Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul Buluşması Fotoğrafları
İstanbuldaki buluşmayı başarı ile gerçekleştirdik.
Çok kısa sürede düzenlemeye çalıştığımız site buluşma ve tanışma toplantımıza, sitemizin değerleri abileri ve kardeşleri eşlik ederek bizleri son derece mutlu etti. Tahminimden daha kalabalık olan buluşma kendi adıma çok çok eğlenceli ve faydalıydı... :)
Öncelikli olarak Almanya'dan gelen Rüştü abiye, Balıkesir'den gelen Cahar'a, Tuzla ve Kartal'dan gelen Sebahattin ve Arif abilerime, İstanbul'da görünsede aslen Tekirdağ'a daha yakın olan Arnavutköy'den gelen ve neredeyse geri dönemeyecek olan ( :D ) Furkan'a, Ömer coşkun'a, Mehmet abime, Osman abime, Amigo Recep Abime :) , Hakan Abi'me, Engin'e, buluşma saatinde işi olmasından dolayı birkaç saat önce bizleri ziyeret eden Abircan abime, İbrahim'e, İsmail'e, Sönmez abime, Berat'a, Bursa'lı olmasına rağmen birçok organizasyonumuzda yer alan sevgili arkadaşım Şaban'a, Murat Sarılar ve Cemal abilerime sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Buluşmanın bu denli verimli ve eğlenceli olmasını sağladıkları için. Birçoğumuza inat İstanbul gibi bir şehirde trafik ve mesafe sorunları görmezden gelerek bizlere eşlik ettikleri için. Ve en başına dönersek siteye üye olup benide aranıza aldığınız için...
Gecedeki muhabbeti fotoğraflarla sizlere aktarmaya çalışsakta, bir bardak çayın yanında edilen muhabbetin tadını sizlere sunmamız imkansız olacak. :) O yüzdendir ki bundan sonra rutin olarak yapmayı planladığımız buluşmalarda yerinizi ve çayınızı almanızı şiddetle tavsiye ediyorum :)
Bir sonraki buluşmada görüşmek üzere...
Sıra fotoğraflarda...
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez][URL][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez][URL][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
Boun, Altuntaş58, Furkan
Altuntaş58, Furkan, Ben, Sonmez
[/URL]
[URL="[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]"][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
Albina58, Sarılar Tekstil, Cemal Abi
Cahar, Omer Coşkun, Ben, Recep Yüksel, Furkan, Albina58, Arif Coşkun, Altuntaş58, Berat Demir, Sonmez, Rüştü Elmas, Osman Coşkun
ABDULLAH DUMAN
07.11.2008, 14:50
BERAT ABİ BIYIK YAKIŞMIŞ GERÇEKTEN
Sweetgirl
07.11.2008, 14:55
Bu arada gözlerimiz de hep kırmızı kırmızı çıkmış. :D:D
seninki biraz daha kirmizi cikmis
seninki herhalde birazda kravatindan kaynaklaniyor
yaa sunun biraz daha koyusu yokmuydu be berat
bence o kravat biraz cirtlak kirmizi duruyor...
yani alinma ama bu benim görüsüm
cok guzel resimler emeginize saglik birlikte toplanmak guzel süper görüntüler
Kibrisli
07.11.2008, 15:24
gerçekten çok isterdim orada olmayı :(
Rallim58
07.11.2008, 15:31
Organizasyonun yapılmasında emekleri geçen arkadaşlara Osman Günay kardeşim nezdinde teşekkürlerimi iletiyorum. Bu sayfaya konuyu açarak; gerek duyurulması ve davet adına, gerekse buluşmanın görüntülerini bizlere yansıtması adına Osman Günay kardeşime tekraren teşekkürlerimi iletiyorum.
Davete icabet eden tüm arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum. Elit ve tartışılabilecek seviyeli bir buluşma olduğu her halinden belli bir orgnizasyon olmuş. İşte böylesi organizasyonlara imrenmemek ne mümkün.
Ümit ederim böylesi elit, sohbet ve muhabbet buluşmaları tüm Sivas'lıların bulunduğu ortamlarda Sitemiz üyelerinin katılımlarını görmek dileğiyle...
Çok kısa bir not :
Osmanım yine konuşturmuşun, ellerine sağlık... Ama adını unuttum dediğin üyemizin tazminat davasına hazır ol beni çok güldürdün Allah seni ebedi güldürsün...:D
Sönmez gardaşımın şark keyfi ve derin sigara çekimi süper görüntü..:D
Caharım maşaallah her zamanki gibi... Ama sanki balkonu daraltmış gibi...:D
Furkan hocamın bir paket yetmezmiş gibi 2 paket sigarayla:D toplantıya katılması, toplantının çok uzun olmasının göstergesiydi galiba
Altuntaş ağbim gençlere taş çıkarır duruşu (kimin toprağı):D baksana adam nerdeyse atletle oturacak yanında yarı yaşında gençler ceketli hırkalı, bizimki maşaallah..:D
Çok ciddi ve samimi bir ortamın oluşmasında katkıda ve katılımda bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler...
TracyMcGrady58
07.11.2008, 16:40
Cok güzel olmus resimler. Paylasim icin tesekkürler.
Hakan abi cabuk cevap ver, elindeki notlar ney :D Konustugumuz gibi dimi hersey :D
Bir yanımda Arif abi, bir yanımda Berat...
Kurulmuşuz şark köşemize, heyhaaaat... :)
(Detaylı yorumlar bilahare...)
SivasLady
07.11.2008, 18:20
sitemizdeki dostluklarin gercek hayattada oldugunu görmek cok güzel
bu bulusma hem kaynasma-tanisma adina hemde sitemizin gelecegi icin cok önem tasimisti
insallah en kisa zamanda kararlar geceklesir
bulusmaya katilan herkesi kutluyorum
her zaman firsat olmuyor ve bunu degerlendirip gelen arkadaslarin ayagina saglik :)
Sivasprensi
07.11.2008, 18:22
herkes bayagı bı keyıflıymıs dogrusu bazı abıler uyukluyor yada flas gözlerını almıs;)))
Arif Coşkun
07.11.2008, 18:52
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Kasım ayının serin bir akşamın da,
İstanbul'un yoğun trafiğine aldırmadan bir yola çıkmıştık. Bu yol bizleri farklı mekanlardan farklı diyarlardan gelerek bizleri bir noktada buluşturma yolu olmakla beraber, ayrıca sanal ortamda oluşan arkadaşlıkların dostlukların gerçeğe dönüştürme yoluydu da.
Büyük bir heyecan ve arzuyla bir an evvel verilen saatte orada olma gayreti ve telaşı içinde birazcık gecikmeli olarak buluşma yerine ulaştığımda,
Rüştü Elmas, Cahar, Albina58, Recep Yüksel, Sultanşehirli, BOUN, Furkan, YiğidoSebo, Günay, Ömer Coşkun, Osman Coşkun, SÖNMEZ, berat_demir
arkadaşların yüzlerindeki samimi içten sevgi ve saygı dolu ifadeyi fark etmek o anı yaşamak çok farklı ve anlamlı bir duyguydu.
Bizleri orada bir araya getiren hiç bir şahsi kişisel bir şey asla yoktu. Hepimizin ortak olduğu hiç ama hiç unutamadığı özlemle kalbinin baş köşesinde sakladığı her aklımıza geldğinde heyecan duyduğumuz biricik Sivas'ımızdı.
İleriye dönük, atılımların ve dahai pek çok konuların geçtiği ve temelinin atıldığı bu toplantıda ben inanıyorumki ileride çok daha güzel şeylerin yaşanacağı oluşumlar gerçekleşecktir.
Hafta içi olmasına rağmen bu çağrıya büyük fedakarlık göstererek katılan yaklaşık 25 yiğidonun hepsine sonsuz teşekkürlerimi iletiyor ve bir başka zaman başka bir toplantıda yeni dostluklar adına, birlik dayanışma adına daha geniş katılımların olmasını diliyorum.
Herkese sevgi ve saygılarımla.
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez][/IMG] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
albina58 senin bu pozun var ya sanki karasularımızda ki bütün gemilerin batmış gibi !
FALÇATA 58
08.11.2008, 08:46
albina58 senin bu pozun var ya sanki karasularımızda ki bütün gemilerin batmış gibi !
abla bi dertli dertli çekişi var değilmi
Ağabeylerimi tek tek resimlerden yorumlardan tanıdım tabi ad sıralaması olunca çok kolay oldu :D
böyle güzel organizasyonların kaynaşma açısından çok güzel ve böyle toplulukların devamını dilerim....
Kaçak abircan gardaşım benim, hemen de erkenden neee gacdınki yahu ?
Ecük daha bekliyemediğ miki yav ?
iki çit laf edecüğdük herif...
Neyse başka sefere inşallah.
Bakmayın orda birisinin uyuduğuna,
aslında çok uyanık : ''sırf hesap ödememek için uyuma numarası yapmış.''
Abircan gardaşım hadi bakeem pamuk eller cebeeeee... ;)
Abircan : baababa, uyanığa bak yahu uyuyo numarası yapmış.
Yav ben de de nakit yok ki beee, kredi kartım da şu cebimde olacaktı emme...
Babababa abircan gardaşım da uyumaya niyetli hemen de gözlerini kapatmış.
Aslında o da uyanık : hiç destelerin olduğu cebine elini attığı yok...!
Velhasıl hesaplar mıntıka sahibi albina58 e ihale edilmiş anlaşılan. :D
Recep Yüksel gardaşım, Allağnı seversen , gurban oliiim. :D
Ömer Coşkun gardaşımın göbeğini desdereynen gırpacaam,
caharın göbeğine zaten diyecek yok maşallah ne alana sığıyor ne de ekrana...!
Senin de bıyığına gurban olam Sebo aabem...
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez][url][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
Yahu şu Günay' a da ayar oldum yaaa...!
Her pozda görüntümü kapatıyordu yaaa...! :mad:
Allah' dan bööörüne dirseğminen dürttüm de ecük gıyıya çekildi. :)
cahar gardaşımın önündeki masaya dikkat...! Göbek mevzusu
Mübarek masaya 7.4 şiddetinde öööle bir göbek hamlesi yapıyor ki :
Arif abiyle altuntaş abimin mıntıkaları daralıyordu.
Allahtan Rüştü gardaşım sık sık müdahale ediyordu da durumu düzeltiyordu.
Sultanşehir kardeşimizin ayak diretmesi de gözardı edilemez...!
Şu anda masa yine göbek darbesiyle malum istikamete doğru
hamle halinin ilk fotofiniş (dasha doğrusu fotostart) görüntüsü...! :D
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez][/URL ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez][URL][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])]
Cahar : Sönmez abi göbeğimle çok uğraşma yoksa çizerim valaaa...!
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez][/URL ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez][URL][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])]
Pala abimiz hüüüüüp yaparken, haşin bakışlarına aşina olduğumuz berat.demir,
bu sefer masum bakışları ile yürek burkuyor.
Pala abim çeeeek... afiyet olsun. :)
Sen de çeeeek Ömer kardeşim sana da afiyet olsun.
Günay yine görüntümü kapatmış ya hu hasbinaallaaa... :mad:
neyseki eccücük görünüyom. ;)
Albina kardeşim sen de çeeeeeek... (Allah kimseye çektirmesin)
Aaaaamiiiiinnn... :rolleyes:
Aman uyu canım uyuuuu...
Uyusun da büyüsün neeeğnniiiğ... :D
İşte hikaye burda düğümleniyor :
- Köyün ağası Arif Coşkun abey
- Ağanın yeğenine aşık olan yağız delikanlı berat.demir (başlık parasını çok isteyen kayınpederine kızgın)
- Her zaman olduğu gibi orta yolu bulmaya çalışan uzlaşmacı köy öğretmeni sönmez. (işim bek zor...!) ;)
Neyseki mutabakat sağlanıp iş tatlıya bağlanıyor ve herkesin yüzü gülüyor.
Altuntaş abimiz düğün gününü belirliyor,
Meslektaşım Furkan Hocam sağdıçlık teklifini kabul ediyor
Ve : ''Ellere vaaar bize yoooh miii... ?'' türküsüne hazırlanıyor.
Günay ise : Ben de isdereeeem... yohsa bu işi bozarım diyor. :D
Pala abimiz : Hooop biradeeerrr, önce okulunu bitirr kooççuuuum...! ;)
Cahar : Şuna bak yaaa... daha kalemi düz tutmasını bilmiyor,
gelmiş bir de adminlik taslıyo yaaa...
Göbek mevzusunu artık rafa kaldırdım çünkü çizerim dedi valaaa...!
Hele ki göbekdaşı ömeri yanına almış ki, tek celsede çizer alimallah...! :mad:
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez][
Arif abi : Vala Rüştü gardaşım sen Alamanya' dan gelmişsin, düğüne ya gelirsiin ya gelemezsin,
sende gavur parası boldur, şu bahşişini peşin alalım neme lazııım...
Rüştü : Haydaaaaa... abooooooov... gelirim abi ne demek yaaa
Hem de takı olarak Elmas takarım beeee... ayıpsın haciiii. :D
Albina58 : Ahan da yazıyooom :
Damadın sanal kahyası Rüştü' den
Bir miktar Elmaaaas.... darısı çocuklarının başınaaaaaa... :rolleyes:
Berat.demir hazırlıklı gelmiş, takımları çekmiş,
gırmızı grevetini boynuna geçirmiş, gırmızı mendili de yakasına iliştirmiş.
Garibim Albina da deriiin deriiiin düşünce. Elinde yine kağıt kalem :
Yahu bu hesaplar ne tutar acaba ? Mıntıka sahibi olarak gene bana kaldı emmee, canım hemşerilerime helal-i hoş olsun beeee... ;)
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez][URL][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])[
Kapanış konuşması yine kahyadan ve....
[[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Toplu hatıra resimi ve gülen gözler, gülen yürekler...
Anaaaa... Recep Yüksel Kardeşim kimden gizleniyo ki acep...?
Recep gardaş, ömer seni evinize götürecek korkma.
Valaaa bak... :D:D:D
SÜRÇÜ LİSAN OLDUYSA AFFOLA...!
Ağabeylerimi tek tek resimlerden yorumlardan tanıdım tabi ad sıralaması olunca çok kolay oldu :D
böyle güzel organizasyonların kaynaşma açısından çok güzel ve böyle toplulukların devamını dilerim....
Evet artık birbirizi gördüğümüzde hemen kaynaşabilmek ve tanışma faslını kısa tutmak için bu şekilde bir tanıtım bencede güzel oldu :)
RüStü ElmaS
09.11.2008, 22:49
--------------------------------------------------------------------------------
İstanbul’a yaptığım kısa ziyaretin en güzel anlarını bu buluşmada yaşadım. Sitelerimiz aracılığı ile tanıştığım hemşerilerimizle yüz yüze görüşmekten büyük keyif aldım.
Sivaslı hemşerilerimin samimiyetine, sıcaklığına ve memleket sevdasına birkez daha şahit oldum. Toplantımız oldukça verimli geçti, gerek sitelerimizin geleceği gerekse İstanbul da yapacağımız organizasyonlar için çok güzel fikirler edindik.
Hemşerilerimizin heyecanı beni ve çalışma arkadaşlarımı gelecek adına umutlandırdı. Sivaslıların bir araya gelemeyeceğini, ortak hedeflere doğru yol alamayacığını düşünek nifak merkezlerini de bu güzel buluşma ile dağıtmış olduk.
Beklentilerimin çok üstünde ve çok başarılı bir toplantı oldu. Buluşmamızda çıkan kararlar gelecek adına yapmayı düşündüğümüz projelerin ilk adımı olması hasebiyle de ayrı bir önem taşımaktadır.
Hafta içi olması ve toplantının bir gün önce duyurulmasına rağmen İstanbul’un dört bir köşesinden gelen hemşerilerime çok teşekkür ediyorum.
--------------------------------------------------------------------------------
İstanbul’a yaptığım kısa ziyaretin en güzel anlarını bu buluşmada yaşadım. Sitelerimiz aracılığı ile tanıştığım hemşerilerimizle yüz yüze görüşmekten büyük keyif aldım.
Sivaslı hemşerilerimin samimiyetine, sıcaklığına ve memleket sevdasına birkez daha şahit oldum. Toplantımız oldukça verimli geçti, gerek sitelerimizin geleceği gerekse İstanbul da yapacağımız organizasyonlar için çok güzel fikirler edindik.
Hemşerilerimizin heyecanı beni ve çalışma arkadaşlarımı gelecek adına umutlandırdı. Sivaslıların bir araya gelemeyeceğini, ortak hedeflere doğru yol alamayacığını düşünek nifak merkezlerini de bu güzel buluşma ile dağıtmış olduk.
Beklentilerimin çok üstünde ve çok başarılı bir toplantı oldu. Buluşmamızda çıkan kararlar gelecek adına yapmayı düşündüğümüz projelerin ilk adımı olması hasebiyle de ayrı bir önem taşımaktadır.
Hafta içi olması ve toplantının bir gün önce duyurulmasına rağmen İstanbul’un dört bir köşesinden gelen hemşerilerime çok teşekkür ediyorum.
Kapanış konuşması yine kahyadan sonmez abinin dediği gibi :D
altuntas58
10.11.2008, 11:45
Bu güzel toplantıya katıldığım için kendimi çok şanslı sayıyorum bazı kardeşlerimle yeni tanışmanın heyecanını yaşamak ne hoş bir duygu bu toplantımızda bizleri bir araya toplayan başta rüştü elmas,Cahar, Günay,Albina kardeşlerime emeklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim
Sönmez gardaşım kusura kalma iki kılıbık var biri sen biri ben, ben belki biraz kıdemli kılıbığım bu yüzden daha fazla kalamadım o akşam, ama yüzyüze tanışmayı çok isterdim bir kaç dostumla tanıştım, inşallah devamı büyükşehir maçına olacak
Sönmez gardaşım kusura kalma iki kılıbık var biri sen biri ben, ben belki biraz kıdemli kılıbığım bu yüzden daha fazla kalamadım o akşam, ama yüzyüze tanışmayı çok isterdim bir kaç dostumla tanıştım, inşallah devamı büyükşehir maçına olacak
Ne diyoğn gardaşım sen yaaaa, hasbinallaaa... :mad:
Lütfen kendine ait olan ünvanlarına beni ortak etme...!
Sen kılıbıklığın piirisin piriiii.
Recep de veliahtın. Karıştırmaaaa :D
Vala gardaş aslında sana çok acıyom biliyoğ mu ?
Allah yardımcın ola gardaş bir de Karadenizden evlisin ki
vaaaah vah. :rolleyes:
Gardaş yaaa, haggat ben de çok arzu ederdim seninle tanışmayı ama,
Nasip işte. İnşallah dediğin gibi Büyükşehir maçında olur. :)
Ertugrul
11.11.2008, 01:42
Sivaslı kimliğine sahip çıkmanın en zor ve aynı zaman da en kolay olduğu yer gurbettir.
Zordur çünkü gurbette bir olmak, birlikte vakit geçirmek helede İstanbul gibi metropol bir şehirde, karkaşanın hakim olduğu ,insanların sürekli bir koşturmacanın içinde kendilerini buldukları bu şehirde ortak bir paydada buluşmak fedakarlık ister.
Kolaydır çünkü gurbet memlelet hasretini en derinden yaşatır insana ve bu hasret heycanı beraberinde getirir. Ölü toprağa can veren hayat suyu gibi memleket hasreti, memleket sevdası insanı yakar bu ateşi ancak hemşerilerle geçirilien vakitler dindirebilir az da olsa ...
Sitemizin İstanbul buluşmasına iştirak eden hemşerilerimiz hafta içi olması ve duyurunun zaruri sebeplerden oldukça geç yapılmasına rağmen İstanbul'un dört bir tarafından geldiler. Oldukça verimli geçen buluşmamızda ileriye dönük hedeflerimiz hakkında fikir alış verişinde bulunma fırsatı bulduk. Sivas ortak paydasında buluştuk ve bir ortak akıl oluşturmaya gayret ettik ki bunuda başardığımıza inanıyorum. Katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ediyor ve bundan sonra bu tür buluşmaların daha sık yapılacağı müjdesini vermek istiyorum.
Arnavutköy'den kalkıp oralara gitmek benim için her zaman çok zordu ve de meşekkatli. Ama geçen hafta Çarşamba çok farklıydı. Dersten çıkıp oraya nasıl gittiğimi bilmiyorum. Siteden sanalda birbirimizi tanıyorduk ancak gerçekte ilk kez görüşeceğimiz arkadaşlar vardı. İstanbul gibi bir yerde hem de iki gün önce duyurulmuş bir buluşmaya arkadaşların bu kadar istekli katılımları bizleri ilerisi için ziyadesiyle memnun etti.
Artık bir olmanın ve bir olarak hareket etmenin zamanı... Ve bunun için bize ilham kaynağı olan sitelerimizin gelişimi ve ileriki zamanda nasıl olacağı konusunda çok güzel fikirler edindik ve üyelerimizin siteler hakkındaki görüşleri de çok çok önemliydi. Bize eksik yönlerimizde yol gösterdi.
İleriki zamanlarda diğer arkadaşlarımızla da tanışmak ümidiyle... Toplantıya katılan hemşehrilerimizin tümüne teşekkürler.
Arif Coşkun
11.11.2008, 07:57
Ne diyoğn gardaşım sen yaaaa, hasbinallaaa... :mad:
Lütfen kendine ait olan ünvanlarına beni ortak etme...!
Sen kılıbıklığın piirisin piriiii.
Recep de veliahtın. Karıştırmaaaa :D
Vala gardaş aslında sana çok acıyom biliyoğ mu ?
Allah yardımcın ola gardaş bir de Karadenizden evlisin ki
vaaaah vah. :rolleyes:
Gardaş yaaa, haggat ben de çok arzu ederdim seninle tanışmayı ama,
Nasip işte. İnşallah dediğin gibi Büyükşehir maçında olur. :)
Ne o yani şimdi biz abircan'la bacanakmı oluyoruz, abircan gardaş söyle bakayum hanımköy neresudur da:D
AhMeTTuRaN90
12.11.2008, 09:00
Gunay Adlı Abımız Teşekkür ediyoruz fotoğraflar için buluşmaya gelen herkeze tesekkurler Selamın Aleykum
SEMİH-58
16.11.2008, 13:11
Gecenin fotografı;) Berat agam şekline gurban;)
Ayşegül1967
11.09.2009, 17:14
güzel........ =)
Keşke böyle bir bulşmada burada yapabilsek.:)
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.