Orijinalini görmek için tıklayınız : Atatürk'e göre kadının değeri...
Arif Coşkun
11.11.2008, 09:45
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Arif Coşkun
11.11.2008, 09:47
Arif Coşkun
11.11.2008, 09:49
yerliturkuaz
11.11.2008, 09:50
Ulu onderimiz de Turk kadinin tarihteki yerini onemine dikkat cekerek ozellikle kadinlarimizin cagdas uygarlik seviyesine gelebilmeleri cin medeni kanundan tutunda bir cok alanda yenilikler getirmistir...
Arif Coşkun
11.11.2008, 09:51
Arif Coşkun
11.11.2008, 09:53
Arif Coşkun
11.11.2008, 09:55
Arif Coşkun
11.11.2008, 09:57
Arif Coşkun
11.11.2008, 09:59
Arif Coşkun
11.11.2008, 10:01
Arif Coşkun
11.11.2008, 10:03
Arif Coşkun
11.11.2008, 10:05
Sivaslı hemşerilerim; Atatürkümüzün Kadına verdiği degeri ,çok güzel ifadelerle dile getirmişiniz inşallah uygulamada da bu sürmektedir.Bir insanı, bir çiçek fidanı gibi yetiştiren ,emek veren kadın insan yetiştirmektedir.Düşünün insanı yetiştirmek için kadının ne kadar eğitimli ve kendini yetiştirmiş olması ne kadar önemli.Bunun için eminim Sivaslı kadınlarımız artık eğitimi ciddiye almaktadır.Çevremde eğitimli ,Sivaslı kadınları görünce ,içim gurur ve sevinçle doluyor.Unutmayalım Milletini seven, eğitimli bir geleceği ,ancak eğitimli kadınlar yetiştirecektir.
Arif Coşkun
11.11.2008, 10:37
Biraz uzun bir yazı oldu, resim ve yazı sayfalı olduğundan kusura bakmayın arkadaşlar,
Yazının devamını okuduğunuzda Türk kadınının önceki hakkı ve değeri ne imiş sonradan ne verilmiş çok iyi anlaşılacaktır. Özellikle bayan kardeşlerimin okumasını tafsiye ederim, bakalım yine onlar fazla değerlendirmede bulunmayacak yine biz erkeklermi bu konu hakkında görüş bildiricez. Veya gerekli ilgiyi gösterecekmiyiz ;)
Arif Coşkun
11.11.2008, 12:04
Sivaslı hemşerilerim; Atatürkümüzün Kadına verdiği degeri ,çok güzel ifadelerle dile getirmişiniz inşallah uygulamada da bu sürmektedir.Bir insanı, bir çiçek fidanı gibi yetiştiren ,emek veren kadın insan yetiştirmektedir.Düşünün insanı yetiştirmek için kadının ne kadar eğitimli ve kendini yetiştirmiş olması ne kadar önemli.Bunun için eminim Sivaslı kadınlarımız artık eğitimi ciddiye almaktadır.Çevremde eğitimli ,Sivaslı kadınları görünce ,içim gurur ve sevinçle doluyor.Unutmayalım Milletini seven, eğitimli bir geleceği ,ancak eğitimli kadınlar yetiştirecektir.
Dediklerine katılmamak mümkün değil haklısın arkadaşım.
Arif Coşkun
11.11.2008, 18:54
Ulu onderimiz de Turk kadinin tarihteki yerini onemine dikkat cekerek ozellikle kadinlarimizin cagdas uygarlik seviyesine gelebilmeleri cin medeni kanundan tutunda bir cok alanda yenilikler getirmistir...
İşte ondandırki kadınlarda bunun değerini kıymetini bilip verilen bu haklara sahip çıkmalılar. Fakat ne yazıkki onların yerine biz yazıyoruz buda güzel öyle değilmi ;)
Divriği_Mursal
11.11.2008, 19:01
Atamızın gözünde kadınlar bambaşkaydı.Onun kadınlara verdiği değer sayesinde ülkemiz gelişmeye başlamıştır...
Arif Coşkun
11.11.2008, 19:43
Atamızın gözünde kadınlar bambaşkaydı.Onun kadınlara verdiği değer sayesinde ülkemiz gelişmeye başlamıştır...
Tabiki kıymetini değerini bilene, ne yazıkki Atataürk'ü sevmiyorum ama Humeyni'yi seviyorum diyebilen bayanlarımızda türedi son zamanlarda.
Ben bunu nasrettin hocanın bindiği dalı kesmesi gibi bir şey olarak algıladım bunu.
Arif Coşkun
12.11.2008, 14:21
Bu konuya her nedense iki üç erkek arkadaşın dışında pek rağbet görmemiş o arkadaşlara tşk. ediyorum bayan arkadaşlarada tşk. ediyorum, ama onlarla ilgili bir konuya bu kadar duyarsız kalmalarınada bir anlam veremediğimi belirtmek istiyorum.
Bir şey yanımızdayken ve varken pek değerini bilemeyiz ancak yok olunca bir daha ona ulaşamayacağımızı anladığımıda çok büyük bir değerin yok olduğunun farkına varırız, ama iş işten geçmiştir.
Büyük Önderimizin ölüm yıldönümünde böyle anlamlı bir konuyu açmakla isabetli bir şey yaptığımı sanıyordum.
Neyse elimizdeki değerleri yitirmemek ve değerini bilmek dileğiyle.
Avrupalı kadın seçim nedir bilmezken,Atatürk 1934 yılında seçme ve seçilme hakkı verdi.Sanırım yeterli.
Arif Coşkun
12.11.2008, 14:38
Avrupalı kadın seçim nedir bilmezken,Atatürk 1934 yılında seçme ve seçilme hakkı verdi.Sanırım yeterli.
İşte bende buna bu hakkı veren hakkında ne diyecekler onun için böyle bir topic açtım,
Demekki avrupadan önce bu hak Türk kadınına verilmiş.
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.