haber verdi. Polis ekipleri ailesi ve ilçe halkının katılımıyla gece geç saatlere kadar küçük kızı aradı.

Sabah saatlerinde Suşehri yolu yakınlarındaki boş arazide, küçük kızın önce etrafa dağılmış kitapları, daha sonra da cesedi vatandaşın ihbarı sonucu bulundu. Güvenlik güçlerince yapılan incelemede, evine 300 metre uzaklıkta bulunan küçük kızın başına taşla vurularak öldürüldüğü belirlendi. Küçük kızın yarı çıplak halde bulunması tecavüz şüphesi uyandırdı. Olay yerinde yapılan savcılık incelemesinden sonra N.Ş'nin cesedi otopsi için Zara Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. N.Ş'nin kesin ölüm nedeni ile tecavüze uğrayıp uğramadığının otopsi sonucunda belli olacağı bildirildi. Olayın şokunu yaşayan acılı aile, fail yada faillerinin bir an evvel bulunmasını istedi. Sivas Emniyet Müdrülüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı cinayet bürosu ekipleri faillerin bulunması için geniş çaplı bir soruşturma başlattı.,

Millyet Gazetesi Web Sitesi Kaynak

yerliturkuaz
31.10.2008, 21:22
İnsan biricik kızına nasıl kıyabiliyor anlayamıyorum...

EyüphanAydın
31.10.2008, 21:39
Böylesi acı haberlerin ilimizden çıkması bizi derinden etkilemektedir.Böyle bir vaakanın yaşanmaması dileğiyle.