Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul'da Buluşuyoruz...
Avrupa Sivaslılar Birliği ( ASİB ) Başkanı ve sitemizin kurucusu Rüştü Elmas'ında katılımı ile tanışma ve kaynaşma toplantısı düzenliyoruz.
İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği (İSTDER) gönüllüleri ve üyelerimizin katılımlarını bekliyoruz.
Buluşma Tarihi: 05 Kasım 2008 Çarşamba
Buluşma Saati: 18:00 - 21:00
Yer: Rapax Cafe, Süslü Saksı Sokak - Beyoğlu. Ağa Camii'nin yanındaki sokaktan aşağı inildiğinde sağdan son sokak... Taksi durağının karşısı.
Katılımcılar;
Rüştü Elmas
Ertuğrul Özdemir (Cahar)
Hakan Özpınar ( Albina58)
Osman Günay (Gunay)
Furkan Şeker (Furkan)
EyüphanAydın
Lisel!Mustafa
Altuntaş58
İrtibat No: 0505 569 99 09
Katılacak arkadaşlar konu içerisinde geleceklerini belirtmeleri rica olunur.
yerliturkuaz
03.11.2008, 17:23
Bu tip organizasyonlara katilmak istiyorum fakat neden hafta sonu yapmiyorsunuz izin alirsam gelcem....
Bu tip organizasyonlara katilmak istiyorum fakat neden hafta sonu yapmiyorsunuz izin alirsam gelcem....
Rüştü abinin zamanı kısıtlı olduğundan ve Çarşamba günü buluşma için son gün olacağından bu tarih belirlendi.
EyüphanAydın
03.11.2008, 18:12
Böylesi değerli kişilerin bulunduğu büyük bir organizasyonda bulunmaktan zevk alırım.Öylesine değerli büyüklerimiz varki inanın oraya gitmek için can atıyorum.
Mustafa kardeşimin hastalığı var.Bir kaç günden beri okula gitmiyor.Benimde maçlardan dolayı sakatlıklarım var,3 hafta cezalıyım Kırmızı Kart gördüm nitekimde bunlar bizim için sorun olamaz.
Allah izin verirse o günü görürsek çok önemli bir işimiz çıkmassa bizlerde yerimizi alıcaktırız.
Rallim58
03.11.2008, 23:15
Hani bir şarkı varya
ŞİMDİ İSTANBUL'DA OLMAK VARDI.............:mad:
Aynen şarkıdaki gibi, o günü İstanbul'da olmak var.... Sitenin en babalarının toplantısında bulunmak herkese nasip olmaz... Aynen şu anda bize nasip olmadığı gibi... İstanbuldaki sitemiz üyelerinin katılımı ile Sivas havası eseceği şüphesiz...
Ne güzel, sitenin ne derse o olur denilen simalarıyla, tanışma ve kaynaşma sonunda, alınacak kararlara şahit olmaktan, fikirlerini beyan etmekten daha ne güzel olabilir.
İştiraki bol bir toplantı olacağa benziyor, duyanlar duymayanlara özelden de ulaşırsa ses getirecek bir toplantı olur...
Bol muhabbetler, hayırlı oluşumların ve kararların alınması dileğiyle...
yerliturkuaz
03.11.2008, 23:18
işden saat yedide çıkıyorum eğer yetişirsem bende niyetliyim ama dokuz gibi orda olurum Anadolu yakasından gelicem....
Bu tip organizasyonların heryerde eğlenceli olmasını isteriz...
Katılım bu kadar az mı olacak?
Sweetgirl
04.11.2008, 15:23
Katılım bu kadar az mı olacak?
bende katilmak isterdim ama bilet bulamadim :)
daha dogrusu bileti alacak parayi bulamadim :D
AhMeTTuRaN90
04.11.2008, 15:36
Bu tür organızasyona katılan herkee tesekkur ederız ıstanbulda bızı temsıl ederek bulusma duzenlemer dılıyorum
allaha emanet olun
selamın aleykum
altuntas58
04.11.2008, 18:08
yarın bu güzel toplantıya ben ve iki arkadaşım Sivaslı sebo,ve ali beyde katılacağız
Kesin olmamakla birlikte, (iş durumuna bağlı olarak)
bu toplantıda aranızda olmayı arzu ediyorum.
Eğer katılmam mümkün olmazsa, affola.
(Elimden geldiğince gelmeye çalışırım...!)
Arif Coşkun
04.11.2008, 19:19
Büyük bir engel olmazsa,
bende sitemiz kurucularından Rüştü Elmas bey ve
diğer arkadaşlarla buluşmak için
orada olacağım.
RüStü ElmaS
04.11.2008, 23:21
Sanal alemde başlattığımız arkadaşlık ve dostlukları pekiştirmek için düzenlenen İstanbul Buluşmasına katılmaktan büyük memnuniyet duyacağım.
Fikir alış verişinde bulunmak, yeni arkadaşlarla tanışmak ve eski dostlarla yeniden görüşmek için bu güzel fırsatı kaçırmayacağım, buluşma gününü sabırsızlıkla bekliyorum.
saat 17,00 civarı taksimdeyim 18.30 a kadar katılma ihtimalim var en azında hoş beş edip ayrılabilirim gelecek telefonlara bağlı 19,oo gibi maslakta olacağım ama çok istiyorum tanıdıklarımla hasret gidermek, sanal dostlarımlada yüz yüzü tanışmak heyecanlandırıyor şimdiden beni
SivasLady
05.11.2008, 11:35
herseyin sadece sanal degilde gercek dostluklarla oldugunu görmebilmek icin güzel bir firsat
imkani olan gitsin :) eglenceli vakit gecireceginizden eminim
SEMİH-58
05.11.2008, 12:06
Bol sohbet muhabbetler;) istanbul uyuma :) Avrupadan misafirler var...
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.